Καμια προσφυγινα απο Λέσβο?
Και πως την παιρνεις απο εκει;
Με χαρτια στην υπατη αρμοστεια του ΟΗΕ?
Καμια προσφυγινα απο Λέσβο?
Βλεπω στην ψηφοφορια,
1ο αποτελεσμα με διαφορα,
ειναι η ΠΟΛΩΝΙΑ!!!!
Δεν ξερω βεβαια αν ξεκινουσε σημερα η δημοσκοπηση,
αν θα ειχαμε το ιδιο αποτελεσμα...
Μήπως το κορίτσι θέλει να σε παντρευτει; και καλάΜου ερχονται φωτογραφιες στο κινητο απο μια ουκρανεζα γκομενα εδω κ 2 εβδομαδες με αγνωστο νουμερο στο whats up.Μου γραφει και καλα σε ξερω απο μια φιλη που μου εδωσε το κινητο σου θελω να ερθω στην Ελλαδα κ αρχιδια.Αυτη ειναι.Οποιος γνωριζει κατι ας γραψει.Καλη εβδομαδα σε ολους.Νικος.
Μπα φιλε μου γαυρεεε δεν ειμαι ξανα για γαμο.Φτανει....Μήπως το κορίτσι θέλει να σε παντρευτει; και καλά
Ούτε οι αγελάδες δεν θα σου κάθονται εσένα!!!https://www.dailymail.co.uk/news/article-2752664/Bavarian-farmers-gather-annual-cattle-festival.html
Συμπαθητικες, και ...παραδοσιακες, Γερμανιδες!!!!
Αν και προβλεπω και αυτο το θρεντ, με καποιο τροπο να καταληγει σε ενα ακομα θρεντ κατα των Ελληνιδων, θα πω καταρχην συγχαρητηρια Σοτηρωφ για το θρεντ που ανοιγεις, φαινεται ενα πολυ ενδιαφερον θρεντ, αρκει να μην το σκισουμε.
Ειμαι σε γαμο με Ταιβανη, μετα απο πολυχρονη σχεση, καi προηγουμενως ημουν σε σχεση με μια Κινεζα. Αυτο που θα πω εγω ειναι οτι η ζωη αλλαζει σε πολυ μεγαλο βαθμο οταν εισαι σε μια τετοια σχεση.
Εστω και αν υπαρχει η Αγγλικη γλωσσα, σαν γλωσσα-γεφυρα θα ειναι πολυ χρησιμο να μαθετε την γλωσσα της κοπελας που εισαστε μαζι. Θα σας βοηθησει παρα πολυ να την καταλαβετε καλυτερα και πιστεψτε με θα ειναι κατι που θα το εκτιμησει βαθυτατα και θα ειναι πολυ περηφανη για σας.
Αν η κοπέλα δεν θελει να ερθει Ελλαδα, μην την πιεσετε, ή ληξτε το ή πηγαινετε σε τριτη χωρα ή πηγαινετε στην πατριδα της.
Αυτα προς το παρον και θα επανελθω......
Φιλε αναλογη εμπειρια εχω και εγω.
Με εξαιρεση 7 χρονια που υπηρξα παντρεμενος ολα τα αλλα με ξενες ανα το κοσμο βολοδερνα. Εχω υπολογισει καμμια 25αρια εθνικοτητες. Ολες οι φυλες του Ισρσηλ.
Η συμπεριφορα ολων των γυναικων μετα απο μακροχρονιες σχεσεις η γαμο καταληγει να ειναι η ιδια.
Και για να συμπληρωσω σε ντετερμινιστικη βαση τη σκεψη σου, αιτιολογοντας την.
Οι επιθυμιες των γυναικων ειναι σαν τους ιους. Αμεσως μολις οι "επιστημονες" τις αποκρυπτογραφουν αυτες μεταλασονται. Ετσι τρελαθηκε ο φροιντ.
Νομιζεις οτι ειναι τυχαιο που πρεπει να δοκιμασουν 70 ζευγαρια παπουτσια για να αγορασουν ενα ??
Και για να το πω γρηγορα και λαικα. Ολες οι γυναικες ψαχνουν αντρα με αρχιδια. Και μολις τον βρουν... του τα ζαλιζουν.