ναι αλλα δεν μας ειπες γιατι γελας για τις παπαριες τις ξεκαφορτες,εγω ομως που τις βλεπω περα το πως ειναι ντυμενες κλπ,περα απο το οτι τρωνε τα καλυτερα μαλλον θα πω μια πετυχημενη ατακα,ΚΚΚΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨΨΨΨΨΨΨΨΨΤΤΤΤΤΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Συναδελφοι χαιρετω, τωρα τελευταια διαβαζω το θρεντ απο την αρχη, χωρις να εχω προχωρησει πολυ, θελω να ποσταρω...σημειωνω οτι δεν εχω ουτε συζυγο, ουτε γκομενα αλλοδαπη, ειχα ομως στο παρελθον περιστασιακες σχεσεις.
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Ελεεινιδες κλαψτε. Τα πραγματα ξερω ειναι δυσκολα, αλλα η αγορα ειναι ελευθερη κι ο ανταγωνισμος σαρωτικος.
Οι αλλοδαπες ειναι συνηθως πολυ ομορφοτερες, λιγοτερο σπασαρχιδισες και τελικα σου αφηνουν πολυ εντονη τη γευση της καλοπερασης, της φροντιδας και της ανεμελης σχεσης. Εννοειται οτι αυτα ειναι γενικοτητες και παραδειγματα υπαρχουν πολλα. Ειναι ομως αδιαμφησβητητο οτι οι συνθηκες μεσαστις οποιες μεγαλωνουν οι γυναικες, τις πλαθουν αναλογα. Και η παραδοση κι η κουλτουρα και τα προτυπα...
Τις ρωσοβλαχαρες που γνωρισαμε παλιοτερα, ας τις ξεχασουμε. Εχω προσωπικη πειρα και θυμαμαι εξοδους μελετημενες ωστε να μην με γνωριζουν γιατι η βλαχια τους ηταν προφανης! το ιδιο και η ομορφια τους ομως που εκανε τις ιθαγενεις να κοιταζουν με φθονο! τωρα πια και αυτες εμαθαν και να ντυνονται και να τρωνε και να φερονται. Σιγα την επιστημη! Το να ξεφυλλισεις μερικα περιοδικα μοδας και να αντιγραψεις το πως ντυνονται, τρωνε, φερονται οι αλλες γινεται! ευκολα! αντε ομως να κοψεις τη συνηθεια να του τα σπας...η να πεφτεις για υπνο με γκρινια, η να ζητας, να ζητας, να ζητας...ΠΑΡΤΕ ΤΑ!
κι απο σεξ? ψηφιζω ξενες. Οι δικες μας ειναι ολο ταμπου και στην πλειονοτητα τους εμαθαν να το δινουν κανοντας σου χαρη που θα γαμησεις την αρχοντομουναροσυνη τους. Οι ξενες γαμιουνται μαζι σου! γι αυτο και τις ελεεινιδες πρεπει να τις γαμας 2 μηνες για να χαλαρωσουν, ενω οι ξενες απο τα πρωτα γαμησια αφηνονται και βλεπεις αστρα! αν εχουν ταλεντο βεβαιως...
Σκεφτειτε συναδελφοι σε τι δυσκολη θεση περιερχονται οι συντοπιτισες. Μεγαλωνουν, κοιταζουν γυρω τους και βλεπουν πανεμορφες ρατσες να τους παιρνουν τους αντρες, οι οποιοι πλεον τις αντιμετωπιζουν με χαμογελο! Χαμογελο που λεει, δεν σας εχουμε αναγκη! εχουμε κι αλλες επιλογες! ειμαστε ελευθεροι, τρεμετε!