Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 501K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
χώσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ρε μαλέα θα μας τρελάνουν. Γράφεις μερικά πράγματα , τα προφανή δηλαδή και αμέσως να βγάλουν και το συμπέρασμα και για σένα , μόνο από ακτινογραφία δε σε περνάνε. Δηλαδή άμα πεις μια άποψη για ένα πράγμα- οτιδήποτε και ναναι αυτό, κατευθείαν θα έχουν κάνει το " φάκελο" πως είσαι αυτό και αυτό, ανήκεις εκεί, πιστεύεις αυτό, έχεις κάνει το άλλο. Και είναι και απόλυτα σίγουροι για αυτό, δίχως να αναρωτιούνται καν μήπως λένε μαλακίες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
E γενικώς δε πολυμετράνε . Άλλο μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά δεν έχουν ιδιαίτερη πέραση. Οι ελληνίδες έχουν πέραση περισσότερο σε Τούρκους , Άραβες ( Αιγύπτιους , Λιβανέζους κλπ) Ισραηλινούς και τπτ Ινδο-πακιστανούς. Σε γενικές γραμμές.

κανεις λαθος...κατα βαση ντραβεριζονται με δυτικοευρωπαιους και βορειοευρωπαιους...οι ανατολιτες που περιγραφεις απο πανω οπως και οι ελληνες γουσταρουν λευκες και ξανθες...ο μονος λογος για τον οποιο ισως τις γουσταρουν περισσοτερο απο τις δικες τους οι ανατολιτες ειναι επειδη πηδιουνται σχετικα πιο ευκολα απο μια μουσουλμανα σε μια αυστηρη ισλαμικη χωρα και ντυνονται πιο προκλητικα φορα-παρτιδα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Οι Ελληνίδες είναι μουνάρες με ανεπτυγμένο δείκτη  ευφυιας και παντού στον κόσμο μετράνε.Ψάχνετε  αφορμή να ρίξετε το σκατουλάκι σας σε μας και να δικαιολογήσετε τις σχέσεις σας με αλλοδαπές   διότι κι εσείς οι ίδιοι κατά βάθος τις υποτιμάτε και ντρέπεστε για τις επιλογές σας.
Τέλος.
Όπως τα λέω είναι και δεν χωράει καμία αμφιβολία.
ναι,ναι....οπως τα λες ειναι  :2funny: :2funny:

κλααααψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε μαλέα θα μας τρελάνουν. Γράφεις μερικά πράγματα , τα προφανή δηλαδή και αμέσως να βγάλουν και το συμπέρασμα και για σένα , μόνο από ακτινογραφία δε σε περνάνε. Δηλαδή άμα πεις μια άποψη για ένα πράγμα- οτιδήποτε και ναναι αυτό, κατευθείαν θα έχουν κάνει το " φάκελο" πως είσαι αυτό και αυτό, ανήκεις εκεί, πιστεύεις αυτό, έχεις κάνει το άλλο. Και είναι και απόλυτα σίγουροι για αυτό, δίχως να αναρωτιούνται καν μήπως λένε μαλακίες.
το λες αυτό εσύ σε μένα;
τι να πρωτοθυμηθώ τι να ξεχάσω;
κάνε τις αναγωγές σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
κανεις λαθος...κατα βαση ντραβεριζονται με δυτικοευρωπαιους και βορειοευρωπαιους...οι ανατολιτες που περιγραφεις απο πανω οπως και οι ελληνες γουσταρουν λευκες και ξανθες...ο μονος λογος για τον οποιο ισως τις γουσταρουν περισσοτερο απο τις δικες τους οι ανατολιτες ειναι επειδη πηδιουνται σχετικα πιο ευκολα απο μια μουσουλμανα σε μια αυστηρη ισλαμικη χωρα και ντυνονται πιο προκλητικα φορα-παρτιδα
χωρίς να θέλω να επιτεθώ έχω να πωβ το εξής.
οι μαλακίε ςπου διαβάζει κανείς κατά καιρούς για ελληνίδες ρωσσίδες το να τ αλλο είναι απίστευτες.
το γενικό συμπερασμα που συνήθως μπορεί να βγάλει ενας νορμάλ άνθρωπος είναι το εξής
α.
ο έλληνας είναι μέγα ληγούρι και πληρώνει μια περιουσία για παραμύθια.
β.
η ελληνίδα είναι απιστευτη σαββούρα είτε εμφανισιακά είτε σε θέμα χαρακτήρα αλλά νομίζει ότι αποτελεί το κελεπούρι που απλά ατύχησε και έμεινε στο ράφι γιατί φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός απ τα γονίδια και τη μόρφωσή της.

όλα τα παραπάνω μπορεί μια ρουμάνα με ωραίο κώλο ή μια ρωσσίδα με μεγάλα βυζιά εάν είναι έξυπνη να τα εκμεταλλευτεί στο έπακρο και να λύσει στην ελλάδα το πρόβλημα της ζωής της και των συγγενών της.

πρόχειρα και για να κλείσω την εδώ παρένθεση η μέση ελληνίδα δεν έχει καμμιά σχέση εμφανισιακά με τη μέση ρωσσίδα ή ρουμάνα ή σέρβα ή ουκρανή η λιθουανή η λευκορωσσίδα ή λεττονή ή τσέχα ή ουγγαρέζα.
σε όποια απ τις παραπάνω χώρες περπατήσει στο δρόμο ο μέσος έλληνας θα βαράει μαλακία στο σπίτι ή το ξενοδοχείο χωρίς να χρειάζεται να πάρει τσόντα του σειρηνάκη ή πλέιμποι του χέφνερ.

η τζούλια λχ το πολύ πολύ να δούλευε σε αντίστοιχο μπουρδέλο της Φυλής στην Ουγγαρία-Τσεχία καθώς οι αντίστοιχες πορνοστάρλετς αυτών των χωρών θα κέρδιζαν άνετα χωρίς βάψιμο τον τιτλο της σταρ ελλάς. 
είναι αλήθεια ότι οι ελληνίδες έχουν ομορφύνει σημαντικά απο όλες τις απόψεις τις τελευταίες 2 δεκαετίες.
απο την άλλη την ίδια πρόοδο παρουσίασε και η μάρκα σκόντα στα αυτοκίνητα.
και πάλι όμως απέχει έτη φωτός απο μια μπέμπα μια αλφα ρομέο η μια μερκ για παράδειγμα.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Aκομα κι ετσι ναναι, το αποτελεσμα μετραει
Εχουν κανει αποβαση τα αλλοδαπα κι εχουν παρει σημαντικο κομματι απ το αρρεν υπολοιπο που κανονικα θα σαs αναλογουσε.....Αν η ερευνα και η στατιστικη ηταν δικη μου, τοτε εγω θαμουν ο τρελλοs...Αλλα δεν ειναι ετσι...

Επισκέπτης
πρόχειρα και για να κλείσω την εδώ παρένθεση η μέση ελληνίδα δεν έχει καμμιά σχέση εμφανισιακά με τη μέση ρωσσίδα ή ρουμάνα ή σέρβα ή ουκρανή η λιθουανή η λευκορωσσίδα ή λεττονή ή [size=20pt]τσέχα[/size] ή ουγγαρέζα.
σε όποια απ τις παραπάνω χώρες περπατήσει στο δρόμο ο μέσος έλληνας θα βαράει μαλακία στο σπίτι ή το ξενοδοχείο χωρίς να χρειάζεται να πάρει τσόντα του σειρηνάκη ή πλέιμποι του χέφνερ.
.

:kissass: :kissass: :kissass: :kissass:
Aκόμα να φυγουν οι μελανιές από τις αγκωνιές :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
πρόχειρα και για να κλείσω την εδώ παρένθεση η μέση ελληνίδα δεν έχει καμμιά σχέση εμφανισιακά με τη μέση ρωσσίδα ή ρουμάνα ή σέρβα ή ουκρανή η λιθουανή η λευκορωσσίδα ή λεττονή ή τσέχα ή ουγγαρέζα.
μια που τις ανεφερες σε προσφατη επισκεψη στη χωρα,σχετιστηκα με αρκετες λετονες,ενταξει δεν λεω ωραιες γυναικες αλλα δεν εχουν και την καλυτερη αποψη για τους ελληνες,με ρωτουσαν πως ειναι στη χωρα μας τα πραγματα κλπ και μου ειπαν πως οι ελληνες ειναι λιγο αξεστοι στους τροπους και πολυ λιγουρια.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ωραια!!!! Και εξω παμε καλα
Απο αριστερα τα λιγουρια κι απο δεξια οι αγαμητεs

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μια που τις ανεφερες σε προσφατη επισκεψη στη χωρα,σχετιστηκα με αρκετες λετονες,ενταξει δεν λεω ωραιες γυναικες αλλα δεν εχουν και την καλυτερη αποψη για τους ελληνες,με ρωτουσαν πως ειναι στη χωρα μας τα πραγματα κλπ και μου ειπαν πως οι ελληνες ειναι λιγο αξεστοι στους τροπους και πολυ λιγουρια.
γιατί ψέμματα σου είπαν;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
γιατί ψέμματα σου είπαν;

φυσικα και δεν της ειπαν ψεμματα.

Γιατι οταν ο αλλος ειναι σε στυλ "Οποιο θηλυκο περναει πρεπει να το καμακωνω εγω"
και μολις βρω γκομενα ξαφνικα σταματαω να γκρινιαζω χαχαχαχχα τοτε δεν λενε ψεμματα
εδω νομιζουν στην ελλαδα πως αν ξαφνικα σταματησεις να γκρινιαζεις ειναι επειδη βρηκες γκομενα

4-5 τυπισσες μου το ειπαν εδω μεσα.  :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
φυσικα και δεν της ειπαν ψεμματα.

Γιατι οταν ο αλλος ειναι σε στυλ "Οποιο θηλυκο περναει πρεπει να το καμακωνω εγω"
και μολις βρω γκομενα ξαφνικα σταματαω να γκρινιαζω χαχαχαχχα τοτε δεν λενε ψεμματα
εδω νομιζουν στην ελλαδα πως αν ξαφνικα σταματησεις να γκρινιαζεις ειναι επειδη βρηκες γκομενα

4-5 τυπισσες μου το ειπαν εδω μεσα.  :2funny:
εγω προσωπικα νομιζα πως εχει πυρετο. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω προσωπικα νομιζα πως εχει πυρετο. :grin:

Εδω ημουν με γνωστο ρε και εκανε κατι τετοιες μαλακιες.
Οποια περνουσε... χωνοτανε πρωτος. Χωρις να πει κατι ...
σε στυλ "μηπως αυτη τη φορα θες να χωθεις εσυ ρε αδερφε?"
την 1η δεν εδωσα σημασια ... ουτε την 2η  :grin: αλλα συνεχιστηκε
και πλεον δεν θα μπορουσε να ειναι τυχαιο.

Εδω "σιχαθηκα" εγω την συμπεριφορα του. Ποσο μαλλον μια γκομενα.
Ειπαμε εισαι μαγκας και καμακιας.... αλλα κανε και λιγο κρατει.
Δεν εισαι ο μονος .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Η την αλλη φορα.... που βρηκε γκομενα και του λεω
"παμε καμια βολτα ???" και λεει τωρα ειμαι κομπλε εγω
χαχαχααχχα

καλα τους κανουν οι γκομενες!

Επισκέπτης
.η ελληνίδα είναι απιστευτη σαββούρα είτε εμφανισιακά είτε σε θέμα χαρακτήρα αλλά νομίζει ότι αποτελεί το κελεπούρι που απλά ατύχησε και έμεινε στο ράφι γιατί φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός απ τα γονίδια και τη μόρφωσή της.

Σωστά.
Ισχύει επίσης και το ακόλουθο.
Οι Κυπραίες
έχουν όλα τα μειονεκτήματα των ελληνίδων επί δέκα
με ελάχιστα από τα πλεονεκτήματά τους ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom