Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Προσθέτω μόνο κάτι: Οι λαοί αυτοί είναι μουσουλμάνοι. Άμα μπει κανείς στο κόπο να διαβάσει το κοράνι, θα καταλάβει ότι κάποιος πρέπει να 'χει πρόβλημα για να πιστεύει στο Ισλάμ, το ζήτημα των γυναικών είναι το λιγότερο. Οι λαοί αυτοί πιστεύουν μαζικά στο Ισλάμ. Άρα κάτι δε πάει καλά με αυτούς.

Οντως το Ισλάμ είναι θρησκεία για χαζούς.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Οντως το Ισλάμ είναι θρησκεία για χαζούς.

Ανισσόροπων. Το χαζούς είναι το λιγότερο! Στο κοράνι μπορείς να βρεις δύο σημεία που το ένα άμεσα αντικρούει το άλλο μέσα σε μόλις 15 σελίδες νομίζω μια φορά και λιγότερο ενώ επαναλαμβάνει συνέχεια την εντολή να σκοτώνουν τους άπιστους... Έχει επίσης και κάτι μέρη στα οποία περιλαμβάνει σκηνές απ' τη ζωή του προφήτη: ένα που μου προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι για να παντρευτεί μία κοπέλα που ο νόμος το απαγόρευε κλείστηκε μέσα στη σκηνή του και μετά από, νομίζω 3 ημέρες διαλογισμού ο θεός του έδωσε νέα εντολή που επέτρεπε το γάμο!

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Πολλες σελιδες το θρεντ. οποιος εχει κανει σχεση με ρωσιδα να μου πει τον παρακαλω τι εμπειριες αποκομισε. καλες ή κακες?

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
45
Πόντοι
16
Ανισσόροπων. Το χαζούς είναι το λιγότερο! Στο κοράνι μπορείς να βρεις δύο σημεία που το ένα άμεσα αντικρούει το άλλο μέσα σε μόλις 15 σελίδες νομίζω μια φορά και λιγότερο ενώ επαναλαμβάνει συνέχεια την εντολή να σκοτώνουν τους άπιστους... Έχει επίσης και κάτι μέρη στα οποία περιλαμβάνει σκηνές απ' τη ζωή του προφήτη: ένα που μου προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι για να παντρευτεί μία κοπέλα που ο νόμος το απαγόρευε κλείστηκε μέσα στη σκηνή του και μετά από, νομίζω 3 ημέρες διαλογισμού ο θεός του έδωσε νέα εντολή που επέτρεπε το γάμο!

Καί μήν ξεχνάμε ότι αύτός ό άποτυχημένος πωλητής μεταχειρισμένων χαλιών (Μωάμεθ) παντρεύτηκε καί τήν 8χρονη άνηψιά του. Ή όλη θρησκεία τους βασίζεται στήν παιδεραστία καί στήν κτηνοβασία.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Καί μήν ξεχνάμε ότι αύτός ό άποτυχημένος πωλητής μεταχειρισμένων χαλιών (Μωάμεθ) παντρεύτηκε καί τήν 8χρονη άνηψιά του. Ή όλη θρησκεία τους βασίζεται στήν παιδεραστία καί στήν κτηνοβασία.

Η κουλτούρα τους... το Ισλάμ μάλιστα απαγόρεψε κάποιες πολύ χειρότερες συμπεριφορές, να λέμε και τα καλά του, όπως το να θάβουν ζωντανά κορίτσια ως προσφορές προς τους θεούς γιατί ήταν παιδιά αγγέλων ή την παιδοκτονία! Μάλιστα λέει ότι πρέπει οι χήρες και τα ορφανά καθώς κι οι ορφανές κοπέλες να προστατεύονται ενώ η γυναίκα έχει δικαίωμα πάντα στην προίκα της.... τώρα άμα αυτό το κάνω καλό μπροστά στο τι ίσχυε πριν δε θα σχολιάσω το τι σημαίνει για το λαό που τον παρήγαγε. Σε 'μας η εκκλησιά κατάφερε να εξαφανίσει την παντρειά μεταξύ συγγενών στα μουσλίμια τίποτα γιατί βασιζόταν στην ίδια κουλτούρα!

Γενικά το Ισλάμ πρέπει ν' αντιμετωπίζεται ως επικίνδυνη θρησκεία γιατί με όσα είπα υπέρ του ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΟΛΟ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ και το διάβασα όλο εκ των εκδόσεων του κάκτου.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
45
Πόντοι
16
Η κουλτούρα τους... το Ισλάμ μάλιστα απαγόρεψε κάποιες πολύ χειρότερες συμπεριφορές, να λέμε και τα καλά του, όπως το να θάβουν ζωντανά κορίτσια ως προσφορές προς τους θεούς γιατί ήταν παιδιά αγγέλων ή την παιδοκτονία! Μάλιστα λέει ότι πρέπει οι χήρες και τα ορφανά καθώς κι οι ορφανές κοπέλες να προστατεύονται ενώ η γυναίκα έχει δικαίωμα πάντα στην προίκα της.... τώρα άμα αυτό το κάνω καλό μπροστά στο τι ίσχυε πριν δε θα σχολιάσω το τι σημαίνει για το λαό που τον παρήγαγε. Σε 'μας η εκκλησιά κατάφερε να εξαφανίσει την παντρειά μεταξύ συγγενών στα μουσλίμια τίποτα γιατί βασιζόταν στην ίδια κουλτούρα!

Γενικά το Ισλάμ πρέπει ν' αντιμετωπίζεται ως επικίνδυνη θρησκεία γιατί με όσα είπα υπέρ του ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΟΛΟ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ και το διάβασα όλο εκ των εκδόσεων του κάκτου.

Πρίν μερικά χρόννια έργάσθηκα στήν Σαουδική Άραβία γιά 2 χρόννια καί έμαθα πολλά γιά τήν θρησκεία τους καί τόν πολιτισμό τους.

Τό 1/3 τών γάμων είναι μέ πρώτα ξαδέλφια, το 1/3 τών γάμων είναι μέ δεύτερα ξαδέλφια καί τό ύπόλοιπο ήταν όλοι οί άλλοι.

Αύτο ήταν ένα βράδι στίς είδήσεις τού άγγλόφωνου TV-2 στό Ριάντ καί ήταν άπό στόμα ύπουργού.

Ύπάρχει ΠΟΛΥ μεγάλο πρόβλημα μέ τόν μουσουλμανισμό καί δυστυχώς οί δυτικές χώρες κοιμούνται.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Πρίν μερικά χρόννια έργάσθηκα στήν Σαουδική Άραβία γιά 2 χρόννια καί έμαθα πολλά γιά τήν θρησκεία τους καί τόν πολιτισμό τους.

Τό 1/3 τών γάμων είναι μέ πρώτα ξαδέλφια, το 1/3 τών γάμων είναι μέ δεύτερα ξαδέλφια καί τό ύπόλοιπο ήταν όλοι οί άλλοι.

Αύτο ήταν ένα βράδι στίς είδήσεις τού άγγλόφωνου TV-2 στό Ριάντ καί ήταν άπό στόμα ύπουργού.

Ύπάρχει ΠΟΛΥ μεγάλο πρόβλημα μέ τόν μουσουλμανισμό καί δυστυχώς οί δυτικές χώρες κοιμούνται.

Κοινωνικό φιλελευθερισμός....

η ασθένεια της εποχής μας....

Η αγάπη για τον άλλο, τον ανώμαλο και τον αλλόθρησκο το μίσος για εμάς, το ιδίο και τον σωστό...

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Μιλαω με μια ρωσιδα απ το τσατ/skype κ εχουμε πει διαφορα και εχει φτασει η κουβεντα να ερθει ελλαδα να μεινει μαζι μου. Πρεπει να ναι φτωχη πολυ και επειδη ειναι 29 ετων τη θεωρουνε μεγαλη εκει. Μενει σιβηρια. Να τολμησω να τη φερω για μια βδομαδα κ βλεπουμε;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.008
Πόντοι
3.656
Μιλαω με μια ρωσιδα απ το τσατ/skype κ εχουμε πει διαφορα και εχει φτασει η κουβεντα να ερθει ελλαδα να μεινει μαζι μου. Πρεπει να ναι φτωχη πολυ και επειδη ειναι 29 ετων τη θεωρουνε μεγαλη εκει. Μενει σιβηρια. Να τολμησω να τη φερω για μια βδομαδα κ βλεπουμε;
σιβηρια ειναι ξασπρουλες κ ξερακιανες οι γκομενες
εχε το υποψη σου

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.758
Πόντοι
5.006
τυπε αν δεν δουμε φωτο για να την εγκρινουμε, δν μπορουμε να σου δωσουμε το οκ.... :hi:

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    144,8 KB · Εμφανίσεις: 90
  • 2.jpg
    2.jpg
    127,2 KB · Εμφανίσεις: 32

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.402
Πόντοι
456
Ναι ειναι πολλη φτωχη για να ειναι πανω σε ιστιοπλοικο

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.565
Πόντοι
216

Το γνωστο προβλημα....εχει αναλυθει απειρες φορες εδω κι εκει, χωρις 'επαρκη' και κυριως 'ασφαλη' (για τον αντρα) λυση....
Για να ερθει εδω, αφου η Ρωσια ειναι εκτος Σενγκεν, για μονιμα,
μονο με γαμο....και καταλαβαινει κανεις τι ρισκο ειναι αυτο....

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Το γνωστο προβλημα....εχει αναλυθει απειρες φορες εδω κι εκει, χωρις 'επαρκη' και κυριως 'ασφαλη' (για τον αντρα) λυση....
Για να ερθει εδω, αφου η Ρωσια ειναι εκτος Σενγκεν, για μονιμα,
μονο με γαμο....και καταλαβαινει κανεις τι ρισκο ειναι αυτο....

επειδη δε μπορω να διαβασω 1000 σελιδες γιατι ειναι ρισκο αμα πχ κανω συμφωνο συμβιωσης με τη κοπελα?
Λεμε να ερθει μια βδομαδα και βλεπουμε τι θα κανουμε.

Secretbean

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Like
1
Πόντοι
0
επειδη δε μπορω να διαβασω 1000 σελιδες γιατι ειναι ρισκο αμα πχ κανω συμφωνο συμβιωσης με τη κοπελα?
Λεμε να ερθει μια βδομαδα και βλεπουμε τι θα κανουμε.

Τυπε, την εχεις γνωρισει ακομη απο κοντα ή αν ερθει θα ειναι η πρωτη φορα;

Οσον αφορα τις βόρριες, εγω ειμαι παντρεμςνος με Ουγγαρεζα, τρια χρονια τωρα. Γνωριζομαστε 8-9 χρονια τωρα. Αρχικα, μιλουσαμε απο το  internet. Επειτα, ηρθε Ελλαδα, πηγα Ουγγαρια, εφινε αυτο δυο φορες ακομη και αποφασισαμε να ειμαστε μαζι και να συμβιωσουμε.
Η δικη μου συμβουλη, επειδη το εζησα το ιντερνετικο, ειναι να γνωριστειτε πρωτα, και face to face  πρωτα, πριν προχωρησεις πιο σοβαρα. Και φυσικα, μην αφησεις να σου πει ο απο κατω, αν πρεπει να ειστε μαζι σοβαρα.
Εχε υποψιν σου και το αλλο, που σου ειπε ο αλλος τυπος, οτο ειναι ποπυ "φτωχη", για να ειναι σε σκαφος.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Τυπε, την εχεις γνωρισει ακομη απο κοντα ή αν ερθει θα ειναι η πρωτη φορα;

Οσον αφορα τις βόρριες, εγω ειμαι παντρεμςνος με Ουγγαρεζα, τρια χρονια τωρα. Γνωριζομαστε 8-9 χρονια τωρα. Αρχικα, μιλουσαμε απο το  internet. Επειτα, ηρθε Ελλαδα, πηγα Ουγγαρια, εφινε αυτο δυο φορες ακομη και αποφασισαμε να ειμαστε μαζι και να συμβιωσουμε.
Η δικη μου συμβουλη, επειδη το εζησα το ιντερνετικο, ειναι να γνωριστειτε πρωτα, και face to face   πρωτα, πριν προχωρησεις πιο σοβαρα. Και φυσικα, μην αφησεις να σου πει ο απο κατω, αν πρεπει να ειστε μαζι σοβαρα.
Εχε υποψιν σου και το αλλο, που σου ειπε ο αλλος τυπος, οτο ειναι πο "φτωχη", για να ειναι σε σκαφος.

Ελα φιλε ευχαριστω για την απαντηση. μιλαμε skype και φαινετε να θελει ο ενας τον αλλον. θελει πολυ να ερθει και γενικα εχω καταλαβει οτι θελει και μονιμα. εχουμε πει να ερθει μια βδομαδα να τη φιλοξενησω. σκεφτομαι αν ερθει και να βρουμε σε ολα πως μπορω να τη φερω εδω? Το σκαφος τι ρωτησα ηταν ενος θειου της νοικιαζομενο, δε πρεπει να χει λεφτα απο οτι καταλαβαινω.
Γενικα τι πρεπει να ελεγξω πριν την φερω για μονιμα λεω? αν παιζει καμια σπειρα απο πισω? το σκεφτηκα κι αυτο. αλλα δε νομιζω τη βλεπω πολυ καλη κοπελα ειναι.

Secretbean

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Like
1
Πόντοι
0
Πραγματικα, ευχομαι να μην κρυβεται κατι "πονηρο" απο μέρους της, και να ειναι και απο κοντα, οπως παρουσιαζεται και διαδικτυακα.
Απο τη δικη μου εμπειρια, καλο ειναι να ξερεις την οικογενειακη της κατασταση (μανα-πατερας και τυχον παιδια και ηλικιες αυτων, εφ' οσον υπαρχουν). Επισης, μεγαλο ρολο παιζει και ο τροπος, που την γνωρισες. Τη γυναικα μου, για παραδειγμα, τη γνωρισα μεσω YouTube, στα σχόλια. Και χρειαστηκε να συναντηθουμε αρκετες φορες, και να περασει καιρος, ωστε να καταληξουμε να ειμαστε μαζι.
Θα μπορουσες να κανεις ενα trial, να δεις πως θα ειναι. Αλλα μη βιαστεις να προχωρησεις για σοβαρα, μεσα σε μια βδομαδα. Ειναι πολυ μικρο το χρονικο διαστημα.
Αλλο ενα, που πρεπει να εχεις υποψιν, ειναι το χρηματικο κομματι και ο χρονος που απαιτειται. Γιατι αν συναντηθειτε μια φορα και πιστευεις οτι ταιριαζεται, σκεψου μερικα ακομα πηγαινε-ελα, που θα χρειαστουν. Απαιτει κυριως χρονο, χρημα και αφοσιωση.

Οσον αφορα το νομικο κομματι, η Ρωσσια ειναι extra shengen. Η γυναικα μου, ως Ουγγαρεζα, ανηκει στο Ευρωπαϊκο κομματι. Οχι οτι ηταν ευκολο να κανουμε τα χαρτια για να εγκατασταθει Ελλαδα, αλλα ισως ηταν πιο συντομο απο το να εισαι εκτος Ε.Ε.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Ευχαριστω φιλε, μπορει να σου στειλω κανα μειλ να τα λεμε. Παιδια δεν εχει παντως.
Μανα-πατερα κτλ γιατι τι θεμα να υπαρχει? Λες να ναι απο καμια περιεργη οικογενεια και να μπλεξω?
Το να θελει να ερθει μονιμα μηπως κρυβει τιποτα αλλο απο πισω? Φαινετε πολυ καλη και ήσυχη κοπελιτσα.
Με συμφωνο συμβιωσης δε παιρνει παραμονη?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
αλλο φιλε το φαινεσθαι και αλλο  να την  γνωρισεις απο κοντα  και το αλλο ρωτα νομικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom