pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Εισαι γνωστος γι αυτοΔιψάω γιακουτσομπολιόγνώσεις.
Εισαι γνωστος γι αυτοΔιψάω γιακουτσομπολιόγνώσεις.
θα προτιμούσες όμως να ήοσυν χαζή ξανθιά μουνάρα.
που να του πούμε και για τις εμφανίσεις σου συτην αθενς ερότικα.ο περσονα ξερει πολλα για μενα που δεν ξερεις εσυ μικρο μου
Είσαι μια πτάνα εσύ..Ριολάκι πρώτοΔιψάω γιακουτσομπολιόγνώσεις.
Δεν ξέρω πως είναι η εμφάνιση της Μουνίτσας αλλά απο μυαλό σας σκίζει..σας βάζει κάτω όλους τους άντρες του σαιτ μαζί.
σε σχεση με ενα τσουβαλι ραπανακια ας πουμε?
Ωστόσο δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην μάθω/-ουμε.
σε σχεση με ενα τσουβαλι ραπανακια ας πουμε?
Εισαι γνωστος γι αυτο
και έλεγα δε θα εμφανιστεί η πούστρα.......Αυτό να λέγεται... Μάλιστα η γεωγραφία είναι το φόρτε της... Για ρώτα την για παράδειγμα αν η Ρουμανία είναι βαλκανική χώρα ( και ποιες είναι οι βαλκανικές χώρες )
που να του πούμε και για τις εμφανίσεις σου συτην αθενς ερότικα.
κι αν του στελνε την αλλη μερα μηνυματα "δεν το πιστευω οτι μου πες τετοια ψεματα απλα για να πηδηξεις!!!!!!δε μου χουν ξαναφερθει ετσι ποτε στη ζωη μου!!!!!!"αν φωναζε δεν αντεχω αλλο, μαλλον ο νωντας τη γαμησε απο το φβ....
που να του πούμε και για τις εμφανίσεις σου συτην αθενς ερότικα.
σου περασε ποτε απο το μυαλο πως η εξυπναδα σου δεν ειναι ο λογος που οταν σε βλεπουν οι αντρες κανουν το σταυρο τους και φτυνουν τον κορφο τους?δε μου αρεσουν οι ξανθιες αλλα ναι μερικες φορες θα ηθελα πολυ να ημουν ή εστω να φαινομουν χαζη
Αυτό να λέγεται... Μάλιστα η γεωγραφία είναι το φόρτε της... Για ρώτα την για παράδειγμα αν η Ρουμανία είναι βαλκανική χώρα ( και ποιες είναι οι βαλκανικές χώρες )
ντοκτορά λέμε.Ο περσόνας στο σεφταλό-νησο
θα έμαθε πολλά για μπάζα ...
Ενας γνωστος για να αποφυγει τα μπαζα μετα το γαμισι λεει οτι ειναι γκειΒασικά δεν είναι δίλημα, αλλά ... τρίλημα !!
Εκτός από μπάζα και μαλακία
υπάρχει και η σχέση με ημίμπαζο-γκόμενα σπασαρχίδω.
Η γιαγιάκα μου με έσωσε από αυτό το απελπιστικό δίλημα
στα δύσκολα φοιτητικά χρόνια.
Οπότε έπαιζα μεταξύ μουνάρας γκόμενας & μουνάρας cg.
Γαμώ τις τύχες είχα τελικά.
δεν είδα.Ρε μαλέα! εσύ ήσουνα σήμερα στη σαλόνικα που έκραζες και πέταγες αβγά? Αν είδες ειδήσεις στράκι θα κατάλαβες για ποιον λέω
Είσαι μια πτάνα εσύ..Ριολάκι πρώτο
Απλό ενδιαφέρον για τα κοινωνικά θέματα του site.κουτσομπολη...