Απάντησε αν θέλεις και στην ερώτηση όμως.
Δεν είναι πρέπων να μην συμβαδίζεις με τη θεματογραφία του νήματος...... :-* :-* :-*
Απάντησε αν θέλεις και στην ερώτηση όμως.
Αυτά τα ξέρεις εσύ. Εγώ ξέρω άλλα.Δεν είναι πρέπων να μην συμβαδίζεις με τη θεματογραφία του νήματος...... :-* :-* :-*
Πάρτε 1 g να γουστάρετε !!!
Αυτά τα ξέρεις εσύ. Εγώ ξέρω άλλα.
Αυταρέσκεσθαι να την φοράτε ;
Η λέξη -χαζός- είναι μία. Αρα μιλάμε για χαρακτηρισμό , όχι χαρακτηρισμούς. Και ο ένας χαρακτηρισμός ΔΕΝ είναι συλλήβδην.Εσείς μας αποδώσατε συλλήβδην "χαρακτηρισμούς" αγαπητέ. Εμείς δεν "φοράμε" τα δικά σας "φορέματα". Εξ' άλλου η αυταρέσκεια μέχρι τούδε παραμένει χαρακτηριστικό σας, αφού είστε πεπεισμένος ότι είστε ο μόνος εχέφρων και συνάμα οξυδερκής που συνδιαλέγεται εις το παρόν Θέμα.
Η λέξη -χαζός- είναι μία. Αρα μιλάμε για χαρακτηρισμό , όχι χαρακτηρισμούς. Και ο ένας χαρακτηρισμός ΔΕΝ είναι συλλήβδην.
Δεν ξέρουμε ΚΑΙ να μετράμε. Μάλιστα. Εγώ φταίω.
Αυτό το χαμόγελό σου......
Τυχαίνει να έχω καλό μου φιλαράκι, ο οποίος έχει συνάψει σχέση με απίστευτου κάλλους (δεν το λέω ειρωνικά) ΕλληνοΠολωνέζικο δίμετρο άλογο!!!
Ο άνθρωπος είναι μέσα στην ευτυχία. Μένουν μαζί (αν και δεν είναι παντρεμένοι), τον φροντίζει σαν μαχαραγιά (ενώ παράλληλα δουλεύει η κοπέλα σε γραμμή παραγωγής ενός εργοστασίου). Και η κοπέλα είναι πάντα τύπος και υπογραμμός, τόσο στις υποχρεώσεις της λόγω συμβίωσης, όσο και στην κοινή τους κοινωνική ζωή.
Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Σημείωση: Ο φίλος δεν συγκαταλέγεται στους αγαπούληδες/κοκκινιστούς!!!!!
Καμμία σύγκριση με το ντόπιο κρέας......???
εγω πια ειμαι επιτημος,απαντω μονο σε σοβαρα θεματα.Κοιτα ρε,πηρε μπρος το θεμα.......!!!!
Ωραια!!!! Με διαψευσατε πριν παρεμβει ο Σωτηρης!!!!
αθεραπευτος κουλ αλλα σωστος!Αυτα ειναι!
Δεν του λες να μας γραψει τιποτε σχετικο στο τοπικ για την πολωνια???
δλδ.και μεις που περνουμε τα μισα και μας εχη πασαδες και ειμαστε μια χαρα τι ημαστε μαγοι?Φτωχομπινές δηλαδή.
Πες του να κάνει και το σταυρό του αν είναι και θρήσκος γιατί έτσι και δεν είχαν έρθει τα αλλοδαπά στην Ελλάδα ακόμη δεν θα ήξερε που είναι το πουλί του.
σωτηρακι αφου λες οτι ξερεις απο ρωσσιδες γιατι λες ανακριβιες;αν εισαι φτωχος δεν προκειται να γυρισει να σε κοιταξει,καλα οχι μονο ρωσσιδα αλλα οποιαδηποτε αλλη.εκτος και αν εισαι κραμα Κλουνει-Μπραντ Πιτ.δλδ.και μεις που περνουμε τα μισα και μας εχη πασαδες και ειμαστε μια χαρα τι ημαστε μαγοι?
μια χαρα τα λεω,ασε απο τα μπαρ και στριπ γνωριζουν κοπελλες,να βγουν με μια καθαρηστρια μια μαγειρισσα που ξερη πως βγαινη το μεροκαματο,πασα θα σε εχησωτηρακι αφου λες οτι ξερεις απο ρωσσιδες γιατι λες ανακριβιες;αν εισαι φτωχος δεν προκειται να γυρισει να σε κοιταξει,καλα οχι μονο ρωσσιδα αλλα οποιαδηποτε αλλη.εκτος και αν εισαι κραμα Κλουνει-Μπραντ Πιτ.
Δεν του λες να μας γραψει τιποτε σχετικο στο τοπικ για την πολωνια???
Καλημέρα! Όταν λες τα μισά εννοείς τα μισά από αυτά που σου άφησε ;δλδ.και μεις που περνουμε τα μισα και μας εχη πασαδες και ειμαστε μια χαρα τι ημαστε μαγοι?
καλημερα παιδες,οχι τυπε,λεω τα μισα απο τα 1800,σε βλεπω μες την προκαταληψη,μηπως εσυ την πατησες χοντρα και νομιζης οτι τα παντα ειναι ιδια?Καλημέρα! Όταν λες τα μισά εννοείς τα μισά από αυτά που σου άφησε ;
Μην κρίνεις εξ ιδίων. Δεν τρώνε από όλους το εφάπαξ , ούτε είμαστε όλοι παππούδες ώστε να το έχουμε πάρει.καλημερα παιδες,οχι τυπε,λεω τα μισα απο τα 1800,σε βλεπω μες την προκαταληψη,μηπως εσυ την πατησες χοντρα και νομιζης οτι τα παντα ειναι ιδια?