Νέα

Σχέση ή απομάκρυνση ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

/3

εχουν δικιο καποιοι αποπανω.
καλυτερα να το αφησεις το ολο θεμα.. αν πραγματικα σου αρεσε, δε θα ειχες τετοιους ενδοιασμους. θα ησουν μαζι της και θα γουσταρες. θα την εβλεπες σαν την ομορφοτερη που υπαρχει, γτ θα την εβλεπες με αλλα ματια.. προχωρα παρακατω γτ ισως και να μην την εκτιμησεις ποτε..

ναι ετσι θαθελες? χαχαχαχαχα

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ερωτημα: μπορεις να βρεις γκομενα που και ωραια να είναι και να έχει γαμάτο χαρακτηρα?

εχεις βρει ποτέ τετοια?
(key word: αυτογνωσια)
oh yes! και θεά (σαν σουηδέζα...) και γαμώ τους χαρακτήρες αλλά ... πιασμένη...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
ναι ετσι θαθελες? χαχαχαχαχα

πού ειν το αστειο? εγω ετσι κανω. οταν ερωτευομαι, ο φιλος μου στα ματια μου ειναι θεος. δε με νοιαζει αν αντικειμενικα ή οχι ειναι, εγω παντως ετσι τον βλεπω. ειπα τη δικη μου αποψη. τωρα αν ο καθε γκομενος μου το βλεπει αλλιως, ας παει παραπερα, που εχει ομορφοτερα τεμαχια..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πού ειν το αστειο? εγω ετσι κανω. οταν ερωτευομαι, ο φιλος μου στα ματια μου ειναι θεος. δε με νοιαζει αν αντικειμενικα ή οχι ειναι, εγω παντως ετσι τον βλεπω. ειπα τη δικη μου αποψη. τωρα αν ο καθε γκομενος μου το βλεπει αλλιως, ας παει παραπερα, που εχει ομορφοτερα τεμαχια..

δε μας νοιαζει τα γκαβα σου πως βλεπουν. ενας ειναι θεος.

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Φίλε, ψάξε πρώτα τον εαυτό σου και πράξε όπως εσύ νομίζεις πως είναι το σωστό, με γνώμονα να μην πληγώσεις και να μην πληγωθείς (συναισθηματικά).

δηλαδή αν πιστεύεις πως δεν θα αποδεχθείς την κοπέλα (σου), μην επιχειρήσεις να κάνεις σχέση.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Αν σου αρεσει σαν χαρακτηρας και τεριαζεται πιστεβω οτι τα αλλα θα ερθουν...τωρα αν δεν σου αρεσει καθολου,μην το σκευτεσαι γιατη μπορει να σε αγαπησει και μετα να την πληγωσεις..Και ειναι μαλακια..

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
τι ηλικια εχει το παληκαρι μας?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γενικα δεν κανω σχεσεις,δεν ειχα ποτε σοβαρη σχεση.Εχω γνωρισει μια κοπελα η οποια γουσταρει,ειναι και γαμω ατομα,ειναι σαν χαρακτηρας ακριβως οτι ζηταω απο μια γυναικα αλλα δεν μου αρεσει πολυ εμφανισιακα.Να κανω κατι;Φοβαμαι οτι θα πηγαινω παλι στις πουτανες και αν γνωρισω κανα καλο γκομενακι στο μελλον,οτι ισως την πληγωσω,
Ακουω γνωμες...

Κάθε σχέση, πρέπει να ξεκινάει με όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις στον τομέα της έλξης και του πάθους...
Συνεπώς, πρέπει και η γκόμενα από την αρχή να σε "τραβήξει" στον σεξουαλικό τομέα, έτσι ώστε όταν αργότερα επέλθει ο κορεσμός (συνηθισμένο), να μείνει η αγάπη...
Οπότε, αν μία γκόμενα δε με έλκει από την αρχή στο θέμα "κρεβάτι", δεν το προχωράω...
Έχει συμβεί στο παρελθόν, να κάνω φάσεις με γυναίκες που δε γούσταρα πολύ αλλά με συνεπήραν με άλλο τρόπο...
Σύντομα έπαψαν να με ενδιαφέρουν, και τελικά διέψευσα τις προσδοκίες τους αποχωρώντας από τη σχέση, πράγμα για το οποίο δεν αισθάνθηκα όμορφα...
Το να μείνω σε σχέση που δεν γουστάρω και να ψάχνω να ξενοπηδάω δεν έχει παίξει ποτέ και είναι κάτι που δε θέλω να κάνω, καθώς προτιμώ να ζω τον έρωτά μου με την κοπέλλα μου και να την κοιτάζω με ειλικρίνεια στα μάτια...
Οπότε προτιμώ να σχετίζομαι με πιο αραιή συχνότητα, από το να μπαίνω σε σχέσεις για "να μην είμαι μόνος"...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρωτας εδω μεσα τι θα κανεις με την σχεση σου;!
αστην κοπελα αγορι μου.τζαμπα ταλαιπωρια θα της εισαι.

Επισκέπτης
Κάθε σχέση, πρέπει να ξεκινάει με όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις στον τομέα της έλξης και του πάθους...
Συνεπώς, πρέπει και η γκόμενα από την αρχή να σε "τραβήξει" στον σεξουαλικό τομέα, έτσι ώστε όταν αργότερα επέλθει ο κορεσμός (συνηθισμένο), να μείνει η αγάπη...
Οπότε, αν μία γκόμενα δε με έλκει από την αρχή στο θέμα "κρεβάτι", δεν το προχωράω...
Έχει συμβεί στο παρελθόν, να κάνω φάσεις με γυναίκες που δε γούσταρα πολύ αλλά με συνεπήραν με άλλο τρόπο...
Σύντομα έπαψαν να με ενδιαφέρουν, και τελικά διέψευσα τις προσδοκίες τους αποχωρώντας από τη σχέση, πράγμα για το οποίο δεν αισθάνθηκα όμορφα...
Το να μείνω σε σχέση που δεν γουστάρω και να ψάχνω να ξενοπηδάω δεν έχει παίξει ποτέ και είναι κάτι που δε θέλω να κάνω, καθώς προτιμώ να ζω τον έρωτά μου με την κοπέλλα μου και να την κοιτάζω με ειλικρίνεια στα μάτια...
Οπότε προτιμώ να σχετίζομαι με πιο αραιή συχνότητα, από το να μπαίνω σε σχέσεις για "να μην είμαι μόνος"...

:grin: :grin: :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εχεις γραψει ποτε στο Σουπερ Κατερινα σαν "ειλικρινες κυκλαμινο" ?

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
εχω βρεθει στη θεση σου και εκανα "τον καλο"
το μετανιωσα παρα πολυ γιατι:
1) πρεπει να κοιτας την παρτη σου κοινως γαμα την να εχεις καβατζα και αν κατσει κατι αλλο χωνεσαι (πιο ανετος)
2) ακομα και αν δεν ειναι και τοσο οραια και σκεφτεσαι μη την πληγωσεις και τετοια, πιο πολυ θα ξενερωσει αν δε τη γαμησεις ειδικα αφου υπαρχει και αυτη η χημια παρα αν σε 1-2 μηνες την παρατησεις με μια σωστη δικιολογια. εγω παντως δε θα ξαναεκανα το ιδιο λαθος.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
king-033.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom