Επισκέπτης
το καλυτερο ειναι να χεις ξενη γυναικα και να στε και οι 2 σε αλλη χωρα! δηλ και οι 2 ξενοι!
Τελικῶς ὁ πατριωτισμὸς δὲν εἶναι τὸ δυνατὸν σας σημεῖον
το καλυτερο ειναι να χεις ξενη γυναικα και να στε και οι 2 σε αλλη χωρα! δηλ και οι 2 ξενοι!
αγαπητε αν ο μισθος εκει ειναι 500-700 ευρω....φανταζομαι οτι ενας πιο φτασμενος πτυχιουχος ας παιξει μπαλα στο 1.000αρικο!!500-700 Ευρω για Αγια Πετρουπολη
ανελυσε το αν δεν σου κανει κοπο!!Τελικῶς ὁ πατριωτισμὸς δὲν εἶναι τὸ δυνατὸν σας σημεῖον
Τι ιστορίες για λεφτά και μαλακίες είναι αυτά ρε τύποι; Όλα τα επαγγέλματα είναι το ίδιο; Τι διαβάζουμε ρε πούστη μου κάθε μέρα εδώ μέσα;
touareg ε?Και πανω απο ολα εχη αυτοκινητο μουνοπαγιδα .
κακια ηταν αυτο???touareg ε?
Όχι γιατί κακία?Γαμάτο είναι.κακια ηταν αυτο???
Δημητρακη χρονια πολλα κιολας,αλλα εγω ξερω κατι τυπισες που κανουν μαθηματαπεντικιουρ μανικιουρ και βγαζουν μεχρι και 2000 το μηνα,τωρα υπαρχουν ρωσσιδια με δικες τους δουλειες που βγαζουν παραπανω,οχι βιζιτες!500-700 Ευρω για Αγια Πετρουπολη
βρε γαματο ειναι!Όχι γιατί κακία?Γαμάτο είναι.
Α ναι χρόνια πολλά αλλά νισάφι με τα καλούπια στα λεφτά - αυτή η καραμέλα έχει λειώσει. ;)Δημητρακη χρονια πολλα κιολας,αλλα εγω ξερω κατι τυπισες που κανουν μαθηματαπεντικιουρ μανικιουρ και βγαζουν μεχρι και 2000 το μηνα,τωρα υπαρχουν ρωσσιδια με δικες τους δουλειες που βγαζουν παραπανω,οχι βιζιτες!
Δημητρακη χρονια πολλα κιολας,αλλα εγω ξερω κατι τυπισες που κανουν μαθηματαπεντικιουρ μανικιουρ και βγαζουν μεχρι και 2000 το μηνα,τωρα υπαρχουν ρωσσιδια με δικες τους δουλειες που βγαζουν παραπανω,οχι βιζιτες!
Αν εννοεις την πρω'ι'ν του Πίτσι σου λεει Δεν την ειδες πως ηταν ντυμενη!Αυτη δεν ειχε να φαει!Μην ακους οτι σου λενε!Μια καθηγητρια παιρνει το πολυ 25.000 ρουβλια σου βαζω το ανωτερο!συνηθως παιρνουν 15.000-20.000.Δημητρακη χρονια πολλα κιολας,αλλα εγω ξερω κατι τυπισες που κανουν μαθηματαπεντικιουρ μανικιουρ και βγαζουν μεχρι και 2000 το μηνα,τωρα υπαρχουν ρωσσιδια με δικες τους δουλειες που βγαζουν παραπανω,οχι βιζιτες!
Και για να το εκτελωνισεις στην Ρωσσια με 5,7 Ευρω το κυβικο θελεις αλλα 18.400 Ευρω.Στη Γερμανια τοσο εχει ενα Touareg του 2003-2004 με 160.000-180.000χλμ Αλλα ειναι λιγακι παλιο και σου βγαζει προβληματα........βρε γαματο ειναι!
ειδικα σ αυτα τα κρατη τα παιρνεις απο Γερμανια τα εκτελωνιζεις φτηνα! και με 15.000 πηρες Τouareg!στην τιμη ενος (καινουριου) corsa!
καλα κανει ο ανθρωπος!! αφου μπορει!αφου ολλοι τα γουσταρουνε ανδρες-γυναικες!
Ναι αλλα ενα καλο αμαξι στην ρωσσια ειναι απαραιτητο!Αν εννοεις την πρω'ι'ν του Πίτσι σου λεει Δεν την ειδες πως ηταν ντυμενη!Αυτη δεν ειχε να φαει!Μην ακους οτι σου λενε!Μια καθηγητρια παιρνει το πολυ 25.000 ρουβλια σου βαζω το ανωτερο!συνηθως παιρνουν 15.000-20.000.Και για να το εκτελωνισεις στην Ρωσσια με 5,7 Ευρω το κυβικο θελεις αλλα 18.400 Ευρω.Στη Γερμανια τοσο εχει ενα Touareg του 2003-2004 με 160.000-180.000χλμ Αλλα ειναι λιγακι παλιο και σου βγαζει προβληματα........
Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,οπως θελουμε!Εδω δες πόσο στοιχιζει ο εκτελωνισμος ενος αυτοκινητου στη Ρωσσια Εμενα το δικο μου ειναι 2007 μοντελο με πολυ λιγα χιλιομετρα στην πιο πλουσια εκδοση και κοστιζει αρκετα παραπανω.Τα Diesel 2,5 που εχουν τον πιο ειναι μεσα αδεια ουτε δερματινα καθισματα δεν εχουν κοστιζουν 35.000 Ευρω το δικο μου κανει 40.000+ .Αν δεν ημουνα Ρωσσος υπηκοος θα μπορουσα να φερω απο Γερμανια και να μην το εκτελωνιοσω αλλα τοτε θα ειχα αλλα προβληματα με βιζες και .Δεν μπορεις να τα εχεις ολα στη ζωη και αμαξι αφορολογητο και Ρωσσος υπηκοος
Α ναι χρόνια πολλά αλλά νισάφι με τα καλούπια στα λεφτά - αυτή η καραμέλα έχει λειώσει. ;)