You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 494K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
κοιτα εξαρταται την περιπτωση,εγω θα σου μιλησω τελειως αντικειμενικα,αντους πρωτους 4 μηνες δεν την στρωσεις,εφυγες,μην ξεχνας για αυτες που υπαρχουν στην ελλαδα,οτι μετα απο λιγο καιρο φερονται σαν ελληνιδες, γιατι ενω ειναι στην χωρα τους του κλωτσου και μπατσου,εδω τις δινουν μεγαλυτερη αξια και το παιρνουν επανω τους!!
κοιτα εξαρταται την περιπτωση,εγω θα σου μιλησω τελειως αντικειμενικα,αντους πρωτους 4 μηνες δεν την στρωσεις,εφυγες,μην ξεχνας για αυτες που υπαρχουν στην ελλαδα,οτι μετα απο λιγο καιρο φερονται σαν ελληνιδες, γιατι ενω ειναι στην χωρα τους του κλωτσου και μπατσου,εδω τις δινουν μεγαλυτερη αξια και το παιρνουν επανω τους!!
Μεγαλη αληθεια ειπες!
Τα ματια δεκατεσσερα τον πρωτο καιρο, σωστα?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
αν και με εχουν κραξει,παντα λεω αυτα που πρεπει,ας μην ξεχναμε και την επιφυλακτικοτητα που εχουν,αλλα δεν αδικο,γιατι παει ο καθις τις την πεφτει τις ταζει,και αφου πηδηξει χαιρεταει,εχουν και αυτες τα δικια τους!!!
Και βεβαια εχουν τα δικια τους...
Η καλυτερη λυση οπως εχουν πει συναγωνιστες, ειναι ή να μην μενεις ελλαδα οπου ολοι ειναι λιγουρια, ή ίσως να μην εχεις πολλα πολλα με ελληνιδες/ελληνες/σογια/φιλες κλπ, αν και κομματι δυσκολο να γινει, εκτος αν εισαι σε κανενα ξενο μερος, δεν ξερω.
Απο τη μια δεν μπορεις και να την απομονωσεις, απο την αλλη αμα πολυσυγχρωτιζεται με τον ελληνικο συρφετο, μοιραια 'θα χαλασει'
Μια καλη λυση βεβαια που σκεφτομαι τωρα, ειναι να μην δουλευει. Ή μηπως παλι, 'αργια μητηρ πασης κακιας'? Να μη δουλευει αλλα να ειναι 'σοβαρη', οχι τηλεφωνο, σουλατσο και τα μυαλα πανω απο τη σκουφια, να μπορει να εκτιμησει οτι της παρεχει ο ελλην ανδρας.
Τι ειναι καλυτερο τελικα, για να μεινει η αλλοδαπη μας οσο το δυνατον πιο αλωβητη απο ελληνικα κουσουρια?
Η καλυτερη λυση οπως εχουν πει συναγωνιστες, ειναι ή να μην μενεις ελλαδα οπου ολοι ειναι λιγουρια, ή ίσως να μην εχεις πολλα πολλα με ελληνιδες/ελληνες/σογια/φιλες κλπ, αν και κομματι δυσκολο να γινει, εκτος αν εισαι σε κανενα ξενο μερος, δεν ξερω.
Απο τη μια δεν μπορεις και να την απομονωσεις, απο την αλλη αμα πολυσυγχρωτιζεται με τον ελληνικο συρφετο, μοιραια 'θα χαλασει'
Μια καλη λυση βεβαια που σκεφτομαι τωρα, ειναι να μην δουλευει. Ή μηπως παλι, 'αργια μητηρ πασης κακιας'? Να μη δουλευει αλλα να ειναι 'σοβαρη', οχι τηλεφωνο, σουλατσο και τα μυαλα πανω απο τη σκουφια, να μπορει να εκτιμησει οτι της παρεχει ο ελλην ανδρας.
Τι ειναι καλυτερο τελικα, για να μεινει η αλλοδαπη μας οσο το δυνατον πιο αλωβητη απο ελληνικα κουσουρια?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
δυσκολο θεμα γιατι εξαρταται και απο την ιδια,τι ακριβως θελει.Αν ειναι αποφασισμενη να κανει οικογενεια,να κρατας αυτο που σου λεω,γιατι ρωσιδα που κανει παιδι μενει,συνηθως ο αντρας την κοπαναει και την αφηνει με το παιδι και για αυτο ειναι πολυ επιφυλακτικες απο τα παθηματα των αλλων ρωσιδων,και ζητανε καποια πραγματα σαν εγγυησεις,και αυτο εχει ερμηνευτει διαφορετικα απο τις ελληνιδες,δεν κατηγορω ουτε τις μεν ουτε τις δε,απλα επειδη τα πραγματα ζοριζουν οικονομικα παντου προσεχουν για το μελλον του παιδιου τους!!Και βεβαια εχουν τα δικια τους...
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Να τα χιλιάσουμε!
οσο μπαινει ο σωτηράκης και γράφει όσο ολοι οι υπολοιποι μαζι, δεν αμφιβάλλω.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Βαλε καμια κουκλαρα γιατι απο μπαζα χορτασαμε........ ;)αντε εφτακοσαρισαμαι λεμε!!
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Βαλε καμια κουκλαρα γιατι απο μπαζα χορτασαμε........ ;)
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μαναρι μου ατελειωτο πως τα περνας.
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
μαναρι μου ατελειωτο πως τα περνας.
εδω, γελάω με κάποιον που την έπεσε στο μισό κοσμοπόλιταν (και εφαγε κραξιμο) και ερχεται εδω να πει ότι ειναι χορτασμένος απο μπαζα.
εσυ? πως τα περνάς?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
στειλε μου πμ τα περι κοσμοπολιταν να κανω και εγω εισοδο.καλα περναω εγω γυρισα την μιση ευρωπη και παω ταυλανδη τελος του μηνα.εδω, γελάω με κάποιον που την έπεσε στο μισό κοσμοπόλιταν (και εφαγε κραξιμο) και ερχεται εδω να πει ότι ειναι χορτασμένος απο μπαζα.
εσυ? πως τα περνάς?
Επισκέπτης
για αυτο ειναι πολυ επιφυλακτικες απο τα παθηματα των αλλων ρωσιδων,και ζητανε καποια πραγματα σαν εγγυησεις,και αυτο εχει ερμηνευτει διαφορετικα απο τις ελληνιδες,δεν κατηγορω ουτε τις μεν ουτε τις δε,απλα επειδη τα πραγματα ζοριζουν οικονομικα παντου προσεχουν για το μελλον του παιδιου τους!!
Τα ίδια όταν τα ζητάνε ελληνίδες μήπως τις αποκαλούν ΟΛΟΙ ελλεηνίδες και καργιόλες;
Έχω την αίσθηση ότι τα ρωσίδια ως σύζυγοι είναι τα ίδια με τις ελληνίδες σε θέμα απαιτήσεων , με μόνο διαφορά ότι σε ρωσίδι ο κάθε -φτωχός κυρίως- ελληνάρας ,
χτυπάει λίγο καλύτερης εμφάνισης από ό,τι θα μπορούσε με τα κυβικά του σε ελληνίδα,
αλλά κάνει γαργάρα της οικονομικές αιατήσεις της ίδιας , της μάνας της και όλης της φάρας της γι'αυτό το λόγο. Έχω άδικο;;;
(Οι καλής++ εμφάνισης ελληνίδες λόγω σπανιότητος δεν είναι τόσο προσιτές στο μέσο-φτωχό ελληνάρα).
lakis33 δεν νομιζω οτι ειναι ακριβως οπως τα λες τα πραγματα. Οχι βεβαια οτι δεν μπορει να τυχει και να ειναι οπως τα λες, αλλα σε γενικες γραμμες, πιστευω, αμα παρεις καλη ανατολικοευρωπαια, δεν θα σου ζητα παραλογα πραγματα.
Αντιθετως, οι ελληνιδες, ακομη και αυτες που θα ελεγες 'καλες', εχουν 'καργιολοποιηθει'(ας μου επιτραπει ο ορος) σε μεγαλο βαθμο.
Δεν μιλαμε για απλες απαιτησεις. Μιλαμε για Απαιτησεις με Α κεφαλαιο. Μιλω για πλειστες περιπτωσεις γυρω μου, και δεν ειναι οι 'κλασικες' καριολες, αλλα οι κλασικες μεσες ελληνιδες. Κοινως εχουν εκτροχιαστει.
Αντιθετως, αν βρεις μια καλη ξενη, με χαμηλοτερες απαιτησεις και 'μυαλο'(κι οχι σκατα) στο κεφαλι, πιστευω θα εκτιμησει καλυτερα το οτι κανεις. Και ναι, καποιες λογικες απαιτησεις, μπορει ο ελληνας να τις καταλαβει. Δεν ζει σε αλλο κοσμο. Αλλα οι περισσοτερες 'καριολοποιημενες' ελληνιδες πλεον ζητανε τον ουρανο με τ' αστρα.
Οποτε γιατι να μην κοιταξει ο ελλην ανδρας για μια ξενη, και ομορφοτερη θα ειναι, και πιο προσγειωμενη(αν κανει καλη επιλογη). Η επιλογη της ξενης νομιζω υπερεχει οπως και να το δει κανεις.
Αυτες τις λιγες σκεψεις απο εμενα...
Αντιθετως, οι ελληνιδες, ακομη και αυτες που θα ελεγες 'καλες', εχουν 'καργιολοποιηθει'(ας μου επιτραπει ο ορος) σε μεγαλο βαθμο.
Δεν μιλαμε για απλες απαιτησεις. Μιλαμε για Απαιτησεις με Α κεφαλαιο. Μιλω για πλειστες περιπτωσεις γυρω μου, και δεν ειναι οι 'κλασικες' καριολες, αλλα οι κλασικες μεσες ελληνιδες. Κοινως εχουν εκτροχιαστει.
Αντιθετως, αν βρεις μια καλη ξενη, με χαμηλοτερες απαιτησεις και 'μυαλο'(κι οχι σκατα) στο κεφαλι, πιστευω θα εκτιμησει καλυτερα το οτι κανεις. Και ναι, καποιες λογικες απαιτησεις, μπορει ο ελληνας να τις καταλαβει. Δεν ζει σε αλλο κοσμο. Αλλα οι περισσοτερες 'καριολοποιημενες' ελληνιδες πλεον ζητανε τον ουρανο με τ' αστρα.
Οποτε γιατι να μην κοιταξει ο ελλην ανδρας για μια ξενη, και ομορφοτερη θα ειναι, και πιο προσγειωμενη(αν κανει καλη επιλογη). Η επιλογη της ξενης νομιζω υπερεχει οπως και να το δει κανεις.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Αν και σωστος σε γενικες γραμμες βαλε και αυτο σαν σκεψη......lakis33 δεν νομιζω οτι ειναι ακριβως οπως τα λες τα πραγματα. Οχι βεβαια οτι δεν μπορει να τυχει και να ειναι οπως τα λες, αλλα σε γενικες γραμμες, πιστευω, αμα παρεις καλη ανατολικοευρωπαια, δεν θα σου ζητα παραλογα πραγματα.
Αντιθετως, οι ελληνιδες, ακομη και αυτες που θα ελεγες 'καλες', εχουν 'καργιολοποιηθει'(ας μου επιτραπει ο ορος) σε μεγαλο βαθμο. Επιτρεπεται..... γιατι να μην επιτρεπεται αφου ετσι ειναι το σωστο ?
Οποτε γιατι να μην κοιταξει ο ελλην ανδρας για μια ξενη, και ομορφοτερη θα ειναι, και πιο προσγειωμενη(αν κανει καλη επιλογη). Η επιλογη της ξενης νομιζω υπερεχει οπως και να το δει κανεις.θα πρεπει να ξερει αγγλικα ομως .....
Και παλι δεν ειναι απολυτο γιατι αφου ερθει εδω μαλλον θα αλλαξει νοοτροπεια απο αυτα που θα δει εδω.....
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ?
Ας μην ριχνουμε ολο το φταιξιμο απεναντι..... ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187