Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Γιατι αυτο το νημα δεν κινειται;
Γιατί μας κλάνουν και οι αλλοδαπές πλέον
Γιατι αυτο το νημα δεν κινειται;
Μπορει να αποτανθει στον συλλογο κακοποιημενων συζυγων.
Γιατί μας κλάνουν και οι αλλοδαπές πλέον
Στο τελος οταν παραγνωριστεις με μια γυναικα ειτε ειναι ξενη, ειτε ελληνιδα στις ιδιες παραλογες απαιτησεις της καταληγεις. Σαν να εχουν τελειωσει ολες το ιδιο σχολειο ενα πραγμα. :S
Παντως, εχω γνωρισει ελληνιδα τελευταια, που μενει πολλα χρονια στο εξωτερικο,
δουλευει-της εχει φυγει ο κολος απο τη δουλεια (αξια κοπελα),
αλλα δεν αποκλειεται να κανει come back ελλαδα τα επομενα χρονια,
και την βρισκω πολυ προσγειωμενη...
καμια σχεση με τις ελλεενιδες που ειναι μια ζωη στην Ελλαδα....
Ελληνιδα μεν, αλλα μου φαινεται να εχει πεταξει ολα τα αρνητικα των ελληνιδων...
....για να δουμε....
αλλος με παρομοιες εμπειριες;
Σκεφτεσαι να αποκαταστησεις το κοριτσι; Θα φαμε κουφετα;
καλησπερα παιδες μηπως εχει καποιος εμπειρια με Ουζμπεκα ? Οχι εκδιδομενη νορμαλ κοπελα με δουλεια νορμαλ ... μεχρι στιγμης μου εχει δωσει καλα δειγματα !
καλησπερα παιδες μηπως εχει καποιος εμπειρια με Ουζμπεκα ? Οχι εκδιδομενη νορμαλ κοπελα με δουλεια νορμαλ ... μεχρι στιγμης μου εχει δωσει καλα δειγματα !
οκ φιλε ευχαριστω παντα κραταω μια πισινη ! Αλλα δειχνει καλο κοριτσι ειναι εργατικη και με αρχες !
Όχι φίλε! Θα ήταν τεράστιο ξεφτιλίκι για όλο το σάιτ να μου συμβεί κάτι τέτοιο!
Στα ανατολικά νήματα υπάρχουν άτομα που ξυπνάνε κόσμο να μην τους τα τρώει η κάθε μαλακισμένη εξ αποστάσεως !
Ας πάταγε έβρισκε το φόρουμ μας ο τύπος και θα γλίτωνε τα λεφτά του! Ούτε ο κμαν δεν χώνει τόσα εξ αποστάσεως!
Όχι φίλε! Θα ήταν τεράστιο ξεφτιλίκι για όλο το σάιτ να μου συμβεί κάτι τέτοιο!
Στα ανατολικά νήματα υπάρχουν άτομα που ξυπνάνε κόσμο να μην τους τα τρώει η κάθε μαλακισμένη εξ αποστάσεως !
Ας πάταγε έβρισκε το φόρουμ μας ο τύπος και θα γλίτωνε τα λεφτά του! Ούτε ο κμαν δεν χώνει τόσα εξ αποστάσεως!
Ποια ειναι τα ατομα στα ανατολικα νηματα που ξυπνανε κοσμο τυπε;
Είσαι καινούργιος φίλε στο φόρουμ όσο δυναμικά κι αν έχεις μπει!Ποια ειναι τα ατομα στα ανατολικα νηματα που ξυπνανε κοσμο τυπε;