Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
Μεσιε Δημητρη  τα πραγματα ειναι απλα ... Με τα χρηματα σας και με την φιγουρα σας γαματε ξυλοκοπημενες βλαχαδερες ρωσσιδες και ειναι απολυτως σεβαστο ...
Εδω δυστυχως ... ακομα και στις φιλοχρηματες ελλεηνιδες δεν εχετε περαση ... κατα συνεπεια ειναι λογικο να τις κραζετε :grin: .

Πόσο όμως πιο ΓΥΝΑΙΚΕΣ στην εμφάνιση και στη συμπεριφορά... Ακόμα και η τελευταία χωριάτα από τη Σιβηρία είναι 20 φορές πιο γυναίκα από τις "δήθεν" και "κυρίες" μας εδώ, που κρύβουν τους τόνους κυτταρίτηδας τους και την αμορφωσιά τους με τα πανάκριβα ρούχα που αγοράζουν (οι γκόμενοι τους).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Προσφατα στις Σπετσες γεματο Ελεεινιδες ηταν και στην παρεα ηταν και Hi Ελεεινιδες.Οσοι με ξερουνε εχουν δει οτι δεν μπορω να κρυψω την γκριματσα που κανω αν δεν μου αρεσει μια γκομενα!Αυτο το ειδαν ολοι!Τι να πω οτι οι Ελεεινιδες δεν βλεποντουσαν?Και μιλαω για διασημες οχι απλες!Δεν ξερω τι αλλα εχουνε μια Μιζερια ειναι πολυ τριτοκοσμικες!Δεν μπορω να καταλαβω ποιος μπορει να της  :knockinb:?Αν ειναι βαλτε μας φωτο σας να σας δουμε.Αλλιως μη μας ζαλιζεται.Ανωνυμα ολοι μπορουμε να γραφουμε και να λεμε οτι θελουμε :)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Προσφατα στις Σπετσες γεματο Ελεεινιδες ηταν και στην παρεα ηταν και Hi Ελεεινιδες.Οσοι με ξερουνε εχουν δει οτι δεν μπορω να κρυψω την γκριματσα που κανω αν δεν μου αρεσει μια γκομενα!Αυτο το ειδαν ολοι!Τι να πω οτι οι Ελεεινιδες δεν βλεποντουσαν?Και μιλαω για διασημες οχι απλες!Δεν ξερω τι αλλα εχουνε μια Μιζερια ειναι πολυ τριτοκοσμικες!Δεν μπορω να καταλαβω ποιος μπορει να της  :knockinb:?Αν ειναι βαλτε μας φωτο σας να σας δουμε.Αλλιως μη μας ζαλιζεται.Ανωνυμα ολοι μπορουμε να γραφουμε και να λεμε οτι θελουμε :)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ως ειδικός
πιστοποιώ ότι οι Καλιφορνέζες υπερέχουν στα ... δόντια !!!!!

Και σε αριθμό και σε ποιότητα και σε ... κατάσταση.
Προσωπικά επειδή τις κοιτάω στα δόντια
(σαν τις φοράδες)
θα προτιμούσα καλιφορνέζα ή αυστραλέζα
από κάποια που προέρχεται από χώρα που κυβερνούνταν από Γ.Γ. Κ.Κ.   ....
Γιατι λακη της κοιτας στα δοντια,μην στον κοψουν? :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μεσιε Δημητρη  τα πραγματα ειναι απλα ... Με τα χρηματα σας και με την φιγουρα σας γαματε ξυλοκοπημενες βλαχαδερες ρωσσιδες και ειναι απολυτως σεβαστο ...
Εδω δυστυχως ... ακομα και στις φιλοχρηματες ελλεηνιδες δεν εχετε περαση ... κατα συνεπεια ειναι λογικο να τις κραζετε :grin: .
Το προβλημα αγαπητη δεν ειναι οτι οι ελληνιδες περα απο παχη,κυταριτιδες,κλπ.δεν ειναι και πολυ χαι,αλλα ο στοκος που εχετε στον εγκεφαλο σαν πικτικο υγρο,και το τουπε τις μυτης και καλα οτι εισται απαιχτες ενω μερικες δεν βλεπονται.Τωρα το παραμυθι της ξυλοκοπημενης και βλαχαδερης ρωσσιδας,ας γελασω γιατι στην ξευτιλα η πιο τελευταια εχη τελειωση και ενα πανεπιστημιο,δεν συγκρινομαστε στην παιδεια,λες και εδω δεν υπαρχουν ελληνιδες που τρωνε ξυλο?δεν εχουν αναφερθη και λιγα περιστατικα εδω,απλα εκει φαινετε περισσοτερο λογω πληθυσμου!Παντως αν σκεφτης αναλογικα για των δημητρακη,καλυτερα να γαμα μια ξυλοκοπημενη ρωσσιδα,που εχη κατανοηση τι θελη ενας ανδρας,παρα μια κοντοχοντρη ελληνιδα,που νομιζη οτι ειναι η μπελουτσι!και κανη και την δυσκολη ταχα μου!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην εμενα οι Ελεεινιδες μου φερονται εντελως διαφορετικα αφου Φενεται αμεσως οτι δεν μενω Ελλαδα.Αλλα ειναι πολυ ασχημες :shit:δεν μπορω να της  :knockinb:και να θελω!Αυτο μπορουν να το επιβεβαιοσουν πολλα ατομα απο το σα'ι'τ που συνηθως συνανταω οταν ερχομαι Ελλαδα!Η πλακα ειναι οτι τωρα μια Ρωσσιδα απο την Αγια Πετρουπολη μπορει ΑΜΕΣΩς να βρει δουλεια σε μια εταιρια και να παιρνει 500-700 Ευρω το μηνα ενω μια Ελεεινιδα στην Ελλαδα δουλεια δεν βρισκει με τιποτα.Αυτες που ενδιαφερονται πολυ για μενα στην Ελλαδα ειναι οι ξενες που θελουν να φυγουν σαν τρελες (δε μιλαω μονο για πουτανες).Βεβαια σιγα μην παρω γκομενα στη Ρωσσια απο Ελλαδα :2funny:Θα ειναι σα να παει κανεις στα Αραβικα Εμηρατα και να παρει μαζι του απο Ελλαδα βενζινη μπας και δεν βρει εκει :2funny:!-------Γ'αυτο Σωτηρη εχεις 100% δικιο.Θα αναφερω ενα παραδηγμα ενος φιλου μου που πηγε Κεφαλονια εκει μενει η αδερφη του που εχει παντρευτει Κεφαλονιτη.Μου λεει σε μια φαση στο τηλεφωνο σε 2 μηνες παντρευομαι με Ελεεινιδα! :rockon:Του λεω ΜΗΝ ΚΑΝΕΙς ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ!τελικα μετα απο ενα χρονο μου λεει χωριζω!Τον εχει  :knockinb:!Του ζηταει διατροφες και  :jerking:.Δηλαδη με λιγα λογια το παιδι κατεστρεψε τη ζωη του!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Μητσο καθαρα θεμα τυχης ειναι ρε φιλε !
Λαχειο ειναι,μην την ψαχνεις! και η Ελληνιδα μπορει να σε χωρισει και σου ζηταει διατροφη και η ξενη!
με μια διαφορα!!! οτι η ξενη κατα ενα 80-90% θα παρει το παιδι και θα γυρισει στην πατριδα της οποτε σε τετοιες περιπτωσεις ΓΑΜΑΤΑ!!

Επισκέπτης
Γιατι λακη της κοιτας στα δοντια,μην στον κοψουν? :2funny:

Γιατί οι ξεδοντιάρες
βρωμάνε φτώχια, μιζέρια και κακομοιριά ...

Βέβαια όσοι έχουν μάθει μόνο με αλβανίδες και βουλγάρες
δεν χαλιούνται από ξεδοντιάρες
αφού οι περισσότερες μετά τα 25 είναι έτσι.
Είτε από φτώχια είτε από μπουνιές ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλα για Ελεεινιδες ειναι ολες ΑΘΛΙΕς!ειναι να της λυπασαι.Για δεν μας βαζεται καμια φωτο σας να σας δουμε.Εσεις οι Ελεεινιδες του σα'ι'τ?Οσο για της Καλιφορνεζες δεν ξερω αν υπαρχουν ωραιες?Παντος ΟΛΕς ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕς ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΧΟΝΤΡΕς!ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΤΑ!Δηλαδη οι ωραιες δεν φευγουν απο την Αμερικη?Μη μου πειτε για τα Αμερικανικα εργα ε,του πουστη αν δεν εχουνε να βρουνε και 1000 γυναικες ωραιες να παιξουνε σε εργα!

Στις ΗΠΑ  ( χοντρικά πάντα), οι καλύτερες πιστεύω είναι οι βλάχες από κάτι νότιες πολιτείες. Τζόρτζια, Αλαμπάμα, Μισισιπή ή κάποιες από Νεβάδα, Αριζόνα ειδικά αν έχουν και λίγο ινδιάνικη ή λατινική ή ιταλική καταγωγή . Η μίξη των φυλών κάνει πάντα ωραίους συνδυασμούς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μητσο καθαρα θεμα τυχης ειναι ρε φιλε !
Λαχειο ειναι,μην την ψαχνεις! και η Ελληνιδα μπορει να σε χωρισει και σου ζηταει διατροφη και η ξενη!
με μια διαφορα!!! οτι η ξενη κατα ενα 80-90% θα παρει το παιδι και θα γυρισει στην πατριδα της οποτε σε τετοιες περιπτωσεις ΓΑΜΑΤΑ!!
Τελικα το καλητερο ειναι αυτο που ειπες εσυ να ΖΕΙς ΜΕ ΞΕΝΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!Αν θες να εχεις μια μονιμη σχεση

Επισκέπτης
Τωρα το παραμυθι της ξυλοκοπημενης και βλαχαδερης ρωσσιδας,ας γελασω γιατι στην ξευτιλα η πιο τελευταια εχη τελειωση και ενα πανεπιστημιο,δεν συγκρινομαστε στην παιδεια

Κι ἐγὼ ἐνθυμοῦμαι εἰς τὸ Dolls τῆς Βάρης τῷ 2003 - 2004 ὅλαι αἱ κυρίαι ἦσαν πτυχιοῦχοι ἀνωτάτης ἐκπαιδεύσεως, τὸ δὲ ἥμισυ αὐτῶν ἦσαν κάτοχοι μεταπτυχιακοῦ ἤ καὶ διδακτορικοῦ τίτλου.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Καλιφορνεζικο Μιλφ για την παρτη σας.Οποιος δεν την γαμαει να μου το πει.

Συνημμένα

• rachelzoe.jpg
    rachelzoe.jpg
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 21

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Δειτε εδω στυλ!Δημητρακη παιξτον αγορι μου να ασπιρισει η Ρωσσια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 483c600ed278ba9c_101001-zoe.jpg
    483c600ed278ba9c_101001-zoe.jpg
    67,2 KB · Εμφανίσεις: 25

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σιννερμαν αλλα ηξερα για την παρτυ σου.Γιατι δεν την γαμας τι σε χαλαει?
ειμαι πιπινολατρης ρε ματζεστικ....δεν στα ειπανε σωστα για μενα.....η κυρια ειναι σταφιδιασμενη....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Καλιφορνεζικο μωρο....

Συνημμένα