sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Στην πιατσα θα τον βρητε!οχι πολλα απλα εξαφανιστηκε ο παπαγιωργης ντου γιορ μαθς
Στην πιατσα θα τον βρητε!οχι πολλα απλα εξαφανιστηκε ο παπαγιωργης ντου γιορ μαθς
ο παπαγιωργης ζει ;) τα υπολοιπα λοιπον παραμενουν ως ειχαν....
τύπε ανεξάρτητα με το τι εμφάνιση έχει η μουνίτσα έχοντας ποστάρει φωτος και βίντεος στο νετ καλό θα ήταν να μην ασχολείσαι με την εμφάνιση άλλων μελών.
δεν είμαι σίγουρος ότι παίζεις μπάλλα με αξιώσεις σε αυτό το επίπεδο.
μείνε στο μοντέρνο ντύσιμο καλύτερα.
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΣτην πιατσα θα τον βρητε!
τύπε ανεξάρτητα με το τι εμφάνιση έχει η μουνίτσα έχοντας ποστάρει φωτος και βίντεος στο νετ καλό θα ήταν να μην ασχολείσαι με την εμφάνιση άλλων μελών.
δεν είμαι σίγουρος ότι παίζεις μπάλλα με αξιώσεις σε αυτό το επίπεδο.
μείνε στο μοντέρνο ντύσιμο καλύτερα.
το ξερω οτι ζει ;) μαθαινω νεα του μην ανησυχεις ;) εαν θελει ο δημητρακης να με δει παντως αρκει να ψαξει το φεισμπουκ μου δεν ειμαι τοσο σπανια....ετσι θα μπορεσει να λυσει ολες του τις αποριες
ρακένδυτος.εσυ πως ντυνεσαι καυλιαρη μου
μουνίτσα είναι το νικ στο φέις;
ελεος ρε.
τι ελλεηνιδικο νικ εχεις στο φεϊσμπουκ? πασχαλιτσα? επιλεκτικη? γλυκο μουτρακι?το ξερω οτι ζει ;) μαθαινω νεα του μην ανησυχεις ;) εαν θελει ο δημητρακης να με δει παντως αρκει να ψαξει το φεισμπουκ μου δεν ειμαι τοσο σπανια....ετσι θα μπορεσει να λυσει ολες του τις αποριες
ωραία.χαχαχα εχω και Nitsa Mou face εχω και κανονικο
δεν τον εχεις δει στο βιντεο?εσυ πως ντυνεσαι καυλιαρη μου
τι ελλεηνιδικο νικ εχεις στο φεϊσμπουκ? πασχαλιτσα? επιλεκτικη? γλυκο μουτρακι?
δεν τον εχεις δει στο βιντεο?
ωραία.
μισό να σιάσω ένα νονγρατα περσονα να σε κάνω φρεντ.
τι θα πουν οι μουτουαλ?ωραία.
μισό να σιάσω ένα νονγρατα περσονα να σε κάνω φρεντ.
Monαχικη μπαλοτσα
δεν τον εχεις δει στο βιντεο?
καμαρωσε τον.... οχι υστεριες!τον δημητρακη εχω δει, τον περσονα οχι
αααααααααααααααααααααααχχααχχαχααχχαχακαμαρωσε τον.... οχι υστεριες!
χτυπησες διανα απο ολες τις πλευρες!!σε ενα σαιτ για σεξ και μπουρδελα αυτο ειναι η γυναικα που ψαχνουν ολοι...Δεν ξέρω πως είναι η εμφάνιση της Μουνίτσας αλλά απο μυαλό σας σκίζει..σας βάζει κάτω όλους τους άντρες του σαιτ μαζί.