putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Θα σας απαντήσω όπως τα βλέπω απο την πλευρά μου!
Α) Καιρικές συνθήκες. Το έχουν το έχουν λύσει το θέμα φτιάχνοντας χλιδάτους εσωτερικούς χώρους σε κάθε μέρος της επικράτειας και με αναβάθμιση όλων των συγκοινωνιών! Στους μισθούς έχουν προσαρμοστεί! Οι Ρώσοι πράγματι είναι πολύ άθλιοι εμφανισιακά και είναι σοκαριστικό πως αυτοί οι χάλιδες όταν χύνουν μέσα στις γυναίκες τους βγάζουν τόσο ωραία κοριτσάκια ενώ παράλληλα τόσο χάλια αγοράκια! Πλέον όμως όπως μου είπε μια Ρωσίδα απο το Νοβγκοροντ που έκανα αυτή ακριβώς τη συζήτηση όταν με απέρριπτε ευγενικά και τη Ρώτησα πως θα αντέξει έναν ρώσο μου λέει ακριβώς "Θέλω Ρώσο που φέρεται σαν ευρωπαίος" και συμπλήρωσε πως πλέον έχει όλο και περισσότερους!
Β)Οι Ρωσίδες προέρχονται απο χώρα υπερδύναμη και με νοοτροπία ΧL! Τι εννοώ? Για τις Ρωσίδες η ζωή ξεκινάει μετά το παιδί και δεν τελειώνει όπως με τις Ελληνίδες! Λίγους μήνες μετά την εγκυμοσύνη θα γίνει πάλι κοκέτα και θα θέλει διακοπές και βόλτες με τα ανάλαφρα ρουχαλάκια της! Επίσης μετά απο κάποια χρόνια ίσως θέλει και swinging εμπειρίες ή cuckold! Αντέχετε?
Γ)Πλέον ο κόσμος με το Instagram είναι μια γειτονιά! Θα φύγουν μόνο αν νιώσουν σιγουριά για το που θα πάνε! αν και πάλι το βρίσκω δύσκολο να αφήσουν δουλειές όπως πωλήτριες ή υποδοχή και κατά πολύ περισσότερο καριέρα για κάποιον στο εξωτερικό...
Όλα αυτά που γράφω είναι μέσα απο προσωπικές συναναστροφές!
Εγώ τα προηγούμενα χρόνια έχασα το τρένο με δική μου ευθύνη με κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις που δέχονταν να είναι υπό την ..."ομπρέλα" μου(οικονομική,κοινωνική,αισθηματικό-σεξουαλική) και παντρεύτηκαν ή έχουν σχέσεις με Ρώσους! Φέτος όποια προσπάθεια να γνωρίσω κάτι νέο έχει αποτύχει διότι όπως είπα δεν συναντάω γυναίκες αλλά ...κοριτσάκια που πιο πολύ μοιάζουν με δυτικές!
το εχεις μετανιωσει φιλε?