Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
ξενες πλεον,μονο οι πολυ φραγκατοι μπορουν να φερουν εδω περα,οι εφοπλιστες,οι εισοδηματιες,τετοιοι μπορουν να φερουν αντολικο μπλοκ μονιμα εδω και να την χορηγουν.Οσοι παιρνουν 1000ευρω το μηνα βολευονται με ελλεινιδες,οσοι περνουν 600 ευρω η ειναια ανεργοι,μαλλον βολευονται με το χερι τους,οι εποχες που ερχονταν ανατολικοευρωπαιες εδω περασαν,τωρα μονο κανας αφρικανοςα ντε κανας πακιστανος ερχεται ελλαδα..
Δεν χρειάζεται να πας μακριά.
Δίνεις 60-80€ για wizz air μέχρι Κύπρο και συνδυάζεις διακοπές και σλαβικό μουνι για όσο αντέχει η τσέπη σου.

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Η καλύτερη φάση σχέση με ξένη ειδικά αν την κάνεις εισαγωγή. Αν μεγάλωσε εδώ καμία διαφορά με τις δικές μας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Η καλύτερη φάση σχέση με ξένη ειδικά αν την κάνεις εισαγωγή. Αν μεγάλωσε εδώ καμία διαφορά με τις δικές μας.

Αν την φέρεις εδώ,κι αυτή θα χαλάσει.Καλ΄΄υτερα να πας εσύ στη χώρα της,που μπορείς να γαμάς κι άλλες

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Αν την φέρεις εδώ,κι αυτή θα χαλάσει.Καλ΄΄υτερα να πας εσύ στη χώρα της,που μπορείς να γαμάς κι άλλες
Σωστο,για αυτο προσοχη,δεν πρεπει να μαθει ελληνικα με την καμια,και οταν λεμε καθολου,τιποτα,ουτε τα βασικα,μονο αγγλικα,η αν εσυ ξερεις και ρωσικα ρουμανικα τσεχικα,ακομα καλυτερα,οσες ξενες μαθαινουν ελληνικα αποκτουν νοοτροπια ελλεινιδας,αν και δεν γινονται τοσο κακιες σε τοσο μεγλο βαθμο οσο οι ελλεινιδες,αλλα και παλι χαλανε

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Σωστο,για αυτο προσοχη,δεν πρεπει να μαθει ελληνικα με την καμια,και οταν λεμε καθολου,τιποτα,ουτε τα βασικα,μονο αγγλικα,η αν εσυ ξερεις και ρωσικα ρουμανικα τσεχικα,ακομα καλυτερα,οσες ξενες μαθαινουν ελληνικα αποκτουν νοοτροπια ελλεινιδας,αν και δεν γινονται τοσο κακιες σε τοσο μεγλο βαθμο οσο οι ελλεινιδες,αλλα και παλι χαλανε
Εξήγησε μας βρε επιστήμονα πώς ένα άτομο που μαθαίνει στο εξωτερικό την ντόπια γλώσσα ξαφνικά αποκτάει και τα κουσούρια ντόπιων που τους παίρνει δεκαετίες και επαφή με γονείς και φίλους από την συγκεκριμένη χώρα.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Εξήγησε μας βρε επιστήμονα πώς ένα άτομο που μαθαίνει στο εξωτερικό την ντόπια γλώσσα ξαφνικά αποκτάει και τα κουσούρια ντόπιων που τους παίρνει δεκαετίες και επαφή με γονείς και φίλους από την συγκεκριμένη χώρα.
Γιατι αν μαθεις μια γλωσσα απκτας την νοοτροπια της αυτων που τη μιλανες,φερε Κινεζα εδω να μαθει ελληνικα,οταν τα μαθει θα εχει γινει ελλεινιδα σε μυαλα και συμπεριφορα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Γιατι αν μαθεις μια γλωσσα απκτας την νοοτροπια της αυτων που τη μιλανες,φερε Κινεζα εδω να μαθει ελληνικα,οταν τα μαθει θα εχει γινει ελλεινιδα σε μυαλα και συμπεριφορα
Σαχλαμάρες λες.
Η νοοτροπία μαθαίνεται από τη γλώσσα;
Από την οικογένεια και τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι μαθαίνεται.

Δεν ξέρω αν έχεις κανένα πραγματικό παράδειγμα, αλλά προσωπικά είχα φέρει κεντροευρωπαια για αρκετά χρόνια μαζί μου στην Αθήνα και καμία σχέση δεν είχε με ελληνίδα, ούτε και οι φίλες της που γνώρισε μετά και έμεναν ήδη χρόνια εδώ. Όλες από διάφορες χώρες.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Ειναι πολυ περισσοτεροι οι ελληνες που γαμανε αλλοδαπες παρα οι ελληνιδες που κανουν σχεσεις με ξενους ή ειναι ιδεα μου?

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Ειναι πολυ περισσοτεροι οι ελληνες που γαμανε αλλοδαπες παρα οι ελληνιδες που κανουν σχεσεις με ξενους ή ειναι ιδεα μου?
Δηλαδή ξέρεις πολλούς Έλληνες να γαμανε Ρωσίδες?εγώ ούτε έναν, την κουλά της γειτονιάς παρακαλανε, μπας και γαμησουνε και πάλι άκυρα τρωνε

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Μετράς τις γκόμενες στα μπουρδελα τυπε;;
Αλλιώς που βρίσκει να γαμησει ξένες ο Έλληνας, πέρα από εμάς που μένουμε μόνιμα εξωτερικό;
Θα μας τρελάνεις;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Παντως εχω αρκετους γνωστους που ζουν Ελλαδα, που προλαβαν τα προηγουμενα χρονια και παντρευτηκαν αλλοδαπες. Ενας κροατισσα, δυο σκοπιανες, ενας ρωσιδα, ενας βουλγαρα απο τον κυκλο των γνωστων μου, δηλαδη τους ξερω καλα οχι απλα "ακουσα για καποιον..."
Ολοι πριν το 2010, απο τοτε δεν ξερω κανεναν αλλον

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Παντως εχω αρκετους γνωστους που ζουν Ελλαδα, που προλαβαν τα προηγουμενα χρονια και παντρευτηκαν αλλοδαπες. Ενας κροατισσα, δυο σκοπιανες, ενας ρωσιδα, ενας βουλγαρα απο τον κυκλο των γνωστων μου, δηλαδη τους ξερω καλα οχι απλα "ακουσα για καποιον..."
Ολοι πριν το 2010, απο τοτε δεν ξερω κανεναν αλλον
Δηλαδή βρήκανε στην Αθήνα κροατισες και βορειομακεδονισες? Ε τότε να παίξουν και κανα τζοκερ

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ποιο μέρος εννοείς Μακεδονία?

Υπαρχει καμια αλλη;

1685816979251.png

Τελευταία τροποποίηση:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Παντρεμενος εδω και 3 χρονια με φιλλιπινεζα,την οποια γνωρισα στην κυπρο,και την εφερα εδω.Η καλυτερη αποφαση της ζωης μου.
Θα ήθελες να το αναπτύξεις λίγο αν δεν σου κάνει κόπο;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Θα ήθελες να το αναπτύξεις λίγο αν δεν σου κάνει κόπο;
Να κάνω εγώ μια πρόβλεψη μια που μένω Κύπρο και ξέρω και κόσμο που έκανε τα ίδια;
Τη γνώρισε στη Λευκωσία που είναι γεμάτη ασιατισες.
Οι πιο πολλές κοπέλες εκεί ψάχνουν να ξεφύγουν από τις δυσκολίες της χώρας τους.

Τα βρήκανε, παντρεύτηκαν με συνοπτικές διαδικασίες και πλέον μπορούν να πάνε όπου θέλουν μαζί ως ζευγάρι.
Οι κοπέλες αυτές είναι πολύ δοτικές και δεν έχουν τις παράλογες απαιτήσεις των ελλεηνιδων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom