Για το παιδί με τι σκάιπ κάποια παλιά κείμενα που μπορείι να τον βοηθήσουν.
Παιδιά μην μασάτε.
Οι Ρωσίδες είναι πολύ καλή περίπτωση για ωραία γαμίσια και καλή παρέα.Αλλά με ένα όρο , να υπάρχει το χρήμα .Μόλις τελειώσει εξαφανίζονται.
Δίκιο έχετε.Απλά οι Ρωσίδες και γενικότερα οι ανατολικές σε βλέπουν κάπως σαν αντικείμενο προς χρήση , το οποίο πετάν όταν δεν το χρειάζονται.Αγαπούν και δένονται συναισθηματικά μόνο με δικούς τους .Εμάς μας βλέπουν σαν θυσία που πρέπει να κάνουν για οικονομικούς λόγους.Κάσποιες Ρωσίδες που είχα και που ήταν ειλικρινείς μου το είπαν έξω από τα δόντια.Καλοί , χρυσοί οι Έλληνες αλλά δεν είναι δικοί μας.
Και αν θέλουν γάμο , θα πρέπει να πάρουν ή χήρες ή χωρισμένες για να βολευτούν και τα παιδιά τους .Άλλες θέλουν συνταξιούχους ώστε να κληρονομήσουν τη σύνταξη τους.Τουλάχιστον είναι ειλικρινείς.Οι δικές μας φυσικά δεν τα παραδέχονται αυτά .Υποκρίτριες.
Η πλάκα είναι ότι όταν είμουν μικρότερος , μια Ρωσίδα είχε το θράσος να μου πεί αν έχω σύνταξη ενώ πλησίαζα τοα 30 !!Αφέλεια ή ...
Τέλος πάντων, η κουβέντα γίνεται για να προστατεύσουμε κάποιους συναγωνιστές που σκέφτονται να νταραβεριστούν με αυτές στις ιστοσελίδες γνωριμιών .Ή θα τους φάνε τα λεφτά των εισητηρίων για να έρθουν Ελλάδα (δεν θα έλθουν), ή θέλουν να φάνε γενικότερα .Προσοχή,όπως είναι η κατάσταση σήμερα , οι Ρωσίδες είναι καλές για παρέα και γαμίσια (καλύτερες από τις Ελληνίδες) αλλά μέχρι εκεί .Τίμια εμπορική συναλλάγή .Σου δίνω αυτό , μου δίνεις εκείνο.΄Οχι συναισθηματικά μπερδέματα και γάμους.
Αν κάποιος εντέλει θέλει να κάνει σοβαρή σχέση ή γάμο από ιστοσελίδα γνωριμιών, μόνο οι Ασιάτισσες (για αυτούς που γουστάρουν τέτοιες γυναίκες ) παίζουν καλά με κάποια εγγύηση ότι δεν θα κλαις μετά.Και αυτό όχι γιατί δεν κοιτούν το συμφέρον τους , αλλά είναι η κουλτούρα τους τέτοια που κολλάνε στον άνδρα τους και δεν τον αφήνουν στις δύσκολες στιγμές. Φυσικά υπάρχουν και εδώ εξαιρέσεις όπου μπορεί να την πατήσεις .Δυστυχώς , πρέπει να γράφουμε σεντόνια .Αυτές είναι συζητήσεις σε καφετέρια κτλπ. Ενδεικτικά , γνωστός μου που γνώρισε Ασιατάκι σε γνωστό κονσομασιόν της Συγγρού(έχει κλείσει εδώ και καιρό), το παντρεύτηκε
, μετά μάλωναν άγρια και πηγαίναν για χωρισμό, αλλά όταν ο δικός μου αρρώστησε βαριά (έχασε για αυτό το λόγο τη δουλειά του) , η τύπισσα του στάθηκε μέχρι να γίνει καλά .Ακόμη και ότι δεν μπορούσε να κάνει σεξ ,ανέχτηκε.