Γενικα δεν κανω σχεσεις,δεν ειχα ποτε σοβαρη σχεση.Εχω γνωρισει μια κοπελα η οποια γουσταρει,ειναι και γαμω ατομα,ειναι σαν χαρακτηρας ακριβως οτι ζηταω απο μια γυναικα αλλα δεν μου αρεσει πολυ εμφανισιακα.Να κανω κατι;Φοβαμαι οτι θα πηγαινω παλι στις πουτανες και αν γνωρισω κανα καλο γκομενακι στο μελλον,οτι ισως την πληγωσω,
Ακουω γνωμες...
Κάθε σχέση, πρέπει να ξεκινάει με όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις στον τομέα της έλξης και του πάθους...
Συνεπώς, πρέπει και η γκόμενα από την αρχή να σε "τραβήξει" στον σεξουαλικό τομέα, έτσι ώστε όταν αργότερα επέλθει ο κορεσμός (συνηθισμένο), να μείνει η αγάπη...
Οπότε, αν μία γκόμενα δε με έλκει από την αρχή στο θέμα "κρεβάτι", δεν το προχωράω...
Έχει συμβεί στο παρελθόν, να κάνω φάσεις με γυναίκες που δε γούσταρα πολύ αλλά με συνεπήραν με άλλο τρόπο...
Σύντομα έπαψαν να με ενδιαφέρουν, και τελικά διέψευσα τις προσδοκίες τους αποχωρώντας από τη σχέση, πράγμα για το οποίο δεν αισθάνθηκα όμορφα...
Το να μείνω σε σχέση που δεν γουστάρω και να ψάχνω να ξενοπηδάω δεν έχει παίξει ποτέ και είναι κάτι που δε θέλω να κάνω, καθώς προτιμώ να ζω τον έρωτά μου με την κοπέλλα μου και να την κοιτάζω με ειλικρίνεια στα μάτια...
Οπότε προτιμώ να σχετίζομαι με πιο αραιή συχνότητα, από το να μπαίνω σε σχέσεις για "να μην είμαι μόνος"...