Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

epirrepis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
1
δηλωνω τρελα ερωτευμενος με αλβανιδα...
κ με εχει στην χυλοπιτα.νυχτα μερα τρωω πιτα.
την γουσταρω οσο ποτε καμια.
κ πιστεψτε με ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ :sunglasses:

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Τα είχα πριν κάτι χρόνια με μια Τσέχα (δεν θυμάμαι αν κλείσαμε 4μηνο). Δεν πέρασα άσχημα, ήταν ωραία, είχε βυζάρες και γενικά με κάβλωνε με ένα περίεργο τρόπο που δεν με έχει καβλώσει Ελληνίδα νομίζω. Πιτσιρίκι αυτή, πιτσιρικάς εγώ.

Το γαμάτο της φάσης τώρα:

Γάμαγα χωρίς καπότα (χύσιμο παντού εκτός από μέσα εννοείται) και σε κάποια φάση είχαμε κάνει μια κουβέντα του στυλ "τι θα κάνουμε αν γίνει καμία "στραβή". Μου είχε πει "εννοείται πως δεν θα κρατήσουμε κάτι αν δεν το θέλεις" και κάτι τέτοια.

Σε κάποια φάση η Τσέχα είχε πόνους στην κοιλιά για 2-3 ημέρες (δεν θυμάμαι αν είχε ΚΑΙ καθυστέρηση) και την πήγα στο νοσοκομείο να δούμε τι παίζει. Μέταξύ άλλων εξετάσεων της έκαναν και τεστ εγκυμοσύνης και βγαίνουμε έξω στο προαύλιο να περιμένουμε να μας φωνάξουν για τα αποτελέσματα.
Περιττό να πω ότι εγώ "χεσμένος"...
Σκάει που λέτε τηλέφωνο στη μάνα στη Τσεχία και ακούω χαρές και γέλια και μου λέει μετά ότι έλεγε στη μάνα της τη φάση και ότι μπορεί να είναι έγκυος.

"Γαμώ το μουνί" ...σκέφτομαι.
Μας φωνάζουν μέσα, "δεν είσαι έγκυος" λέει ο γιατρός. Χαρά εγώ, κομπλέ αυτή.
Περιττό να πω ότι μέσα σε μια βδομάδα την είχα στείλει.

Ηθικό δίδαγμα σε όσους έτυχε να μην ξέρουν ακόμα: Μεγάλη προσοχή παίδες.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Χαλασε τελειως η Ευρωπη αμα χαλασει και Πολωνια,Σερβια την κατσαμε για τα καλα
Ερχεται ο άντρας που θα επαναφέρει τη τάξη και θα συμμαζεψει και τη ξεμυαλισμενη Ευρώπη
the_donald_by_sharpwriter-da0eh6b.jpg

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
δηλωνω τρελα ερωτευμενος με αλβανιδα...
κ με εχει στην χυλοπιτα.νυχτα μερα τρωω πιτα.
την γουσταρω οσο ποτε καμια.
κ πιστεψτε με ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ :sunglasses:
Αν την θέλεις μόνο για γαμήσι, λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά γενικά οι Αλβανίδες δεν το έχουν. Αν θέλεις κάτι παραπάνω, να ξέρεις ότι οι Αλβανίδες είναι από τις καλύτερες γυναίκες για σπίτι. Αν είσαι εντάξει απέναντί της δεν πρόκειται να σου χαλάσει χατήρι, δεν θα μανουριάσει που θα βγεις για καφέ ή ποτό με κολλητούς, και το σπίτι πάντα θα είναι στην τσίτα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Αν την θέλεις μόνο για γαμήσι, λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά γενικά οι Αλβανίδες δεν το έχουν. Αν θέλεις κάτι παραπάνω, να ξέρεις ότι οι Αλβανίδες είναι από τις καλύτερες γυναίκες για σπίτι. Αν είσαι εντάξει απέναντί της δεν πρόκειται να σου χαλάσει χατήρι, δεν θα μανουριάσει που θα βγεις για καφέ ή ποτό με κολλητούς, και το σπίτι πάντα θα είναι στην τσίτα.

Ποση πια η καταντια των ελληνιδων;
Ακομη και οι αλβανιδες να ειναι καλυτερες για το σπιτι...

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ θα πω μια ιστορία από την αντίθετη. Ελληνίδα με αλλοδαπό δηλαδή.

Ένα ωραίο μουνί στην πόλη μου (επαρχία) έχει παντρευτεί Αλβανό και έχουν και παιδί και μαγαζί. Σιγά τα αυγά θα πείτε αλλά για μια μικρή πόλη τότε είχε γίνει μεγάλο σούσουρο. Το θέμα είναι πως ξεκίνησε όλο αυτό. Ο πατέρας της είχε μια ταβέρνα στην πόλη, από τις πιο γνωστές. Όταν αυτή ήταν τρίτη γυμνασίου προσέλαβε ο πατέρας της έναν Αλβανό για γκαρσόνι. Αυτός ήταν κάπου στα 18 ή 19. Μέσα σε ένα χρόνο την έπιασε γκόμενα την μικρή, την ξεπαρθένιασε, της έκανε τον πάτο σαν το πηγάδι του Μελιγαλά και την άφησε έγκυο. Και ρε μάγκες, η κοπέλα ήταν/είναι πολύ μουνί. Αυτός κλασσική αλβανόφατσα. Ψευτομαγκιά, παράξενη φάτσα, ηλιοκαμένος κλπ. Αυτή όμως έλεγε στις φίλες ότι ήταν φουλ ερωτευμένη και ότι θα παντρευτούν. Ο πατέρας της όχι μόνο τα δέχτηκε όλα αυτά αλλά τον έκανε και αφεντικό στο μαγαζί και τώρα το δουλεύουν αυτοί. Κάθε φορά που περνάω γυρνάω και κοιτάω μέσα και βλέπω τον Αλβανό με ύφος 1000 Καρδιναλίων και αυτή με ένα χαμόγελο να τον κοιτάει μέσα στα μάτια και λέω ''πόσο κωλόφαρδοι είναι μερικοί και πόσο ηλίθιες είναι μερικές''. Α και από τότε που έγινε αφεντικό ο Αλβανός όσοι έχουν πάει να φάνε μου λένε ότι όποιος πελάτης παραπονεθεί για κάτι το παίζει πολύ μαγκιά και δεν σηκώνει πολλά πολλά.

Αυτά  :hi:

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Όλο γιά γαμίσια μιλάτε καί δέν βλέπετε τήν μεγάλη είκόνα. Τά παιδιά. Μέ τίς γυναίκες δέν θά έχουμε ποτέ δεσμούς αίματος, είναι άδύνατο νά γίνει. Τά παιδιά όμως έχουν τό αίμα μας καί τό DNA μας. Είμαι 60, ποτέ παντρεμένος, έχω 4 παιδιά καί 8 έγγόνια καί έκεί είναι όλη ή εύχαρίστηση. Ποτέ δέν διανοήθηκα νά τό "ρίξω" τό παιδί. Τό ήθελα. Κάντε παιδιά μέ όποιες γκόμενες έχετε καί μετά μεγαλώστε τα όπως θέλετε. Ξέρω θά διαφωνίσετε μέ όλα αύτά πού λέω, όπως ξέρω ότι θά μετανοιώσετε πού δέν τά κάνατε όταν φθάσετε στήν ήλικία μου.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Εγώ θα πω μια ιστορία από την αντίθετη. Ελληνίδα με αλλοδαπό δηλαδή.

Ένα ωραίο μουνί στην πόλη μου (επαρχία) έχει παντρευτεί Αλβανό και έχουν και παιδί και μαγαζί. Σιγά τα αυγά θα πείτε αλλά για μια μικρή πόλη τότε είχε γίνει μεγάλο σούσουρο. Το θέμα είναι πως ξεκίνησε όλο αυτό. Ο πατέρας της είχε μια ταβέρνα στην πόλη, από τις πιο γνωστές. Όταν αυτή ήταν τρίτη γυμνασίου προσέλαβε ο πατέρας της έναν Αλβανό για γκαρσόνι. Αυτός ήταν κάπου στα 18 ή 19. Μέσα σε ένα χρόνο την έπιασε γκόμενα την μικρή, την ξεπαρθένιασε, της έκανε τον πάτο σαν το πηγάδι του Μελιγαλά και την άφησε έγκυο. Και ρε μάγκες, η κοπέλα ήταν/είναι πολύ μουνί. Αυτός κλασσική αλβανόφατσα. Ψευτομαγκιά, παράξενη φάτσα, ηλιοκαμένος κλπ. Αυτή όμως έλεγε στις φίλες ότι ήταν φουλ ερωτευμένη και ότι θα παντρευτούν. Ο πατέρας της όχι μόνο τα δέχτηκε όλα αυτά αλλά τον έκανε και αφεντικό στο μαγαζί και τώρα το δουλεύουν αυτοί. Κάθε φορά που περνάω γυρνάω και κοιτάω μέσα και βλέπω τον Αλβανό με ύφος 1000 Καρδιναλίων και αυτή με ένα χαμόγελο να τον κοιτάει μέσα στα μάτια και λέω ''πόσο κωλόφαρδοι είναι μερικοί και πόσο ηλίθιες είναι μερικές''. Α και από τότε που έγινε αφεντικό ο Αλβανός όσοι έχουν πάει να φάνε μου λένε ότι όποιος πελάτης παραπονεθεί για κάτι το παίζει πολύ μαγκιά και δεν σηκώνει πολλά πολλά.

Αυτά  :hi:

Ξερω παρομοια φαση.
Κοπελα κουκλα ελληνιδα. Αλβανος εκανε ντελιβερι ηλεκτρικες συσκευες, χαμαλοδουλειες δηλαδη.
Η κοπελα γυρω στα 18 και εμενε με την οικογενεια της.
Μη τα πολυλογω, ο αλβανος εκρυψε το γεγονος οτι ηταν αλβανος(ειδες πονηρια!), αθηνα ηταν-ανωνυμια υπηρχε(που να το βρει η κοπελα τι ηταν ο αλβανος), και αφου την ξεμοναχιασε και την αφησε και εγκυο, την αναγκασε να παντρευτουν (απειλες για αυτην και το παιδι...), και τωρα εχουν παει Αγγλια (αυτος δεν θα χε στον ηλιο μοιρα, αλλα εκμεταλλευται την ελληνικη υπηκοοτητα της συζυγου), και πλενει αυτοκινητα εκει...
Οταν η κοπελα εμαθε οτι ηταν αλβανος...ηθελε να κοψει, αλλα ηταν πλεον αργα...
βλεπεις στην αθηνα ειναι και το που σε ειδα που σε ξερω, ενω στην επαρχια οσο και να την κατηγορουν πολλοι, εχει και τα καλα της, ξερεις τι ρολο βαραει ο αλλος...
επιπλεον αυτος ηταν αλβανος μεγαλωμενος στην ελλαδα, ηξερε απταιστα ελληνικα, οποτε η κοπελα την πατησε για τα καλα....
φταιει κι αυτη ομως, γιατι πανε και τα κανουν ολα με οποιον να ναι...της βγηκε αλβανος, και δυστυχως δεν ειναι και απο τα καλα παιδια...
η κοπελα εχει μαθει ολα τα βουνα της αλβανιας...να βλεπει αλβανους παππουδες και γιαγιαδες....
η οικογενεια της κοπελας μετα τα απανωτα εγκεφαλικα για την τυχη της κορης τους...σχεδον την εχει αποκληρωσει, για να μην γινει οτι και με την ταβερνα που ειπε ο φιλος πιο πανω...
να βρεθει ο αλβανος και με την κουκλαρα, και με περιουσια, ετσι, επειδη το παιξε μαγκας και του βγηκε...
κουκλαρα, και να τρεχει στα κατσαβραχα με τον αλβανο, γιατι ριχνει και απειλες ο αλβανος...
την λυπαμαι πραγματικα....εφταιξε, αλλα οχι και τοσο για να χει τετοια μοιρα...

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Καποιοι Αλβανοι ειναι τελειως ναυαγια αλλα σαν συνολο ειναι κοντα μας σαν κουλτουρα και προσωπικα δεν το θεωρω και τοσο κακο ενας Ελληνας να παντρευτει Αλβανιδα η το αντιθετο.
ΠΧ το καλυτερο match ειναι Ελληνας-Ελληνιδα με Τουρκο-αλα και γενικα με Βαλκανια οσο και να σας φαινεται περιεργο
Εγω ειχα τα πιο κοινα ever με Τουρκαλα και υστερα με Σερβα,Κροατισα(τωρα) και γενικα με Βαλκανιες(πχ Μολδαβη κτλπ)
Οι Ευρωαπαιες και κυριως Γερμανιδες και Αγγλιδες(και οτι σχετικο με Αγγλοσαξωνες) εχουν χαλασει πληρως γαμιουνται με Πακιστανους και γενικα το δινουν οπου βρουν ειναι τραγικη η κατασταση παιδια,εγω πλεον ρωταω παντα στην ψυχρα ειμαι ο μονος που ειμαι πχ εκτος της εθνικοτητας σου και γαμηθηκαμε?το οτι ακουω δεν λεγεται πχ μια Αμερικανα μου λεγε για ταξιδια Ασια,αφρικη και οτι φαει 100+ πουτσες..Οποτε καλο ειναι να ρωταμε εφοσον παρουμε την ευνοια της γκομενας ωστε να ξερουμε αμα πρεπει να την δουμε σαν ενα κομματι κρεας η μπορει να παει σε σχεση.
Παντως το τονιζω απο Ευρωπη οπως Αγγλια,Γερμανια,ισως και Γαλλια,Ολλανιδα κτλπ τωρα τελευταια και σκανδιναβια θα απογοητευτειται.Εχουν ανοιχτει τοσο σεξουαλικα και εχουν καταντησει χειροτερες απο αντρες που βλεπουν τις γυναικες σαν αριθμους.

Εγω εχω καταληξει σε Βαλκανια και ισως καποιες Πολωνεζες(που οι μισες εχουν ξεφυγει αλλα οι αλλες μισες οχι)

*Κατι τελευταιο γιατι ενα μηνυμα πιο πανω ελεγε για Τσεχες,απορω αν ολες ειναι τρελες να εχουν παιδια?Και εμενα με Τσεχα μου λεγε να γαμιομαστε χωρις καποτα αφου εμενε Αθηνα οποτε οκ μεχρι που μια μερα μου λεει χυσε μεσα..λεω θα πηρε κανα χαπι και την ρωταω γιατι?και μου λει i wouldnt mind if i had a child from u
Φρικαρα και την σουταρα μετα απο κατι μερες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ευρωαπαιες και κυριως Γερμανιδες και Αγγλιδες(και οτι σχετικο με Αγγλοσαξωνες) εχουν χαλασει πληρως γαμιουνται με Πακιστανους και γενικα το δινουν οπου βρουν ειναι τραγικη η κατασταση παιδια,

Για τις Αγγλίδες δεν ξέρω αλλά Γερμανίδες να γαμιούνται με Πακιστανούς έχω δει ελάχιστες και φυσικά όχι υψηλή ποιότητα.Θα έλεγα είναι εντελώς ασυνήθιστο άντε 0.001% των ζευγαριών να είναι έτσι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Οποιος εχει διαβασει το τοπικ των ουκρανιδων, σιγουρα σχηματιζει την εντυπωση οτι ουκρανιδες+ρουμανες ειναι οι πιο πονηρες γυναικες στον κοσμο...
Ειναι ομως οντως ετσι;

Πως βλεπετε τις εξελιξεις;;;;

Οι ουκρανοί πολίτες θα μπορούν να ταξιδεύουν χωρίς βίζα στην ΕΕ

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Ξερω παρομοια φαση.
Κοπελα κουκλα ελληνιδα. Αλβανος εκανε ντελιβερι ηλεκτρικες συσκευες, χαμαλοδουλειες δηλαδη.
Η κοπελα γυρω στα 18 και εμενε με την οικογενεια της.
Μη τα πολυλογω, ο αλβανος εκρυψε το γεγονος οτι ηταν αλβανος(ειδες πονηρια!), αθηνα ηταν-ανωνυμια υπηρχε(που να το βρει η κοπελα τι ηταν ο αλβανος), και αφου την ξεμοναχιασε και την αφησε και εγκυο, την αναγκασε να παντρευτουν (απειλες για αυτην και το παιδι...), και τωρα εχουν παει Αγγλια (αυτος δεν θα χε στον ηλιο μοιρα, αλλα εκμεταλλευται την ελληνικη υπηκοοτητα της συζυγου), και πλενει αυτοκινητα εκει...
Οταν η κοπελα εμαθε οτι ηταν αλβανος...ηθελε να κοψει, αλλα ηταν πλεον αργα...
βλεπεις στην αθηνα ειναι και το που σε ειδα που σε ξερω, ενω στην επαρχια οσο και να την κατηγορουν πολλοι, εχει και τα καλα της, ξερεις τι ρολο βαραει ο αλλος...
επιπλεον αυτος ηταν αλβανος μεγαλωμενος στην ελλαδα, ηξερε απταιστα ελληνικα, οποτε η κοπελα την πατησε για τα καλα....
φταιει κι αυτη ομως, γιατι πανε και τα κανουν ολα με οποιον να ναι...της βγηκε αλβανος, και δυστυχως δεν ειναι και απο τα καλα παιδια...
η κοπελα εχει μαθει ολα τα βουνα της αλβανιας...να βλεπει αλβανους παππουδες και γιαγιαδες....
η οικογενεια της κοπελας μετα τα απανωτα εγκεφαλικα για την τυχη της κορης τους...σχεδον την εχει αποκληρωσει, για να μην γινει οτι και με την ταβερνα που ειπε ο φιλος πιο πανω...
να βρεθει ο αλβανος και με την κουκλαρα, και με περιουσια, ετσι, επειδη το παιξε μαγκας και του βγηκε...
κουκλαρα, και να τρεχει στα κατσαβραχα με τον αλβανο, γιατι ριχνει και απειλες ο αλβανος...
την λυπαμαι πραγματικα....εφταιξε, αλλα οχι και τοσο για να χει τετοια μοιρα...

Τύπε μήπως τον γούσταρε/γουστάρει τον Αλβανό η γκόμενα? Γιατί με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται λέει η παροιμία. Τώρα αν και η κοπέλα δεν έχει στον ήλιο μοίρα και δεν μπορεί να την προστατέψει κανένας από τον Αλβανό... τι να πω. Μου θυμίζει μια παρόμοια ιστορία που είχε παίξει και ειδήσεις αν θυμάμαι καλά όπου ένας Αλβανός άφησε έγκυο μια κοπελίτσα καλής/πλούσιας οικογένειας και μετά την έσπασε στο ξύλο αλλά όταν πήγαν να κινηθούν νομικά εναντίον του οι γονείς της τους είπε να μην κάνουν τίποτα επειδή τον αγαπάει...

Πάντως για την κοπέλα που είπες πιο πάνω όντως είναι για λύπηση που έμπλεξε σε τέτοιο λούκι ΕΙΔΙΚΑ αν δεν τον γουστάρει καθόλου.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Τύπε μήπως τον γούσταρε/γουστάρει τον Αλβανό η γκόμενα? Γιατί με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται λέει η παροιμία. Τώρα αν και η κοπέλα δεν έχει στον ήλιο μοίρα και δεν μπορεί να την προστατέψει κανένας από τον Αλβανό... τι να πω. Μου θυμίζει μια παρόμοια ιστορία που είχε παίξει και ειδήσεις αν θυμάμαι καλά όπου ένας Αλβανός άφησε έγκυο μια κοπελίτσα καλής/πλούσιας οικογένειας και μετά την έσπασε στο ξύλο αλλά όταν πήγαν να κινηθούν νομικά εναντίον του οι γονείς της τους είπε να μην κάνουν τίποτα επειδή τον αγαπάει...

Πάντως για την κοπέλα που είπες πιο πάνω όντως είναι για λύπηση που έμπλεξε σε τέτοιο λούκι ΕΙΔΙΚΑ αν δεν τον γουστάρει καθόλου.

Κοιτα, η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Οπως ειπα η κοπελα ειναι και 'νορμαλ'(=οχι ψωνιο), και κουκλα.
Προφανως και μπορουσε να εχει καλυτερη τυχη στη ζωη της.
Δεν ξερω και τα εντελως εσωτερικα τους, προφανως και δεν τον σιχαινεται κιολας!
Αλλα ομως, σιγουρα δεν φανταζονταν να ειναι αποκληρη της πατρικης οικογενειας, να την απειλει ο αλβανος αν τον αφησει, να μεταναστευει αγγλια με το ζορι γιατι ο αλβανος δεν ειχει δουλεια στην ελλαδα, και τελος να γυρνα στα βουνα της αλβανιας να βλεπει αλβανους παππουδες και γιαγιαδες!
Το εχει εκμυστηρευτει πολλες φορες σε καλες φιλες της, οτι ηθελε/θελει να τον αφησει, αλλα λιγο το παιδι μαζι του, λιγο οι απειλες του αλβανου(για την ιδια, για το παιδι κλπ), λιγο το σκατο-δεσιμο, τελικα μενει και ψιλοχαραμιζεται, φοβουμενη να απεμπλακει απο την κακη ιστορια που εμπλεξε.

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτα, η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Οπως ειπα η κοπελα ειναι και 'νορμαλ'(=οχι ψωνιο), και κουκλα.
Αλλα ομως, σιγουρα δεν φανταζονταν να ειναι αποκληρη της πατρικης οικογενειας, να την απειλει ο αλβανος αν τον αφησει, να μεταναστευει αγγλια με το ζορι γιατι ο αλβανος δεν ειχει δουλεια στην ελλαδα, και τελος να γυρνα στα βουνα της αλβανιας να βλεπει αλβανους παππουδες και γιαγιαδες!
Το εχει εκμυστηρευτει πολλες φορες σε καλες φιλες της, οτι ηθελε/θελει να τον αφησει, αλλα λιγο το παιδι μαζι του, λιγο οι απειλες του αλβανου(για την ιδια, για το παιδι κλπ), λιγο το σκατο-δεσιμο, τελικα μενει και ψιλοχαραμιζεται, φοβουμενη να απεμπλακει απο την κακη ιστορια που εμπλεξε.

Γάμησετα και άφησετα δηλαδή.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φαντάσου ακόμα και οι βλαχοΑλβανοί έχουν βρει γυναίκα και εσύ ακόμα ψάχνεις σε όλη τη Γη!!!!

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
δηλαδή τώρα έχει κάνει καποιος σχεση με μία αλλοδαπή και έχει σχηματίσει γνώμη για όλο το έθνος? δεν νομιζω είναι που θα πέσεις ρε παιδια

erastitexnis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
1
Like
2.318
Πόντοι
441
Τα είχα πριν κάτι χρόνια με μια Τσέχα (δεν θυμάμαι αν κλείσαμε 4μηνο). Δεν πέρασα άσχημα, ήταν ωραία, είχε βυζάρες και γενικά με κάβλωνε με ένα περίεργο τρόπο που δεν με έχει καβλώσει Ελληνίδα νομίζω. Πιτσιρίκι αυτή, πιτσιρικάς εγώ.

Το γαμάτο της φάσης τώρα:

Γάμαγα χωρίς καπότα (χύσιμο παντού εκτός από μέσα εννοείται) και σε κάποια φάση είχαμε κάνει μια κουβέντα του στυλ "τι θα κάνουμε αν γίνει καμία "στραβή". Μου είχε πει "εννοείται πως δεν θα κρατήσουμε κάτι αν δεν το θέλεις" και κάτι τέτοια.

Σε κάποια φάση η Τσέχα είχε πόνους στην κοιλιά για 2-3 ημέρες (δεν θυμάμαι αν είχε ΚΑΙ καθυστέρηση) και την πήγα στο νοσοκομείο να δούμε τι παίζει. Μέταξύ άλλων εξετάσεων της έκαναν και τεστ εγκυμοσύνης και βγαίνουμε έξω στο προαύλιο να περιμένουμε να μας φωνάξουν για τα αποτελέσματα.
Περιττό να πω ότι εγώ "χεσμένος"...
Σκάει που λέτε τηλέφωνο στη μάνα στη Τσεχία και ακούω χαρές και γέλια και μου λέει μετά ότι έλεγε στη μάνα της τη φάση και ότι μπορεί να είναι έγκυος.

"Γαμώ το μουνί" ...σκέφτομαι.
Μας φωνάζουν μέσα, "δεν είσαι έγκυος" λέει ο γιατρός. Χαρά εγώ, κομπλέ αυτή.
Περιττό να πω ότι μέσα σε μια βδομάδα την είχα στείλει.

Ηθικό δίδαγμα σε όσους έτυχε να μην ξέρουν ακόμα: Μεγάλη προσοχή παίδες.
Λουκία ηταν το ονομά της;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom