You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 494K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μαγκες στο θεμα.Εχω .....σχεδον απο ολη την ευρωπη.Και δεν μιλαω για ταριφες.Κανονικα γκομενακια.Νομιζω οτι πιο κοντα στα γουστα μας ειναι οι ανατολικες.Ειμαι τωρα με σερβα 2 χρονια και ειναι 100 φορες καλυτερη απο ολες οσες ......οταν η σερβα ειναι σπιτι της.Ανατολικες και παλι ανατολικες.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
απο Ανδορα?μαγκες στο θεμα.Εχω .....σχεδον απο ολη την ευρωπη.Και δεν μιλαω για ταριφες.Κανονικα γκομενακια.Νομιζω οτι πιο κοντα στα γουστα μας ειναι οι ανατολικες.Ειμαι τωρα με σερβα 2 χρονια και ειναι 100 φορες καλυτερη απο ολες οσες ......οταν η σερβα ειναι σπιτι της.Ανατολικες και παλι ανατολικες.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
εσυ ποιανου εισαι?ουτε απο λιχνεσταιν.
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Γεια σου ρε φιλαρακι!!!σοβαρευτητε
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
γεια σου δημητρη!!!!!!!!!!!!!11Γεια σου ρε φιλαρακι!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ειναι αγαπημενο γιατι κοντευη τις 100000 επισκεψης,απλα καποια παιδακια το πηδουν γιατι δεν εχουν να πουν τιποτα!Μπραβο σοτιροφ!
Αυτο θα γινει το αγαπημενο μου thread!
Επισκέπτης
Αν δεν ήταν κι αυτά τα παιδάκια να το πηδούν,το thread θα ήταν στις 10 σελίδες.ειναι αγαπημενο γιατι κοντευη τις 100000 επισκεψης,απλα καποια παιδακια το πηδουν γιατι δεν εχουν να πουν τιποτα!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
το ζητουμενο μουρο μου ειναι 10 και 5 σοβαρα πραγματα παρα 100000 και ο ζουμι,Αν δεν ήταν κι αυτά τα παιδάκια να το πηδούν,το thread θα ήταν στις 10 σελίδες.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
στο μονο που θα διαφωνισω φιλε,ειναι για τις οικονομικες απαιτησεις της οικογενειας της δεν υπαρχη,και δεν την θελη μες στα ποδια της,να παιρνη την γνωμη της ναι,επειδη αλλαξαν οι καταστασεις ομως τωρα αυτες εχουν μισθους ισα με τους ελληναρες,οποτε χρειαζετε και αλλο πραγμα για να κρατας μια τετοια γυναικα......................συνεχιζετε................Τα ίδια όταν τα ζητάνε ελληνίδες μήπως τις αποκαλούν ΟΛΟΙ ελλεηνίδες και καργιόλες;
Έχω την αίσθηση ότι τα ρωσίδια ως σύζυγοι είναι τα ίδια με τις ελληνίδες σε θέμα απαιτήσεων , με μόνο διαφορά ότι σε ρωσίδι ο κάθε -φτωχός κυρίως- ελληνάρας ,
χτυπάει λίγο καλύτερης εμφάνισης από ό,τι θα μπορούσε με τα κυβικά του σε ελληνίδα,
αλλά κάνει γαργάρα της οικονομικές αιατήσεις της ίδιας , της μάνας της και όλης της φάρας της γι'αυτό το λόγο. Έχω άδικο;;;
(Οι καλής++ εμφάνισης ελληνίδες λόγω σπανιότητος δεν είναι τόσο προσιτές στο μέσο-φτωχό ελληνάρα).
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
κοριτσαρα μου!!!!οσο μπαινει ο σωτηράκης και γράφει όσο ολοι οι υπολοιποι μαζι, δεν αμφιβάλλω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187