Πραγματικα, ευχομαι να μην κρυβεται κατι "πονηρο" απο μέρους της, και να ειναι και απο κοντα, οπως παρουσιαζεται και διαδικτυακα.
Απο τη δικη μου εμπειρια, καλο ειναι να ξερεις την οικογενειακη της κατασταση (μανα-πατερας και τυχον παιδια και ηλικιες αυτων, εφ' οσον υπαρχουν). Επισης, μεγαλο ρολο παιζει και ο τροπος, που την γνωρισες. Τη γυναικα μου, για παραδειγμα, τη γνωρισα μεσω YouTube, στα σχόλια. Και χρειαστηκε να συναντηθουμε αρκετες φορες, και να περασει καιρος, ωστε να καταληξουμε να ειμαστε μαζι.
Θα μπορουσες να κανεις ενα trial, να δεις πως θα ειναι. Αλλα μη βιαστεις να προχωρησεις για σοβαρα, μεσα σε μια βδομαδα. Ειναι πολυ μικρο το χρονικο διαστημα.
Αλλο ενα, που πρεπει να εχεις υποψιν, ειναι το χρηματικο κομματι και ο χρονος που απαιτειται. Γιατι αν συναντηθειτε μια φορα και πιστευεις οτι ταιριαζεται, σκεψου μερικα ακομα πηγαινε-ελα, που θα χρειαστουν. Απαιτει κυριως χρονο, χρημα και αφοσιωση.
Οσον αφορα το νομικο κομματι, η Ρωσσια ειναι extra shengen. Η γυναικα μου, ως Ουγγαρεζα, ανηκει στο Ευρωπαϊκο κομματι. Οχι οτι ηταν ευκολο να κανουμε τα χαρτια για να εγκατασταθει Ελλαδα, αλλα ισως ηταν πιο συντομο απο το να εισαι εκτος Ε.Ε.