1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σπίτι μας η υφήλιος ξέρω ξέρω.χαχαχαχαχα παει αυτο λεμε σου κολλησε ε? 3 χρονια πισω...τωρα μονο εντος της γειτονιας κινουμαι
σπίτι μας η υφήλιος ξέρω ξέρω.χαχαχαχαχα παει αυτο λεμε σου κολλησε ε? 3 χρονια πισω...τωρα μονο εντος της γειτονιας κινουμαι
γκουχουγκουχου.
ακόμα ακούω τις νύχτες φωνές εκ του πειραιώς.
Μιλάτε με γρίφους γέροντα κ δεν καταλαβαίνουμε εμείς οι απλοί καθημερινοί κουτσομπόληδες της γειτονιάς,λίγο πιο ξακάθαρα παρακάλω...σπίτι μας η υφήλιος ξέρω ξέρω.
αααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχα την εχουν παθει πολλοι ετσι τυπε...το χειροτερο ειναι οι φωτογραφιες με ωραιο προσωπο που δε φαινεται σωμα,τυπου--->
εγω εχω αναγκαστει να πηδηξω 2-3 τετοιες...
οχι οτι με χαλασε ιδιαιτερα κιολας
τι σημαινει ημεδαπή;τι ασχετο ηταν αυτο?απλως ανεφερα οτι δεν υπαρχει λογος να ψαχτει καποιος μαζι σου...μην κανω παραθεση στο ποστ του λακη με την φοτο και παρεξηγηθω...οπως φυσικα δεν εχει νοημα να γραφει μια γυναικα σε ενα σαιτ που λεει σχεσεις ελληνων με αλλοδαπες οτνα προκειται για ημεδαπη.
συμφωνα με το Αλιντι, δηλωνεις σαϊνι....
μη αλλοδαπη ρε περσι.το θρεντ σε αλλοδαπες αναφερεται.τι σημαινει ημεδαπή;
πολυ κοντή; ένα με το έδαφος ένα πράμα;
Μωρο, εγω παιζω στο ρωσσικο φατσοβιβλιο ;) κι εκει καμια δε κρυβεται ;)Που το πας που το γυρίζεις Μεμάκι όλο στα προφιλ των Ελληνίδων ψαχουλεύεις..
καλώς τον μπιμπιλοβερ.το χειροτερο ειναι οι φωτογραφιες με ωραιο προσωπο που δε φαινεται σωμα,τυπου--->
σοβαρα ,θεωρεις οτι εισαι εξυπνη?αυτο ειναι αλλο
Την εχω πατησει και γω με τετοια :Sτο χειροτερο ειναι οι φωτογραφιες με ωραιο προσωπο που δε φαινεται σωμα,τυπου--->
αααααααααααααααααααααααααααααααααααμη αλλοδαπη ρε περσι.το θρεντ σε αλλοδαπες αναφερεται.
εξ ου και τα πιστόλια του αβατάρ.....Την εχω πατησει και γω με τετοια :S
η μια η χοντρη τη δευτερη φορα στο τεταρτο ειχε βγει οφ..."δεν αντεχω αλλο " μου λεγεκαλώς τον μπιμπιλοβερ.
γράφεις και ρούσικα τύπε;Μωρο, εγω παιζω στο ρωσσικο φατσοβιβλιο ;) κι εκει καμια δε κρυβεται ;)
Μιλάτε με γρίφους γέροντα κ δεν καταλαβαίνουμε εμείς οι απλοί καθημερινοί κουτσομπόληδες της γειτονιάς,λίγο πιο ξακάθαρα παρακάλω...
ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχαχαχαχχαχαη μια η χοντρη τη δευτερη φορα στο τεταρτο ειχε βγει οφ..."δεν αντεχω αλλο " μου λεγε
ναι αλλα εσυ δεν τη γαμησες φλωρεΤην εχω πατησει και γω με τετοια :S
τι σημαινει ημεδαπή;
πολυ κοντή; ένα με το έδαφος ένα πράμα;
Αυτή Λάκη αν της κάνεις λιποαναρρόφηση κ 5-10 πλαστικές ο Φουστάνος ξέρεις τι δυνατό μουνί μπορεί να γίνει.
Κάνεις λάθος.Το θρεντ αναφέρεται και σε "σχέσεις Ελληνίδων με αλλοδαπούς"...Να μην μάθουμε και μεις για τα Πάκια μας τίποτις δηλαδή?μη αλλοδαπη ρε περσι.το θρεντ σε αλλοδαπες αναφερεται.