Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 500K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

Επισκέπτης
Φτωχομπινές δηλαδή.
Πες του να κάνει και το σταυρό του αν είναι και θρήσκος γιατί έτσι και δεν είχαν έρθει τα αλλοδαπά στην Ελλάδα ακόμη δεν θα ήξερε που είναι το πουλί του.

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Κοιτα ρε,πηρε μπρος το θεμα.......!!!!
Ωραια!!!! Με διαψευσατε πριν παρεμβει ο Σωτηρης!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Φτωχομπινές δηλαδή.
Πες του να κάνει και το σταυρό του αν είναι και θρήσκος γιατί έτσι και δεν είχαν έρθει τα αλλοδαπά στην Ελλάδα ακόμη δεν θα ήξερε που είναι το πουλί του.

Τίθεται θέμα φτώχειας....??? :think:

Εργάζεται και αυτός και η κοπέλα.

sakter

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Εγω ειμαι παντρεμενος με γυναικα ρουμανα. Ειμαστε μαζι 6 χρονια και με εχει στα οπα οπα. Δεν ειμαι μοντελο ουτε πλουσιος. Δεν νομιζω οτι θα ειχα τετοιο δεσιμο με καμια ντοπια καργιολα που να με σεβετε και να με αγαπαει με τοση ανιδιοτελεια. Αυτα προς γνωση ακι συμορφωση. Δεν ειναι οι ξενες οι καργιολες αλλα οι ντοπιες κακομαθημενες κλωσες.

Επισκέπτης
Τίθεται θέμα φτώχειας....??? :think:

Εργάζεται και αυτός και η κοπέλα.
Βέβαια τίθεται θέμα χρήματος.
9,9 στις 10 για να μην πω 10 στις 10 αλλοδαπές που βρίσκονται στην Ελλάδα βρίσκονται για βιοποριστικούς λόγους.
Λες αν έρεε το χρήμα στην Πολωνία με τους ίδιους ρυθμούς που ρέει στην Ελλάδα να βρισκόταν τώρα αυτή εδώ και όχι εκεί ;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Λες αν έρεε το χρήμα στην Πολωνία με τους ίδιους ρυθμούς που ρέει στην Ελλάδα να βρισκόταν τώρα αυτή εδώ και όχι εκεί ;

Είναι Ελληνοπολωνέζα, με Ελληνίδα μητέρα που ζεί κι αυτή εδώ. Δεν είναι κάποια ξεκάρφωτη στη Ελλάδα όπως οι περισσότερες αλλοδαπές ζητιάνες του πέους και των ευρώ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Βέβαια τίθεται θέμα χρήματος.
9,9 στις 10 για να μην πω 10 στις 10 αλλοδαπές που βρίσκονται στην Ελλάδα βρίσκονται για βιοποριστικούς λόγους.

Και συνάπτουν δεσμό με "φτωχομπινέδες" που ούτως ή άλλως θα έβρισκαν στην γενέτειρά τους?

Ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τον συλλογισμό σας αγαπητέ  :think:

Επισκέπτης
Εγω ειμαι παντρεμενος με γυναικα ρουμανα. Ειμαστε μαζι 6 χρονια και με εχει στα οπα οπα. Δεν ειμαι μοντελο ουτε πλουσιος. Δεν νομιζω οτι θα ειχα τετοιο δεσιμο με καμια ντοπια καργιολα που να με σεβετε και να με αγαπαει με τοση ανιδιοτελεια. Αυτα προς γνωση ακι συμορφωση. Δεν ειναι οι ξενες οι καργιολες αλλα οι ντοπιες κακομαθημενες κλωσες.
Τα λες όλα μόνος σου. Δεν χρειάζεται καμία άλλη προσπάθεια.
Πλούσιος δεν είσαι για τα ελληνικά δεδομένα. Για τα ρουμάνικα ;;;;;; Για ποια ανιδιοτέλεια μιλάς ; Για τσέκαρέ το λίγο. Κάνε κανένα crash/drop test...
Οι καριόλες είναι κακομαθημένες κλώσες. οκ... Και ποιος τις κακοέμαθε ; Η θειά μου η τσοπάνα ;;; Έτσι τις κάνατε, έτσι θα τις φάτε !!!!!!!!

Επισκέπτης
Και συνάπτουν δεσμό με "φτωχομπινέδες" που ούτως ή άλλως θα έβρισκαν στην γενέτειρά τους?

Ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τον συλλογισμό σας αγαπητέ  :think:
Ο φτωχομπινές εδώ είναι σε κάποιο -όποιο- βαθμό λεφτάς εκεί. Μην ξεκινάμε από το μηδέν. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Οι καριόλες είναι κακομαθημένες κλώσες. οκ... Και ποιος τις κακοέμαθε ; Η θειά μου η τσοπάνα ;;; Έτσι τις κάνατε, έτσι θα τις φάτε !!!!!!!!

Δεν είναι όλες κακομαθημένες.

Πάντως, στο θέμα μας, ο τύπος είναι εντελώς μπήχτης, έχει γαμήσει (και συνεχίζει) να γαμάει αβέρτα, τόσο πάρα πολλές φίλες του παλιές και νέες, όσο και σε στούντιο/μασάζ και βέβαια, δεν είναι προσκολημμένος στο Πολωνικό μουνί που έχει χτυπήσει όπως ίσως θα έκανε ο καθένας από εμάς Ελληναράς αγαπούλης.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Έτσι. Αυτά να τα λες δυνατά μήπως και τα ακούσετε.

Οι περισσότερες...... Όχι όλες.

Άνδρας είσαι...ή καμμιά Ελλεεινίδα που προσπαθεί μάταια να υπερασπιστεί τα Ελληνικά ξύγκια?

Επισκέπτης
Δεν είναι όλες κακομαθημένες.

Πάντως, στο θέμα μας, ο τύπος είναι εντελώς μπήχτης, έχει γαμήσει (και συνεχίζει) να γαμάει αβέρτα, τόσο πάρα πολλές φίλες του παλιές και νέες, όσο και σε στούντιο/μασάζ και βέβαια, δεν είναι προσκολημμένος στο Πολωνικό μουνί που έχει χτυπήσει όπως ίσως θα έκανε ο καθένας από εμάς Ελληναράς αγαπούλης.
Δηλαδή τι μου λες τώρα ξέρεις ; Ότι εντάξει, δεν τις κακομάθατε όλες. Απλά κακομάθετε τις περισσότερες.  :2funny: :2funny: :2funny:

Το θέμα μας το μπέρδεψες. Δεν είναι αν ξενογαμάει ο φίλος σου και αν είναι μεγάλος ή μικρός γαμιάς.
Αλλά μια και το αναφέρεις τί νομίζεις ότι είναι αυτό ; Κάτι που του προσθέτει ή του αφαιρεί μπατζάκια ;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δηλαδή τι μου λες τώρα ξέρεις ; Ότι εντάξει, δεν τις κακομάθατε όλες. Απλά κακομάθετε τις περισσότερες.  :2funny: :2funny: :2funny:

Το θέμα μας το μπέρδεψες. Δεν είναι αν ξενογαμάει ο φίλος σου και αν είναι μεγάλος ή μικρός γαμιάς.
Αλλά μια και το αναφέρεις τί νομίζεις ότι είναι αυτό ; Κάτι που του προσθέτει ή του αφαιρεί μπατζάκια ;

Εσύ με τι ακριβώς ασχολείσαι ρε φίλε, που το πάιζεις ειδήμονας στις γυναικες και με ύφος δέκα καρδιναλίων μαζί;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Το ανέφερα, για να μη νομισθεί ότι είναι από αυτούς που Ελλειεινολογούν επαιτώντας για μουνί. (Σε σχέση με κάποιους άλλους νηστικούς, και από εδώ μέσα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom