Secretbean
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2017
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω φιλε, μπορει να σου στειλω κανα μειλ να τα λεμε. Παιδια δεν εχει παντως.
Μανα-πατερα κτλ γιατι τι θεμα να υπαρχει? Λες να ναι απο καμια περιεργη οικογενεια και να μπλεξω?
Το να θελει να ερθει μονιμα μηπως κρυβει τιποτα αλλο απο πισω? Φαινετε πολυ καλη και ήσυχη κοπελιτσα.
Με συμφωνο συμβιωσης δε παιρνει παραμονη?
Οσον αφορα την οικογενεια, θα σου φερω ενα βασικο παραδειγμα. Ας υποθεσουμε, οτι η γυναικα, ειναι ενταξει. Μπορει η μανα, ομως, να ειναι η περιεργη και να σου φορτωθει.
Οσον αφορα το συμφωνο συμβιωσης, ειναι και αυτο, μια μεγαλη δεσμευση. Πρεπει να γνωριστειτε καλα, για να θεσετε τους μεταξυ σας ορους.
Να πω την αμαρτια μου, με ρωσσιδα πρωτη φορα, πηγα στα 16, ενω αυτη ηταν 14 και τη δευτερη φορα παλι με την ιδια, εγω στα 18 και αυτη στα 16. Δεν εχω, δηλαδη, μεγαλη εμπειρια, οσον αφορα την εθνικοτητα.
Ομως, επειδη ειναι βόρρια η γυναικα, να εισαι ετοιμος να δεις καποιες συμπεριφορες, που αρχικα ισως σου φανουν παραξενες -αναλογα, βεβαια, και πως εχει μεγαλωσει.
Ποτε σκοπευεις, να την καλεσεις; Και τι βλεψεις εχει αυτη, ως προς εσενα, σχετικα με το θεμα;
Επισης, οταν της προτεινες να ερθει (φανταζομαι το εχεις ηδη αναφερει στην κοπελα), συμφωνησε να ερθει και να δειτε πως θα εξελιχθεί ή εχει δεσει κομπο, οτι θα ειστε μαζι;
Ειναι πολλοι οι συντελεστες, που πρεπει να ληφθουν υπ'οψιν και να συζητηθουν.
Κλεινοντας, θα συμφωνησω με τον τύπο-Γάσπαρη, οτι αλλο τι φαινεται, αλλο το τι νοιωθεις και αλλο το νομικο. Γιατι συζηταμε για κατι, που αν γινει τελικα, θα κρατησει για αρκετο καιρο.