1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Το οτι τις αποφεύγεις στα πορνεία διότι τις πηδάς και δωρεάν δεν θα το σχολιάσω..προς το παρόν!
Οφειλω να ομολογησω οτι ο μπακαλης εχει απολυτο δικιο.Μάλιστα.Ταυτίζομαι με το ηλικιακο γκρουπ που ανέφερες εξου και η παραπάνω τοποθέτησή μου λοιπόν...
Το οτι τις αποφεύγεις στα πορνεία διότι τις πηδάς και δωρεάν δεν θα το σχολιάσω..προς το παρόν!
Είπα το αντίθετο δικηγόρε του Μπακάλη?Οφειλω να ομολογησω οτι ο μπακαλης εχει απολυτο δικιο.
Το οτι εσεις πιθανον αγαπητη μου ειστε στο ιδιο ηλικιακο γκρουπ, δεν αναιρει την ορθοτητα των λεγομενων του.
Καταρχην αυτη η γκομενα της ιστοριας μονο στην Ελλαδα μπορουσε να πει οτι ειναι Ρωσσιδα στην καλητερη περιπτωση να ηταν απο Ουκρανια στη χειροτερη να ηταν Μολδαβη.Λιγουρες οχι γιατι τωρα παιρνουν καλα λεφτα αλλα απο Τσιγγουνια οι Ρωσσοι και ΕΙΔΕΙΚΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΚΩΤΣΕΖΟΥς.Μερικες γκομενες τσιγουνευονται ακομα και sms να σου στειλουν! .Οσο για τον Πιρφόρο ειχα ανοιξει και Thread σχετικο για να τον υποστηριξω και τελικα βγηκε το αντιθετο!Ο Πιτσιλιστης εφευρε το ρημα ΠΙΡΦΩΡΙΖΩ και ΟΧΙ ΕΓΩ!.Καλο ειναι να μην συμπεριφερεσται οπως αυτος διοτι το μονο που θα καταφερεται ειναι να απωθησεται της γυναικες.......Δημητράκη διάβασε λίγο αυτό .Αληθεύει οτι είναι λιγούρες και φιλοχρήματες?Είδα και απαντησούλα του Pirforos απο κάτω..μην χάσει αυτός...
Πιστευω οτι με την 1.κριση (οι Πιρφοροι δεν εχουνε λεφτα πια για να τα πετανε σαν τους μαλακες) 2.με τους πουστηδες (μεγαλο ποσοστο πια εχει γινει Gay)3.Ναρκομανεις (δυσκολο να παει γυναικα μαζι τους) οι Ελεεινιδες θα γινουν πιο ευκολες και θα μειωσουν κατα πολυ της απαιτησεις τους.
Εκει ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ! Ειχε κατι φοιτητριες Ελεεινιδες ΜΑς ΡΕΖΙΛΕΨΑΝΕ ΔΙΕΘΝΩς! Εκτος του οτι ολοι κοιταγανε την ασχημια τους !Και γελαγανε! Πηγαινανε με ολη τη ΣΑΒΟΥΡΑ Αραβες,Ινδους,Σρι Λανκιοτες και με αλλα ζωα που οι Ρωσσιδες τα κοιταγανε με λυπιση.Γελιο ειχε που φερνανε τους Αραπαδες τους παντου τους δειχνανε και καυχιωντουσαν !Μια φορα τους φερανε και σε ενα παρτι που ειχαν κανει κατι Ελληνες φοιτητες(Εγω δεν ημουνα διοτι δεν πολυ εκανα παρεα με τους φοιτητες γιατι ολο ΔΑΝΕΙΚΑ μου ζηταγανε και δεν ειχαν στοχο το μετραγαν μερες πότε θα γυρισουν Ελλαδα ! εγω ειχα εντελως αλλα ενδιαφεροντα !).Οι Ελληνες τους δειρανε τους Αραπδες πρεπει να φαγαν πολυ ξυλο !Αν δειτε με τι πηγαινουν οι Ελεεινιδες στο εξωτερικο θα της συχαθητε!Δεν προκειται να της ξανααγγιξεταιτύπε λες να μεταναστεύσουν οι ελλεηνίδες στο πρώην ανατολικό μπλοκ;
Παιδιά, δε θέλω να σας σοκάρω αλλά υπάρχουν όμορφοι άντρες και σε άλλα έθνη! Ω ναι! Οι άντρες δεν είναι όμορφοι μόνο όταν είναι άσπροι! :o
Υπάρχουν άραβες, ινδοί, ακόμα και πακιστανοί που έχουν ωραία χαρακτηριστικά που είναι πολύ λογικό να αρέσουν σε ελληνίδες. (Και δεν εννοώ τον πακιστανό στην ομόνοια με τη σαγιονάρα πάνω από τη μαύρη κάλτσα)
Κι ειδικά από τον δημητράκη που την έχει δει άδωνις, υπάρχουν πολλού ομορφότεροι αραβοινδοί.
Και ναι, ελληνίδες κάνουν σχέση με τέτοιους όταν βγαίνουν έξω, κυρίως αγγλία
εγω Παντως είμαι έλληνας που μοιάζω για άραβαςΠαιδιά, δε θέλω να σας σοκάρω αλλά υπάρχουν όμορφοι άντρες και σε άλλα έθνη! Ω ναι! Οι άντρες δεν είναι όμορφοι μόνο όταν είναι άσπροι! :o
Υπάρχουν άραβες, ινδοί, ακόμα και πακιστανοί που έχουν ωραία χαρακτηριστικά που είναι πολύ λογικό να αρέσουν σε ελληνίδες. (Και δεν εννοώ τον πακιστανό στην ομόνοια με τη σαγιονάρα πάνω από τη μαύρη κάλτσα)
Κι ειδικά από τον δημητράκη που την έχει δει άδωνις, υπάρχουν πολλού ομορφότεροι αραβοινδοί.
Αν ειχες ζησει στο εξωτερικο εστω και ενα μικρο χρονικο διαστημα θα εβλεπες αυτη την αηδια!Λες πίπες και μάλιστα από τις μεγάλες τις Ινδιάνικες. Εδώ οι Ελλεεινίδες οι ξινομούρες δυσκολεύονται να κοιτάξουν Έλληνα και εσύ μας λες ότι πηδιούνται με Ινδούς;
Είσαι σοβαρός ρε μεγάλε; Έστω κατ' ελάχιστον σοβαρός δηλ.
Οι Ελεεινιδες αν δεν βρουνε Ελληνα (στην Αγγλια συχνα βρισκουνε) κανουνε σχεσεις μονο με ΑραβοΙνδους.Για το ποσο τους συχαινονται οι Ρωσσιδες (μιλαω για γκομενες με καποιο επιπεδο) θα σου πω τι εγινε σε μια Ντισκο πριν 2-3 μηνες (περιπου):Ειχα παει στην Ντικσο Παπάνιν και εκει ηταν κατι Αλγερινοι.Πριν τους χερετισω καμακωσα κατι γκομενες ηταν πολυ θετικες,δεν προλαβα να τους πω απο που ειμαι πηγα για λιγο να χερετισω τους Αλγερινους με το που ειδανε οτι τους χερεταω νομισαν οτι ΕΙΜΑΙ Κ'ΕΓΩ ΑΡΑΒΑς και σταματιοσαν να μου μιλανε και με αποφευγαν.Στην αλυσιδα ντισκο ΧΧΧΧ (οπως εχω πει υπαρχουν 8 ή9 σε ολη την πολη) εχουν εντολη να μην τους βαζουν ολους αυτους.Πριν 2 βδομαδες στην εισοδο σε ενα ΧΧΧΧ ητανε κατι μαυριδεροι ο πορτιερης τους ρωτησε απο που ειναι?με το που του ειπαν οτι ειναι Τουρκοι ΔΕΝ ΤΟΥς ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ!Παιδιά, δε θέλω να σας σοκάρω αλλά υπάρχουν όμορφοι άντρες και σε άλλα έθνη! Ω ναι! Οι άντρες δεν είναι όμορφοι μόνο όταν είναι άσπροι! :o
Κι ειδικά από τον δημητράκη που την έχει δει άδωνις, υπάρχουν πολλοί ομορφότεροι αραβοινδοί.
Τοτε καλητερα να πας σε κανα αλλο μερος για Πορνοτουρισμο.Αν πας Ρωσσια θα σε σταματαει συνεχεια η αστυνομια!οι γκομενες δεν θα σε κοιταν ή αν τους την πεσεις θα σε κοιτανε υποτημιτηκα. [youtube=425,350]zh6MDWnm7n8[/youtube]εγω Παντως είμαι έλληνας που μοιάζω για άραβας
Ε καλά σε ένα ξένο κράτος πάντα θα αντιμετωπίζεις τον ρατσισμό.
Κι εδώ οι Ρωσίδες θεωρούνται τελευταίες και παρακατιανές..τι να λέει αυτό?
Το οτι παντού στον κόσμο οι Ελληνίδες δεν μετράνε,ποιός τα λέει?Εσείς που τρέφετε χολή και μίσος απο κάποιες πιθανές άσχημες εμπειρίες σας?Δεν στέκουν αυτά τα πράγματα .Ναι αλλά θέλει να πει πως οι ελεηνίδες διεθνώς γενικά δε μετράνε. Και απορεί ο άλλος o πίργκαβλος ότι επειδή οι ελεινιδες εδώ το παίζουν κάποιες ότι αποκλείεται να πηγαίνουν με αραβοινδούς.
Δηλαδή το να έχουν βρει εδώ τους παγκόσμιους μαλάκες και να το παίζουν ιστορία, γυναίκες που αλλού δε τις κοιτάει κανείς -δλδ ένα περιβάλλον " προστατευτισμού" σε ένα δύσκολο ανταγωνισμό, δε παίζει καθόλου ε?