Μην κρίνεις εξ ιδίων. Δεν τρώνε από όλους το εφάπαξ , ούτε είμαστε όλοι παππούδες ώστε να το έχουμε πάρει.
Καλώς τον καβαλλάρη των FM......!
Μην κρίνεις εξ ιδίων. Δεν τρώνε από όλους το εφάπαξ , ούτε είμαστε όλοι παππούδες ώστε να το έχουμε πάρει.
σου χω πη να μην καρφωνεσε με τους κλωνους,αλλα εσυ δεν ακους!!Σκεψου αυτα που λες γιατι εκθετεις και εκτιθεσε.Μην κρίνεις εξ ιδίων. Δεν τρώνε από όλους το εφάπαξ , ούτε είμαστε όλοι παππούδες ώστε να το έχουμε πάρει.
Γεια σου καλημεροσπεράκια. Συννενοήσου με τον agiana και πείτε μου τι αποφασίσατε. Είμαι ο κλώνος που νομίζεις ή είμαι ο κλώνος που νομίζει ο agiana ;κλωνος εισε,και μαλιστα ξερω ποι..γιατι απαντας με 40 μηνυματα σε εμενα,και αναφερης προσωπικα θεματα,το αναποδο συμβαινη,εσυ εισαι σεξουαλικα πεινασμεν..,εμενα με ξερη ολη η πιατσα,και σε αλλα σαιτ με ξερουν,τελικα το συνηθειο δεν το κοψες,και πινης το μεσημερι,ετσι σου εμαθε να μιλας ο .....,
δεν ενδιαφερομε να συννεοηθω με κανεναν,εξακολουθης να εισε ,επειδη ξερω τον επιθετικο χαρακτηρα σου,και δεν μπορεις να τον αλλαξης και καρφωνεσε, γιατι εγω με οποιο νικ και να βγης ξερω τον τροπο γραφης σου,δεν λεω κανης προσπαθεια να τον αλλαξης,αλλα....μονο θες να ρωτας και οχι να απαντας,ωραια λοιπον που ξερεις εσυ οτι εγω εχω παρη εφαπαξ?το εχω αναφερη πουθενα?για ποσταρετο,και τι σε κανη να πιστευης οτι λεω αληθεια για το ποιος ειμαι πισω απο ενα νικ,αναρωτηθηκες ποτε?Γεια σου καλημεροσπεράκια. Συννενοήσου με τον agiana και πείτε μου τι αποφασίσατε. Είμαι ο κλώνος που νομίζεις ή είμαι ο κλώνος που νομίζει ο agiana ;
Και μια ερώτηση: πόσες φορές εισπράτει ένας εργαζόμενος το εφάπαξ ; Αν η απάντηση είναι η λέξη 'μία' πες μου να μην σου ξαναμιλήσω.
παρτο αλλιως,κοσμοπολιταν διαβαζης?Μην κρίνεις εξ ιδίων. Δεν τρώνε από όλους το εφάπαξ , ούτε είμαστε όλοι παππούδες ώστε να το έχουμε πάρει.
Γεια σου καλημεροσπεράκια. Συννενοήσου με τον agiana και πείτε μου τι αποφασίσατε. Είμαι ο κλώνος που νομίζεις ή είμαι ο κλώνος που νομίζει ο agiana ;
Ο πόνος , το κλάμα και η βλακεία σου.τι σε κανη να πιστευης οτι λεω αληθεια για το ποιος ειμαι πισω απο ενα νικ,αναρωτηθηκες ποτε?
φασκης και αντιφασκης,εμ δεν εχης τι να πης,εφοσον εχω φραγκα,γιατι να κλαιω και να ποναω,...μοναχικ..με ονειρο ενα νικ,κρυμενος πονος και φθονος,προσπαθης να μας πεισης για πιο πραγμα?εμεις ημαστε βλακες και συ εξυπν..,ωραια,τα συναισθηματα τα δικα σου φαινοντε απο τα γραφωμενα σου,το να κραζης μελη και να νομιζης οτι κατι κανης,δειχνη την απομονοσισου απο τον κοσμο,και επειδη εχασα πολυ χρονο ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμε,κουβεντες του δρομου.......Ο πόνος , το κλάμα και η βλακεία σου.
Είδες ; Δεν ήταν δύσκολο.
π εισαι ρε φιλαρακι ολα καλα???αληθεια στον ατζιανα γιατι δεν απαντησες μιας και τον ανεφερες,μηπως ειναι και αυτος πονεμενος και κλαμενος...
ολα καλα μητσαρααα,τα θηρια πεινανε εσυ?π εισαι ρε φιλαρακι ολα καλα???
Εγω τα παντα ολα και σε καλη τιμηολα καλα μητσαρααα,τα θηρια πεινανε εσυ?
Τί είπες ; Πως 'εφοσον εχω φραγκα,γιατι να κλαιω και να ποναω' ;;;;;;;;;; Μα καλά επιτρέπεται η είσοδος σε ανήλικα εδώ μέσα ; Όχι ότι σου άφησε λεφτά η λεγάμενη. Ούτε εδώ ούτε στο νησί. Χαζούλη !φασκης και αντιφασκης,εμ δεν εχης τι να πης,εφοσον εχω φραγκα,γιατι να κλαιω και να ποναω,...μοναχικ..με ονειρο ενα νικ,κρυμενος πονος και φθονος,προσπαθης να μας πεισης για πιο πραγμα?εμεις ημαστε βλακες και συ εξυπν..,ωραια,τα συναισθηματα τα δικα σου φαινοντε απο τα γραφωμενα σου,το να κραζης μελη και να νομιζης οτι κατι κανης,δειχνη την απομονοσισου απο τον κοσμο,και επειδη εχασα πολυ χρονο ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμε,κουβεντες του δρομου.......
αν διαβασης λιγο πιο πισω θα δης οτι εγω και η λεγαμενη.......σε λιγο...παλι δεν καταλαβες τι γραφω εμ οι μπυρες φταινεΤί είπες ; Πως 'εφοσον εχω φραγκα,γιατι να κλαιω και να ποναω' ;;;;;;;;;; Μα καλά επιτρέπεται η είσοδος σε ανήλικα εδώ μέσα ; Όχι ότι σου άφησε λεφτά η λεγάμενη. Ούτε εδώ ούτε στο νησί. Χαζούλη !
Τελικά ήταν η προ-τελευταία φορά που ασχολήθηκες.
Παντρεύτηκες τελικά sotirof?αν διαβασης λιγο πιο πισω θα δης οτι εγω και η λεγαμενη.......σε λιγο...παλι δεν καταλαβες τι γραφω εμ οι μπυρες φταινε
δηλαδη, εσεις λογω της σχεσης σας με μια αλλοδαπη, την οποια θα νυμφεφθειτε κι όλλας, έχετε γίνει ειδήμων του θέματος? Τολμώ να υποθέσω πως πέραν αυτής ουδεμία άλλη εμπειρία είχατε.... απορώ με την κενότητα ορισμένων εδω μέσα και το χειρότερο με αυτούς που υποκλίνονται σε αυτή...αν διαβασης λιγο πιο πισω θα δης οτι εγω και η λεγαμενη.......σε λιγο...παλι δεν καταλαβες τι γραφω εμ οι μπυρες φταινε