Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Είσαι καινούργιος φίλε στο φόρουμ όσο δυναμικά κι αν έχεις μπει!
Από τους παλιούς ενδεικτικά θα σου πώ τον Μίδα , τον Τάσσο και τον Λευτέρη!  
Αν έχεις χρόνο αξίζει τα πιάσεις από την αρχή το νήμα "Όσα θέλετε να ξέρετε για τις ουκρανέζες μουνάρες" με έμφαση μόνο στο Νικ Ιωσήφ Μπλασκος! Τις 40 πρώτες σελίδες οποσδήποτε!  Μετά μπορεί να πάρεις άλλες 500 μονόκούκι σαν βιβλίο μόνος σου!
Μετά βλέπεις και την ζωή διαφορετικά!

Τη στοιχειωδη απλη λογικη να εχεις και αντρισμο, δεν χρειαζεται να ξυπνησεις τυπε διοτι απλα δεν κοιμασαι και δεν τρως αμασητες τις μαλακιες των γυναικων.

Αν ενας ανθρωπος εχει φτασει σε σημειο που χρειαζεται "ξυπνημα" απο καποιον αλλον πανω σε τετοια θεματα, παει να πει οτι "κοιμαται".

Οπως λες, "ξυπνανε κοσμο".

Αρα, υπαρχει κοσμος που κοιμαται σε αυτα τα θεματα.

Δεν προκειται να ξυπνησουν επι της ουσιας ποτε τυπε. Φαινομενικα θα θεωρεις οτι τους ξυπνησες, οτι επιασε τοπο ο χρονος και η προσπαθεια σου. Θεωρητικα θα νιωθουν και αυτοι οτι ξυπνησαν, οτι εμαθαν.

Οταν θα ερθει το σωστο γερακι σλαβικης καταγωγης, ελα να μου πεις τι θα παιξει με οσους νομιζουν οτι ξυπνησαν.

Αυτα, ή τα εχεις και τα δουλευεις, ή δεν τα εχεις.

Οσο και να θελει να σε ξυπνησει ο αλλος, αν μεσα σου εισαι ασθενικος με τις γυναικες, "κοιμασαι" και χρειαζεσαι να σε "ξυπνησει" καποιος αλλος...γαμησε τα.

Οταν σκασει το σωστο γερακι, ουτε που θα προλαβεις να δεις τι παιχτηκε. Απλα.

Χιλιαδες παραδειγματα γυρω μας, αντρων που νομιζαν οτι εχουν ξυπνησει, οτι τα ξερουν, οτι δεν κοιμουνται.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Κύριοι σας ευχαριστώ.
Προσοχή: εχω λάβει πολλά  προσωπικά μηνυ΄ματα για διάφορες δήθεν γκόμενες από Ίντερνετ Σάιτ κλπ, κλπ.
Συγνώμη αλλά είναι όλες απατεώνισσες. Γράφουν σε σας και σε άλλους 100 και μετά αρχίζουν να ζητούν λεφτά γιατί πέθανε η μάνα τους, δεν έχουν να πληρώσουν τα δίδακτρα στο πανεπιστήμιο, αρρώστησαν κλπ. Προσοχή στην Γουέστρεν Γιούνιον!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τη στοιχειωδη απλη λογικη να εχεις και αντρισμο, δεν χρειαζεται να ξυπνησεις τυπε διοτι απλα δεν κοιμασαι και δεν τρως αμασητες τις μαλακιες των γυναικων.

Αν ενας ανθρωπος εχει φτασει σε σημειο που χρειαζεται "ξυπνημα" απο καποιον αλλον πανω σε τετοια θεματα, παει να πει οτι "κοιμαται".

Οπως λες, "ξυπνανε κοσμο".

Αρα, υπαρχει κοσμος που κοιμαται σε αυτα τα θεματα.

Δεν προκειται να ξυπνησουν επι της ουσιας ποτε τυπε. Φαινομενικα θα θεωρεις οτι τους ξυπνησες, οτι επιασε τοπο ο χρονος και η προσπαθεια σου. Θεωρητικα θα νιωθουν και αυτοι οτι ξυπνησαν, οτι εμαθαν.

Οταν θα ερθει το σωστο γερακι σλαβικης καταγωγης, ελα να μου πεις τι θα παιξει με οσους νομιζουν οτι ξυπνησαν.

Αυτα, ή τα εχεις και τα δουλευεις, ή δεν τα εχεις.

Οσο και να θελει να σε ξυπνησει ο αλλος, αν μεσα σου εισαι ασθενικος με τις γυναικες, "κοιμασαι" και χρειαζεσαι να σε "ξυπνησει" καποιος αλλος...γαμησε τα.

Οταν σκασει το σωστο γερακι, ουτε που θα προλαβεις να δεις τι παιχτηκε. Απλα.

Χιλιαδες παραδειγματα γυρω μας, αντρων που νομιζαν οτι εχουν ξυπνησει, οτι τα ξερουν, οτι δεν κοιμουνται.
Δηλώνεις Ρωσοπόντιος άρα έχεις δει, ζήσει , μεγαλώσει με  παραστάσεις από αυτές τις χώρες!Εσύ ήξερες τι παίζει! Πολλοί από εμάς δεν ξέραμε τι γινόταν ανατολικό μπλοκ όταν όλη μας η ζωή ήταν Ελληνίδες και σκανδιναυες ! Οι κοπέλες του μπλοκ από ανάγκη συνήθεια ή επειδή απλά βρήκαν μαλάκες έκαναν ωμότητες στην εξαπάτηση στις οποίες δεν ήταν συνηθισμένος ο Έλληνας! Και όπως βλέπουμε ακόμα γίνονται!Πιστευω πως κάποιος που παρακολουθεί το σάιτ κάτι μαθαίνει!
Αλλιώς κρίμα όλα τα σεντόνια που γράφεις εδώ και μήνες!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Δεν ειναι θεμα καταγωγης τυπε.

Ειναι θεμα να εχεις στοιχειωδη λογικη και νοημοσυνη ωστε να μη τρως μαλακιες απο γυναικες. Να εισαι αντρας και οχι ασθενικο πεινασμενο για μουνι αγορακι.

Δεν εχει σχεση η καταγωγη.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.871
Πόντοι
3.846
Οι μαλακες υπάρχουν σε όλες τις χώρες.
Αν δεν έχεις άποψη του τι θέλει η γκόμενά από σένα και τι αξίζει η κάθε γκομενα,.πάντα κορόιδο θα είναι κάποιος.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Μακριά από αλλδαπες θα σας βάλουν σε κάνα ψυγείο και θα σας παρουν τα λεφτά. Άπαπα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

petsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
362
Πόντοι
21
Είχα σχέση με μια κοπέλα από την Ιαπωνία ήταν καταπληκτικό το όλο σκηνικό με είχε  άρχοντα ότι ήθελα στο πιάτο ήταν και πολύ νοικοκυρά το σπίτι έλαμπε φαγητό ότι γουστάρεις στο έρωτα τα πάντα όλα με πολλές εκπλήξεις  αλλά ήταν πολύ ζηλιάρα δεν με άφηνε να πω Καλημέρα στην φίλη μου στην από πανό κάποια στιγμή αγανάκτησα και την χώρισα ευτυχώς που δεν παντρεύτηκα. Έμαθα ότι μετά από εμένα παντρεύτηκε ένα παλικάρι και έκανε τα ίδια και χώρισε το κακό είναι ότι έφυγε και πήρε μαζί  και το παιδί τους και ο άλλος  έχει φάει πακέτο .

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.561
Πόντοι
216
Είχα σχέση με μια κοπέλα από την Ιαπωνία ήταν καταπληκτικό το όλο σκηνικό με είχε  άρχοντα ότι ήθελα στο πιάτο ήταν και πολύ νοικοκυρά το σπίτι έλαμπε φαγητό ότι γουστάρεις στο έρωτα τα πάντα όλα με πολλές εκπλήξεις  αλλά ήταν πολύ ζηλιάρα δεν με άφηνε να πω Καλημέρα στην φίλη μου στην από πανό κάποια στιγμή αγανάκτησα και την χώρισα ευτυχώς που δεν παντρεύτηκα. Έμαθα ότι μετά από εμένα παντρεύτηκε ένα παλικάρι και έκανε τα ίδια και χώρισε το κακό είναι ότι έφυγε και πήρε μαζί  και το παιδί τους και ο άλλος  έχει φάει πακέτο .

Οποτε οι εντυπωσεις σου ειναι μαλλον μικτές;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.089
Πόντοι
34.538
Τι εγινε βρηκες καμμια γκομενα?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.561
Πόντοι
216
Δες τη φοβερή ταινία : Οι νύφες από τη Ζαχάρω και θα καταλάβεις.Πρόσεχε επίσης μην σου κάνει καμία τα γλυκά μάτια γιατί σε θέλει για σκαλοπάτι να βρει εδώ πιο πλούσιους και σε αφήσει αμανάτι και τρέχεις. Στη Ρωσσία ξέρουν ότι έχουμε φαληρίσει.Καμιά δεν θα έλθει εδώ μόνο για αγάπες και λουλούδια.Θα θέλει οικονομική στήριξη για αυτή και την οικογενεια της.Δεν λέω μπορεί να σου κάτσει κάτι καλό αλλά μπορείς να μείνεις εκεί για μήνες;Αλλιώς παίρνεις γουρούνι στο σακκί! :uglystupid:

Ουκρανια ομως, μας βλεπουν καλυτερα απο τις Ρωσιδες;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Όλες οι ανατολίτισσες έτσι είναι. Έχω πάει Shanghai σε business trip και πήρα CG στο ξενοδοχείο. Εκτός όλωςν των άλλων, με έκανε μπάνιο ολόκληρο, μέχρι και τα δόντια μου έπλυνε! Δεν έκανε ένα τσακ καν για να πιάσω τον αναπτήρα να ανάψω το τσιγάρο μου. Πεταγόταν αυτή και μου τον έφερνε και μου άναβε. Για να μην αναφέρω ότι μου τακτοποίησε ΟΛΑ τα πράγματα της βαλίτσας: πουκάμισα/κουστούμια στις ντουλάπες, μπλουζάκια στα συρτάρια, κτλ, κτλ.

Νομίζεις ότι μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ ήταν τυχαίο που η Αμερική γέμισε βιετναμέζες? Δεκαετία 60-70 εκεί στην Αμερική, οι γκόμενες σε έξαλλη κατάσταση για τα διακιώματά τους και τον φεμινισμό. Έφεραν λοιπόν και οι φαντάροι ένα σωρό βιετναμέζες που τους είχαν άρχοντες κι αφήσαν τα φεμινιστάκια να δουλεύουν δονητάρια!!!

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αν φερεις ξενη στην Ελλαδα θα γινει Ελλεηνιδα. Ειδικα Ρωσο/Ουκρανες

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.317
Πόντοι
3.556
Όλες οι ανατολίτισσες έτσι είναι. Έχω πάει Shanghai σε business trip και πήρα CG στο ξενοδοχείο. Εκτός όλωςν των άλλων, με έκανε μπάνιο ολόκληρο, μέχρι και τα δόντια μου έπλυνε! Δεν έκανε ένα τσακ καν για να πιάσω τον αναπτήρα να ανάψω το τσιγάρο μου. Πεταγόταν αυτή και μου τον έφερνε και μου άναβε. Για να μην αναφέρω ότι μου τακτοποίησε ΟΛΑ τα πράγματα της βαλίτσας: πουκάμισα/κουστούμια στις ντουλάπες, μπλουζάκια στα συρτάρια, κτλ, κτλ.

Νομίζεις ότι μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ ήταν τυχαίο που η Αμερική γέμισε βιετναμέζες? Δεκαετία 60-70 εκεί στην Αμερική, οι γκόμενες σε έξαλλη κατάσταση για τα διακιώματά τους και τον φεμινισμό. Έφεραν λοιπόν και οι φαντάροι ένα σωρό βιετναμέζες που τους είχαν άρχοντες κι αφήσαν τα φεμινιστάκια να δουλεύουν δονητάρια!!!

Επιβεβαιώνω ... οι Ασιάτισες σε έχουν πασά ... αρκεί να μην επισημοποιήσεις, θα στα σπάσουν με τη ζήλεια

Τις καλύτερες στιγμές μου τις έχω περάσει με την εξής σειρά ... Σαουδαράβισα, έναν άγγελο από Μαδαγασκάρη, Σλοβάκα, Ελληνίδα  :S :2funny:

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Έχει κανείς καμια ιδέα πώς μπορείς να γνωρίσεις ξένη κοπέλα για σχέση, αν δεν είσαι και πολύ φραγκάτος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom