Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

Secretbean

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Like
1
Πόντοι
0
Ευχαριστω φιλε, μπορει να σου στειλω κανα μειλ να τα λεμε. Παιδια δεν εχει παντως.
Μανα-πατερα κτλ γιατι τι θεμα να υπαρχει? Λες να ναι απο καμια περιεργη οικογενεια και να μπλεξω?
Το να θελει να ερθει μονιμα μηπως κρυβει τιποτα αλλο απο πισω? Φαινετε πολυ καλη και ήσυχη κοπελιτσα.
Με συμφωνο συμβιωσης δε παιρνει παραμονη?

Οσον αφορα την οικογενεια, θα σου φερω ενα βασικο παραδειγμα. Ας υποθεσουμε, οτι η γυναικα, ειναι ενταξει. Μπορει η μανα, ομως, να ειναι η περιεργη και να σου φορτωθει.

Οσον αφορα το συμφωνο συμβιωσης, ειναι και αυτο, μια μεγαλη δεσμευση. Πρεπει να γνωριστειτε καλα, για να θεσετε τους μεταξυ σας ορους.
Να πω την αμαρτια μου, με ρωσσιδα πρωτη φορα, πηγα στα 16, ενω αυτη ηταν 14 και τη δευτερη φορα παλι με την ιδια, εγω στα 18 και αυτη στα 16. Δεν εχω, δηλαδη, μεγαλη εμπειρια, οσον αφορα την εθνικοτητα.
Ομως, επειδη ειναι βόρρια η γυναικα, να εισαι ετοιμος να δεις καποιες συμπεριφορες, που αρχικα ισως σου φανουν παραξενες -αναλογα, βεβαια, και πως εχει μεγαλωσει.

Ποτε σκοπευεις, να την καλεσεις; Και τι βλεψεις εχει αυτη, ως προς εσενα, σχετικα με το θεμα;
Επισης, οταν της προτεινες να ερθει (φανταζομαι το εχεις ηδη αναφερει στην κοπελα), συμφωνησε να ερθει και να δειτε πως θα εξελιχθεί ή εχει δεσει κομπο, οτι θα ειστε μαζι;

Ειναι πολλοι οι συντελεστες, που πρεπει να ληφθουν υπ'οψιν και να συζητηθουν.

Κλεινοντας, θα συμφωνησω με τον τύπο-Γάσπαρη, οτι αλλο τι φαινεται, αλλο το τι νοιωθεις και αλλο το νομικο. Γιατι συζηταμε για κατι, που αν γινει τελικα, θα κρατησει για αρκετο καιρο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
δεν πρεπει να  εισαι βιαστικος με καποια που δεν γνωριζεις  πρεπει να  την γνωρισεις  καλυτερα και να δεις αν ταιριαζετε   και μετα κανε το επομενο  βημα  

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Θελει πολυ να ερθει μια βδομαδα ισως το καλοκαιρι μεσα δεν εχουμε ορισει ημε/ιες ακομη.
επισης απ τις κουβεντες που χουμε κανει εχει αναφερει οτι θελει να κανει οικογενεια και μου εχει πει οτι θα ερχοταν και μονιμα ελλαδα αν το ηθελα και γω πανω σε μια συζητηση.
η ιδια κανει κουβεντες για μονιμη εγκατασταση και οικογενεια, εχουμε πει πολλα οποτε εχει παει και εκει η κουβεντα και μου ανεφερε τα θελω της και τις σκεψεις της πανω σε αυτο.
Το επομενο βημα ειναι να ερθει μια βδομαδα αλλα σκεφτομαι αν τα βρουμε σε ολα και της πω να ερθει μονιμα πως παιρνει αδεια και ποια ειναι τα ρισκα γενικοτερα?

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Ευχαριστω φιλε, μπορει να σου στειλω κανα μειλ να τα λεμε. Παιδια δεν εχει παντως.
Μανα-πατερα κτλ γιατι τι θεμα να υπαρχει? Λες να ναι απο καμια περιεργη οικογενεια και να μπλεξω?
Το να θελει να ερθει μονιμα μηπως κρυβει τιποτα αλλο απο πισω? Φαινετε πολυ καλη και ήσυχη κοπελιτσα.
Με συμφωνο συμβιωσης δε παιρνει παραμονη?
Φιλε δεν σε ξερω...., αλλα νομιζω οτι ειναι ξεπεσμος αυτο που πας να κανεις, θα σου δωσω μια συμβουλη......., αλλαξε νουμερο τηλεφωνου και τρεξε να σωθεις οσο ειναι νωρις..... δεν ξερεις τι παπαρα σε περιμενει.....! ( ΥΓ φιλικα σου το λεω, και οχι για να σε πικαρω) :hi:

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Φιλε δεν σε ξερω...., αλλα νομιζω οτι ειναι ξεπεσμος αυτο που πας να κανεις, θα σου δωσω μια συμβουλη......., αλλαξε νουμερο τηλεφωνου και τρεξε να σωθεις οσο ειναι νωρις..... δεν ξερεις τι παπαρα σε περιμενει.....! ( ΥΓ φιλικα σου το λεω, και οχι για να σε πικαρω) :hi:

Απο τι να σωθω? Γιατι το λες αυτο? οχι δε με πικαρεις απλα μου κανει εντυπωση γιατι εισαι τοσο απολυτος

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Απο τι να σωθω? Γιατι το λες αυτο? οχι δε με πικαρεις απλα μου κανει εντυπωση γιατι εισαι τοσο απολυτος
Γιατι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις την εξαιρεση σε αυτη την κατηγορια γυναικων,,,

Secretbean

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Like
1
Πόντοι
0

Ή εχει καει η γουνα του ή εχει ακουσει ιστοριες σχετικά, με παρομοια θεματα. Αλλα η απολυτη απαντηση, με ιντριγκαρει λιγο, η αληθεια ειναι.
Z4, μπορεις να αναλυσεις λιγο;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
 εχει ρισκο να φερεις  μια αγνωστη  θα την δεις  και αν  δεν σου κανει την διωχνεις    αλλα  αν ειναι καλη και τιμια την κρατας και κανεις τις απαραιτητες  διαδικασιες  

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
 εχει ρισκο να φερεις  μια αγνωστη  θα την δεις  και αν  δεν σου κανει την διωχνεις    αλλα  αν ειναι καλη και τιμια την κρατας και κανεις τις απαραιτητες  διαδικασιες  

αυτο θα γινει εν τελη, δηλαδη ειναι δυσκολο σε μια βδομαδα μεσα να καταλαβω αν ειναι ενταξει?
μα μιλαμε απο skype καλη κοπελα φαινετι και αν τη φερω και μια βδομαδα θα αποφασισω τι να κανω

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
ναι και τη ειναι το  skype    κατι σοβαρο αυτη μπορει να σε  κοροιδευει δεν την και αποφασισε κρατησε  την αλλα  θα εχεις θεμα θα πρεπει να της βρεις δουλεια εδω  πως θα την συντηρησεις  αν την κρατησεις

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Άπό προσωπική έμπειρία θέλω νά πώ 2-3 πραματάκια έπί τού θέματος.

Ύπάρχουν 2 κατηγορίες γυναικών.

Αύτές άπό τίς πόλεις καί αύτές άπό τίς έπαρχίες. Τά κοινά καί οί διαφορές αύτών, είναι λίγο-πολύ τά ίδια σ'όλο τόν πλανήτη.

Μία Άθηναία έχει πολλά πιό κοινά μέ μιά Παρισιάνα παρά μέ μιά άλλη Έλληνίδα άπό τόν Φοινικούντα, Μεσσηνίας.

Καί μιά Έλληνίδα άγρότισσα άπό τήν Όρεστιάδα έχει πολλά πιό κοινά μέ μιά Άμερικάνα άπό τό Kansas παρά μέ μιά Άθηναία.

Άν τό έχουμε αύτό στό μυαλό μας, ίσως βοηθήσει λιγάκι στήν έρευνα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
το οικονομικο μετραει σε αυτο το ζητημα και ο χαρακτηρας που θα δει καποιος  απο κοντα 

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
δηλαδη αν τη γνωρισω πιο καλα και τη φερω ελλαδα τι θα γινει θα με φαει?
οτι ειναι απο επαρχια της Σιβηριας τι σημαινει οτι ειναι πονηρη?
δηλαδη τι θα μου κανει που θα το μετανιωσω σε μια ξενη χωρα μονη της?
δε θα φοβατε μη την στειλω πισω? το ρισκο πειτε μου ποιο ειναι?
με συμφωνο συμβιωσης δε μενει στη χωρα? αν θελω να το σπασω δε ξεμπερδευω?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
δηλαδη αν τη γνωρισω πιο καλα και τη φερω ελλαδα τι θα γινει θα με φαει?
οτι ειναι απο επαρχια της Σιβηριας τι σημαινει οτι ειναι πονηρη?
δηλαδη τι θα μου κανει που θα το μετανιωσω σε μια ξενη χωρα μονη της?
δε θα φοβατε μη την στειλω πισω? το ρισκο πειτε μου ποιο ειναι?
με συμφωνο συμβιωσης δε μενει στη χωρα? αν θελω να το σπασω δε ξεμπερδευω?
-------------------------------------------------------------------------------------------
Ας ΓΡΑΨΩ  κ εγω την μαλ@@@ μου...
απο εμπειριες δυο φιλων, αντιθετες μεταξυ τους....
---------
1- ο Α- ΜΕΣΩ ΓΝΩΣΤΟΥ εφερε την ξαδελφη της γυναικας του για τον φιλο μου.
ΑΠΟΤΥΧΙΑ που χωρις να ξερω πολλΑ πριν ερθει (του τα ελεγα),ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ...
πχ δεν μιλαγε πολυ καλα αγγλικα,ηταν too good to be true, δεν ειχε ξεκαθαρισει αν θα εμενε πως θα την ζουσε με 600ευρω....
κ παρα πολλα αλλα...
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
η πονηρη εμενε στην ξαδελφη της σχεδον παντα...στο σπιτι φιλου ελαχιστα κ οχι βραδυ..
εκδρομες,παπουτσια ΔΩΡΑ ΚΤΛ....ΒΙΖΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ  ολα ο ΜΠΟΥΦΟΣ....
Κ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας ΜΗΝ ΓΑΜΑΓΕ (λεμε τωρα) ουτε καν το 10% για γαμο που την ηθελε...
DELIVERY  ΝΥΦΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 95% ΑΠΟΤΥΧΙΑ....ΚΑΝΟΝΑΣ...
ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ 5%..
--------------------------------------------
Ο Β ΦΙΛΟΣ ΤΩΡΑ...
πιο εξυπνος αλλα κ πιο μεγαλος 49 ετων,...
αφου πηγε ουκρανια 15 φορες κ επαρχια...
παντρευτηκε φοβερο μουνι...
που εδω μονο μ@@@κια θα βαραγε...'
στα θετικα του φαινεται πολυ πιο μικρος...
εχει λεφτα(οχι πλουσιος) αλλα δεν ζει με 600ευρω..
η γκομενα 26-27 που μοιαζει 22-23...
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ αν του βγει.
-----------------------------------------------------------------------
ΣΥΝΟΨΗ..
μια γκομενα που ζει εστω καλουτσικα κ αγαπαει τον τοπο της δεν ΦΕΥΓΕΙ....
ΦΕΥΓΕΙ αυτη που δεν περναει καλα,η βαρεθηκε την ζωη εκει.
φευγει κ η πιτσιρικα εως 25 να γυρισει τον κοσμο κ οπου βγει(οχι γαμο).
-------------
το να φερει καποιος ,καποια για διακοπες εδω ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ  ειναι οκ,...
φιλοξενεις μια γκομενα σιγα το πραγμα,
το να σκεφτεσαι ΓΑΜΟ Η ΣΟΒΑΡΑ ειναι λιγο ΑΚΥΡΟ...
δεν την ξερεις
δεν σε ξερει...
τωρα skype  κ μαλακιες ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ στην ΑΡΧΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ μετα τρως την πατατα ΜΟΝΟΣ!!!!!!!!!!!
-----------
ΟΠΟΤΕ το κανεις χωρις να περιμενεις πολλα....
αν σου βγει ΛΑΧΕΙΟ εισαι οκ!!!
αν οχι το βλεπεις σαν εμπειρια...
--------------
συμβουλη...
ποσα ρωσακια σε νησια κ γυρω γυρω διακοπες...=καλυτερο καμακι...κ γνωριζεις επι τοπου

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
Τύπε χωρίς να θέλω να το παίξω παντογνώστης γαμιάς, ειχα σχέσεις με πολλές κοπέλες απο πρώην ΕΣΣΔ κυρίως Ρωσίδες. Αν θες με πιστεύεις αν θες λες "να ενας ακόμα ψεύτης του μπου"...

Αυτές οι κοπέλες/κυρίες έχουν σοβαρό θεμα εθισμού με το αλκοόλ. Πραγματικα πολύ μεγαλο ποσοστό απο αυτες αν οχι ολες...Αν ξέρεις τι παει να πει αυτο απλα σου λεω οταν τα πράγματα βαίνουν καλώς κανενα πρόβλημα. Οταν στραβωσουν για οποιοδήποτε λογο το αλκοόλ θα παίξει σοβαρο παράγοντα στη καταστροφή της ζωης σου.(ακόμα και αν εσυ δε πίνεις ουτε μπύρα)

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Καλημερα,το παω λιγο πιο μακρια,επειδη καταλαβαινω καποια πραγματα για τα θελω της και τα θελω μου οτι συμπιπτουν με τη κοπελα.Το καλοκαιρι πολυ πιθανο θα τη φιλοξενισω μια βδομαδα.Αν τα βρουμε σε ολα και τη φερω μονιμα και θελει και θελω να μεινει ελλαδα,πως την κραταω για να βγαλει αδεια?Συμφωνο συμβιωσης δεν παιρνει αδεια?Ξερει κανεις τη διαδικασια?

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Καλημερα,το παω λιγο πιο μακρια,επειδη καταλαβαινω καποια πραγματα για τα θελω της και τα θελω μου οτι συμπιπτουν με τη κοπελα.Το καλοκαιρι πολυ πιθανο θα τη φιλοξενισω μια βδομαδα.Αν τα βρουμε σε ολα και τη φερω μονιμα και θελει και θελω να μεινει ελλαδα,πως την κραταω για να βγαλει αδεια?Συμφωνο συμβιωσης δεν παιρνει αδεια?Ξερει κανεις τη διαδικασια?

Σε μια εβδομαδα man δεν θα καταλαβεις εαν κανει για σεναα ή οχι .

Το θα προλαβεις να δεις σε μια εβδομαδα ?

Οσο για την διαδικασια .

Πρωτα γαμος ....και μετα τρεξιμο .

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Για σχεσουλες οι γυναικες εξ ανατολας, ολα ειναι μια χαρα.. Οταν ομως σοβαρευουν''τα πραγματα
αρχιzει να υπαρχει προβλημα.. Γιατι εκει,ειναι σπανιος ο συνδυασμος προικας-τρυπας. :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom