Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για Αυστραλες δεν μπορω να ξερω.Για Αμερικανες ομως οσες εχω δει ειναι Βοδια!ζυγιζουν 300 κιλα! :2funny:Και εχω ακουσει απο πολλα ατομα οτι ειναι πολυ φεμηνιστριες και κωλοχαρακτηρες αφου στην Αμερικη οι νομοι ειναι υπερ της γυναικας!Αν ειδες ο Προδομενος πηγε 3 χρονια φυλακη για ενοχλητικη παρακολουθιση χωρις να της εχει ριξει ουτε ενα χαστουκι (ετσι λεει,και πιστευω οτι λεει αληθεια).Οι Αμερικανες που εχω δει στη Ρωσσια και στην Ευρωπη ειναι κατι τερατα.Τωρα σιγουρα θα υπαρχουν και μερικες ωραιες.

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Βαση προσωπικής εμπειρίας και στατιστικής

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Ρε φίλε το ανατολικό μπλοκο έχει ωραίες γυναίκες αλλά δεν είναι για σχέση...κορμάρες αλλά όχι και για σχέση, έχουν ακόμη κουμουνιστικα καταλυπα και συμπλεγματα....η Αεμρικάνα και η Αυστραλέζα είναι πιο κουλ ...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Για Αυστραλες δεν μπορω να ξερω.Για Αμερικανες ομως οσες εχω δει ειναι Βοδια!ζυγιζουν 300 κιλα! :2funny:Και εχω ακουσει απο πολλα ατομα οτι ειναι πολυ φεμηνιστριες και κωλοχαρακτηρες αφου στην Αμερικη οι νομοι ειναι υπερ της γυναικας!Αν ειδες ο Προδομενος πηγε 3 χρονια φυλακη για ενοχλητικη παρακολουθιση χωρις να της εχει ριξει ουτε ενα χαστουκι (ετσι λεει,και πιστευω οτι λεει αληθεια).Οι Αμερικανες που εχω δει στη Ρωσσια και στην Ευρωπη ειναι κατι τερατα.Τωρα σιγουρα θα υπαρχουν και μερικες ωραιες.

Τι να κλασουν τα καλιφορνεζικα μουνια μπροστα στις ρωσσιδες μεσιε Δημητρη ?  :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ρε φίλε το ανατολικό μπλοκο έχει ωραίες γυναίκες αλλά δεν είναι για σχέση...κορμάρες αλλά όχι και για σχέση, έχουν ακόμη κουμουνιστικα καταλυπα και συμπλεγματα....η Αεμρικάνα και η Αυστραλέζα είναι πιο κουλ ...
Και ποιος σου ειπε οτι δεν ειναι για σχεση,τωρα οσο αφορα τις Αμερικανες ποιος ειπε οτι ειναι κουλ?Για αυστραλεζες δεν ξερω,δεν διαφωνω οτι δεν υπαρχουν ωραιες γυναικες σε ολο το πλανητη,αλλα οταν εκφερουμε μια αποψη να την υποστηριζουμε κιολας!

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Κοίταξε ο Δημήτρης είναι κοθμουνιστής με δεξιά τσέπη κάτι σαν τον Νταλάρα δηλαδή. Η Αμερικανίδα και η Αυστραλέζα τα δίνουν όλα σε μία σχέση χωρίς αναστολές και κομπλεξ από προηγουμενες σχέσεις, δεν έχουν σχεδόν καθόλου άμυνες, λες και δεν πέρασαν καμία κακιά εμπειρία, επίσης αδιαφορούν για το πόσα βγάζεις και αν είσαι πλουσιος ή φτωχός ή τι δουλιά κάνεις και αν την κεράσεις κτλ. Η Αμερικανίδα και η Αυστραλέζα θα σου δώσει το 100% μιας ανθρωπινης σχέσης.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Κοίταξε ο Δημήτρης είναι κοθμουνιστής με δεξιά τσέπη κάτι σαν τον Νταλάρα δηλαδή. Η Αμερικανίδα και η Αυστραλέζα τα δίνουν όλα σε μία σχέση χωρίς αναστολές και κομπλεξ από προηγουμενες σχέσεις, δεν έχουν σχεδόν καθόλου άμυνες, λες και δεν πέρασαν καμία κακιά εμπειρία, επίσης αδιαφορούν για το πόσα βγάζεις και αν είσαι πλουσιος ή φτωχός ή τι δουλιά κάνεις και αν την κεράσεις κτλ. Η Αμερικανίδα και η Αυστραλέζα θα σου δώσει το 100% μιας ανθρωπινης σχέσης.
με αυστραλεζα τα ειχα ναι καπως ετσι ειναι  αλλα μην νομιζεις οτι και αυτες δεν εχουν τρελα

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ακου φιλε δεν με ενδιαφερη ο δημητρακης,εχη τις αποψης του και ειναι σεβαστες,οπως και οι δικες σου,εγω με ανατολικες περναω πολλα χρονια καλα,για αμερικανες ξερω πολυ καλα οτι ειναι του φιφτι φιφτι,επισης ειναι ανετες γιατι χωριζουν πολυ ευκολα και ξανακανουν σχεση και ξαναχωριζουν παλι,καμια φορα η πολυ ανεση βλαπτη.Δεν λεω οτι δεν θα περασης καλα,αλλα δεν μπαινω στο παιχνιδι των συγκρισεων των γυναικων,παντα υπαρχουν υπερ και κατα ειναι νομος!

Επισκέπτης
Τι να κλασουν τα καλιφορνεζικα μουνια μπροστα στις ρωσσιδες μεσιε Δημητρη ? 

Ως ειδικός
πιστοποιώ ότι οι Καλιφορνέζες υπερέχουν στα ... δόντια !!!!!

Και σε αριθμό και σε ποιότητα και σε ... κατάσταση.
Προσωπικά επειδή τις κοιτάω στα δόντια
(σαν τις φοράδες)
θα προτιμούσα καλιφορνέζα ή αυστραλέζα
από κάποια που προέρχεται από χώρα που κυβερνούνταν από Γ.Γ. Κ.Κ.  ....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι να κλασουν τα καλιφορνεζικα μουνια μπροστα στις ρωσσιδες μεσιε Δημητρη ?  :2funny: :2funny:
Καλα για Ελεεινιδες ειναι ολες ΑΘΛΙΕς!ειναι να της λυπασαι.Για δεν μας βαζεται καμια φωτο σας να σας δουμε.Εσεις οι Ελεεινιδες του σα'ι'τ?Οσο για της Καλιφορνεζες δεν ξερω αν υπαρχουν ωραιες?Παντος ΟΛΕς ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕς ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΧΟΝΤΡΕς!ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΤΑ!Δηλαδη οι ωραιες δεν φευγουν απο την Αμερικη?Μη μου πειτε για τα Αμερικανικα εργα ε,του πουστη αν δεν εχουνε να βρουνε και 1000 γυναικες ωραιες να παιξουνε σε εργα!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καλα για Ελεεινιδες ειναι ολες ΑΘΛΙΕς!ειναι να της λυπασαι.Για δεν μας βαζεται καμια φωτο σας να σας δουμε.Εσεις οι Ελεεινιδες του σα'ι'τ?Οσο για της Καλιφορνεζες δεν ξερω αν υπαρχουν ωραιες?Παντος ΟΛΕς ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕς ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΧΟΝΤΡΕς!ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΤΑ!Δηλαδη οι ωραιες δεν φευγουν απο την Αμερικη?Μη μου πειτε για τα Αμερικανικα εργα ε,του πουστη αν δεν εχουνε να βρουνε και 1000 γυναικες ωραιες να παιξουνε σε εργα!
ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!.να χαιρεσαι επισης τις ρωσιδες τσαρε των στεππων!!εσυ και ο ρασπουτιν ;) ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλα για Ελεεινιδες ειναι ολες ΑΘΛΙΕς!ειναι να της λυπασαι.Για δεν μας βαζεται καμια φωτο σας να σας δουμε...
Σωστός !!!

Γιατι άραγε δεν μας βάζει μια φωτo να σας δούμε ...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ως ειδικός
πιστοποιώ ότι οι Καλιφορνέζες υπερέχουν στα ... δόντια !!!!!

Και σε αριθμό και σε ποιότητα και σε ... κατάσταση.
Προσωπικά επειδή τις κοιτάω στα δόντια
(σαν τις φοράδες)
θα προτιμούσα καλιφορνέζα ή αυστραλέζα
από κάποια που προέρχεται από χώρα που κυβερνούνταν από Γ.Γ. Κ.Κ.  ....

Οποτε αλλος ενας που προτιμα Καλιφονεζες  :rockon:

Μεσιε Δημητρη  τα πραγματα ειναι απλα ... Με τα χρηματα σας και με την φιγουρα σας γαματε ξυλοκοπημενες βλαχαδερες ρωσσιδες και ειναι απολυτως σεβαστο ...
Εδω δυστυχως ... ακομα και στις φιλοχρηματες ελλεηνιδες δεν εχετε περαση ... κατα συνεπεια ειναι λογικο να τις κραζετε :grin: .

Αυτα και καλα γαμησια να 'χετε  :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Οποτε αλλος ενας που προτιμα Καλιφονεζες  :rockon:

Μεσιε Δημητρη  τα πραγματα ειναι απλα ... Με τα χρηματα σας και με την φιγουρα σας γαματε ξυλοκοπημενες βλαχαδερες ρωσσιδες και ειναι απολυτως σεβαστο ...
Εδω δυστυχως ... ακομα και στις φιλοχρηματες ελλεηνιδες δεν εχετε περαση ... κατα συνεπεια ειναι λογικο να τις κραζετε :grin: .

Αυτα και καλα γαμησια να 'χετε  :grin:
εχεις γινει γραφικη το ξερεις?

δε μαζευεσαι λιγο?μας τα χεις ζαλισει με τις παπαριες σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom