Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
lakis, υπεραπλουστευουμε μιλωντας για ενα και μονο παραγοντα. Πολλοι παραγοντες καθοριζουν τη σταση μιας γυναικας. Χρημα δικο της, χρημα δικο σου, καλλιεργεια, εμπειρια, προτυπα, παραδοση, οικογενειακη κατασταση-αρχες, χαρακτηρας, προσωπικο συστημα αξιων κλπ
Εδω, μιλαμε για γενικα χαρακτηριστικα  καθε ξενης ρατσας.
Εχω γνωρισει ανατολικες που γυρευαν σπονσορα, το ιδιο ομως μου εχει συμβει και με ελεεινιδες και το ιδιο και με ευρωπαιες! το ανυποφορο ηταν οτι οι ελεεινιδες το εκαναν απο φιλοσοφια κιοχι απο αναγκη! φυσικο αν σκεφτεις οτι η μεση μανουλα τις μεγαλωσε με την προτροπη, να βρει κανενα καλο (χαζο) παιδι να παντρευτει, με λεφτα για να τη ζει! 
Αντιθετα, ξενες με καποια οικονομικη ανεξαρτησια, δεν γυρευαν φανερα σπονσορινγκ σε καθε ευκαιρια. Εχω γνωρισει ανατολικη που δεν με αφηνε να πληρωσω με τιποτα οταν με φιλοξενουσε! κι εχω βγει με καλοβαλμενες ελεεινιδες που δεν εκαναν τον κοπο να κανουν εστω την κινηση να πληρωσουν μια στις τοσες. ουυυυστ!
με δυο λόγια : και οι ξένες είναι άνθρωποι και οι ντόπιες αλλά επειδή μας βρωμάει το ένα και μας ξυνίζει το άλλο το ρίχνουμε το φταίξιμο σε αυτό που δε φτάνει η αλεπού... όσα δε φτάνει η αλεπού...

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ειδα στο YouTube μια ταινια για τα καμακια της Ροδου,τι να πω αλλες εποχες.Τα πραγματα εχουν αλλαξει παρα παρα πολυ απο τοτε,δηλαδη τοτε πραγματικα ο μεσος Ελληνας ηταν ελκυστικος τωρα πρεπει να κανεις τοσα κολπα και τοσους συνδυασμους,πραγματικα οι τοτε δε θα καταλαβαιναν ποτε τους τωρα.
Mιλας προφανως για τις 10ετιες 70,80,εως περιπου το 92.Τοτε να φανταστεις υπηρχε στη Ροδο & συλλογος γυναικων (σκανδιναυες)που αριθμουσε τα 1200 μελη.Γενικα νομιζω οτι ο lakis 33 εχει πιασει τη σωστη ακρη του νηματος,το οποιο βεβαια εχει πολλες προεκτασεις.Οπως το εχω ζησει εγω το πραγμα απο τα μεσα του 80,εχω να καταθεσω οτι οι ελληνιδες παντα πατσαβουρες ηταν.Εκεινα τα χρονια σε συγκριση με τις δυτικοευροπαιες ηταν & στο σωμα & κυριως στη σκεψη & τη νοοτροπια.Τωρα εμφανισιακα εχουν ανεβει αρκετα επιπεδα αλλα στα υπολοιπα πατσαβουρες παραμενουν εστω κι αν εχουν απελευθερωθει ελαφρως.Το γονιδιο απο την ελληνιδα μανα στην κορη ειναι ισχυρο.Οι δυτικες ειναι σαφως ακομη σε καλυτερη κατασταση αν & θα περιμενε κανεις απ αυτες που βιωσαν τη σςξουαλικη επανασταση να εχουν προχωρησει αρκετα μπροστα,αυτο δεν συνεβη λογω μιας γενικης συντηριτηκοποιησης των κοινωνιων σε Ευρωπη-Αμερικη.Φυσικα η βασικη αιτια ειναι η ΠΡΟΣΟΔΟΣ....(μεγαλο θεμα για να ανοιχτει τωρα).Ευθυνες εχει & ο Ελλην ανδρας,ο οποιος λογω κακως ενοουμενης μαγκιας καταληγει να γινεται χορηγος & παρακαλακιας μαλακας.Οι ανατολικες ενω ειχαν "ανοικτη" νοοτροπια στο σεξ το οποιο απολαμβαναν με την ψυχη τους,ερχομενες στη Δυση για να επιβιωσουν."εμαθαν"να το πουλανε καλα & ακριβα.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
με δυο λόγια : και οι ξένες είναι άνθρωποι και οι ντόπιες αλλά επειδή μας βρωμάει το ένα και μας ξυνίζει το άλλο το ρίχνουμε το φταίξιμο σε αυτό που δε φτάνει η αλεπού... όσα δε φτάνει η αλεπού...

μπα...θα ελεγα επειδη μας καυλωνει το ενα και μας ξενερωνει το αλλο, επιλεγουμε ο,τι μας γοητευει κι αφηνουμε τις ξενερωτες πονηρατζες να πηζουν στη γκρινιατους και τις απαιτησεις τους.

Επισκέπτης
Οπως το εχω ζησει εγω το πραγμα απο τα μεσα του 80,εχω να καταθεσω οτι οι ελληνιδες παντα πατσαβουρες ηταν.Εκεινα τα χρονια σε συγκριση με τις δυτικοευροπαιες ηταν & στο σωμα & κυριως στη σκεψη & τη νοοτροπια.Τωρα εμφανισιακα εχουν ανεβει αρκετα επιπεδα αλλα στα υπολοιπα πατσαβουρες παραμενουν εστω κι αν εχουν απελευθερωθει ελαφρως.

Για μια μεγάλη μάζα έχεις δίκιο.
Υπήρχε όμως μια εξαίρεση.
Φραγκάτες γκόμενες και πολύ μπάνικιες γκόμενες.

Υπάρχουν και τέτοιες ελληνίδες.
Θεωρώ ότι ήταν και είναι πάντα η πιο απλή περίπτωση.
Οι φραγκάτες δεν ενδιαφέρονται για τα φράγκα,
τουλάχιστον για ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους
και οι μουνάρες που ξέρουν ότι ανά πάσα στιγμή βρίσκουν κάποιον και με φράγκα.
Οι περιπτώσεις αυτές, κάνουν συχνά πυκνά ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ - ΤΟΝ ΚΑΤΙΜΑ:
Γαμιούνται με κάποιον που γουστάρουν , χωρίς να ζητάνε τίποτε!!!
Αν δεν σε γουστάρουν είναι σαν να μην υπάρχεις γι'αυτές.
Θα σε αγνοήσουν πλήρως, δεν θα ασχοληθουν,δεν θα σου δώσουν ποτέ ελπίδα, δεν θα σου μιλάνε καν. Αν σε γουστάρουν όμως γαμιούνται μαζί σου χωρίς μπλα-μπλα και καθυστερήσεις.

Αυτό για το μεγάλο όγκο των μικροαστών ελλεηνίδων είναι όντως ασύλληπτο-άγνωστο-αδιανόητο.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Ευθυνες εχει & ο Ελλην ανδρας,ο οποιος λογω κακως ενοουμενης μαγκιας καταληγει να γινεται χορηγος & παρακαλακιας μαλακας.Οι ανατολικες ενω ειχαν "ανοικτη" νοοτροπια στο σεξ το οποιο απολαμβαναν με την ψυχη τους,ερχομενες στη Δυση για να επιβιωσουν."εμαθαν"να το πουλανε καλα & ακριβα.

Ετσι τους μεγαλωσαν και τους ανδρες, να πηγαινουν στα μπουζουκια και να χαλανε λεφτα σε λουλουδια και κερασματα, για να θεσουν υποψηφιοτητα γαμπρου, μπας και τους επιλεξει η καθε φτηνη ψοφια. Και μετα βεβαια που θα τους κανει τη χαρη να γαμηθει, φυσιολογικα θα χρησθουν και χορηγοι. Χρυσοι, μπραβο τους...

Οι ανατολικες, απο αναγκη αντεγραψαν τις ελεεινιδες. Αντι να το παιζουν κυριες με πουτανιστικη συμπεριφορα που απαιτουσε σ/κ, διακοπες, εξοδο, ντυσιμο, δωρα, βαλανε μια τιμη για να ζησουν και το ειδαν επαγγελματικα.

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Για μια μεγάλη μάζα έχεις δίκιο.
Υπήρχε όμως μια εξαίρεση.
Φραγκάτες γκόμενες και πολύ μπάνικιες γκόμενες.

Υπάρχουν και τέτοιες ελληνίδες.
Θεωρώ ότι ήταν και είναι πάντα η πιο απλή περίπτωση.
Οι φραγκάτες δεν ενδιαφέρονται για τα φράγκα,
τουλάχιστον για ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους
και οι μουνάρες που ξέρουν ότι ανά πάσα στιγμή βρίσκουν κάποιον και με φράγκα.
Οι περιπτώσεις αυτές, κάνουν συχνά πυκνά ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ - ΤΟΝ ΚΑΤΙΜΑ:
Γαμιούνται με κάποιον που γουστάρουν , χωρίς να ζητάνε τίποτε!!!
Αν δεν σε γουστάρουν είναι σαν να μην υπάρχεις γι'αυτές.
Θα σε αγνοήσουν πλήρως, δεν θα ασχοληθουν,δεν θα σου δώσουν ποτέ ελπίδα, δεν θα σου μιλάνε καν. Αν σε γουστάρουν όμως γαμιούνται μαζί σου χωρίς μπλα-μπλα και καθυστερήσεις.

Αυτό για το μεγάλο όγκο των μικροαστών ελλεηνίδων είναι όντως ασύλληπτο-άγνωστο-αδιανόητο.
ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΛΕΞΗ  :thumbsup:

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι τους μεγαλωσαν και τους ανδρες, να πηγαινουν στα μπουζουκια και να χαλανε λεφτα σε λουλουδια και κερασματα, για να θεσουν υποψηφιοτητα γαμπρου, μπας και τους επιλεξει η καθε φτηνη ψοφια. Και μετα βεβαια που θα τους κανει τη χαρη να γαμηθει, φυσιολογικα θα χρησθουν και χορηγοι. Χρυσοι, μπραβο τους...

Οι ανατολικες, απο αναγκη αντεγραψαν τις ελεεινιδες. Αντι να το παιζουν κυριες με πουτανιστικη συμπεριφορα που απαιτουσε σ/κ, διακοπες, εξοδο, ντυσιμο, δωρα, βαλανε μια τιμη για να ζησουν και το ειδαν επαγγελματικα.
Καλε μου φιλε με το παρομοιο nick,ΦΤΑΙΜΕ γιατι δεν πειθαρχουμε στο πανω κεφαλι και λειτουργουμε με το κατω.Δινουμε αξια,σκορπιζοντας χρημα & φαια ουσια σε γκομενες-βιτρινες που ενδιαφερονται μονο να πουλησουν οχι τη "φυση" τους αλλα αερα κοπανιστο...

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Περιμενε λιγο και θα δεις τα καλα της κρισης. Θα πεσουν οι παραφουσκωμενες μουνοαξιες και θα αλλαξουν πολλα. Αμα δουν λουσα ξανα, να μου γραψουν. Με τετοιο μαζεμα, ακομα και οι επαγγελματιες θα ριξουν τις τιμες τους. Καποια πραγματα θα γινουν πιο λογικα θελουν δεν θελουν.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
γεια σας συναγωνιστες,ενδιαφεροντα αυτα που αναφερετε,τωρα θα πεσουν οι μασκες,ολων των γυναικων,πιστευω σταθερα οτι οι ξενες υπερτερουν αισθητα εναντι των κακοαναθρεμενων ελληνιδων!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γεια σου αλιντι!εγω ειμε κοντα :smitten:
μακρια σωτηρη μην κανεις καμια μαλακια.ψαξε πρωτα να δεις ποσοι απο αυτους που πηραν ρωσσιδες ειναι ευτιχισμενοι και αν εχει κρατησει ο γαμος.κανε την πλακα σου,αλλα στην περιουσια μην βαζεις συνεταιρους.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Όχι ρε συ μην τα λες έτσι απότομα,αυτες είναι πλούσιες ,ντύνονται πανακρίβου και δεν είναι λιγούρες να λιγουριάζουν για μια πούτσα...Οι Ελληνίδες τα κάνουν αυτά που λες.Ο Μέμος μου τα έμαθε έτσι,στα λέω εγγυημένα :2funny: :2funny: :2funny:

[flash=800,800]]
το βρακι που φορας ειναι απο τα τελευταια?κατεβασαμε ρολα?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
καμια ρωσσοποντια γαμαει κανενας ρε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μακρια σωτηρη μην κανεις καμια μαλακια.ψαξε πρωτα να δεις ποσοι απο αυτους που πηραν ρωσσιδες ειναι ευτιχισμενοι και αν εχει κρατησει ο γαμος.κανε την πλακα σου,αλλα στην περιουσια μην βαζεις συνεταιρους.
γεια σου μαστερακο,ο γαμος ειναι σαν το αεροπλανο,εχει κενα αερος,πετας και καλα,εγω παντος δεν εχω περιουσια για να φοβηθω,με την μαλακια οτι ειναι μονο για φραγκα οι ρωσσιδες και αλλες μαλακιες!και με την ευκαιρια που γραφω αυτες τις σωστες γραμμες,εγινε σεισμος!!!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
γεια σου μαστερακο,ο γαμος ειναι σαν το αεροπλανο,εχει κενα αερος,πετας και καλα,εγω παντος δεν εχω περιουσια για να φοβηθω,με την μαλακια οτι ειναι μονο για φραγκα οι ρωσσιδες και αλλες μαλακιες!και με την ευκαιρια που γραφω αυτες τις σωστες γραμμες,εγινε σεισμος!!!
θα φορτωθεις την ρωσσιδα τελικα αρχηγε?
το πηρες αποφαση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom