Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω θα ελεγα οτι οι αραβες μοιαζουν πολυ με τους κρητικους η τους κυπριους μετα το τελος του καλοκαιριου που εχουν μαυρισει...
κι εγω τους φανταζομουν ντιπ μαυροτσουκαλα αλλα δεν ειναι ετσι.
και μου εκανε εντυπωση που ειναι πολυ ευγενικοι με τις γυναικες

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ειχα φαει κολλημα με ενα αλβανακι τελευταια αλλα οκ τωρα . Να πω την αληθεια ποτε δεν το πιστευα οτι θα επαιζε κατι τετιο αλλα να που εγινε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω θα ελεγα οτι οι αραβες μοιαζουν πολυ με τους κρητικους η τους κυπριους μετα το τελος του καλοκαιριου που εχουν μαυρισει...
κι εγω τους φανταζομουν ντιπ μαυροτσουκαλα αλλα δεν ειναι ετσι.
και μου εκανε εντυπωση που ειναι πολυ ευγενικοι με τις γυναικες

και με μερικους πελοποννησιους :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειχα φαει κολλημα με ενα αλβανακι τελευταια αλλα οκ τωρα . Να πω την αληθεια ποτε δεν το πιστευα οτι θα επαιζε κατι τετιο αλλα να που εγινε.

αλβανη........ντροπη........αισχος.........καταντια........ωιμεεεεεεεεεε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχεις γνωρισει αραβες απο ολες τις χωρες και σε τοσο τεραστια ποσοτητα υποθετω που προφανως μπορεις να εκφερεις αποψη για μια ολοκληρη εθνικη ομαδα....ισως...τι να σου πω εγω παντως δεν εχω γνωρισει ΤΟΣΟΥΣ πολλους ωστε να εχω ολοκληρωμενη αποψη....συγκρινεις τους Αραβες με τους Ελληνες δηλαδη τους κατοικους τουλαχιστον 10 χωρων με τους κατοικους 1 χωρας αυτο δεν ειναι βατο...δεν γνωριζω αν ειναι ηλιθιοι ή κακογουστοι παντως οι ελληνες σιγουρα δεν ειναι τερατα iq και καλογουστιας κρινοντας απο τα βιντεακια που βλεπω κατα καιρους :)
Καταρχην δεν ανεικουν στη Αραβικη φυλη ολοι οσοι μιλαν Αραβικα.Οι Λιβανεζοι και οι Συριοι ειναι οντως πολυ ευγενικοι με της γυναικες και ειναι και πολυ καλα παιδια.Αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΒΕς!Αραβες ειναι οι Σαουδαραβες ενα μερος των Ιορδανων και αυτοι οι κατοικοι του Περσικου κολπου εκτος του Ιραν.Οι πιο καλοι σαν ανθρωποι ειναι οι Ιεμενεζοι ειναι θα ελεγα καλοκαγαθοι ανθρωποι.οι υπολιποι θα ελεγα εχουν μια κουτοπονηρια.Τωρα υπαρχουν οι ΑΡΑΒΟΦΩΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗς ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗς απο Αιγυπτο μεχρι Μαροκο.Οι Αιγυπτιοι ειναι γενικα καλα παιδια βεβαια για καμακι τους Αραβες να τους παρεις δεν κανουνε :rockon:!Οι Λιβιοι ειναι πολυ Κωλοφαρα.Οι πιο εξευρωπα'ι'σμενοι απο αυτους ειναι οι Τινησιοι.Αλγερινους γνωστους εχω καμια 15αρια και δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη εχει και πολυ καλα παιδια αλλα εχει και πολλους μαλακες :jerking:!Τωρα Μαροκινους ειχα πολλους γνωστους διοτι οταν ηρθα εδω το 1992 η εστια μας ειχε πανω απο 500 ατομα απο το Μαροκο.Τωρα μηνανε μονο 3 ατομα.Οι υπολιποι φυγανε οι περισσοτεροι στην Ευρωπη οπως ηταν το ονειρο τους και οσοι δεν τα καταφερανε γυρισαν στο Μαροκο.Οταν δεν τους ξερεις μπορει να πανε να σε κορο'ι'δεψουν.Αν ομως τους ξερεις χρονια δεν προκειται να σε κορο'ι'δεψουν.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
..........τωρα τι γνωμη εχουν για μας τους Ελληνες οι Αραβες :)!Λενε οτι ο ΕΛΛΗΝΑς ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟς ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤέ ΦΙΛΟς ΣΟΥ!πλουσιοι Αραβες (ο γιος του Συριου πρεσβη) μου ειπε οτι οι ΕΛΛΗΝΕς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΗΛΙΑΡΙΔΕς ΚΑΙ ΦΘΟΝΟΥΝ αν σε βλεπουν να εισαι πλουσιος και γενικα να μετρας σε μισουνε.Ολα αυτα εχουν καποια δοση αληθειας :think:!--------Παντος εγω δεν θεωρω εδω τους Αραβες ή τους Τουρκους σαν απειλη στο καμακι!Οπως ειπα στις περισσοτερες ντισκο εχουν εντολη να μην τους βαζουν.Ακομα και στο Ρόσσι που το καλοκαιρι γεμιζε Τουρκους εχουν αρχισει και τους πιο μαυριδερους δεν τους βαζουν!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καταρχην δεν ανεικουν στη Αραβικη φυλη ολοι οσοι μιλαν Αραβικα.Οι Λιβανεζοι και οι Συριοι ειναι οντως πολυ ευγενικοι με της γυναικες και ειναι και πολυ καλα παιδια.Αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΒΕς!Αραβες ειναι οι Σαουδαραβες ενα μερος των Ιορδανων και αυτοι οι κατοικοι του Περσικου κολπου εκτος του Ιραν.Οι πιο καλοι σαν ανθρωποι ειναι οι Ιεμενεζοι ειναι θα ελεγα καλοκαγαθοι ανθρωποι.οι υπολιποι θα ελεγα εχουν μια κουτοπονηρια.Τωρα υπαρχουν οι ΑΡΑΒΟΦΩΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗς ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗς απο Αιγυπτο μεχρι Μαροκο.Οι Αιγυπτιοι ειναι γενικα καλα παιδια βεβαια για καμακι τους Αραβες να τους παρεις δεν κανουνε :rockon:!Οι Λιβιοι ειναι πολυ Κωλοφαρα.Οι πιο εξευρωπα'ι'σμενοι απο αυτους ειναι οι Τινησιοι.Αλγερινους γνωστους εχω καμια 15αρια και δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη εχει και πολυ καλα παιδια αλλα εχει και πολλους μαλακες :jerking:!Τωρα Μαροκινους ειχα πολλους γνωστους διοτι οταν ηρθα εδω το 1992 η εστια μας ειχε πανω απο 500 ατομα απο το Μαροκο.Τωρα μηνανε μονο 3 ατομα.Οι υπολιποι φυγανε οι περισσοτεροι στην Ευρωπη οπως ηταν το ονειρο τους και οσοι δεν τα καταφερανε γυρισαν στο Μαροκο.Οταν δεν τους ξερεις μπορει να πανε να σε κορο'ι'δεψουν.Αν ομως τους ξερεις χρονια δεν προκειται να σε κορο'ι'δεψουν.....

εσυ παντως μεχρι στιγμης μιλωντας για αραβες αναφερθηκες σε τυνησιους τουρκους κλπ...τωρα μας λες οτι οι τυνησιοι εξευρωπαϊσμενοι και πριν λιγο τους εκραζες...τελικα τι ισχυει? :think:
και επιτελους ποσους σαουδαραβες εχεις γνωρισει? (που ειναι οι οριτζιναλ αραβες οπως λες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Όλη η Δυτική Ευρώπη είναι στον κύκλο σου, Δημητράκη29. :rockon: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οι άραβες είναι τύποι.

Μην τους μπλέκετε με ινδοπακιστανομπαγκλατέτοιους.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Εχεις γνωρισει αραβες απο ολες τις χωρες και σε τοσο τεραστια ποσοτητα υποθετω που προφανως μπορεις να εκφερεις αποψη για μια ολοκληρη εθνικη ομαδα....ισως...τι να σου πω εγω παντως δεν εχω γνωρισει ΤΟΣΟΥΣ πολλους ωστε να εχω ολοκληρωμενη αποψη....συγκρινεις τους Αραβες με τους Ελληνες δηλαδη τους κατοικους τουλαχιστον 10 χωρων με τους κατοικους 1 χωρας αυτο δεν ειναι βατο...δεν γνωριζω αν ειναι ηλιθιοι ή κακογουστοι παντως οι ελληνες σιγουρα δεν ειναι τερατα iq και καλογουστιας κρινοντας απο τα βιντεακια που βλεπω κατα καιρους :)
έχεις και άποψη ρε μπογε  :headbang:  :jerking: :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσυ παντως μεχρι στιγμης μιλωντας για αραβες αναφερθηκες σε τυνησιους τουρκους κλπ...τωρα μας λες οτι οι τυνησιοι εξευρωπαϊσμενοι και πριν λιγο τους εκραζες...τελικα τι ισχυει? :think:
και επιτελους ποσους σαουδαραβες εχεις γνωρισει? (που ειναι οι οριτζιναλ αραβες οπως λες)
Ειναι πιο εξευρωπα'ι'σμενοι απο τους υπολοιπους Αραβες που ειναι πολυ πιο υπαναπτυκτοι!Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι κοντα στην Ευρωπη!Για να φτασουν το Ευρωπα'ι'κο επιπεδο οι Τυνισιοι θα χρειαστουνε εκατονταετιες!Σαουδαραβες κατα καιρους ερχοντουσαν εδω συνηθως απο εταιριες για 1-6 μηνες ειναι ΠΟΛΥ ΑΓΑΜΙΤΟΙ! :2funny:!Κοιτανε της γκομενες σαν πεινασμενοι σκυλοι :2funny:!Και ενα αλλο που εχουνε ειναι πολυ κρυουλιαριδες :2funny:γι'αυτους 18-20 βαθμοι ειναι χειμωνας!Κυκλοφωρουσανε το καλοκαιρι με κατι χειμωνιατικα μπουφαν :2funny:!Το θυμιθηκα και γελαω :2funny: :2funny:
Όλη η Δυτική Ευρώπη είναι στον κύκλο σου, Δημητράκη29. :rockon: :2funny:
Εχω πολλους γνωστους.Εχω πολυ περισσοτερους γνωστους απο Ισπανια,Ιταλια ειδεικα οι περισσοτεροι Νοτιοι Ιταλοι ειναι πολυ καλα παιδια.Εσυ πρεπει να'σαι απο τους πιο Πιρφορους και αγαμητους του σα'ι'τ :2funny:!Μπορει εκει που ησουνα στο εξωτερικο και να μη  :knockinb:!Δεν θα μου φανει απιθανο :2funny:Και τωρα γυρισες Ελλαδα και παλι δε σε κωβω να  :knockinb:.Γι'αυτο και τα'χεις βαλει με μενα :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ευτυχως που εδω οι ελληνες παντως ειναι εξευρωπαϊσμενοι νιωθω πολυ τυχερη που ζω σε μια τετοια χωρα

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εχω πολλους γνωστους.Εχω πολυ περισσοτερους γνωστους απο Ισπανια,Ιταλια ειδεικα οι περισσοτεροι Νοτιοι Ιταλοι ειναι πολυ καλα παιδια.Εσυ πρεπει να'σαι απο τους πιο Πιρφορους και αγαμητους του σα'ι'τ :2funny:!Μπορει εκει που ησουνα στο εξωτερικο και να μη  :knockinb:!Δεν θα μου φανει απιθανο :2funny:Και τωρα γυρισες Ελλαδα και παλι δε σε κωβω να  :knockinb:.Γι'αυτο και τα'χεις βαλει με μενα :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι ρε είμαι fan - θα κάνω και like στα βιντεάκια σου. :boobies: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ευτυχως που εδω οι ελληνες παντως ειναι εξευρωπαϊσμενοι νιωθω πολυ τυχερη που ζω σε μια τετοια χωρα
Κοιτα η νεα γενια ειναι πολυ πιο προβληματισμενη με ολα αυτα που γινονται γυρω τους βλεπουν τον κοσμο να αλλαζει.Γιατι κακα τα ψεματα μεχρι το 1990 ολα ηταν σταθερα και δεν ειχαμε και μεγαλες αλαγες.Δεν υπηρχε το ιντερνετ και η τηλεωραση αν θυμασαι ειχε 2 καναλια που ηταν κρατικα και οτι θελαν μας λεγαν.Υπηρχε δε και η προπαγανδα οτι Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που αυτο μας το λεγαν απο το νηπιαγωγειο :2funny:Και οτι οι Ελληνες στην Ελλαδα ζουνε καλητερα απ'ολους :jerking:!Τωρα οι μετακινησεις γιναν πιο ευκολες (πας εξωτερικο χωρις καν διαβατηριο με 30-40 Ευρω με Easy Jet) υπαρχει το ιντερνετ και η νεολαια ειναι πιο ευκολο να μαθει τι γινεται στον εξω κοσμο.Σιγουρα ο Ελληνας εχει πολλα κοινα με τους Ανατολιτες θα ελεγα οτι η Ελλαδα ειναι κατι ενδιαμεσο μεταξυ Ευρωπης και Ανατολης.Δεν ειναι τα ηθη τοσο ελευθερα οπως στην Ευρωπη αλλα δεν ειναι και τοσο αυστηρα οπως στις Αραβικες χωρες.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Κοιτα η νεα γενια ειναι πολυ πιο προβληματισμενη με ολα αυτα που γινονται γυρω τους βλεπουν τον κοσμο να αλλαζει.Γιατι κακα τα ψεματα μεχρι το 1990 ολα ηταν σταθερα και δεν ειχαμε και μεγαλες αλαγες.Δεν υπηρχε το ιντερνετ και η τηλεωραση αν θυμασαι ειχε 2 καναλια που ηταν κρατικα και οτι θελαν μας λεγαν.Υπηρχε δε και η προπαγανδα οτι Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που αυτο μας το λεγαν απο το νηπιαγωγειο :2funny:Και οτι οι Ελληνες στην Ελλαδα ζουνε καλητερα απ'ολους :jerking:!Τωρα οι μετακινησεις γιναν πιο ευκολες (πας εξωτερικο χωρις καν διαβατηριο με 30-40 Ευρω με Easy Jet) υπαρχει το ιντερνετ και η νεολαια ειναι πιο ευκολο να μαθει τι γινεται στον εξω κοσμο.Σιγουρα ο Ελληνας εχει πολλα κοινα με τους Ανατολιτες θα ελεγα οτι η Ελλαδα ειναι κατι ενδιαμεσο μεταξυ Ευρωπης και Ανατολης.Δεν ειναι τα ηθη τοσο ελευθερα οπως στην Ευρωπη αλλα δεν ειναι και τοσο αυστηρα οπως στις Αραβικες χωρες.
Ετσι ετσι...

Επισκέπτης
Οι Ελληνίδες είναι μουνάρες με ανεπτυγμένο δείκτη  ευφυιας και παντού στον κόσμο μετράνε.Ψάχνετε  αφορμή να ρίξετε το σκατουλάκι σας σε μας και να δικαιολογήσετε τις σχέσεις σας με αλλοδαπές   διότι κι εσείς οι ίδιοι κατά βάθος τις υποτιμάτε και ντρέπεστε για τις επιλογές σας.
Τέλος.
Όπως τα λέω είναι και δεν χωράει καμία αμφιβολία.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Ελληνίδες είναι μουνάρες με ανεπτυγμένο δείκτη  ευφυιας και παντού στον κόσμο μετράνε.Ψάχνετε  αφορμή να ρίξετε το σκατουλάκι σας σε μας και να δικαιολογήσετε τις σχέσεις σας με αλλοδαπές  διότι κι εσείς οι ίδιοι κατά βάθος τις υποτιμάτε και ντρέπεστε για τις επιλογές σας.
Τέλος.
Όπως τα λέω είναι και δεν χωράει καμία αμφιβολία.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Κ'εγω επεσα απο τα γελια αλλα δεν εγραψα τιποτα.Ας πουνε την αποψη τους για να'χει ενδιαφερον η συζητιση.Θυμηθηκα αυτο που ειχα γραψει και παλια οταν ημουνα στην Ελλαδα πριν αρκετο καιρο με 2 φιλες μου Ελεεινιδες και τους εδιξα τη φωτο μου με τη Βολε'ι'μπολιστρια και κατι αλλες γκομενες που ειχα τοτε!Και ειπαν:κοιτα τι κουκλαρα ειν'αυτη!γ'αυτο δεν μας κοιταει εμας ΕΜΕΙς ΗΜΑΣΤΕ ΜΠΑΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥς!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δημητρακη δεν ηρθες να πεις το τελευταιο αντιο στον φιλο σου παντως

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Κ'εγω επεσα απο τα γελια αλλα δεν εγραψα τιποτα.Ας πουνε την αποψη τους για να'χει ενδιαφερον η συζητιση.Θυμηθηκα αυτο που ειχα γραψει και παλια οταν ημουνα στην Ελλαδα πριν αρκετο καιρο με 2 φιλες μου Ελεεινιδες και τους εδιξα τη φωτο μου με τη Βολε'ι'μπολιστρια και κατι αλλες γκομενες που ειχα τοτε!Και ειπαν:κοιτα τι κουκλαρα ειν'αυτη!γ'αυτο δεν μας κοιταει εμας ΕΜΕΙς ΗΜΑΣΤΕ ΜΠΑΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥς!
Τι να πουνε,με τοσο τουπε που εχουν ειναι για γελια!!Τις επιασε δεος? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom