Νέα

Σχέσεις και Απιστία - Κέρατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loutsosathens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας κεράτωσε γυναίκα?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

loutsosathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
83
Πόντοι
0
Είμαι νέο μέλος και με ενδιαφέρει να συζητήσουμε σχετικά με τις σχέσεις και το γυναικείο κέρατο. Πότε πιστεύετε ότι κερατώνει η γυναίκα? Σας έτυχε? Αν ναι πως το καταλάβατε και τι κάνατε? Συζητάω αυτό το θέμα σε παρέες 10 χρόνια τώρα και θέλω την άποψη σας.

1. Σας έχει τύχει?
2. Το μάθατε ή το καταλάβατε?
3. Πως το καταλάβατε?
4. Τι κάνατε?

Ελπίζω να έχουμε μια ωραία συζήτηση

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
5.178
Πόντοι
736
Αναπόφευκτο και θα τύχει σε όλους . Το έχουμε στο μυαλό μας για να μην είναι μεγάλη η κεραμίδα που θα έρθει.
Το καταλαβαίνεις εύκολα γιατί οι αλλαγές στη συμπεριφορά είναι εμφανής .

Ότι και να κάνεις, είναι μάταιο .
Δεν υπάρχει πισωγύρισμα τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή που αποκαλύπτεται .

Χωρίζεις και ησυχάζει το μυαλό.

Τώρα δεν αποκλείεται μετά από χρόνια , πράγμα σπάνιο , αν πραγματικά υπήρχε κάτι δυνατό και η απιστία ήταν κάτι περιστασιακό μπορεί να έλθει επανένωση

Αυτά από προσωπικές εμπειριες

OP
OP
L

loutsosathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
83
Πόντοι
0
Αναπόφευκτο και θα τύχει σε όλους . Το έχουμε στο μυαλό μας για να μην είναι μεγάλη η κεραμίδα που θα έρθει.

Τώρα δεν αποκλείεται μετά από χρόνια , πράγμα σπάνιο , αν πραγματικά υπήρχε κάτι δυνατό και η απιστία ήταν κάτι περιστασιακό μπορεί να έλθει επανένωση

Αν θες να το μοιραστεις πως το καταλαβες? τι αλλαγες ειδες?

Ork

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2023
Κριτικές
2
Like
157
Πόντοι
0
Καλησπέρα!

Κάποτε καψουρευτηκα χοντρά μια τύπισσα και δεν τράβαγε γιατί ήταν ξεκωλο.
Τα χαμε και καλά και έφυγε χωρίς να μου πει κάτι για τριήμερο σε νησί προφανώς με άλλο γαμιά.
Την τσακωσα που μου πε ψέματα όταν γύρισε με πήρε τηλ και απλά δε το σήκωσα ποτέ.
Μαλακια μου γιατί θα έπρεπε να το χω να το γαμαω αλλά ήμουν αγαπουλης τότε φουλ και δε μπορούσα να το διαχειριστώ.
Αυτά...

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
5.178
Πόντοι
736
Αν θες να το μοιραστεις πως το καταλαβες? τι αλλαγες ειδες?
η γυναίκα είναι άλλου.
Θα το καταλάβεις .
και αν έχει ερωτευτεί θα δεις έναν άλλον άνθρωπο . Έχει τα σημάδια που είχε όταν την πρωτογνώρισες και ερωτεύτηκες κι εσυ.

Γενικά θα αλλάξει συνήθειες .

Αν ψάχνεις να βρεις τι θα κανείς για να το προλάβεις , η συμβουλή είναι μια . Κοιτα τον εαυτό σου γίνε καλυτερος και μην την πιέζεις με ερωτήσεις ανακρίσεις και ελέγχους και θα δείξει.

OP
OP
L

loutsosathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
83
Πόντοι
0
Καλησπέρα!

Κάποτε καψουρευτηκα χοντρά μια τύπισσα και δεν τράβαγε γιατί ήταν ξεκωλο.
Τα χαμε και καλά και έφυγε χωρίς να μου πει κάτι για τριήμερο σε νησί προφανώς με άλλο γαμιά.
Την τσακωσα που μου πε ψέματα όταν γύρισε με πήρε τηλ και απλά δε το σήκωσα ποτέ.
Μαλακια μου γιατί θα έπρεπε να το χω να το γαμαω αλλά ήμουν αγαπουλης τότε φουλ και δε μπορούσα να το διαχειριστώ.
Αυτά...
μου έτυχε και εμένα αυτό. μου λέει πάω τριήμερο και τελικά πήγε να συναντήσει τον πρώην. χωρίσαμε απευθείας γιατί έγινε ψυχρή με το που έφυγε

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
5.178
Πόντοι
736
μου έτυχε και εμένα αυτό. μου λέει πάω τριήμερο και τελικά πήγε να συναντήσει τον πρώην. χωρίσαμε απευθείας γιατί έγινε ψυχρή με το που έφυγε
Από εδώ και πέρα αν θες να την φέρεις πίσω , απλά αδιαφόρησε . Βρες άλλη και κοιτα τον εαυτό σου

Ork

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2023
Κριτικές
2
Like
157
Πόντοι
0
Φίλε η αλήθεια είναι ότι είμαι 38 και μέχρι τα 27 που γνώρισα τη γυναίκα μου οπότε γουσταρα πραγματικά γκόμενα γαμηθηκε το σύμπαν...όταν δεν Μ ενδιέφερε και έκανα ότι να ναι πέρναγα πάντα ωραία και κολλαγαν αβερτα..Η ανωμαλία στο φουλ

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
5.178
Πόντοι
736
Φίλε η αλήθεια είναι ότι είμαι 38 και μέχρι τα 27 που γνώρισα τη γυναίκα μου οπότε γουσταρα πραγματικά γκόμενα γαμηθηκε το σύμπαν...όταν δεν Μ ενδιέφερε και έκανα ότι να ναι πέρναγα πάντα ωραία και κολλαγαν αβερτα..Η ανωμαλία στο φουλ
φτύνεις και κολλάνε σαν τα γραμματόσημα

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
5.178
Πόντοι
736
Δεν είναι εύκολο να δεχτείς ότι έγινε και να γυρίσει πίσω. Δεν μαζεύεται με τίποτα.
Έχω αναλύσει πιο πάνω τις προϋποθέσεις …
Αν υπήρχε κάτι δυνατό και αν η απιστία έγινε περιστασιακά .

Πάντα όμως θα είναι μια χαλασμένη σχέση και τα φαντάσματα θα τριγυρίζουν και οι υποψίες θα παραμείνουν

OP
OP
L

loutsosathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
83
Πόντοι
0
Είναι πολύ δύσκολες οι ανθρώπινες σχέχεις σε γενικότερο πλαίσιο. Πόσο μάλλον στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Εδώ με φίλους δεν γουστάρεις, έχουν γίνει μαλακίες, έχεις ανέβει και πάλι δε ξεκόβεις έτσι απλά. Κι αυτό γιατί γνωρίζω πολλά ζευγάρια που έχουν αλληλοκερατωθεί και συνεχίζουν να είναι μαζί. Δεν ξεκόβονται όλα έτσι δυστυχώς. Αλλά για μένα κάτι που δε λύνεται καλύτερα να κοπεί. Είτε έφαγα κέρατο, είτε έχει φθαρεί η σχέση με τον οποιονδήποτε. Η γκόμενα για 6 μήνες - 1 χρόνο , ΑΝΤΕ 2, θα έχει έναν ενθουσιασμό για σένα, θα σε θαυμάζει, θα είναι ερωτευμένη. Όλα αυτά εξασθενούν μετά από αυτό το διάστημα και μένουν άλλα πράγματα που δεν έχουν να κάνουν τόσο με τα χρωματιστά αυτά συναισθήματα.
συμφωνώ, το θέμα ειναι γιατι να κερατωσει ομως και γιατι το ψαχνει και πως το καταλαβαινεις εσυ. δεν το κανουν ολες αλλα ποσες...?

OP
OP
L

loutsosathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
83
Πόντοι
0
επίσης σίγουρα πιστεύω ότι οι γυναικες θελουν ολες επιβεβαιωση και την παιρνουν καθημερινα στο δρομο στην δουλεια γυμναστηριο. και πιστευω επισης οτι σιγουρα κοιτανε αλλους... και εμεις κοιταμε αλλες... βεβαια στο αντρικο κομματι ειναι και πωπω μια κ@λαρα και τελειωνει εκει.. στις γυναικες δεν ξερω πως σκεφτονται οταν κοιτανε

OP
OP
L

loutsosathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
83
Πόντοι
0
Για τον ίδιο λόγο ίσως που κι εγώ θα κάρφωνα το 20χρονο πιπινάκι που μου στέλνει φωτογραφίες με σφηνές στο κώλο της.
Αν όχι, επειδή βαρέθηκε; Επειδή βρήκε κάποιον καλύτερο; Επειδή δεν ήταν όντως τόσο σοβαρό στο κεφάλι της εξ αρχής;
μπορει η γυναικα ομως οπως εγραψα θελουν ολες επιβεβαιωση και την παιρνουν καθημερινα στο δρομο στην δουλεια γυμναστηριο. και πιστευω επισης οτι σιγουρα κοιτανε αλλους... και εμεις κοιταμε αλλες... βεβαια στο αντρικο κομματι ειναι και πωπω μια κ@λαρα και τελειωνει εκει.. στις γυναικες δεν ξερω πως σκεφτονται οταν κοιτανε

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.621
Πόντοι
456
μπορει η γυναικα ομως οπως εγραψα θελουν ολες επιβεβαιωση και την παιρνουν καθημερινα στο δρομο στην δουλεια γυμναστηριο. και πιστευω επισης οτι σιγουρα κοιτανε αλλους... και εμεις κοιταμε αλλες... βεβαια στο αντρικο κομματι ειναι και πωπω μια κ@λαρα και τελειωνει εκει.. στις γυναικες δεν ξερω πως σκεφτονται οταν κοιτανε
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας, μην βγάζεις άκρη.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.393
Πόντοι
456

she is not yours, it's just your turn
:woldman:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.284
Πόντοι
2.306
Το θεμα εδω εχει καλυφθει παμπολλες φορες σε παρομοια νηματα.
Επισης το ερωτημα στο poll ειναι λαθος.
το σωστο θα ηταν :
όταν σας κερατωσε γυναικα
1. Το μαθατε
2. Δεν το μαθατε

OP
OP
L

loutsosathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
83
Πόντοι
0
Το θεμα εδω εχει καλυφθει παμπολλες φορες σε παρομοια νηματα.
Επισης το ερωτημα στο poll ειναι λαθος.
το σωστο θα ηταν :
όταν σας κερατωσε γυναικα
1. Το μαθατε
2. Δεν το μαθατε
προσωπικά όποτε έγινε το έμαθα. ή έτσι πιστεύω.

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
5.178
Πόντοι
736
Ποσό καιρό είσαστε μαζί ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom