Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καταρχην δεν ανεικουν στη Αραβικη φυλη ολοι οσοι μιλαν Αραβικα.Οι Λιβανεζοι και οι Συριοι ειναι οντως πολυ ευγενικοι με της γυναικες και ειναι και πολυ καλα παιδια.Αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΒΕς!Αραβες ειναι οι Σαουδαραβες ενα μερος των Ιορδανων και αυτοι οι κατοικοι του Περσικου κολπου εκτος του Ιραν.Οι πιο καλοι σαν ανθρωποι ειναι οι Ιεμενεζοι ειναι θα ελεγα καλοκαγαθοι ανθρωποι.οι υπολιποι θα ελεγα εχουν μια κουτοπονηρια.Τωρα υπαρχουν οι ΑΡΑΒΟΦΩΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗς ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗς απο Αιγυπτο μεχρι Μαροκο.Οι Αιγυπτιοι ειναι γενικα καλα παιδια βεβαια για καμακι τους Αραβες να τους παρεις δεν κανουνε :rockon:!Οι Λιβιοι ειναι πολυ Κωλοφαρα.Οι πιο εξευρωπα'ι'σμενοι απο αυτους ειναι οι Τινησιοι.Αλγερινους γνωστους εχω καμια 15αρια και δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη εχει και πολυ καλα παιδια αλλα εχει και πολλους μαλακες :jerking:!Τωρα Μαροκινους ειχα πολλους γνωστους διοτι οταν ηρθα εδω το 1992 η εστια μας ειχε πανω απο 500 ατομα απο το Μαροκο.Τωρα μηνανε μονο 3 ατομα.Οι υπολιποι φυγανε οι περισσοτεροι στην Ευρωπη οπως ηταν το ονειρο τους και οσοι δεν τα καταφερανε γυρισαν στο Μαροκο.Οταν δεν τους ξερεις μπορει να πανε να σε κορο'ι'δεψουν.Αν ομως τους ξερεις χρονια δεν προκειται να σε κορο'ι'δεψουν.....

Off topic > ξέρεις πως είναι το Μαρόκο στα αραβικά , τη γλώσσα τους δλδ ε? Ή αν δε ξέρεις για φαντάσου ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Off topic > ξέρεις πως είναι το Μαρόκο στα αραβικά , τη γλώσσα τους δλδ ε? Ή αν δε ξέρεις για φαντάσου ;)
Μαγκρίμπ  αλλα δεν λεγεται μονο το Μαροκο αλλα η γεωγραφικη περιοχη της Βοριοδυτικης Αφρικηςκαι η γλωσσα των ντοπιων ειναι η γλωσσα των Μπερ-Μπερ.Σε πολλα χωρια τα παιδια μαθαινουν τα Αραβικα οταν πρωτοπηγαινουν στο σχολειο 6-7 ετων.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μαγκρίμπ  αλλα δεν λεγεται μονο το Μαροκο αλλα η γεωγραφικη περιοχη της Βοριοδυτικης Αφρικηςκαι η γλωσσα των ντοπιων ειναι η γλωσσα των Μπερ-Μπερ.Σε πολλα χωρια τα παιδια μαθαινουν τα Αραβικα οταν πρωτοπηγαινουν στο σχολειο 6-7 ετων.

Όχι. Μαγκρίμπ είναι ΜΟΝΟ το Μαρόκο για τους Άραβες . Εμείς οι δυτικοί το χουμε κάνει ναναι όλη η περιοχή μετά την Αίγυπτο. Αλλά αυτό είναι λάθος. Ναι η βερβερική είναι η ντόπια γλώσσα αλλά η αραβική έχει καθιερωθεί.

Και Μαχρέμπ τι σημαίνει? ;)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Όχι. Μαγκρίμπ είναι ΜΟΝΟ το Μαρόκο για τους Άραβες . Εμείς οι δυτικοί το χουμε κάνει ναναι όλη η περιοχή μετά την Αίγυπτο. Αλλά αυτό είναι λάθος. Ναι η βερβερική είναι η ντόπια γλώσσα αλλά η αραβική έχει καθιερωθεί.

Και Μαχρέμπ τι σημαίνει? ;)
Λεω τωρα...Οι επικεφαλής της διπλωματίας των πέντε χωρών του Μαχρέμπ έκαναν έκκληση για τερματισμό της «βάρβαρης», όπως τη χαρακτήρισαν, ισραηλινής επίθεσης κατά της Λωρίδας της Γάζας.
Σε ανακοίνωσή τους, οι υπουργοί Εξωτερικών της Αλγερίας, της Λιβύης, του Μαρόκου, της Μαυριτανίας και της Τυνησίας (οι χώρες του Μαχρέμπ) υπογράμμισαν την αναγκαιότητα "του άμεσου τερματισμού της βάρβαρης και αποτρόπαιας επίθεσης του Ισραήλ εναντίον του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα καθώς και την αναγκαιότητα να συνεχιστεί η παροχή βοήθειας σε όλες τις μορφές της στους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας" αναφέρεται στη σύντομη ανακοίνωσή τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λίβυος υπουργός Εξωτερικών, Αμπτελραχμάν Σαλχάμ διευκρίνισε ότι "η συμβουλευτική σύνοδος είχε σκοπό να υιοθετηθεί μια κοινή θέση των χωρών του Μαχρέμπ" πριν από τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών των αραβικών χωρών, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο Κάιρο.

Από την πλευρά του, ο Τυνήσιος υπουργός Εξωτερικών Αμπντελουαχέμπ Αμπντάλα δεν ήταν σε θέση να πεί εάν οι χώρες του Μαχρέμπ αποδέχονται ή όχι την διεξαγωγή έκτακτης αραβικής συνόδου.

Αυτό το θέμα, δείχνει την ύπαρξη κάποιας διάστασης απόψεων, προς το παρόν, μεταξύ των αραβικών χωρών. Χαρακτηριστικά, ο Αμπ. Αμπντάλα τόνισε ότι "δεν μπορούμε να αναφερθούμε στο ζήτημα αυτό, πριν το συζητήσουμε με τους υπόλοιπους συνεργάτες μας στο Κάιρο".

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ας πω και γω την αποψη μου για τις Σχεσεις Ελληνων με αλλοδαπες!!
καταρχην εμενα η λεξη <αλλοδαπος> δεν μου καθεται καλα, γιατι στην Ελλαδα το  αλλοδαπος=αλβανος-κλεφτης πακιστανος κλπ!!
κατα καιρους διαβαζα τις αποψεις καποιων εδω μεσα και τραβουσα τα μαλια μου! λεω ειναι δυνατον ρε πουστη μου να ειναι τοσο κομπλεξικοι καποιοι????
τεσπα..στο εξωτερικο βρεθηκα και ΕΓΩ και υπηρξα ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ!! χερομαι που πηγα στο εξωτερικο για να μεινω αρκετα χρονια (λογω σπουδων) και οχι πηγα εξωτερικο (ταξιδια-βολτες) ! χερομαι γιατι ανοιξαν τα μυαλα μου!!
Εκτος απο Ελληνες που γνωρισα (μεγαλη σκατοφαρα ειμαστε) οσο καλοι ειμαστε καλοκαρδοι-φιλοτιμοι,γνωστοι για τα ηθη-εθιμα,παραδοσεις τους καφεδες -παραλιες ,μποζυουκια και τον greek mouzka ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ σκατοφαρα ειμαστε! τεσπα δεν θελω να επεκταθω σε αυτο διοτι οι Ελληνες που γνωρισα στο εξωτερικο ελαχιστοι ηταν αυτοι που ηταν κομπλε ΠΑΙΔΙΑ!!
Γνωρισα Αραβες,Ιταλους,Ρουμανους,Ινδους,Γαλλους κ.α. και μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα παρα πολυ! πιο πολυ εμεις τους κοιταζαμε με μισο ματι παρα αυτοι ΕΜΑΣ! κλασικοι μαλακες ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!
αρκετοι γνωστοι μου πηδηξαν-καναν σχεση με Ινδες κλπ! τι να πω.....καμια σχεση η νοοτροπια τους με την δικια μας! Γενικα ρε παιδι μου (σιγουρα εχει καλες και σκαρτες) αλλα οχι οπως οι δικες μας!! αλλα μυαλα! ΓΥΝΑΙΚΕΣ με τα ολλα τους! Στην σχεση τους ηταν ΓΥΝΑΙΚΕΣ,τους ειχαν στα οπα οπα...οχι το <γυναικα παντοφλες>!!
καποιοι παντρευτηκαν Ξενες και τους χαρηκα που καναν την κινηση! γιατι ειναι μεγαλη κινηση να παντρευτεις ΞΕΝΗ γυναικα! λογω εθιμων - γονιων αποστασεαν και οτι μπορει να φανταστει καποιος!! πολλες κοπελες που ηρθαν ΕΛΛΑΔΑ αντιμετωπισαν πολλα ρατσιστικα προβληματα...(σαν μαλακες που μαστε)
και μιλαω για κοπελες οι οποιες π.χ. ειδα μια μαυρη η οποια δουλευει σε κομωτηριο εναν Μαυρο  γιατρο (χειρουργο) αλλη κοπελα Ρουμανα (οδοντιατρος) ρωσοποντιες νοσηλευτριες κλπ κλπ
οι περισσοτεροι με το που ακουν Αλλοδαπες το μυαλο τους Αλβανιδα-Ρουμανα-Ρωσιδα-Βουλαγαρα και ολλες φυσικα ΠΟΥΤΑΝΕΣ τι αλλο θα ταν στην ελλαδα??????
αποκλειεται καποιοι να εχουν ερθει οικογενειακως να δολευουν ησυχα ομορφα και ωραια!!
Φυσικα αυτο μονο δεν φτανει! το να κανεις κινηση να παρεις ξενη γυναικα! θελει μεγαλα @ρχιδι@!!!!!θα αντιμετωπισεις Γονεις,ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ...ΣΟΙ...και μετα φυσικα τους απ εξω, φιλους-γνωστους κλπ κλπ που θα σε κοιταν με μισο ματι!!!

το καλυτερο ειναι να χεις ξενη γυναικα και να στε και οι 2 σε αλλη χωρα! δηλ και οι 2 ξενοι!
ετσι οπως γιναν τα πραγματα στην Ελλαδα,πολλοι θα μεταναστευουν για δουλεια αλλοι θα παντρευτουν στο εξωτερικο και καποιοι θα συνεχισουν να ζουν εκει...εγω πλεον σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα να ξαναφυγω για δουλεια αυτη την φορα,καλη χρυση η Ελλαδα αλλα προκοπη για τα επομενα χρονια δεν εχει...και μεχρι να ερθει η ανοδος εγω και η φουρνια μου +,- 5 χρονια θα χουμε χασει τα πιο σημαντικα-παραγωγικα χρονια της ζωης μας!! ετσι απλα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λεω τωρα...Οι επικεφαλής της διπλωματίας των πέντε χωρών του Μαχρέμπ έκαναν έκκληση για τερματισμό της «βάρβαρης», όπως τη χαρακτήρισαν, ισραηλινής επίθεσης κατά της Λωρίδας της Γάζας.
Σε ανακοίνωσή τους, οι υπουργοί Εξωτερικών της Αλγερίας, της Λιβύης, του Μαρόκου, της Μαυριτανίας και της Τυνησίας (οι χώρες του Μαχρέμπ)
Συγγνωμη η Λεξη που λες ειναι Μαγκρέμπ το Γκίμελ που ειναι ΓΚ το καναν χ οι Ευρωπαιοι!-----------Καταρχην δεν υπαρχει Μαροκινη,Αλγερινη εθνοτητα κλπ. Ειναι ενα κραμα Μπερμπερων,Αραβων και Αφρικανων.Οσο για τη γλωσσα θα την χαρακτηριζα ως εξης μια διαλεκτο της Αραβικης την τελειως δυτικη που τη μιλαει το Μαροκο και η δυτικη Αλγερια μια που τη μιλαει η υπολοιπη Αλγερια και η Τυνησια και η δυτικη λυβιη και η Αιγυπτιακη τη δε Αιγυπτιακη διαλεκτο της Αραβικης την Ξερουν σχεδον ολοι οι Αραβες αφου τα περισσοτερα εργα και οι περισοτεροι τραγουδιστες στον Αραβικο κοσμο ειναι απο την Αιγυπτο.Μιλαω παντα για της διαλεκτους της καθομιλουμενης Αραβικης γιατι υπαρχει και η επισημη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΑΡΑΒΕς......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...φανταστητε οπως Π.Χ. εχουμε την Κυπριακη διαλεκτο που τη μιλανε οι Κυπριοι μεταξυ τους αλλα ξερουνε και τα επισημα Ελληνικα καπως ετσι συνενοουνται και αυτοι μεταξυ τους.Στις χωρες της βοριου αφρικης πανω κατω συνενοουνται χωρις να μιλησουν την επισημη αραβικη αλλα με της χωρες δυτικοτερα της Αιγυπτου ειναι πολυ μεγαλες οι διαφορες.Αλλα ακομα και μετξυ της διαλεκτου του Μαροκου-Δυτικης Αλγεριας με τη διαλεκτο ανατολικη Αλγεριας-Τυνησιας υπαρχουν διαφορες Π.Χ. η μαλακια :2funny: στα Μαροκινα λεγεται Κ(α)φίτ στη δυτικη Αλγερια παλι θα πουνε Κ(α)φίτ στην ανατολικη ομως θα πουνε Μπανιάκ στην Τυνησια η μαλακια ειναι Μπονίτα (λενε για πλακα οτι την μαλακια την τραγουδισε και η Μαντονα La Isla Bonita).Τωρα γιατι τους χωρισανε σε Αλγερια Μαροκο Τυνησια κλπ. ειναι ενα αλλο θεμα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το καλυτερο ειναι να χεις ξενη γυναικα και να στε και οι 2 σε αλλη χωρα! δηλ και οι 2 ξενοι!
ετσι οπως γιναν τα πραγματα στην Ελλαδα,πολλοι θα μεταναστευουν για δουλεια αλλοι θα παντρευτουν στο εξωτερικο και καποιοι θα συνεχισουν να ζουν εκει...εγω πλεον σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα να ξαναφυγω για δουλεια αυτη την φορα,καλη χρυση η Ελλαδα αλλα προκοπη για τα επομενα χρονια δεν εχει...και μεχρι να ερθει η ανοδος εγω και η φουρνια μου +,- 5 χρονια θα χουμε χασει τα πιο σημαντικα-παραγωγικα χρονια της ζωης μας!! ετσι απλα!
Καταρχην γεια σου :)καιρο ειχες να δω να γραφεις ισως να εγραφες σε Thread που δεν παρακολουθω.Πιστευω οτι το καλητερο ειναι να εχεις πολλες ξενες γυναικες και να της αλλαζεις :)!Να φυγουν θελουν ολοι αλλα οπως ξερεις δεν ειναι και τοσο ευκολο για καποιον που εχει συνηθισει να ζει στην Ελλαδα.Εγω παντα ηθελα να φυγω εφυγα απο 18 ετων και ισως γιατι συνηθιζω πολυ ευκολα ειμαι ο μονος απο τους Ελληνες που εμεινε εδω!Αρκετοι θελανε αλλα δεν μπορεσανε.Οπως εχω πει η Ρωσσια ειναι απο της πιο δυσκολες χωρες.Χωρις διαβατηριο και δικο σου διαμερισμα θα υποφερεις και θα κακοπερνας εκτος αν εχεις ενα εισοδημα 3000-4000 Ευρω το μηνα--------Αν ειναι να φυγεις να πας καπου που θα περνας καλητερα απο την Ελλαδα.Αν ειναι να πας Αγγλια οπως πηγε ενα φιλος μου και να μενεις σε ενα δωματιο φοιτητικης εστιας με αλλους δυο συγκατηκους και να τρως καθε μερα μακαρονια,ρυζι,φασολια κλπ. κατσε Ελλαδα καλητερα θα περνας σιγουρα.Αφου στο δωματιο με τους αλλους δυο  ειναι πρακτικα αδυνατον να φερεις γκομενα να  :knockinb:.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δυστηχως δεν ξερω!

Ότι και Μα'αράβ αλλά σε μια άλλη γλώσσα  ;) .Οι Άραβες Μα Χ ρέμπ το προφέρουν με Χ δικό μας τείνει δηλαδή. Είναι ένας φθόγγος ανάμεσα σε Χ και ΓΚ. Τέλοσπάντων.

Για τον thanoss. Η συμπεριφορά που περιγράφεις στην Ελλάδα δεν λέγεται "ρατσισμός" αλλά " επαρχιωτισμός" :grin: . Ο Έλληνας και στο Μπάκιγχαμ να τον πας νοοτροπία βουνίσιου τσομπάνη θα χει. Επί αιώνες τσομπάνης ήταν μέχρι και πριν 30- 40 χρόνια . Πολλών οι πρόγονοι πρώτου βαθμού και που γράφουν εδώ μέσα, δλδ γονείς, ζούσαν στα βουνά και βόσκαν γίδια στην κυριολεξία.
Δε λέω πως αυτό καθεαυτό είναι κακό, ίσα ίσα. Να κάνεις πως το " ξεχνάς" και να ξιπάζεσαι και να το παίζεις κάτι που δεν είσαι είναι το κακό. Αλλά η συμπεριφορά και το DNA θα κάνει αρκετό καιρό να ξεθυμάνει. Και όσο το καταπιέζεις, τόσο ανεβαίνει στην επιφάνεια.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Chevalier Fidèle
ναι ετσι ειναι ακριβως οπως τα  λες! αλλα σιγα σιγα θα πρεπει να αλλαξει αυτη η νοοτροπια!!

Καταρχην γεια σου :)καιρο ειχες να δω να γραφεις ισως να εγραφες σε Thread που δεν παρακολουθω.Πιστευω οτι το καλητερο ειναι να εχεις πολλες ξενες γυναικες και να της αλλαζεις :)!Να φυγουν θελουν ολοι αλλα οπως ξερεις δεν ειναι και τοσο ευκολο για καποιον που εχει συνηθισει να ζει στην Ελλαδα.Εγω παντα ηθελα να φυγω εφυγα απο 18 ετων και ισως γιατι συνηθιζω πολυ ευκολα ειμαι ο μονος απο τους Ελληνες που εμεινε εδω!Αρκετοι θελανε αλλα δεν μπορεσανε.Οπως εχω πει η Ρωσσια ειναι απο της πιο δυσκολες χωρες.Χωρις διαβατηριο και δικο σου διαμερισμα θα υποφερεις και θα κακοπερνας εκτος αν εχεις ενα εισοδημα 3000-4000 Ευρω το μηνα--------Αν ειναι να φυγεις να πας καπου που θα περνας καλητερα απο την Ελλαδα.Αν ειναι να πας Αγγλια οπως πηγε ενα φιλος μου και να μενεις σε ενα δωματιο φοιτητικης εστιας με αλλους δυο συγκατηκους και να τρως καθε μερα μακαρονια,ρυζι,φασολια κλπ. κατσε Ελλαδα καλητερα θα περνας σιγουρα.Αφου στο δωματιο με τους αλλους δυο  ειναι πρακτικα αδυνατον να φερεις γκομενα να  :knockinb:.
γεια σου Μητσο!
ναι καιρο ειχα να γραψω! κατα τα αλλα αυτο που λες για 3000 και 4.000 για Ρωσια! αγαπητε δεν γνωριζω τι παιζει! ειδικα Ρωσια!! οσο για την Αγγλια που λες σε εστια και με αλλους 2 και καθε μερα μακαρονια,καλυτερα Ελλαδα να μαι σε δουλειες του ποδαριου παρα αυτο το πραγμα στο εξωτερικο! Ελλαδα θα περναω καλυτερα!
αν ειναι να πας εξωτερικο πας να δουλεψεις πας για καλυτερα και οχι για χειροτερα!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για Ρωσσια δυστηχως τοσα ειναι.Αν βαλεις διαμερισμα 800 Ευρω (μπορει και παραπανω) κοινοχρηστα 100+ (μιλαω για καποιον που θελει μια ζωη κοντα στα Ελληνικα δεδομενα) βαλε γκαραζ αυτοκινητου 100 Ευρω. Οι δε αποστασεις ειναι εδω πολυ μεγαλες και η βενζινη αν και φτηνοτερη θα κοστισει.Οποτε διαμερισμα,γκαραζ και συντηριση αυτοκινητου (μιλαω για ενα μεσο τυπου Mitsubishi lanser) και γενικα τα παγια εξοδα σου θα ειναι πανω κατω 1500 Ευρω.Αν αφαιρεσεις και καποια λεφτα για το φα'ι' (εξαρταται ποσο τρωει και τι τρωει ο καθενας :2funny:)300-500 Ευρω σου φυγαν 2000 Ευρω.Αν βαλεις οτι θα βγεις και καπου θα πας και Ελλαδα θα πας και κανα ταξιδι 3000 τα θελεις.Βεβαια μπορεις να μενεις σαν τους Τυνησιους στη φοιτητικη εστια και να  :knockinb: Ελεεινιδες :2funny:!Τοτε σιγουρα θα σου στοιχισει πολυ φτηνοτερα!-------Δε νομιζω οτι στο Λονδινο για να ζησεις θες πολυ λιγοτερα εκει τα ενοικια ειναι ακριβοτερα απο την Αγια Πετρουπολη.Αν δεν θελεις να ζεις στη γειτονια με τους Ινδους και τους Παλεστηνιους πρεπει να δωσεις για ενοικιο πανω απο 1000 Ευρω.Οποτε κ'εκει θελεις πανω απο 2000 μισθο για να πεις οτι ζεις καλα.Βεβαια εκει δεν εχεις το κρυο της Ρωσσιας το χειμωνα.Αλλα απο την αλλη αν εχεις αμαξι σου στοιχιζει πολυ περισσοτερο η συντηριση του απ'οτι στη Ρωσσια.Οι περισσοτεροι Ελληνες στην Αγγλια που ζουνε και δουλευουν μενουνε σε ενα διαμερισμα συνηθως δυο ατομα για να μοιραζονται το ενοικιο (500+ Ευρω ο καθενας περιπου) ή με μια γκομενα....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.......αυτοκινητα δεν εχουν και δεν το σκεφτονται να παρουν.Στις μεγαλες πολεις της Ευρωπης το αμαξι δεν πολυχρειαζεται (Στη Ρωσσια το θελεις ειδεικα οταν κανει πολυ κρυο σε σωζει.Και φυσικα για να πηγαινεις ραντεβου με της γκομενες ειναι εργαλειο της δουλειας :2funny:).Οι Ελληνες της Αγγλιας μου εκαναν πολυ καλη εντυπωση οσοι γνωρισα ειναι πολυ καλα και υσηχα παιδια αλλα δεν ειναι τραλαμενοι με το καμακι.Συνηθως δουλευουνε σε μια εταιρια παιρνουν συνηθως γυρω στις 1500 λιρες Αγγλιας (1700 Ευρω περιπου) εχουν μια γκομενα και πηγαινουν στη δουλεια τους καθε μερα.Γενικα τους βλεπω ευτυχησμενους απο τη ζωη τους.Εγω ετσι δεν θα μπορουσα να ζησω θα τρελενομουνα.Ειναι οπως εχει συνηθισει κανεις και τι θελει απο τη ζωη.Ο Τυνησιος ειναι ευτυχισμενος που ψηνει σουβλακια και παιρνει 600-700 Ευρω μενει σε μια φοιτητικη εστια με αλλον εναν ή δυο στο δωματιο και εχει μια Ελεεινιδα φοιτητρια και :knockinb: που στην Τυνησια ουτε στα ονειρα του δεν θα εβλεπε τοσα λεφτα και γυναικα (εστω και μπαζο) να  :knockinb:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Για Ρωσσια δυστηχως τοσα ειναι.Αν βαλεις διαμερισμα 800 Ευρω (μπορει και παραπανω) κοινοχρηστα 100+ (μιλαω για καποιον που θελει μια ζωη κοντα στα Ελληνικα δεδομενα) βαλε γκαραζ αυτοκινητου 100 Ευρω. Οι δε αποστασεις ειναι εδω πολυ μεγαλες και η βενζινη αν και φτηνοτερη θα κοστισει.Οποτε διαμερισμα,γκαραζ και συντηριση αυτοκινητου (μιλαω για ενα μεσο τυπου Mitsubishi lanser) και γενικα τα παγια εξοδα σου θα ειναι πανω κατω 1500 Ευρω.Αν αφαιρεσεις και καποια λεφτα για το φα'ι' (εξαρταται ποσο τρωει και τι τρωει ο καθενας :2funny:)300-500 Ευρω σου φυγαν 2000 Ευρω.Αν βαλεις οτι θα βγεις και καπου θα πας και Ελλαδα θα πας και κανα ταξιδι 3000 τα θελεις.Βεβαια μπορεις να μενεις σαν τους Τυνησιους στη φοιτητικη εστια και να  :knockinb: Ελεεινιδες :2funny:!Τοτε σιγουρα θα σου στοιχισει πολυ φτηνοτερα!-------Δε νομιζω οτι στο Λονδινο για να ζησεις θες πολυ λιγοτερα εκει τα ενοικια ειναι ακριβοτερα απο την Αγια Πετρουπολη.Αν δεν θελεις να ζεις στη γειτονια με τους Ινδους και τους Παλεστηνιους πρεπει να δωσεις για ενοικιο πανω απο 1000 Ευρω.Οποτε κ'εκει θελεις πανω απο 2000 μισθο για να πεις οτι ζεις καλα.Βεβαια εκει δεν εχεις το κρυο της Ρωσσιας το χειμωνα.Αλλα απο την αλλη αν εχεις αμαξι σου στοιχιζει πολυ περισσοτερο η συντηριση του απ'οτι στη Ρωσσια.Οι περισσοτεροι Ελληνες στην Αγγλια που ζουνε και δουλευουν μενουνε σε ενα διαμερισμα συνηθως δυο ατομα για να μοιραζονται το ενοικιο (500+ Ευρω ο καθενας περιπου) ή με μια γκομενα....
Αληθεια δημητρακη αν θελης να ζησης καλα 2000ε ποσο ειναι εκη οι μισθοι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom