Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΕΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ-ΟΛΛΑΝΔΕΖΕΣ -ΤΣΕΧΕΣ-ΝΟΡΒΗΓΙΔΕΣ-ΑΓΓΛΙΔΕΣ-ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ .ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ 55 ΜΟΥ
Ενώ οι ελληνίδες φημίζονται για τα "λεπτά" τους αισθήματα μόνο.
Άσε μας τυπε με τα κεφάλαιά σου που φωνάζεις να μας πεις ότι οι ελληνίδες είναι οι καλύτερες.

authenticstatue

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
12
Πόντοι
0
δεν ξέρω τι ηλικία εχεις , την δικη μου την εγραψα , αναφερομαι σε ελληνιδες πιο παλιας κοπης 40 αρες τωρα πλεον , δεν αναφερομαι στις νεοτερες ηλικιες 20-30 ετων που δεν ξερουν ουτε να καμακωνονται ουτε γνωριζουν απο φλερτ ουτε εχουν γουστο καιπροφανως οι περισσοτερες ειναι ανεργες και ανεραστες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Θα συμφωνησω με τον παραπανω τυπο. Ολες οι ξενες ειναι μονο για γερα ξεπατωματα και το θεαθηναι. (Πολυ σπανιο να διαθετει μια ξενη ολο το πακετο). Οταν ομως ερθει η ωρα για απαγκιο λιμανι επιλεγεις ελληνιδα .(Αν ειναι δυνατο με ιδιοτητα και γκαφρα). Μονοδρομος ειναι τελικα το παπουτσι απο το τοπο σου.

Μονόδρομος μπορεί να'ναι για σένα και για τους παντοφλάκηδες των ελλεεινίδων.

Μια χαρά το διαθέτουν το πακέτο οι ξένες,όμορφες,θηλυκές,ανεξάρτητες,σύγκρινέ τες με τις μαλακισμένες εδώ.

Δυστυχώς είμαστε άτυχοι πρώτον που γεννηθήκαμε εδώ και δεύτερον που δεν γεννηθήκαμε 20 χρόνια νωρίτερα.Θα'χαμε γαμήσει όλη τη Σκανδιναβία και θα'χαμε τώρα όλοι οικογένεια με μια ξένη.Και θα αφήναμε τις ελλεεινίδες να τις γαμανε οι πακιστανοί

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
δεν ξέρω τι ηλικία εχεις , την δικη μου την εγραψα , αναφερομαι σε ελληνιδες πιο παλιας κοπης 40 αρες τωρα πλεον , δεν αναφερομαι στις νεοτερες ηλικιες 20-30 ετων που δεν ξερουν ουτε να καμακωνονται ουτε γνωριζουν απο φλερτ ουτε εχουν γουστο καιπροφανως οι περισσοτερες ειναι ανεργες και ανεραστες

Φιλε,αυτο που γραφουν πολλοι και το εχω διαπιστωσει και ο ιδιος,ειναι οτι οι ξενες αν σε γουσταρουν,θα το πουνε στα ισα.Δεν ντρεπονται,δεν το θεωρουν δειγμα αδυναμιας.Εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι γυναικες που τολμανε και εχουν το θαρρος να ζητησουν αυτο που θελουν.Ακομα και μια που να μην ηταν και τοσο ομορφη η΄΄ που να μην με τρελαινε η εμφανιση της τελοσπαντων,αν μου ελεγε οτι κοιτα,μου αρεσεις πολυ,θα εκανα σχεση μαζι της μονο και μονο γι αυτο.Δεν μιλαω για αγνωστη στο δρομο προφανως,μιλαω για καποια που να γνωριζομαστε.2 Σλαβες που γνωρισα και γουσταρανε,μου το ειπαν στα ισα.Ελλεινιδα οσο και να σε γουσταρει,δεν προκειται να ριξει ποτε τα μουτρα της να στο πει,θα περιμενει 80 χρονια να της το πεις εσυ πρωτος.Ποιος ασχολειται με Ελλεινιδες ρε φιλε?Οταν υπαρχουν Σλαβες,Σκανδιναβες κτλ?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Φιλε,αυτο που γραφουν πολλοι και το εχω διαπιστωσει και ο ιδιος,ειναι οτι οι ξενες αν σε γουσταρουν,θα το πουνε στα ισα.Δεν ντρεπονται,δεν το θεωρουν δειγμα αδυναμιας.Εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι γυναικες που τολμανε και εχουν το θαρρος να ζητησουν αυτο που θελουν.Ακομα και μια που να μην ηταν και τοσο ομορφη η΄΄ που να μην με τρελαινε η εμφανιση της τελοσπαντων,αν μου ελεγε οτι κοιτα,μου αρεσεις πολυ,θα εκανα σχεση μαζι της μονο και μονο γι αυτο.Δεν μιλαω για αγνωστη στο δρομο προφανως,μιλαω για καποια που να γνωριζομαστε.2 Σλαβες που γνωρισα και γουσταρανε,μου το ειπαν στα ισα.Ελλεινιδα οσο και να σε γουσταρει,δεν προκειται να ριξει ποτε τα μουτρα της να στο πει,θα περιμενει 80 χρονια να της το πεις εσυ πρωτος.Ποιος ασχολειται με Ελλεινιδες ρε φιλε?Οταν υπαρχουν Σλαβες,Σκανδιναβες κτλ?
Έτσι.
Επίσης, η ξένη και μουναρα να είναι θα σου δώσει ευκαιρία να μιλήσεις μαζί της πριν σε στείλει.

Η ελληνίδα δεν θα κάτσει καν να ασχοληθεί μαζί σου ακόμα και αν είναι μπαζολα, εκτός αν θεωρήσει ότι έχει κάποιο όφελος από σένα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (16).jpeg
    images (16).jpeg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 134

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.397
Πόντοι
2.536
Γιαπωνέζες και ξερό ψωμί. Αλλιώς βορειοευρωπαίες. Αν δεν σας αρέσουν οι ξανθές, τότε λατινοαμερικάνες.

Όχι βαλκάνιες και ειδικά Ελληνίδες σε καμία περίπτωση. Είναι ενοχικές και καριόλες ταυτόχρονα. Δεν χαίρονται τίποτα ποτέ.

authenticstatue

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
12
Πόντοι
0
Μονόδρομος μπορεί να'ναι για σένα και για τους παντοφλάκηδες των ελλεεινίδων.

Μια χαρά το διαθέτουν το πακέτο οι ξένες,όμορφες,θηλυκές,ανεξάρτητες,σύγκρινέ τες με τις μαλακισμένες εδώ.

Δυστυχώς είμαστε άτυχοι πρώτον που γεννηθήκαμε εδώ και δεύτερον που δεν γεννηθήκαμε 20 χρόνια νωρίτερα.Θα'χαμε γαμήσει όλη τη Σκανδιναβία και θα'χαμε τώρα όλοι οικογένεια με μια ξένη.Και θα αφήναμε τις ελλεεινίδες να τις γαμανε οι πακιστανοί
Επρεπε να ειχες γεννηθει την δεκαετεια του 60 για να ειχες σουηδεζα-νορβηγιδα -φιλανδεζα , ρώτα και μενα που τις εζησα στην Χερσοννησο Ηρακλειου .Μετα το 1987 με την διαμαρτυρία των Σουηδεζων με τα σεντονια εμφανιστηκαν εκει οι ολλανδεζες (πουτανες απο κουνια) μεχρι το 1998 , μετα χαλασε η ολη κατασταση

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Πιάσ'το αυγό και κούρευτο

Ή θα σε τρέχουν για βιασμό ή θα κάτσουν να γκαστρωθούν και θα σου πάρουν το παιδί μετά

Βέβαια,αυτό δείχνει ότι στα νησιά ακόμα κάποιοι γαμάνε Σκανδιναβές

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.397
Πόντοι
2.536
Και πως βρίσκεις Γιαπωνέζα ; Τρως ωμό ψάρι επικαλούμενος τη θεότητα Γκο Με Νομπί Χτης.
Φίλε μου, υπάρχουν 40 εκατομμύρια Γιαπωνέζες στις ηλικίες 18-45. Δεν είναι σα να ψάχνεις τετράφυλλο τριφύλλι. Αν δεν ταξιδεύεις, απλώς γράφεσαι σε φροντιστήριο ιαπωνικών, τρως σε ιαπωνικά εστιατόρια και δεν χάνεις αφιέρωμα της Πρεσβείας τους στον Κουροσάβα. Όταν λοιπόν δεις σχιστομάτα μουμούνα, υποκλίνεσαι ελαφρώς (στην πραγματικότητα τους δείχνεις με το σαγόνι σου την ψωλή σου). Οι Γιαπωνέζες δεν είναι δύσκολες και τους αρέσει να γαμιένται με λευκούς. Αρκεί να μην τις πεις Κινέζες. Αν τις μπερδέψεις, τις έχασες. Καλή επιτυχία!

Μανωλης Κουρης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Κριτικές
7
Like
857
Πόντοι
361
Φίλε μου, υπάρχουν 40 εκατομμύρια Γιαπωνέζες στις ηλικίες 18-45. Δεν είναι σα να ψάχνεις τετράφυλλο τριφύλλι. Αν δεν ταξιδεύεις, απλώς γράφεσαι σε φροντιστήριο ιαπωνικών, τρως σε ιαπωνικά εστιατόρια και δεν χάνεις αφιέρωμα της Πρεσβείας τους στον Κουροσάβα. Όταν λοιπόν δεις σχιστομάτα μουμούνα, υποκλίνεσαι ελαφρώς (στην πραγματικότητα τους δείχνεις με το σαγόνι σου την ψωλή σου). Οι Γιαπωνέζες δεν είναι δύσκολες και τους αρέσει να γαμιένται με λευκούς. Αρκεί να μην τις πεις Κινέζες. Αν τις μπερδέψεις, τις έχασες. Καλή επιτυχία!

Και να διαθέτεις αρκετά λεφτά για συχνά ταξίδια. Ειδικά τώρα που τα αεροπορικά είναι στα ύψη

• Like
Αντιδράσεις: cool11

giorgakis2

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2022
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα ομάδα ,είμαι σχετικά νεαρός τόσο στο φόρουμ όσο και στην ηλικία αν και θα έλεγα πως οι εμπειρίες μου στον έρωτα και στο σεξ είναι ικανοποιητικές προς το παρόν. Πριν καμία εβδομάδα καθώς πάρταρα με τους κολλητούς μου σε μαγαζί που προσελκύει αποκλειστικά ιταλικό πληθυσμό ,μέσα στο πληθός διακρίνω 2 καταπράσινα μάτια να κοιτούν προς το μέρος μου. Αφού βεβαιώνομαι πως πρόκειται για εμένα (,μη φάμε και τα μούτρα μας με το 8αρι ιταλικό )πηγαίνω προς το μέρος της. Ας αφήσουμε τις αχρείαστες λεπτομέρειες ,γενικά με το κουβεντολόι και τον χορό καταλήξαμε να φασωνόμαστε στην παραλία και σε 20 λεπτά κατευθυνθήκαμε με το τιμημένο μου huyndai atos προς το κατάλυμα της που ήταν άδειο αφού οι υπόλοιποι κολλητοί μου είχαν αναλάβει να συντροφεύσουν τις όχι και τόσο γοητευτικές της φίλες στο μαγαζί. Να μην σας κουράζω φιλαράκια μου έκανα ίσως το καλύτερο σεξ της 20χρονης ζωής μου ,όχι τόσο σε θέμα δεξιοτήτων της Ολίβιας καθώς και εκείνη ήταν συνομίληκη με ελάχιστες εμπειρίες όπως μου εμπιστεύτηκε. Ήταν πραγαματικά ένα θεσπέσιο βράδυ καθώς υπήρξε αμφίπλευρο έντονο συναίσθημα σαν να γνωριζόμασταν χρόνια και να ήμασταν σε σχέση γεμάτο τρυφερότητα αγκαλιές γλωσσόφιλα. Σκεφτείτε καθίσαμε έως το πρωί αργά στο κρεβάτι της είχαν γυρίσει τα μπάζα στο bnb ,με έπαιρνε η μάνα μου τηλέφωνα να δει αν έπαθα τίποτα με το αυτοκίνητο. Τώρα στα σημαντικότερα. Όπως είναι λογικό η Ολίβια έφυγε πριν 5 μέρες από το νησί και εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω τα λιτά της μαλλιά και τα διαμάντια που απλόχερα μου χάριζε(γίγαντα Παπάζογλου).Είμαι 5 μέρες βουτηγμένος στις σκέψεις μου για το πόσο όμορφα πέρασα, συνεχώς τη σκέφτομαι αλλά εκείνη αναμενόμενα δεν έχει δώσει σημείο ζωής στο διαδίκτυο, όπως και εγώ φυσικά δεν στέλνω να της πω πόσο ξεχωριστή νύχτα έζησα εκείνο το βράδυ. Ο λόγος λοιπόν που εκθέτω την εμπειρία μου στο φόρουμ είναι λοιπόν για να ακούσω ορισμένες συμβουλές από αρχαιότερους γνώστες επί παρόμοιων θεμάτων και για τις κινήσεις που πρέπει να κάνω αυτή τη στιγμή καθώς έχω φάει τόση καψούρα που θα το έπαιρνα ευχάριστα κολυμπώντας Κέρκυρα- Ιταλία. Προτείνετε να επιδιώξω να κατευνάσω το πάθος μου για την Ολίβια έως να παρουσιαστεί κάτι καινούριο ή αφού μπήκα στον χορό τώρα να χορέψω και όπου βγει ,με το πιθανότερο σενάριο να φάω τα μούτρα μου αλλά τουλάχιστον να αφυπνιστώ. Δεν πιστεύω πως είμαι ο πρώτος που <<ερωτεύεται>> μια τουρίστρια για αυτό και βρίσκω το θάρρος να εξιστορήσω και την εμπειρία μου αλλά και να ζητήσω πολύτιμες συμβουλές. Ειλικρινά θα εκτιμήσω πολύ οποιαδήποτε καλοπροαίρετη απάντηση που θα με βοηθήσει να ξεδιαλύνω την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο μυαλό μου.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Καλησπέρα ομάδα ,είμαι σχετικά νεαρός τόσο στο φόρουμ όσο και στην ηλικία αν και θα έλεγα πως οι εμπειρίες μου στον έρωτα και στο σεξ είναι ικανοποιητικές προς το παρόν. Πριν καμία εβδομάδα καθώς πάρταρα με τους κολλητούς μου σε μαγαζί που προσελκύει αποκλειστικά ιταλικό πληθυσμό ,μέσα στο πληθός διακρίνω 2 καταπράσινα μάτια να κοιτούν προς το μέρος μου. Αφού βεβαιώνομαι πως πρόκειται για εμένα (,μη φάμε και τα μούτρα μας με το 8αρι ιταλικό )πηγαίνω προς το μέρος της. Ας αφήσουμε τις αχρείαστες λεπτομέρειες ,γενικά με το κουβεντολόι και τον χορό καταλήξαμε να φασωνόμαστε στην παραλία και σε 20 λεπτά κατευθυνθήκαμε με το τιμημένο μου huyndai atos προς το κατάλυμα της που ήταν άδειο αφού οι υπόλοιποι κολλητοί μου είχαν αναλάβει να συντροφεύσουν τις όχι και τόσο γοητευτικές της φίλες στο μαγαζί. Να μην σας κουράζω φιλαράκια μου έκανα ίσως το καλύτερο σεξ της 20χρονης ζωής μου ,όχι τόσο σε θέμα δεξιοτήτων της Ολίβιας καθώς και εκείνη ήταν συνομίληκη με ελάχιστες εμπειρίες όπως μου εμπιστεύτηκε. Ήταν πραγαματικά ένα θεσπέσιο βράδυ καθώς υπήρξε αμφίπλευρο έντονο συναίσθημα σαν να γνωριζόμασταν χρόνια και να ήμασταν σε σχέση γεμάτο τρυφερότητα αγκαλιές γλωσσόφιλα. Σκεφτείτε καθίσαμε έως το πρωί αργά στο κρεβάτι της είχαν γυρίσει τα μπάζα στο bnb ,με έπαιρνε η μάνα μου τηλέφωνα να δει αν έπαθα τίποτα με το αυτοκίνητο. Τώρα στα σημαντικότερα. Όπως είναι λογικό η Ολίβια έφυγε πριν 5 μέρες από το νησί και εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω τα λιτά της μαλλιά και τα διαμάντια που απλόχερα μου χάριζε(γίγαντα Παπάζογλου).Είμαι 5 μέρες βουτηγμένος στις σκέψεις μου για το πόσο όμορφα πέρασα, συνεχώς τη σκέφτομαι αλλά εκείνη αναμενόμενα δεν έχει δώσει σημείο ζωής στο διαδίκτυο, όπως και εγώ φυσικά δεν στέλνω να της πω πόσο ξεχωριστή νύχτα έζησα εκείνο το βράδυ. Ο λόγος λοιπόν που εκθέτω την εμπειρία μου στο φόρουμ είναι λοιπόν για να ακούσω ορισμένες συμβουλές από αρχαιότερους γνώστες επί παρόμοιων θεμάτων και για τις κινήσεις που πρέπει να κάνω αυτή τη στιγμή καθώς έχω φάει τόση καψούρα που θα το έπαιρνα ευχάριστα κολυμπώντας Κέρκυρα- Ιταλία. Προτείνετε να επιδιώξω να κατευνάσω το πάθος μου για την Ολίβια έως να παρουσιαστεί κάτι καινούριο ή αφού μπήκα στον χορό τώρα να χορέψω και όπου βγει ,με το πιθανότερο σενάριο να φάω τα μούτρα μου αλλά τουλάχιστον να αφυπνιστώ. Δεν πιστεύω πως είμαι ο πρώτος που <<ερωτεύεται>> μια τουρίστρια για αυτό και βρίσκω το θάρρος να εξιστορήσω και την εμπειρία μου αλλά και να ζητήσω πολύτιμες συμβουλές. Ειλικρινά θα εκτιμήσω πολύ οποιαδήποτε καλοπροαίρετη απάντηση που θα με βοηθήσει να ξεδιαλύνω την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο μυαλό μου.
Ο κριτής είναι ένας όταν μιλάμε για σχέσεις με αποστάσεις. Ο χρόνος φίλε.
Εσύ θα κάνεις το πιο απλό. Θα κρατήσεις επικοινωνία όσο μπορείς. Μέσω social media, calls και όποτε μπορείτε ο καθένας θα κάνετε κανένα ταξίδι.

80% στο λέω δεν θα πάει μακριά η βαλίτσα γιατί είστε μικροί και οι 2 και δεν έχετε σταθερά χρήματα ή δουλειές (πιθανόν) οπότε είναι δύσκολο να κρατήσετε για καιρό αυτή την ιστορία.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

26χρονο γαλλικό πιπίνι,και περίμενε ο βλαχος να μείνει στη Νικήτη :jerking:

Τρέχα να τη βρεις στη Γαλλία τώρα

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Το θεμα ειναι οτι δεν εχουνε μεινει και πολλες ξενες εδω πλεον,βουλγαρες,ρουμανες πλεον ειδος προς εξφανιση,καλα για Τσεχες Σλοβακες δεν το συζηταμε, μεχρι και οι Αλβανιδες την εχουν κανει οι μισες για ευρωπη,δυστυχως οι πιο πολλες γυναικες στη χωρα πλεον ειναι ντοπιες,οποτε φερτε μαντηλι να κλαψουμε

• Like
Αντιδράσεις: Bull81

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Το θεμα ειναι οτι δεν εχουνε μεινει και πολλες ξενες εδω πλεον,βουλγαρες,ρουμανες πλεον ειδος προς εξφανιση,καλα για Τσεχες Σλοβακες δεν το συζηταμε, μεχρι και οι Αλβανιδες την εχουν κανει οι μισες για ευρωπη,δυστυχως οι πιο πολλες γυναικες στη χωρα πλεον ειναι ντοπιες,οποτε φερτε μαντηλι να κλαψουμε

Όντως,αν δεν ζεις σε τουριστικά μέρη και Αθήνα που καλοκαίρι είναι φουλ σε τουρίστριες,ούτε Αλβανίδα δεν βρίσκεις

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
ξενες πλεον,μονο οι πολυ φραγκατοι μπορουν να φερουν εδω περα,οι εφοπλιστες,οι εισοδηματιες,τετοιοι μπορουν να φερουν αντολικο μπλοκ μονιμα εδω και να την χορηγουν.Οσοι παιρνουν 1000ευρω το μηνα βολευονται με ελλεινιδες,οσοι περνουν 600 ευρω η ειναια ανεργοι,μαλλον βολευονται με το χερι τους,οι εποχες που ερχονταν ανατολικοευρωπαιες εδω περασαν,τωρα μονο κανας αφρικανοςα ντε κανας πακιστανος ερχεται ελλαδα..

• Like
Αντιδράσεις: Bull81

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom