Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
:orchestra:1.63 ήταν
Το σωστό το κοντοπούτανο, τετοιο μπόι εχει

Εχω βεβαια γνωρισει ελλεινίδες 1.50, που τις ψωλες τις παιρνανε 2-2 στο στόμα

Πόσο άδικο όμως ε;

Να απαξιώνουν τον κοντό άντρα και να τον κάνουν να αισθάνεται μειονεκτικά τύπου "με τα τακούνια σε περνάω ένα κεφάλι, πώς θα με κυκλοφορήσεις;" άσχετα αν ο τυπάς μπορεί να έχει βαρβάτη μαλαπέρδα

και οι τάπες που κλάνουν και σηκώνεται σκόνη, να αρπάζουν με τέτοια ευκολία τις ψωλές απο πιρφόρους της πούτσας που κάνουν αβέρτα τα ψυχικά εδώ κι εκεί.

Μία επανάσταση μας σώζει.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ουκρανιδες πλεον, διχως visa για χωρες της ΕΕ?
Αυτο ηταν, ανοιγουν τα συνορα, κι ερχονται ελευθερα με ενα απλο εισητηριο;

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
ως 55αρης αγαπητοί, σε σχέση με τους Αλβανούς γαμπρούς...Έχω να πω:

Τα μούτρα των 20αρηδων ελληνόπουλων τα έχετε δει? Αυτοί δε ασχολούνται με το καμάκι και μυαλό για οικογένεια δεν έχουν....Σαν αδερφές είναι το 70%

Οι αλβανοί και όποιες άλλες ράτσες κυκλοφορούν θα μας γαμανε τα κορίτσια και θα τις παντρεύονται γιατί τα δικά μας σερνικα είναι μαλακοκαβλικα

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
ως 55αρης αγαπητοί, σε σχέση με τους Αλβανούς γαμπρούς...Έχω να πω:

Τα μούτρα των 20αρηδων ελληνόπουλων τα έχετε δει? Αυτοί δε ασχολούνται με το καμάκι και μυαλό για οικογένεια δεν έχουν....Σαν αδερφές είναι το 70%

Οι αλβανοί και όποιες άλλες ράτσες κυκλοφορούν θα μας γαμανε τα κορίτσια και θα τις παντρεύονται γιατί τα δικά μας σερνικα είναι μαλακοκαβλικα

Tύπε εδώ που τα λέμε, είπες μια πικρή αλήθεια τώρα!!!  :headbang:

Σαν φλώρια είναι τα περισσότερα, με ένα κινητό στο χέρι!!!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.836
Πόντοι
3.506
Τα μούτρα των 20αρηδων ελληνόπουλων τα έχετε δει?
Οι αλβανοί και όποιες άλλες ράτσες κυκλοφορούν θα μας γαμανε τα κορίτσια

:hi:

Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο, συναθλητή. Είναι τραγωδία να 'μαστε στην αγορά για να δαγκώσουμε κωλαράκια εμείς οι μεσήλικες και οι φιρφιρίκοι, στη καλύτερη περίπτωση να ανορθώνονται με χημείες...

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
παιδιά εγώ κλαίω για το μέλλον της φυλής μας...αλβανοαραβοφατσες θα είναι τα εγκονια μας γιατί τα σερνικα μας είναι μ ενα κινητό στο χέρι , στην πρεζα ή στραπον στο κώλο

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
To μελλον των ελληνων είναι στις ξένες!

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
παιδιά εγώ κλαίω για το μέλλον της φυλής μας...αλβανοαραβοφατσες θα είναι τα εγκονια μας γιατί τα σερνικα μας είναι μ ενα κινητό στο χέρι , στην πρεζα ή στραπον στο κώλο
ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ...

lallt

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα σχεση με Ουγγαρεζα οσο καιρο σπουδαζα εξω...τωρα μου εχει καρφωθει να δοκιμασω αλβανιδα. Βλεπω πολλα δυνατα να κυκλοφορουν

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.213
Πόντοι
7.865
Εγω τραβιέμαι με Σέρβα και σκέφτομαι για ποιό λόγο δεν πήγα απο τα eighties εκεί πάνω να βρώ γυναίκα και πήγα και παντρεύτηκα εδώ.Ευτυχώς χώρισα γρήγορα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Εγω τραβιέμαι με Σέρβα και σκέφτομαι για ποιό λόγο δεν πήγα απο τα eighties εκεί πάνω να βρώ γυναίκα και πήγα και παντρεύτηκα εδώ.Ευτυχώς χώρισα γρήγορα.

Πως βρηκες την ακρη με την Σέρβα σου;
Μπορει να αξιζουν, αλλα νομιζω ειναι αρκετα απροσιτες και δυσκολες γυναικες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Επειδή το thread αναφέρεται σε "σχέση"

Τα έγραψα και στο thread της Πράγας.

Μακριά από λαούς με συμπλέγματα και κόμπλεξ παντός τύπου.
Οι Έλληνες είμαστε τέτοιος λαός,αν ματσάρουμε και με μια κομπλεξική αλβανίδα,βουλγάρα,πολωνέζα,ουκρανέζα,κ.λ.π.
είναι σαν να τα έχουμε με ελλεηνίδα.

Εδώ που ζω,έχω ευχέρεια να γνωρίζω κοπέλες από διάφορες κουλτούρες.
Οι πιο cool και ξηγημένες για μένα είναι:βορειοευρωπαίες,Σκανδιναβές,Καναδέζες,Αυστραλές,κ.λ.π.

Επίσης τέτοιοι λαοί μπορούν να σας βγάλουν το καλύτερό σας εαυτό,
σε τομείς όπως τα επαγγελματικά,κ.λ.π. γιατί στη σχέση λειτουργούν από κοινού, σαν ομάδα.
Δεν περιμένουν να τις ταϊσετε ή να τις σπονσοράρετε.
Και αν είστε ξηγημένοι,η γκρίνια είναι ανύπαρκτη.

Και σε κάτι που γράφτηκε...
Δεν ξέρω για τις Αγγλίδες,αλλά οι Γερμανίδες με πάκια και τέτοια δεν ασχολούνται.
Κάποιες ελάχιστες έχω δει με αράπηδες και αυτές όχι τίποτα εμφανίσιμες.
Και Τσέχες εδώ με πάκια ή αράπηδες πάλι δεν έχω δει.
Άσε που δεν έχει κιόλας..
Με Ισπανο-Ιταλο τύπους ναι,με μουσλιμογύφτους όχι.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Οι πιο cool και ξηγημένες για μένα είναι:βορειοευρωπαίες,Σκανδιναβές,Καναδέζες,Αυστραλές,κ.λ.π.

Επίσης τέτοιοι λαοί μπορούν να σας βγάλουν το καλύτερό σας εαυτό,
σε τομείς όπως τα επαγγελματικά,κ.λ.π. γιατί στη σχέση λειτουργούν από κοινού, σαν ομάδα.
Δεν περιμένουν να τις ταϊσετε ή να τις σπονσοράρετε.
Και αν είστε ξηγημένοι,η γκρίνια είναι ανύπαρκτη.

Και σε κάτι που γράφτηκε...
Δεν ξέρω για τις Αγγλίδες,αλλά οι Γερμανίδες με πάκια και τέτοια δεν ασχολούνται.
Κάποιες ελάχιστες έχω δει με αράπηδες και αυτές όχι τίποτα εμφανίσιμες.
Και Τσέχες εδώ με πάκια ή αράπηδες πάλι δεν έχω δει.
Άσε που δεν έχει κιόλας..
Με Ισπανο-Ιταλο τύπους ναι,με μουσλιμογύφτους όχι.

Πράσινο, ολόσωστος αλλά ρίχνεις βόμβα στα θεμέλια του σάιτ και των Ρωσοσλαβοαγαπούληδων ΄με τέτοιες κουβέντες.
Κόκκινο, ξεκολλήστε με τους Πακιστανούς. Τον άνθρωπο τον κάνει το περιβάλλον του. Ένας Πακιστανός στην Γερμανία μπορεί να είναι πιο πολιτισμένος από έναν Έλληνα στα Τρίκαλα. Στο Πακιστάν έχουν και ομάδα κρίκετ. Ποιός από εδώ μέσα έχει παίξει ποτέ κρίκετ;

Τα πράγματα ειναι πιο περίπλοκα και ο ανταγωνισμός συνεχής. Η Γερμανίδα θα πάει με ό,τι της κάνει κλικ. Στην Αθήνα ήξερα Γερμανίδα της Γερμανικής Πρεσβείας με Κούρδο.

Μην επαναπαύεσθε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κόκκινο, ξεκολλήστε με τους Πακιστανούς. Τον άνθρωπο τον κάνει το περιβάλλον του. Ένας Πακιστανός στην Γερμανία μπορεί να είναι πιο πολιτισμένος από έναν Έλληνα στα Τρίκαλα. Στο Πακιστάν έχουν και ομάδα κρίκετ. Ποιός από εδώ μέσα έχει παίξει ποτέ κρίκετ;

Aκόμη και η παρηκμασμένη Ελλάδα του 2017 είναι κλάσης ανώτερη από το πακιστάν.Κρίκετ μπορεί να έχουν επειδή είχαν τους Άγγλους,αλλά στο τσακίρ κέφι ρίχνουν και κανένα λιθοβολισμό σε όποια γυναίκα θεωρήσουν ότι "αμάρτησε".
Παντρεύουν κορίτσια ακόμη και 8 ετών που πολλά πεθαίνουν από εσωτερική αιμοραγία την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Και το κατά πόσο το περιβάλλον κάνει τον άνθρωπο,είναι μεγάλη ιστορία.
Στη Γερμανία,σύμφωνα με στοιχεάι του BASF, από τα 5 εκατ τούρκων,μόλις το 3% έχει ανώτερη εκπαίδευση.

Εξαιρέσεις στους κανόνες υπάρχουν,όμως εδώ μιλάμε για το μέσο όρο.
Ο μέσος μετανάστης από το πακιστάν είναι σε παλαιολιθικό στάδιο.Οι Έλληνες που βγήκαμε έξω μια χαρά ενταγμένοι είμαστε και δεν μας ενοχλεί κανείς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Aκόμη και η παρηκμασμένη Ελλάδα του 2017 είναι κλάσης ανώτερη από το πακιστάν.Κρίκετ μπορεί να έχουν επειδή είχαν τους Άγγλους,αλλά στο τσακίρ κέφι ρίχνουν και κανένα λιθοβολισμό σε όποια γυναίκα θεωρήσουν ότι "αμάρτησε".
Παντρεύουν κορίτσια ακόμη και 8 ετών που πολλά πεθαίνουν από εσωτερική αιμοραγία την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Και το κατά πόσο το περιβάλλον κάνει τον άνθρωπο,είναι μεγάλη ιστορία.
Στη Γερμανία,σύμφωνα με στοιχεάι του BASF, από τα 5 εκατ τούρκων,μόλις το 3% έχει ανώτερη εκπαίδευση.

Εξαιρέσεις στους κανόνες υπάρχουν,όμως εδώ μιλάμε για το μέσο όρο.
Ο μέσος μετανάστης από το πακιστάν είναι σε παλαιολιθικό στάδιο.Οι Έλληνες που βγήκαμε έξω μια χαρά ενταγμένοι είμαστε και δεν μας ενοχλεί κανείς.

Γενικά αυτοί οι λαοί έχουν πρόβλημα νοημοσύνης.Κατά μέσο όρο είναι βλάκες με τα ευρωπαικά δεδομένα.Για αυτό και τους είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστούν στο περίπλοκο,οργανωμένο ευρωπαικό περιβάλλον.Το ίδιο πρόβλημα έχουν και οι Τούρκοι.
Αν πάρεις μόνο τους πολύ έξυπνους(το 0.1% του πληθυσμού) κάτι γίνεται.Δε θα δημιουργούν προβλήματα.Αλλιώς όταν έρχονται κατά μάζες έχεις ένα συνεχές πρόβλημα.
Και μερικοί Σέρβοι,Βούλγαροι είναι οριακοί για τα ευρωπαικά δεδομένα.Για αυτό και συχνά εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες κτλ.Αντιρροπούν όμως με εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση και έτσι εντάσσονται.Δηλαδή κάπως στα Βαλκάνια η φυσική επιλογή βοήθησε τους μπρατσαράδες έναντι των ευφυών ενώ στην Ευρώπη υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία.
Οι Ελληνες σίγουρα εντάσσονται ως τελευταίο κλάσμα αλλά είναι μέσα στον κύκλο.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Γενικά αυτοί οι λαοί έχουν πρόβλημα νοημοσύνης.Κατά μέσο όρο είναι βλάκες με τα ευρωπαικά δεδομένα.Για αυτό και τους είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστούν στο περίπλοκο,οργανωμένο ευρωπαικό περιβάλλον.Το ίδιο πρόβλημα έχουν και οι Τούρκοι.
Αν πάρεις μόνο τους πολύ έξυπνους(το 0.1% του πληθυσμού) κάτι γίνεται.Δε θα δημιουργούν προβλήματα.Αλλιώς όταν έρχονται κατά μάζες έχεις ένα συνεχές πρόβλημα.
Και μερικοί Σέρβοι,Βούλγαροι είναι οριακοί για τα ευρωπαικά δεδομένα.Για αυτό και συχνά εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες κτλ.Αντιρροπούν όμως με εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση και έτσι εντάσσονται.Δηλαδή κάπως στα Βαλκάνια η φυσική επιλογή βοήθησε τους μπρατσαράδες έναντι των ευφυών ενώ στην Ευρώπη υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία.
Οι Ελληνες σίγουρα εντάσσονται ως τελευταίο κλάσμα αλλά είναι μέσα στον κύκλο.

Προσθέτω μόνο κάτι: Οι λαοί αυτοί είναι μουσουλμάνοι. Άμα μπει κανείς στο κόπο να διαβάσει το κοράνι, θα καταλάβει ότι κάποιος πρέπει να 'χει πρόβλημα για να πιστεύει στο Ισλάμ, το ζήτημα των γυναικών είναι το λιγότερο. Οι λαοί αυτοί πιστεύουν μαζικά στο Ισλάμ. Άρα κάτι δε πάει καλά με αυτούς.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Κοιταζα τωρα τη δημοσκοπηση του θεματος....
μα καλα ρε παιδια, 124 ατομα ψηφισαν...ιταλιδα;;;
Δηλαδη οκ, τι να πω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom