Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 500K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μην κρίνεις εξ ιδίων. Δεν τρώνε από όλους το εφάπαξ , ούτε είμαστε όλοι παππούδες ώστε να το έχουμε πάρει.
σου χω πη να μην καρφωνεσε με τους κλωνους,αλλα εσυ δεν ακους!!Σκεψου αυτα που λες γιατι εκθετεις και εκτιθεσε. :idiot:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αληθεια και απο ποτε θεωρης οτι ενας ανθρωπος ειναι παππους στην ηλικια?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλησπερα!!!

Επισκέπτης
κλωνος εισε,και μαλιστα ξερω  ποι..γιατι απαντας με 40 μηνυματα σε εμενα,και αναφερης προσωπικα θεματα,το αναποδο συμβαινη,εσυ εισαι σεξουαλικα πεινασμεν..,εμενα με ξερη ολη η πιατσα,και σε αλλα σαιτ με ξερουν,τελικα το συνηθειο δεν το κοψες,και πινης το μεσημερι,ετσι σου εμαθε να μιλας ο .....,
Γεια σου καλημεροσπεράκια. Συννενοήσου με τον agiana και πείτε μου τι αποφασίσατε. Είμαι ο κλώνος που νομίζεις ή είμαι ο κλώνος που νομίζει ο agiana ;
Και μια ερώτηση: πόσες φορές εισπράτει ένας εργαζόμενος το εφάπαξ ; Αν η απάντηση είναι η λέξη 'μία' πες μου να μην σου ξαναμιλήσω.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Γεια σου καλημεροσπεράκια. Συννενοήσου με τον agiana και πείτε μου τι αποφασίσατε. Είμαι ο κλώνος που νομίζεις ή είμαι ο κλώνος που νομίζει ο agiana ;
Και μια ερώτηση: πόσες φορές εισπράτει ένας εργαζόμενος το εφάπαξ ; Αν η απάντηση είναι η λέξη 'μία' πες μου να μην σου ξαναμιλήσω.
δεν ενδιαφερομε να συννεοηθω με κανεναν,εξακολουθης να εισε :offtopic:,επειδη ξερω τον επιθετικο χαρακτηρα σου,και δεν μπορεις να τον αλλαξης και καρφωνεσε, γιατι εγω με οποιο νικ και να βγης ξερω τον τροπο γραφης σου,δεν λεω κανης προσπαθεια να τον αλλαξης,αλλα....μονο θες να ρωτας και οχι να απαντας,ωραια λοιπον που ξερεις εσυ οτι εγω εχω παρη εφαπαξ?το εχω αναφερη πουθενα?για ποσταρετο,και τι σε κανη να πιστευης οτι λεω αληθεια για το ποιος ειμαι πισω απο ενα νικ,αναρωτηθηκες ποτε?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Θα διαβουλευθούμε με τον sotirof,  :2on1: και θα προβούμε σε κοινή δήλωση για το θέμα σου, σ'αυτό το νήμα. :shit:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ο πόνος , το κλάμα και η βλακεία σου.
Είδες ; Δεν ήταν δύσκολο.
φασκης και αντιφασκης,εμ δεν εχης τι να πης,εφοσον εχω φραγκα,γιατι να κλαιω και να ποναω,...μοναχικ..με ονειρο ενα νικ,κρυμενος πονος και φθονος,προσπαθης να μας πεισης για πιο πραγμα?εμεις ημαστε βλακες και συ εξυπν..,ωραια,τα συναισθηματα τα δικα σου φαινοντε απο τα γραφωμενα σου,το να κραζης μελη και να νομιζης οτι κατι κανης,δειχνη την απομονοσισου απο τον κοσμο,και επειδη εχασα πολυ χρονο ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμε,κουβεντες του δρομου.......

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αληθεια στον ατζιανα γιατι δεν απαντησες μιας και τον ανεφερες,μηπως ειναι και αυτος πονεμενος και κλαμενος... :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
φασκης και αντιφασκης,εμ δεν εχης τι να πης,εφοσον εχω φραγκα,γιατι να κλαιω και να ποναω,...μοναχικ..με ονειρο ενα νικ,κρυμενος πονος και φθονος,προσπαθης να μας πεισης για πιο πραγμα?εμεις ημαστε βλακες και συ εξυπν..,ωραια,τα συναισθηματα τα δικα σου φαινοντε απο τα γραφωμενα σου,το να κραζης μελη και να νομιζης οτι κατι κανης,δειχνη την απομονοσισου απο τον κοσμο,και επειδη εχασα πολυ χρονο ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμε,κουβεντες του δρομου.......
Τί είπες ; Πως 'εφοσον εχω φραγκα,γιατι να κλαιω και να ποναω' ;;;;;;;;;; Μα καλά επιτρέπεται η είσοδος σε ανήλικα εδώ μέσα ; Όχι ότι σου άφησε λεφτά η λεγάμενη. Ούτε εδώ ούτε στο νησί. Χαζούλη !
Τελικά ήταν η προ-τελευταία φορά που ασχολήθηκες.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ρε παιδια εκανα τον κοπο και διαβασα μεχρι και αρκετες σελιδες πισω καποια σχολια σας..

Επικρατει μια αποψη οτι οι κοπελες θελουν μονο φραγκατους ανδρες κτλπ κτλπ.

Τυγχανει να εχω αρκετους φιλους οι οποιοι ειναι απο αρκετα εως πολυ πλουσιες οικογενειες επιχειρηματικες.Καμια σχεση με δημοσιο,μιζες απατες κτλπ.Απο οικογενειες.
Οι πατεραδες καποιων οντως εχουν χωρισει και εχουν σχεσεις με ρωσιδες κυριως και ρε παιδια πως κανουν ετσι.. εχουν βρει την υγεια τους λεμε. Ελεγα οτι ειναι υπερβολικοι και οτι ισως απλα τους επελεξαν για τα χρηματα τους, μεχρι που ειδα και καποια αλλα πραγματα τα οποια με εχουν βαλει σε σκεψεις.

Πολλα πολλα δεν εχω με τα παιδια τους,μιας και η οικονομικη αποσταση ηταν αρκετα μεγαλη για να μπορω να ακολουθησω ωστοσο ολα μαθαινονται οταν η εχεις πολλα κοινα στη ζωη με καποιους ανθρωπους. Ε τα παιδια τα εχουν φτυσει και τα φτυνουν αρκετες ελληνιδες τις οποιες προσεγγιζουν .. νεα παιδια, με πολυ χρημα ..δεν θα επρεπε να βρισκονται στο επικεντρο του ενδιαφεροντος ? κι ομως, δεν.. και δεν προσεγγιζουν τιποτα πολυ γνωστες απλα αγνωστα ωραια κοριτσια!

Πλεον παρατηρω οτι με ακολουθουν και αρχιζουν και ψαχνουν να παρουν λιγη αγαπη κτλπ απο ξενες οι οποιες τους καπαρωνουν και τους προστατευουν σαν τον πολυτιμοτερο θησαυρο.

Οταν πηγαιναμε στο σχολειο τα παιδια αυτα δεν ηταν και τοσο ωραια και δεν ειχαν πολλες κατακτησεις ενω εγω που μετραγα παραπανω τα πηγαινα πολυ καλυτερα. μεγαλωνοντας η αληθεια ειναι οτι καλυτερεψαν και αυτοι και εγω. παρολαυτα και εγω που δεν εχω το χρημα τους απο την οικογενεια μου αλλα εχω μια καλη εμφανιση.. και τα παιδια που εχουν πολυ χρημα,ακινητα,αμαξια κτλπ αλλα δεν ειναι και κουκλοι τα βρηκαμε δυσκολα με τα κοριτσια μας. Τι δυσκολα δηλαδη ..μπαστουνια.

Η αληθεια ειναι οτι εγω εδω και περιπου 6-7 ετη εχω κανει πολλες σχεσεις με αλλοδαπες, ουκρανες ρωσιδες και ρουμανες κυριως αλλα και η αλλη αληθεια ειναι οτι προσπαθησα να κανω κατι με ελληνιδες αλλα η εβρισκα αρνηση η εβρισκα σατραπη, η κατι με εμφανιση κατω του μετριου

Ρε γαμωτο κριμα ειναι, ειμαστε μορφωμενα παιδια, αλλοι σε καλυτερη οικονομικη μοιρα αλλοι(οπως εγω) σε χειροτερη αλλα σιγουρα πανω απο τον μεσο ορο..
οι γονεις πιεζουν για οικογενειες κτλπ. εχουν μεινει στην εποχη του "παπουτσι απο τον τοπο σου"

Και μπαινω εδω και διαβαζω τα τελειως αντιθετα.. μα καλα ρε παιδια που τα βλεπετε αυτα τα αντιθετα ?
Ξερω παρα πολλες περιπτωσεις απο κοριτσια ελληνοπουλα κυριως τα οποια απεριψαν τις προτασεις των παιδιων ετσι χυμα.. και τελικα προτιμησαν κατι αλλο παρα παρα πολυ υποδεεστερο οικονομικα το οποιο δεν τους βγηκε. εχω κι εγω καμποσες εμπειριες. Και τελικα εχουμε μαζευτει καμια 10αρια ατομα ...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
οσο καινα ασχοληθης με ελληνιδες δεν θα βγαλης ακρη,αυτα που εχης δη δεν εχουν να κανουν με χρημα αλλα με αγαπη,ενταξη μια γυναικα για να ειναι ασφαλης,πρεπη και ο αντρας να εχη μερικα στανταρ,καντανταη κουραστικο οτι η αλλοδαπη ερχετε μονο για λεφτα ειναι κουτο και χαζο,δηλ, η ελληνιδα για τι ερχετε μονο για :knockinb:ας γελασουμε,διπλες απαιτησης απο τις αλδ.,μπαινουμε σε μια καφετερια και βλεπουμε τα τραπεζια 3-4 στην μια μερια και αλλες τοσες στην αλλη,τυχαιο?ελαχιστα ζευγαρια βλεπης,εγω δεν διαφωνω με τις σχεσεις,αρκη να υπαρχη χημεια.απλα ο ελληνας σημερα μες το μεγαλο ανχος χρειαζετε στηριξη και οχι κραξιμο,ολο αυτο γινετε βαρος,και για αυτο τελικα καταληγη στην αλδ.γιατι εχη την συμπεριφορα στηριξης,ξερη την δυσκολια και εχη πιο ψημενη ζωη,απο την κακομαθημενη ελληνιδα που μεχρι να τελειωση το σχολειο την εκπαιδευση,οπωσ θελετε πεστετο,ολα στα χερια,το αποτελεσμα ειναι γνωστο...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τί είπες ; Πως 'εφοσον εχω φραγκα,γιατι να κλαιω και να ποναω' ;;;;;;;;;; Μα καλά επιτρέπεται η είσοδος σε ανήλικα εδώ μέσα ; Όχι ότι σου άφησε λεφτά η λεγάμενη. Ούτε εδώ ούτε στο νησί. Χαζούλη !
Τελικά ήταν η προ-τελευταία φορά που ασχολήθηκες.
αν διαβασης λιγο πιο πισω θα δης οτι εγω και η λεγαμενη.......σε λιγο...παλι δεν καταλαβες τι γραφω εμ οι μπυρες φταινε

Επισκέπτης
αν διαβασης λιγο πιο πισω θα δης οτι εγω και η λεγαμενη.......σε λιγο...παλι δεν καταλαβες τι γραφω εμ οι μπυρες φταινε
δηλαδη, εσεις λογω της σχεσης σας με μια αλλοδαπη, την οποια θα νυμφεφθειτε κι όλλας, έχετε γίνει ειδήμων του θέματος? Τολμώ να υποθέσω πως πέραν αυτής ουδεμία άλλη εμπειρία είχατε.... απορώ με την κενότητα ορισμένων εδω μέσα και το χειρότερο με αυτούς που υποκλίνονται σε αυτή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom