Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.565
Πόντοι
216
Για σχεσουλες οι γυναικες εξ ανατολας, ολα ειναι μια χαρα.. Οταν ομως σοβαρευουν''τα πραγματα
αρχιzει να υπαρχει προβλημα.. Γιατι εκει,ειναι σπανιος ο συνδυασμος προικας-τρυπας. :sunglasses:

Αλλο 'ανατολικη ευρωπη' ομως,
και αλλο 'απω ανατολη',
θα πρεπει να αναγνωρισεις μια διαφορα...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.565
Πόντοι
216
Υπαρχει ομως, ικανη ομαδα αξιολογων αλλοδαπων γυναικων στην Ελλαδα, διαθεσιμες για dating?
Είμαστε και στα κάτω μας σαν χωρα, οποιος/οποια μπορει να φυγει ...φεύγει,
και το θεμα ειναι τι μενει απο ξενες τελικα στην Ελλαδα;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
dopamina προσεχε τις γυναικες  εχουν τον διαολο μεσα τους

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
894
Πόντοι
96
Για το παιδί με τι σκάιπ κάποια παλιά κείμενα που μπορείι να τον βοηθήσουν.
Παιδιά μην μασάτε.
Οι Ρωσίδες είναι πολύ καλή περίπτωση για ωραία γαμίσια και καλή παρέα.Αλλά με ένα όρο , να υπάρχει το χρήμα .Μόλις τελειώσει εξαφανίζονται.
Δίκιο έχετε.Απλά οι Ρωσίδες και γενικότερα οι ανατολικές σε βλέπουν κάπως σαν αντικείμενο προς χρήση  , το οποίο πετάν όταν δεν το χρειάζονται.Αγαπούν και δένονται συναισθηματικά μόνο με δικούς τους .Εμάς μας βλέπουν σαν θυσία που πρέπει να κάνουν για οικονομικούς λόγους.Κάσποιες Ρωσίδες που είχα και που ήταν ειλικρινείς μου το είπαν έξω από τα δόντια.Καλοί , χρυσοί οι Έλληνες αλλά δεν είναι δικοί μας.
Και αν θέλουν γάμο , θα πρέπει να πάρουν ή χήρες ή χωρισμένες για να βολευτούν και τα παιδιά τους .Άλλες θέλουν συνταξιούχους ώστε να κληρονομήσουν τη σύνταξη τους.Τουλάχιστον είναι ειλικρινείς.Οι δικές μας φυσικά δεν τα παραδέχονται αυτά .Υποκρίτριες.
Η πλάκα είναι ότι όταν είμουν μικρότερος , μια Ρωσίδα είχε το θράσος να μου πεί αν έχω σύνταξη ενώ πλησίαζα τοα 30 !!Αφέλεια ή ...
Τέλος πάντων, η κουβέντα γίνεται για να προστατεύσουμε κάποιους συναγωνιστές που σκέφτονται να νταραβεριστούν με αυτές στις ιστοσελίδες γνωριμιών .Ή θα τους φάνε τα λεφτά των εισητηρίων για να έρθουν Ελλάδα (δεν θα έλθουν), ή θέλουν να φάνε γενικότερα .Προσοχή,όπως είναι η κατάσταση σήμερα , οι Ρωσίδες είναι καλές για παρέα και γαμίσια (καλύτερες από τις Ελληνίδες) αλλά μέχρι εκεί .Τίμια εμπορική συναλλάγή .Σου δίνω αυτό , μου δίνεις εκείνο.΄Οχι συναισθηματικά μπερδέματα και γάμους.
Αν κάποιος εντέλει θέλει να κάνει σοβαρή σχέση ή γάμο από ιστοσελίδα γνωριμιών, μόνο οι Ασιάτισσες (για αυτούς που γουστάρουν τέτοιες γυναίκες ) παίζουν καλά με κάποια εγγύηση ότι δεν θα κλαις μετά.Και αυτό όχι γιατί δεν κοιτούν το συμφέρον τους , αλλά είναι η κουλτούρα τους τέτοια που κολλάνε στον άνδρα τους και δεν τον αφήνουν στις δύσκολες στιγμές. Φυσικά υπάρχουν και εδώ εξαιρέσεις όπου μπορεί να την πατήσεις .Δυστυχώς , πρέπει να γράφουμε σεντόνια .Αυτές είναι συζητήσεις σε καφετέρια  κτλπ. Ενδεικτικά , γνωστός μου που γνώρισε Ασιατάκι σε γνωστό κονσομασιόν της Συγγρού(έχει κλείσει εδώ και καιρό), το παντρεύτηκε
, μετά μάλωναν άγρια και πηγαίναν για χωρισμό, αλλά όταν ο δικός μου αρρώστησε βαριά (έχασε για αυτό το λόγο τη δουλειά του) , η τύπισσα του στάθηκε μέχρι να γίνει καλά .Ακόμη και ότι δεν μπορούσε να κάνει σεξ ,ανέχτηκε. :(

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
171
Πόντοι
16
Εγω ανετα θα πεντρευομουν αλβανεζα! Εχουν κατι εκφυλο και προστυχο! Ει αι γκαβλιαρες και ξεκολιαρες και πιστες στον αντρα που τις γαμαει!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.565
Πόντοι
216
Μπραβο Τσαρκα, σημαντικα τα οσα ειπες.
Φιλος συμφορουμιτης πεπειραμενος σε γυναικες, απο Κυπρο μερια, μου εχει πει τα ιδια....
Ρωσιδες και ανατολικο μπλοκ, οσο υπαρχει μαρουλι, ολα καλα. Μολις....τελειωσει, αντε γεια, στην ψυχρα!
Αντιθετως οι ασιατισες εχουν κουλτουρα που δενονται μαζι σου, και ειναι οπως ειπες κι εσυ, αρκετα εως πολυ 'εγγυημενες'.
Να γλυτωσει τα μπλεξιματα κανενας συμφορουμιτης, και να ξερουμε τι να περιμενουμε σε καθε περιπτωση...

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Αν οχι φετος του χρονου σκεφτομαι ταξιδι σε Ρωσια για να φερω καποια ελλαδα.
Θα κανω καποιες συνομιλιες με skype πρωτα και μετα θα παω εκει και μετα θα φερω εδω καποια να τη φιλοξενησω μηπως τα βρουμε για σοβαρα.

Θα ξεκαθαρισω απο την αρχη σε οποια βρω οτι μασα δε παιζει αρα δε θα ερθει καποια να με αρμεξει αφου δε θα βρει κατι να αρμεξει. θα ειναι ενημερη για αυτο απο την αρχη οποτε θα φανει αν κοιταει λεφτα και καλοπεραση ειτε απλα σχέση με έλληνα. Οσες κοιτανε λεφτα θα με απορριψουν, οσες οχι θα μπορω να προχωρησω.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
894
Πόντοι
96
:huh:
Αν οχι φετος του χρονου σκεφτομαι ταξιδι σε Ρωσια για να φερω καποια ελλαδα.
Θα κανω καποιες συνομιλιες με skype πρωτα και μετα θα παω εκει και μετα θα φερω εδω καποια να τη φιλοξενησω μηπως τα βρουμε για σοβαρα.

Θα ξεκαθαρισω απο την αρχη σε οποια βρω οτι μασα δε παιζει αρα δε θα ερθει καποια να με αρμεξει αφου δε θα βρει κατι να αρμεξει. θα ειναι ενημερη για αυτο απο την αρχη οποτε θα φανει αν κοιταει λεφτα και καλοπεραση ειτε απλα σχέση με έλληνα. Οσες κοιτανε λεφτα θα με απορριψουν, οσες οχι θα μπορω να προχωρησω.
Ξέχασε το από τώρα.Σου είχα γράψει σε άλλο θέμα τι παίζει.Eκτός και μείνεις εκεί πάνω από μήνα και πάλι χλωμό το βλέπω.Πιστεύεις στο κεραυνοβόλο έρωτα;  :huh:

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
:huh:Ξέχασε το από τώρα.Σου είχα γράψει σε άλλο θέμα τι παίζει.Eκτός και μείνεις εκεί πάνω από μήνα και πάλι χλωμό το βλέπω.Πιστεύεις στο κεραυνοβόλο έρωτα;  :huh:

Οχι πιστευω στα κοινα θελω μια καποια που θελει οικογενεια και θελει να ερθει Ευρωπη.
Ελληνιδα δε γουσταρω οποτε η μονη λυση ειναι Ρωσιδα.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
894
Πόντοι
96
Δες τη φοβερή ταινία : Οι νύφες από τη Ζαχάρω και θα καταλάβεις.Πρόσεχε επίσης μην σου κάνει καμία τα γλυκά μάτια γιατί σε θέλει για σκαλοπάτι να βρει εδώ πιο πλούσιους και σε αφήσει αμανάτι και τρέχεις. Στη Ρωσσία ξέρουν ότι έχουμε φαληρίσει.Καμιά δεν θα έλθει εδώ μόνο για αγάπες και λουλούδια.Θα θέλει οικονομική στήριξη για αυτή και την οικογενεια της.Δεν λέω μπορεί να σου κάτσει κάτι καλό αλλά μπορείς να μείνεις εκεί για μήνες;Αλλιώς παίρνεις γουρούνι στο σακκί! :uglystupid:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οχι πιστευω στα κοινα θελω μια καποια που θελει οικογενεια και θελει να ερθει Ευρωπη.
Φίλε συγνώμη αλλά θα σε γειώσω διότι κι εγώ το πίστευα αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική!
Α) Πολύ δύσκολο Ρωσίδα ηλικίας 20-32 να αφήσει την Μόσχα ή την Αγ Πετρούπολη ή οποιαδήποτε απο τις μεγάλες επαρχιακές πόλεις όπως η Σαμάρα το Νίζνι ή Βιελικι  Νοβγκορόντ τη Καστρομα το Τουμέν η το Βλάντιμιρ για να έρθει σε κάποια Ελληνική πόλη!Οι εν λόγω Ρώσικες πόλεις είναι αναβαθμισμένες με ωραία κέντρα και υπέροχους εσωτερικούς χώρους που περνάνε όπως θέλουν και έχουν συνεχείς δραστηριότητες!Δεν έχουν τη προδιάθεση να φύγουν όπως μερικά χρόνια πιο πριν!
Β) Άντε να έρθει Ρωσίδα εδω...τι θα κάνει;Πως θα περνάει την ώρα της όταν βαρεθεί τα γαμήσια...Τι φίλες θα κάνει;Οι Ελλεινίδες θα τις κοιτάζουν με μισό μάτι σαν πουτάνες και καμιά μορφωμένη Ρωσίδα και καλοπροαίρετη δεν θα το αντέξει!Σύντομα θα έχει τάσεις φυγής!
Γ) και σημαντικότερο που έχει αναλυθεί πολύ στο φόρουμ είναι η συντηρητικοποίηση της Ρώσικης κοινωνίας τους τελαιυταίους 8-9 μήνες και την σχεδόν ολοκληρωτική δυτικόποίηση των γυναικών τους! Ρωσίδα κάτω απο 32 χωρίς να γνωρίζει Αγγλικά σχεδόν δεν υπάρχει και επίσης φέρονται όπως οι Δυτικές Χ2! Και η ταφόπλακα της οποιαδήποτε ελπίδας να στεριώσει άντρας με Ρωσίδα είναι το Instagram...Μέσα στον χειμώνα έγινε το πιο διαδεδομένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στη Ρωσία που έχει διαπλάσει στις Ελλευθερες Ρωσίδες την νοοτροπία του "Στιγμιαίου"!Όλα έχουν αξία ενός ανοίγματος και κλεισίματος των ματιών ...

Και αυτά τα λεει με πόνο ένας Ρωσόφιλος που κι εγώ πίστευα πως εκεί θα έβρισκα αυτό που έψαχνα...Και ακόμα πιο Δυστηχώς ...δεν υπάρχουν εξαιρέσεις πλήν χωρισμένων με παιδιά άνω των 32 που κι εκεί πάλι όλα παίζουν...

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Φίλε συγνώμη αλλά θα σε γειώσω διότι κι εγώ το πίστευα αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική!
Α) Πολύ δύσκολο Ρωσίδα ηλικίας 20-32 να αφήσει την Μόσχα ή την Αγ Πετρούπολη ή οποιαδήποτε απο τις μεγάλες επαρχιακές πόλεις όπως η Σαμάρα το Νίζνι ή Βιελικι  Νοβγκορόντ τη Καστρομα το Τουμέν η το Βλάντιμιρ για να έρθει σε κάποια Ελληνική πόλη!Οι εν λόγω Ρώσικες πόλεις είναι αναβαθμισμένες με ωραία κέντρα και υπέροχους εσωτερικούς χώρους που περνάνε όπως θέλουν και έχουν συνεχείς δραστηριότητες!Δεν έχουν τη προδιάθεση να φύγουν όπως μερικά χρόνια πιο πριν!
Β) Άντε να έρθει Ρωσίδα εδω...τι θα κάνει;Πως θα περνάει την ώρα της όταν βαρεθεί τα γαμήσια...Τι φίλες θα κάνει;Οι Ελλεινίδες θα τις κοιτάζουν με μισό μάτι σαν πουτάνες και καμιά μορφωμένη Ρωσίδα και καλοπροαίρετη δεν θα το αντέξει!Σύντομα θα έχει τάσεις φυγής!
Γ) και σημαντικότερο που έχει αναλυθεί πολύ στο φόρουμ είναι η συντηρητικοποίηση της Ρώσικης κοινωνίας τους τελαιυταίους 8-9 μήνες και την σχεδόν ολοκληρωτική δυτικόποίηση των γυναικών τους! Ρωσίδα κάτω απο 32 χωρίς να γνωρίζει Αγγλικά σχεδόν δεν υπάρχει και επίσης φέρονται όπως οι Δυτικές Χ2! Και η ταφόπλακα της οποιαδήποτε ελπίδας να στεριώσει άντρας με Ρωσίδα είναι το Instagram...Μέσα στον χειμώνα έγινε το πιο διαδεδομένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στη Ρωσία που έχει διαπλάσει στις Ελλευθερες Ρωσίδες την νοοτροπία του "Στιγμιαίου"!Όλα έχουν αξία ενός ανοίγματος και κλεισίματος των ματιών ...

Και αυτά τα λεει με πόνο ένας Ρωσόφιλος που κι εγώ πίστευα πως εκεί θα έβρισκα αυτό που έψαχνα...Και ακόμα πιο Δυστηχώς ...δεν υπάρχουν εξαιρέσεις πλήν χωρισμένων με παιδιά άνω των 32 που κι εκεί πάλι όλα παίζουν...

Οταν μιλαμε για Ρωσιδες ανεφερομαστε σε πολλακις εκατομμύρια γυναικες. Και ok οχι απο τη πολη του Αγιου Πετρου ουτε τη Μοσχα αλλα υπάρχουν παρα παρα πολλες που απλα θελουν να ερθουν Ευρωπη.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
1.959
Πόντοι
4.180
Αγαπητε Glock,

Δυστυχως ειναι βασιμοι οι προβληματισμοι σου. Μην ξεχνας ομως ότι:
Α) Παρα την αναβαθμιση που οντως εχει γινει, οι καιρικες συνθηκες, οι αθλιοι μισθοι και οι τριαθλιοι ρωσοι, δεν εχουν αναβαθμιστει αναλόγως
Β) πολυ σωστα θετεις το θεμα της κοινωνικης απαξιωσης που οι βρωμοελληνιδες προωθουν. Και επισης σωστο το point για την ελλειψη φιλεναδων. Με τι μπορει να ασχολειται? Με το παιδι και τον υποψιασμενο για τα προβληματα συζυγο, αν σε ενδιαφερει να φτασει ως εκει η ιστορια, βεβαιως βεβαιως
Γ) Επισης σωστο, πλεον δεν παντρευονται απο τα 18, και δεν ειναι στουρναρια ως ηταν. Αυτο ομως λειτουργει κατα τη γνωμη μου ως μεσο για να φυγουν, οχι να μεινουν Ρωσια.

Το μεγαλυτερο προβλημα, κατ εμε, και κατ επεκταση ερωτημα, ειναι οχι ποια θα φυγει, αλλα ποια θα θελησει να ερθει ΕΛΛΑΔΑ
Και επι προσωπικου, τελικα την εγκατελειψες την αναζητηση απο εκει? Αν θες απαντας, φυσικα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οταν μιλαμε για Ρωσιδες ανεφερομαστε σε πολλακις εκατομμύρια γυναικες. Και ok οχι απο τη πολη του Αγιου Πετρου ουτε τη Μοσχα αλλα υπάρχουν παρα παρα πολλες που απλα θελουν να ερθουν Ευρωπη.
Απορώ που τις βλέπετε και δεν τις βλέπουμε εδώ στη Ρόδο που έχουμε καθημερινή επαφή μαζί τους!
Εκτός αν το όνειρο είναι μακρινό!Το εκφράζουν εκβιαστικά σαν διέξοδο για να πιέσουν τον περίγυρό τους και μετά πάλι στους δικούς τους επιστρέφουν και μάλιστα αν είναι υπέρ εμφανίσιμες!
Αυτό μου έκανε μια πρόσφατα!Ήθελε να πιέσει τον Ρώσο της να την παντρευτεί και ως μοχλό πίεσης αναζωπύρωσε την παλιά μας σχέση για να τον απειλήσει πως θα φύγει Ελλάδα...Αν δεν είχα και επάγγελματική σχέση μαζί της θα την προσέβαλα άσχημα!Και μιλάμε για καλό και μετρίων τόνων μορφωμένο κοριτσάκι!
Τι ελπίδες έχετε να τιθασεύσετε επαρχιώτησες με ξεπερνάει!
Και βέβαια αυτές έχοντας "Ευρώπη " στο μυαλό τους ονειρεύονται ακριβώς το εξής:Ένα διώροφο σπίτι με γκαράζ και κήπο με ...εντελβάις ή θέα στις Άλπεις με έναν Άντρα που θα λείπει συνεχώς στη δουλειά και αυτές θα το ξίνουν στο σπίτι και θα ασχολούνται με την συνεχή διακόσμησή του για όλο και καλύτερες φωτογραφίες...
Τα Ελληνικού τύπου κτήρια δεν τις εξιτάρουν ούτε καν βίλες αν δεν είναι πλήρως ανακαινισμένες με έπιπλα διετίας...
Και αυτά είναι το τι ονειρεύεται μια μέση προς χαμηλά μορφωμένη και αμοιβόμενη Ρωσίδα...
Συμπέρασμα ...που πας Πρε Καραμήτρο ...(δεν το λέω μόνο σε εσένα που κάνω παράθεση αλλά στους περισσότερους όπως ισχύει και για εμένα )

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Καλά τα έγραψε ο Glock.

Έχοντας παει Μόσχα,Αγία Πετρούπολη,αλλά γνωρίζοντας και επαρχιωτοπούλες που έρχονται για βίζιτες και μη Πράγα,θα σου πω οτι ναι μεν η Ευρώπη είναι ελκυστική,
αλλά μιλαμε πάντα για κανέναν Ελβετό,Γερμανο με καλή δουλειά και δικο του σπίτι.

Η Ελλαδα για πολύ κόσμο ειναι πλέον αποκλειστικά προορισμός διακοπών και όχι μονιμης διαμονής.

Επίσης οι περισσότεροι δεν έχετε εικόνα της Ελλάδας προς τα έξω.Καλύτερα για εσάς..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Νομίζω ότι η χρυσή περίοδος για να βρει κάποιος Ρωσίδα ή γενικότερα γυναίκα από ανατολικό μπλοκ ήταν στις εποχές που έπεφτε ο κομμουνισμός και ήταν ψόφιες στην πείνα.Τότε μπορούσες να βρεις ακόμα και μουνάρες και να τις φέρεις εδώ.Τώρα όπως λέει και ο Glock,μόνο κάτι τελειωμένες με παιδιά κι αυτές με το ζόρι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αγαπητε Glock,

Δυστυχως ειναι βασιμοι οι προβληματισμοι σου. Μην ξεχνας ομως ότι:
Α) Παρα την αναβαθμιση που οντως εχει γινει, οι καιρικες συνθηκες, οι αθλιοι μισθοι και οι τριαθλιοι ρωσοι, δεν εχουν αναβαθμιστει αναλόγως
Β) πολυ σωστα θετεις το θεμα της κοινωνικης απαξιωσης που οι βρωμοελληνιδες προωθουν. Και επισης σωστο το point για την ελλειψη φιλεναδων. Με τι μπορει να ασχολειται? Με το παιδι και τον υποψιασμενο για τα προβληματα συζυγο, αν σε ενδιαφερει να φτασει ως εκει η ιστορια, βεβαιως βεβαιως
Γ) Επισης σωστο, πλεον δεν παντρευονται απο τα 18, και δεν ειναι στουρναρια ως ηταν. Αυτο ομως λειτουργει κατα τη γνωμη μου ως μεσο για να φυγουν, οχι να μεινουν Ρωσια.

Το μεγαλυτερο προβλημα, κατ εμε, και κατ επεκταση ερωτημα, ειναι οχι ποια θα φυγει, αλλα ποια θα θελησει να ερθει ΕΛΛΑΔΑ
Και επι προσωπικου, τελικα την εγκατελειψες την αναζητηση απο εκει? Αν θες απαντας, φυσικα
Θα σας απαντήσω όπως τα βλέπω απο την πλευρά μου!
Α) Καιρικές συνθήκες. Το έχουν το έχουν λύσει το θέμα φτιάχνοντας χλιδάτους εσωτερικούς χώρους σε κάθε μέρος της επικράτειας και με αναβάθμιση όλων των συγκοινωνιών! Στους μισθούς έχουν προσαρμοστεί! Οι Ρώσοι πράγματι είναι πολύ άθλιοι εμφανισιακά και είναι σοκαριστικό πως αυτοί οι χάλιδες όταν χύνουν μέσα στις γυναίκες τους βγάζουν τόσο ωραία κοριτσάκια ενώ παράλληλα  τόσο χάλια αγοράκια! Πλέον όμως όπως μου είπε μια Ρωσίδα απο το Νοβγκοροντ που έκανα αυτή ακριβώς τη συζήτηση όταν με απέρριπτε ευγενικά και τη Ρώτησα πως θα αντέξει έναν ρώσο μου λέει ακριβώς "Θέλω Ρώσο που φέρεται σαν ευρωπαίος" και συμπλήρωσε πως πλέον έχει όλο και περισσότερους!
Β)Οι Ρωσίδες προέρχονται απο χώρα υπερδύναμη και με νοοτροπία ΧL! Τι εννοώ? Για τις Ρωσίδες η ζωή ξεκινάει μετά το παιδί και δεν τελειώνει όπως με τις Ελληνίδες! Λίγους μήνες μετά την εγκυμοσύνη θα γίνει πάλι κοκέτα και θα θέλει διακοπές και βόλτες με τα ανάλαφρα ρουχαλάκια της! Επίσης μετά απο κάποια χρόνια ίσως θέλει και swinging εμπειρίες ή cuckold! Αντέχετε?
Γ)Πλέον ο κόσμος με το Instagram είναι μια γειτονιά! Θα φύγουν μόνο αν νιώσουν σιγουριά για το που θα πάνε! αν και πάλι το βρίσκω δύσκολο να αφήσουν δουλειές όπως πωλήτριες ή υποδοχή και κατά πολύ περισσότερο καριέρα για κάποιον στο εξωτερικό...
Όλα αυτά που γράφω είναι μέσα απο προσωπικές συναναστροφές!
Εγώ τα προηγούμενα χρόνια έχασα το τρένο με δική μου ευθύνη με κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις που δέχονταν να είναι υπό την ..."ομπρέλα" μου(οικονομική,κοινωνική,αισθηματικό-σεξουαλική) και παντρεύτηκαν ή έχουν σχέσεις με Ρώσους! Φέτος όποια προσπάθεια να γνωρίσω κάτι νέο έχει αποτύχει διότι όπως είπα δεν συναντάω γυναίκες αλλά ...κοριτσάκια που πιο πολύ μοιάζουν με δυτικές!

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Σωστα ολα αυτα που λετε και αναγνωριζω οτι εχετε πειρα οι περισσοτεροι και ευχαριστω για τις συμβουλες σας. απλα να αναφερω οτι εχω μιλησει ηδη με δυο απο skype που μου ειπαν θελουν να ερθουν ελλαδα να μεινουν μαζι μου για σοβαρη σχεση. ειναι λιγο πανω απο 30 ελευθερες χωρις παιδια. δε τις λες μουναρες αλλα τρώγονται εμφανισιακα. στην ελλαδα ειναι πανω απο μετριες. θελω να προσεγγισω περισσοτερες για να εχω μεγαλυτερη δυνατοτητα επιλογης και αν καποια εχει προοπτικη να εργαστει εδω ακομη καλυτερα. Η μια δεν ειναι αρκιβως ρωσιδα αλλα μογγολοφερνει στα χαρακτηριστικα της αλλα ειναι εμφανισιμη με ωραιο στυλ. Ειναι απο Σιβηρια. Θελω να δω πως θα καταφερω κατι ετσι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σωστα ολα αυτα που λετε και αναγνωριζω οτι εχετε πειρα οι περισσοτεροι και ευχαριστω για τις συμβουλες σας. απλα να αναφερω οτι εχω μιλησει ηδη με δυο απο skype που μου ειπαν θελουν να ερθουν ελλαδα να μεινουν μαζι μου για σοβαρη σχεση. ειναι λιγο πανω απο 30 ελευθερες χωρις παιδια. δε τις λες μουναρες αλλα τρώγονται εμφανισιακα. στην ελλαδα ειναι πανω απο μετριες. θελω να προσεγγισω περισσοτερες για να εχω μεγαλυτερη δυνατοτητα επιλογης και αν καποια εχει προοπτικη να εργαστει εδω ακομη καλυτερα. Η μια δεν ειναι αρκιβως ρωσιδα αλλα μογγολοφερνει στα χαρακτηριστικα της αλλα ειναι εμφανισιμη με ωραιο στυλ. Ειναι απο Σιβηρια. Θελω να δω πως θα καταφερω κατι ετσι.
Φίλε παίξε μπάλα αλλά κράτα και τις πισινές σου! Πολλές κοπέλες σε ένα ή δυο ταξίδια Ελλάδα αποκτούν μια λάθος εικόνα για τη χώρα πως η ζωή είναι ήλιος και παραλία όλη μέρα! Πρέπει να ζήσουν τουλάχιστον ένα μήνα χειμώνα για να δουν αν τους αρέσει! Επίσης λίγα "χαιλίκια" στην αρχή διότι μετά στην καθημερινότητα που δεν θα γίνονται θα είναι αιτία τριβής και θα συσσωρεύουν αρνητισμό!
Όσο για τη Σιβηρία...
Ενώ έχουν παρελάσει χιλιάδες γκόμενες τα τελευταία χρόνια δεν ξέρω κανέναν να έχει κάνει κάτι!
Έχω βγεί με πολλές και τις διέκρινε η ...ασυνέπεια και ποτέ δεν μου έκατσε κάποια ενώ έχω δει άλλες να τραβιούνται με Αλβανούς και λαμογιότυπους!
Δεν έχουν ίχνος Ρωσικής συνείδησης λες και φοβούνται να πουν κάτι καλό για τη χώρα τους! Περίεργο διότι το κόμμα του Πούτιν παίρνει τεράστια ποσοστά στο Αικατερίνενμπουργκ!
Τέλος μακριά απο τη πόλη ...Πέρμ... έχω αξιόπιστο δείγμα γυναικών να πω πως τα μυαλά τους είναι ...πυροβολημένα..

*Σωστές κοπέλες που τις σέβομαι έχω συναντήσει απο πόλεις όπως η Σαμάρα, η Καστρομά, το Νίζνι Νόβγκοροντ και το Πετροζαβόβσκ!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.565
Πόντοι
216
Παντως, οι αριθμοι λενε την αληθεια.
Δεν ειναι τυχαιο που αυτο το νημα, για Ελληνες που ψαχνουν να βρουν....γυναικεια γιατρεια σε ξενες, κοντευει να πιασει τις 1000 σελιδες.
Και το νημα με το τρεχει με τις ελλεεινιδες κοντευει να φτασει τις 7000 σελιδες....
Ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη, οτι στη χωρα μας εχουμε ΣΟΒΑΡΟ προβλημα στο θεμα 'γυναικα'....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom