Ας πω και γω την αποψη μου για τις Σχεσεις Ελληνων με αλλοδαπες!!
καταρχην εμενα η λεξη <αλλοδαπος> δεν μου καθεται καλα, γιατι στην Ελλαδα το αλλοδαπος=αλβανος-κλεφτης πακιστανος κλπ!!
κατα καιρους διαβαζα τις αποψεις καποιων εδω μεσα και τραβουσα τα μαλια μου! λεω ειναι δυνατον ρε πουστη μου να ειναι τοσο κομπλεξικοι καποιοι????
τεσπα..στο εξωτερικο βρεθηκα και ΕΓΩ και υπηρξα ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ!! χερομαι που πηγα στο εξωτερικο για να μεινω αρκετα χρονια (λογω σπουδων) και οχι πηγα εξωτερικο (ταξιδια-βολτες) ! χερομαι γιατι ανοιξαν τα μυαλα μου!!
Εκτος απο Ελληνες που γνωρισα (μεγαλη σκατοφαρα ειμαστε) οσο καλοι ειμαστε καλοκαρδοι-φιλοτιμοι,γνωστοι για τα ηθη-εθιμα,παραδοσεις τους καφεδες -παραλιες ,μποζυουκια και τον greek mouzka ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ σκατοφαρα ειμαστε! τεσπα δεν θελω να επεκταθω σε αυτο διοτι οι Ελληνες που γνωρισα στο εξωτερικο ελαχιστοι ηταν αυτοι που ηταν κομπλε ΠΑΙΔΙΑ!!
Γνωρισα Αραβες,Ιταλους,Ρουμανους,Ινδους,Γαλλους κ.α. και μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα παρα πολυ! πιο πολυ εμεις τους κοιταζαμε με μισο ματι παρα αυτοι ΕΜΑΣ! κλασικοι μαλακες ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!
αρκετοι γνωστοι μου πηδηξαν-καναν σχεση με Ινδες κλπ! τι να πω.....καμια σχεση η νοοτροπια τους με την δικια μας! Γενικα ρε παιδι μου (σιγουρα εχει καλες και σκαρτες) αλλα οχι οπως οι δικες μας!! αλλα μυαλα! ΓΥΝΑΙΚΕΣ με τα ολλα τους! Στην σχεση τους ηταν ΓΥΝΑΙΚΕΣ,τους ειχαν στα οπα οπα...οχι το <γυναικα παντοφλες>!!
καποιοι παντρευτηκαν Ξενες και τους χαρηκα που καναν την κινηση! γιατι ειναι μεγαλη κινηση να παντρευτεις ΞΕΝΗ γυναικα! λογω εθιμων - γονιων αποστασεαν και οτι μπορει να φανταστει καποιος!! πολλες κοπελες που ηρθαν ΕΛΛΑΔΑ αντιμετωπισαν πολλα ρατσιστικα προβληματα...(σαν μαλακες που μαστε)
και μιλαω για κοπελες οι οποιες π.χ. ειδα μια μαυρη η οποια δουλευει σε κομωτηριο εναν Μαυρο γιατρο (χειρουργο) αλλη κοπελα Ρουμανα (οδοντιατρος) ρωσοποντιες νοσηλευτριες κλπ κλπ
οι περισσοτεροι με το που ακουν Αλλοδαπες το μυαλο τους Αλβανιδα-Ρουμανα-Ρωσιδα-Βουλαγαρα και ολλες φυσικα ΠΟΥΤΑΝΕΣ τι αλλο θα ταν στην ελλαδα??????
αποκλειεται καποιοι να εχουν ερθει οικογενειακως να δολευουν ησυχα ομορφα και ωραια!!
Φυσικα αυτο μονο δεν φτανει! το να κανεις κινηση να παρεις ξενη γυναικα! θελει μεγαλα @ρχιδι@!!!!!θα αντιμετωπισεις Γονεις,ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ...ΣΟΙ...και μετα φυσικα τους απ εξω, φιλους-γνωστους κλπ κλπ που θα σε κοιταν με μισο ματι!!!
το καλυτερο ειναι να χεις ξενη γυναικα και να στε και οι 2 σε αλλη χωρα! δηλ και οι 2 ξενοι!
ετσι οπως γιναν τα πραγματα στην Ελλαδα,πολλοι θα μεταναστευουν για δουλεια αλλοι θα παντρευτουν στο εξωτερικο και καποιοι θα συνεχισουν να ζουν εκει...εγω πλεον σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα να ξαναφυγω για δουλεια αυτη την φορα,καλη χρυση η Ελλαδα αλλα προκοπη για τα επομενα χρονια δεν εχει...και μεχρι να ερθει η ανοδος εγω και η φουρνια μου +,- 5 χρονια θα χουμε χασει τα πιο σημαντικα-παραγωγικα χρονια της ζωης μας!! ετσι απλα!