Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μάλιστα.Ταυτίζομαι με το ηλικιακο γκρουπ που ανέφερες εξου και η παραπάνω τοποθέτησή μου λοιπόν...

Το οτι τις αποφεύγεις στα πορνεία διότι τις πηδάς και δωρεάν δεν θα το σχολιάσω..προς το παρόν!
Οφειλω να ομολογησω οτι ο μπακαλης εχει απολυτο δικιο.
Το οτι εσεις πιθανον αγαπητη μου ειστε στο ιδιο ηλικιακο γκρουπ, δεν αναιρει την ορθοτητα των λεγομενων του.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Οφειλω να ομολογησω οτι ο μπακαλης εχει απολυτο δικιο.
Το οτι εσεις πιθανον αγαπητη μου ειστε στο ιδιο ηλικιακο γκρουπ, δεν αναιρει την ορθοτητα των λεγομενων του.
Είπα το αντίθετο δικηγόρε του  Μπακάλη?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη διάβασε λίγο αυτό .Αληθεύει οτι είναι λιγούρες και φιλοχρήματες?Είδα και απαντησούλα του Pirforos απο κάτω..μην χάσει αυτός... :jerking:
Καταρχην αυτη η γκομενα της ιστοριας μονο στην Ελλαδα μπορουσε να πει οτι ειναι Ρωσσιδα στην καλητερη περιπτωση να ηταν απο Ουκρανια στη χειροτερη να ηταν Μολδαβη.Λιγουρες οχι γιατι τωρα παιρνουν καλα λεφτα αλλα απο Τσιγγουνια οι Ρωσσοι και ΕΙΔΕΙΚΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΚΩΤΣΕΖΟΥς.Μερικες γκομενες τσιγουνευονται ακομα και sms να σου στειλουν! :2funny:.Οσο για τον Πιρφόρο :2funny: ειχα ανοιξει και Thread σχετικο για να τον υποστηριξω και τελικα βγηκε το αντιθετο!Ο Πιτσιλιστης εφευρε το ρημα ΠΙΡΦΩΡΙΖΩ και ΟΧΙ ΕΓΩ!.Καλο ειναι να μην συμπεριφερεσται οπως αυτος διοτι το μονο που θα καταφερεται ειναι να απωθησεται της γυναικες.......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....εγω εχω διαφορετικο συστημα το εχω πει πολλες φορες πολυ γλυκητιτα και της αφεινω μονες τους να μου υπονοησουνε να παμε να  :knockinb:.Μαλιστα πολλες γκομενες δεν μου αρεσουν αλλα συναντιεμαι μαζι τους για παρεα και δεν θελω να της  :knockinb: και τσαντιζονται μαζι μου!Μερικες νομιζουν οτι ειμαι Πουστης :2funny:!αν δεν θελω να της  :knockinb:!-----Στην Ελλαδα τωρα για μενα δεν μου φενεται δυσκολο να βγαλω γκομενα (πιθανοτατα γιατι φενεται αμεσως οτι δεν μενω Ελλαδα).Αλλα το προβλημα ειναι οτι ερχομαι για 5-7 μερες οποτε δεν εχω χρονο.Και ερχομαι να ξεκουραστω και οχι με στοχο να  :knockinb:.Πηγαινω 2-4 φορες Φυλης οταν ερχομαι και ξεκαβλωνω.Η συμπεριφορα των Ελεεινιδων δεν ειναι καλη αλλα δεν ειναι τοσο αθλια οπως τη δεκαετια του '90 που ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ!παιζουν με τα ματια και μπορεις κανεις να κανει γνωρημια.Πιστευω οτι με την 1.κριση (οι Πιρφοροι δεν εχουνε λεφτα πια για να τα πετανε σαν τους μαλακες) 2.με τους πουστηδες (μεγαλο ποσοστο πια εχει γινει Gay)3.Ναρκομανεις (δυσκολο να παει γυναικα μαζι τους) οι Ελεεινιδες θα γινουν πιο ευκολες και θα μειωσουν κατα πολυ της απαιτησεις τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πιστευω οτι με την 1.κριση (οι Πιρφοροι δεν εχουνε λεφτα πια για να τα πετανε σαν τους μαλακες) 2.με τους πουστηδες (μεγαλο ποσοστο πια εχει γινει Gay)3.Ναρκομανεις (δυσκολο να παει γυναικα μαζι τους) οι Ελεεινιδες θα γινουν πιο ευκολες και θα μειωσουν κατα πολυ της απαιτησεις τους.

τύπε λες να μεταναστεύσουν οι ελλεηνίδες στο πρώην ανατολικό μπλοκ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τύπε λες να μεταναστεύσουν οι ελλεηνίδες στο πρώην ανατολικό μπλοκ;
Εκει ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ! :2funny:Ειχε κατι φοιτητριες Ελεεινιδες ΜΑς ΡΕΖΙΛΕΨΑΝΕ ΔΙΕΘΝΩς! :2funny:Εκτος του οτι ολοι κοιταγανε την ασχημια τους :rockon:!Και γελαγανε! :2funny:Πηγαινανε με ολη τη ΣΑΒΟΥΡΑ Αραβες,Ινδους,Σρι Λανκιοτες :shit:και με  αλλα ζωα που οι Ρωσσιδες τα κοιταγανε με λυπιση.Γελιο ειχε που φερνανε τους Αραπαδες τους παντου τους δειχνανε και καυχιωντουσαν :2funny: :2funny:!Μια φορα τους φερανε και σε ενα παρτι που ειχαν κανει κατι Ελληνες φοιτητες(Εγω δεν ημουνα διοτι δεν πολυ εκανα παρεα με τους φοιτητες γιατι ολο ΔΑΝΕΙΚΑ μου ζηταγανε και δεν ειχαν στοχο το  :knockinb:μετραγαν μερες πότε θα γυρισουν Ελλαδα :jerking:! εγω ειχα εντελως αλλα ενδιαφεροντα :2funny:!).Οι Ελληνες τους δειρανε τους Αραπδες  :2funny:πρεπει να φαγαν πολυ ξυλο  :2funny:!Αν δειτε με τι :shit: πηγαινουν οι Ελεεινιδες στο εξωτερικο θα της συχαθητε!Δεν προκειται να της ξανααγγιξεται :shit:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μια Ρωσσιδα και να παει με καποιον Αραβα (με Ινδο πιο δυσκολο εως αδυνατον) θα τον θεωρει κατωτερο της και θα αποφευγει να τον δειξει στις φιλες της ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ.Θα σκεφτεται κοιτα τι χαλια αντρα εχω σιγουρα αξιζα κατι καλητερο.Και θα κομπλαρει!Η Ελεεινιδες ομως τους δειχναν και καυχιωντουσαν που εχουν αυτα τα  :shit:.------------Η πλακα ειναι οτι τωρα που η τηλεωραση διχνει συνεχεια για την κριση στην Ελλαδα οι γκομενες αρχιζουν και νομιζουν οτι οι Ελληνες ειναι φτωχομπινεδες αρχιζουν σιγα σιγα να μας θεωρουνε Αλβανους! :2funny:Ευτυχως που εδω δεν εχει Ελληνες και ειμαι μονο εγω  :2funny:που ντυμομαι μοδατα και δεν μοιαζω για Φτωχομπινες και δεν εχω αφησει μουσια :2funny: γιατι αν ερθει η νεα γενια με τα μουσια την απλησια τα σκισμενα παντελονια και τα διαφημηστικα μπλουζακια που γραφουνε συνηθως Ζαντολαστιχα ή κατι παρομοιο :headbang:δυστηχως αυτη ειναι η νεα μοδα :rockon:!Οι γκομενες θα χασουν καθε ιδεα  για τους Ελληνες :headbang:!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Λες πίπες και μάλιστα από τις μεγάλες τις Ινδιάνικες. :jerking: Εδώ οι Ελλεεινίδες οι ξινομούρες δυσκολεύονται να κοιτάξουν Έλληνα και εσύ μας λες ότι πηδιούνται με Ινδούς;

Είσαι σοβαρός ρε μεγάλε; Έστω κατ' ελάχιστον σοβαρός δηλ. :uglystupid:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Παιδιά, δε θέλω να σας σοκάρω αλλά υπάρχουν όμορφοι άντρες και σε άλλα έθνη! Ω ναι! Οι άντρες δεν είναι όμορφοι μόνο όταν είναι άσπροι! :o
Υπάρχουν άραβες, ινδοί, ακόμα και πακιστανοί που έχουν ωραία χαρακτηριστικά που είναι πολύ λογικό να αρέσουν σε ελληνίδες. (Και δεν εννοώ τον πακιστανό στην ομόνοια με τη σαγιονάρα πάνω από τη μαύρη κάλτσα)
Κι ειδικά από τον δημητράκη που την έχει δει άδωνις, υπάρχουν πολλοί ομορφότεροι αραβοινδοί.
Και ναι, ελληνίδες κάνουν σχέση με τέτοιους όταν βγαίνουν έξω, κυρίως αγγλία

Επισκέπτης
Παιδιά, δε θέλω να σας σοκάρω αλλά υπάρχουν όμορφοι άντρες και σε άλλα έθνη! Ω ναι! Οι άντρες δεν είναι όμορφοι μόνο όταν είναι άσπροι! :o
Υπάρχουν άραβες, ινδοί, ακόμα και πακιστανοί που έχουν ωραία χαρακτηριστικά που είναι πολύ λογικό να αρέσουν σε ελληνίδες. (Και δεν εννοώ τον πακιστανό στην ομόνοια με τη σαγιονάρα πάνω από τη μαύρη κάλτσα)
Κι ειδικά από τον δημητράκη που την έχει δει άδωνις, υπάρχουν πολλού ομορφότεροι αραβοινδοί.

Να σου στείλω έναν αράπη τότε λούγκρα!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Κι ειδικά από τον δημητράκη που την έχει δει άδωνις, υπάρχουν πολλού ομορφότεροι αραβοινδοί.
εγω Παντως είμαι έλληνας που μοιάζω για άραβας  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λες πίπες και μάλιστα από τις μεγάλες τις Ινδιάνικες. :jerking: Εδώ οι Ελλεεινίδες οι ξινομούρες δυσκολεύονται να κοιτάξουν Έλληνα και εσύ μας λες ότι πηδιούνται με Ινδούς;

Είσαι σοβαρός ρε μεγάλε; Έστω κατ' ελάχιστον σοβαρός δηλ. :uglystupid:
Αν ειχες ζησει στο εξωτερικο εστω και ενα μικρο χρονικο διαστημα θα εβλεπες αυτη την αηδια!
Κι ειδικά από τον δημητράκη που την έχει δει άδωνις, υπάρχουν πολλοί ομορφότεροι αραβοινδοί.
Οι Ελεεινιδες αν δεν βρουνε Ελληνα (στην Αγγλια συχνα βρισκουνε) κανουνε σχεσεις μονο με ΑραβοΙνδους.Για το ποσο τους συχαινονται οι Ρωσσιδες (μιλαω για γκομενες με καποιο επιπεδο) θα σου πω τι εγινε σε μια Ντισκο πριν 2-3 μηνες (περιπου):Ειχα παει στην Ντικσο Παπάνιν και εκει ηταν κατι Αλγερινοι.Πριν τους χερετισω καμακωσα κατι γκομενες ηταν πολυ θετικες,δεν προλαβα να τους πω απο που ειμαι πηγα για λιγο να χερετισω τους Αλγερινους με το που ειδανε οτι τους χερεταω νομισαν οτι ΕΙΜΑΙ Κ'ΕΓΩ ΑΡΑΒΑς και σταματιοσαν να μου μιλανε και με αποφευγαν.Στην αλυσιδα ντισκο ΧΧΧΧ (οπως εχω πει υπαρχουν 8 ή9 σε ολη την πολη) εχουν εντολη να μην τους βαζουν ολους αυτους.Πριν 2 βδομαδες στην εισοδο σε ενα ΧΧΧΧ ητανε κατι μαυριδεροι ο πορτιερης τους ρωτησε απο που ειναι?με το που του ειπαν οτι ειναι Τουρκοι ΔΕΝ ΤΟΥς ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ!

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ε καλά σε ένα ξένο κράτος πάντα θα αντιμετωπίζεις τον ρατσισμό.
Κι εδώ οι Ρωσίδες θεωρούνται τελευταίες και παρακατιανές..τι να λέει αυτό?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω Παντως είμαι έλληνας που μοιάζω για άραβας  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Τοτε καλητερα να πας σε κανα αλλο μερος για Πορνοτουρισμο.Αν πας Ρωσσια θα σε σταματαει συνεχεια η αστυνομια!οι γκομενες δεν θα σε κοιταν ή αν τους την πεσεις θα σε κοιτανε υποτημιτηκα. [youtube=425,350]zh6MDWnm7n8[/youtube]

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ε καλά σε ένα ξένο κράτος πάντα θα αντιμετωπίζεις τον ρατσισμό.
Κι εδώ οι Ρωσίδες θεωρούνται τελευταίες και παρακατιανές..τι να λέει αυτό?

Ναι αλλά θέλει να πει πως οι ελεηνίδες διεθνώς γενικά δε μετράνε. Και απορεί ο άλλος o πίργκαβλος ότι επειδή οι ελεινιδες εδώ το παίζουν κάποιες ότι αποκλείεται να πηγαίνουν με αραβοινδούς.

Δηλαδή το να έχουν βρει εδώ τους παγκόσμιους μαλάκες και να το παίζουν ιστορία, γυναίκες που αλλού δε τις κοιτάει κανείς -δλδ ένα περιβάλλον " προστατευτισμού" σε ένα δύσκολο ανταγωνισμό, δε παίζει καθόλου ε? :grin:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ναι αλλά θέλει να πει πως οι ελεηνίδες διεθνώς γενικά δε μετράνε. Και απορεί ο άλλος o πίργκαβλος ότι επειδή οι ελεινιδες εδώ το παίζουν κάποιες ότι αποκλείεται να πηγαίνουν με αραβοινδούς.

Δηλαδή το να έχουν βρει εδώ τους παγκόσμιους μαλάκες και να το παίζουν ιστορία, γυναίκες που αλλού δε τις κοιτάει κανείς -δλδ ένα περιβάλλον " προστατευτισμού" σε ένα δύσκολο ανταγωνισμό, δε παίζει καθόλου ε? :grin:
Το οτι παντού στον κόσμο οι Ελληνίδες δεν μετράνε,ποιός τα λέει?Εσείς που τρέφετε χολή και μίσος απο κάποιες πιθανές άσχημες εμπειρίες σας?Δεν στέκουν αυτά τα πράγματα .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
AXAXAXXAXAXAXAXAXA

ορισμένοι θα σκοτώνατε για την ματαιοδοξια σας