Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
κανετε ενα βασικο λαθος. υποθετετε οτι ο εχων χρημα ειναι ο ελλην και η ανατολικη η φτωχη. αρα, εξ ορισμου, εχουμε σχεση εξαρτησης.

στη ρωσια, καθε ωρα, προστιθετε ενας νεος εκατομυριουχος. αυτος, εχει κορες. αρα, μπορει κανεις να στοχευσει και σε κοπελες που δεν ειναι εξαρτημενες. ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ Ρωσιδοφιλοι. Οταν η γκομενα δεν ειναι αφραγκη, μπορειτε να την κουμανταρετε?

Ε???

Γιατι εχω την αμυδρη εντυπωση οτι δεν μπορειτε. οποις μπορει να κουμανταρει ελληνιδα χωρις να την εχει εξαρτημενη, μπορει και Ρωσιδα. τα υπολοιπα, τα ακουω βερεσε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κύριοι.

Ο Καλός ποτέ δεν χάνεται.

Αλλα ακομη και άν δεν είσαι καλός με τις γκομενες. Η δεν θες να γινεις... γιατι
ολοι εχουν ικανοτητες αλλα απλα δεν θελουν οι περισσοτεροι...

τουλαχιστον αφηστε το να παει στο διαολο...
Μην σχολιαζετε... μην αναφερεστε.... μην μουρμουρατε
και γενικα μην το δημοσιοποιητε... Το χειροτερο ειναι αυτο.

Αν υπαρχει κατι που θελεις αλλα δεν μπορεις να το αποκτησεις απλα περιφρονησε το (σωστη περιφρονηση ομως οχι τραβατε με και ας κλαιω)
οσο λιγοτερο ενδιαφερον του δειχνεις τοσο πιο ανωτερος φαινεσαι....  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενα παραδειγμα

ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ -> "Τα μπλεξα με Ρωσιδα.... Γιατι πολυ απλα μου αρεσουν...και με τις ελληνιδες μια χαρα τα περνουσα απλα με κερδισαν οι πρωτες"

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ -> "Οι καργιολες... οι ελλεηνιδες... που θελουν φραγκα..και εχουν απαιτησεις και και και και.... πηγα και τα μπλεξα με ρωσιδα ζητω οι ρωσιδες"

με τον πρωτο θα σκυλιασουν και ισως απο μονες τους να σε αναζητησουν καποια στιγμη και να ρεφαρεις
με τον δευτερον εισαι καταδικασμενος.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
κανετε ενα βασικο λαθος. υποθετετε οτι ο εχων χρημα ειναι ο ελλην και η ανατολικη η φτωχη. αρα, εξ ορισμου, εχουμε σχεση εξαρτησης.

στη ρωσια, καθε ωρα, προστιθετε ενας νεος εκατομυριουχος. αυτος, εχει κορες. αρα, μπορει κανεις να στοχευσει και σε κοπελες που δεν ειναι εξαρτημενες. ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ Ρωσιδοφιλοι. Οταν η γκομενα δεν ειναι αφραγκη, μπορειτε να την κουμανταρετε?

Ε???

Γιατι εχω την αμυδρη εντυπωση οτι δεν μπορειτε. οποις μπορει να κουμανταρει ελληνιδα χωρις να την εχει εξαρτημενη, μπορει και Ρωσιδα. τα υπολοιπα, τα ακουω βερεσε.

Είχα γράψει παλιότερα. Γνώρισα 2 Ρωσσίδες. Η μία normal, με άποψη, γελούσε, παρέα. Η άλλη χειρότερη από βλάχα ελληνίδα. Οπότε ρωτάω, Και εσύ από τη Ρωσσία ε; Ναι. Έχεις καιρό εδώ; 12 χρόνια  :2funny:

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παρατήρησα πως μιλάτε για ΣΧΕΣΗ και όχι ''κάτσε να σε πηδηκουλήσω και μετά τράβα να μού μαντάρεις τις κάλτσες''. Οπότε, προς τι η ανάγκη να ''κουμαντάρεις''; Στη σχέση έχεις ΣΥΝΤΡΟΦΟ που κινείται και αναπτύσσεται παράλληλα με σένα.
Αυτονόητο πως, ΣΧΕΣΗ μπορείς να έχεις μόνο με Δυτικο-, Κεντρο-Ευρωπαίες και Αμερικανές ή Ελληνίδες που έχουν ένα γονέα (καλύτερα μητέρα) από εκεί. Έτσι παύουν να είναι Ελλεεινίδες  :2funny:.
Εξαίρεση, όπως έχω γράψει και παλιότερα, μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ για τις Σομαλές -για ευνόητους λόγους ;).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και βεβαια εχουν τα δικια τους...
Η καλυτερη λυση οπως εχουν πει συναγωνιστες, ειναι ή να μην μενεις ελλαδα οπου ολοι ειναι λιγουρια, ή ίσως να μην εχεις πολλα πολλα με ελληνιδες/ελληνες/σογια/φιλες κλπ, αν και κομματι δυσκολο να γινει, εκτος αν εισαι σε κανενα ξενο μερος, δεν ξερω.
Απο τη μια δεν μπορεις και να την απομονωσεις, απο την αλλη αμα πολυσυγχρωτιζεται με τον ελληνικο συρφετο, μοιραια 'θα χαλασει'

Μια καλη λυση βεβαια που σκεφτομαι τωρα, ειναι να μην δουλευει. Ή μηπως παλι, 'αργια μητηρ πασης κακιας'? Να μη δουλευει αλλα να ειναι 'σοβαρη', οχι τηλεφωνο, σουλατσο και τα μυαλα πανω απο τη σκουφια, να μπορει να εκτιμησει οτι της παρεχει ο ελλην ανδρας.

Τι ειναι καλυτερο τελικα, για να μεινει η αλλοδαπη μας οσο το δυνατον πιο αλωβητη απο ελληνικα κουσουρια?

Τι βλακείες είναι αυτές;πώς θα μείνει αλώβητη;εσυ δηλαδή αν πας Ρωσία δε θα αλλάξεις;Ελληναράς θα μείνεις;
Οι Ρωσίδες στην Ελλάδα αλλάζουν πολύ πολύ γρήγορα και βλεποντας τις Ελληνίδες καταλαβαίνουν τι πλεονέκτημα έχουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
in the long term όλες ίδιες είναι. Δε προσφέρει κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα η αλλοδαπή πάντα όταν μιλάμε για ΣΧΕΣΕΙΣ!

Από τις αλλοδαπές θέλουμε κυρίως φτηνό πληρωμένο γαμήσι είτε κάνα εύκολο πήδημα - περιπέτεια, αυτό έχει νόημα να αναζητάς.

Επισκέπτης

Πέρα απο την πλάκα τώρα..την κάνω απο το σκατοθρεντάκι,το βαρέθηκα.
'Οταν η επισκεψιμότητα του θρεντ περιοριστεί στο 1 μελος και 1 επισκέπτης ρίχτε μια φωνή και θα έρθω .. :grin:

παρεπιπτοντος μιας και ειμαι εδω καλο ταξιδι αλλιντ. και θα ξαναγραψης του αγιου ανημερα 40 σελιδες σε μια μερα και 2000 επισκεψης θα αργιση αυτη ηστιγμη!ξερεις ομως ποτε μπορει να συμβη και να μεινη ενα ατομο? οταν ολοι θα εχουμε παντρευτη τα ρωσιδια και εσυ θα ψαχνης ατομο να μιλησης πακα πακα τσελουγιο σαν τον ιουδα να ουμε! :2funny: :2funny: :2funny:
Παντρευτήκατε τα ρωσσίδια Σωτο? :grin:
Διάβαζω κάτι παλιά ποστ και γελάω  :tooth:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ο γειτονας ειναι με μια ρουμανα εδω και 5-6χρονια...δουλα την εχει ο τυπος κυριολεκτικα...

ενας γνωστος τα ειχε με αλβανιδα ,το ιδιο...

οσοι ξερω που τα χουν η τα χαν με ρωσιδες μονο για πηδημα τις ειχαν...

τωρα ο καθενας οτι μπορει κανει...ξερω κι ατομο που του τα φαγε ολα η ρωσιδα και ηταν και νεος ο μαλακας,35-38 χρονων...το σπιτι της εγραψε ο κοπανος...

Επισκέπτης
ο γειτονας ειναι με μια ρουμανα εδω και 5-6χρονια...δουλα την εχει ο τυπος κυριολεκτικα...

ενας γνωστος τα ειχε με αλβανιδα ,το ιδιο...

οσοι ξερω που τα χουν η τα χαν με ρωσιδες μονο για πηδημα τις ειχαν...

τωρα ο καθενας οτι μπορει κανει...ξερω κι ατομο που του τα φαγε ολα η ρωσιδα και ηταν και νεος ο μαλακας,35-38 χρονων...το σπιτι της εγραψε ο κοπανος...
Όχι ρε συ μην τα λες έτσι απότομα,αυτες είναι πλούσιες ,ντύνονται πανακρίβου και δεν είναι λιγούρες να λιγουριάζουν για μια πούτσα...Οι Ελληνίδες τα κάνουν αυτά που λες.Ο Μέμος μου τα έμαθε έτσι,στα λέω εγγυημένα :2funny: :2funny: :2funny:

[flash=800,800]]

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506

Ε???

...Καλά, εσύ πήγαινε να απορρίψεις κανα Ντιρόβιο και άσε τις Ρωσίδες...ΔΕΝ κατέχεις γρι...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
Όχι ρε συ μην τα λες έτσι απότομα,αυτες είναι πλούσιες ,ντύνονται πανακρίβου και δεν είναι λιγούρες να λιγουριάζουν για μια πούτσα...Οι Ελληνίδες τα κάνουν αυτά που λες.Ο Μέμος μου τα έμαθε έτσι,στα λέω εγγυημένα :2funny: :2funny: :2funny:

[flash=800,800]]

...Πάλι το κόμπλεξ σας, ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ. Έτη φωτός απέχουν τα Ρωσάκια....

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
ναι αλλα δεν μας ειπες γιατι γελας για τις παπαριες τις ξεκαφορτες,εγω ομως που τις βλεπω περα το πως ειναι ντυμενες κλπ,περα απο το οτι τρωνε τα καλυτερα μαλλον θα πω μια πετυχημενη ατακα,ΚΚΚΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨΨΨΨΨΨΨΨΨΤΤΤΤΤΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Συναδελφοι χαιρετω, τωρα τελευταια διαβαζω το θρεντ απο την αρχη, χωρις να εχω προχωρησει πολυ, θελω να ποσταρω...σημειωνω οτι δεν εχω ουτε συζυγο, ουτε γκομενα αλλοδαπη, ειχα ομως στο παρελθον περιστασιακες σχεσεις.

ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Ελεεινιδες κλαψτε. Τα πραγματα ξερω ειναι δυσκολα, αλλα η αγορα ειναι ελευθερη κι ο ανταγωνισμος σαρωτικος.
Οι αλλοδαπες ειναι συνηθως πολυ ομορφοτερες, λιγοτερο σπασαρχιδισες και τελικα σου αφηνουν πολυ εντονη τη γευση της καλοπερασης, της φροντιδας και της ανεμελης σχεσης. Εννοειται οτι αυτα ειναι γενικοτητες και παραδειγματα υπαρχουν πολλα. Ειναι ομως αδιαμφησβητητο οτι οι συνθηκες μεσαστις οποιες μεγαλωνουν οι γυναικες, τις πλαθουν αναλογα. Και η παραδοση κι η κουλτουρα και τα προτυπα...
Τις ρωσοβλαχαρες που γνωρισαμε παλιοτερα, ας τις ξεχασουμε. Εχω προσωπικη πειρα και θυμαμαι εξοδους μελετημενες ωστε να μην με γνωριζουν γιατι η βλαχια τους ηταν προφανης! το ιδιο και η ομορφια τους ομως που εκανε τις ιθαγενεις να κοιταζουν με φθονο! τωρα πια και αυτες εμαθαν και να ντυνονται και να τρωνε και να φερονται. Σιγα την επιστημη! Το να ξεφυλλισεις μερικα περιοδικα μοδας και να αντιγραψεις το πως ντυνονται, τρωνε, φερονται οι αλλες γινεται! ευκολα! αντε ομως να κοψεις τη συνηθεια να του τα σπας...η να πεφτεις για υπνο με γκρινια, η να ζητας, να ζητας, να ζητας...ΠΑΡΤΕ ΤΑ!
κι απο σεξ? ψηφιζω ξενες. Οι δικες μας ειναι ολο ταμπου και στην πλειονοτητα τους εμαθαν να το δινουν κανοντας σου χαρη που θα γαμησεις την αρχοντομουναροσυνη τους. Οι ξενες γαμιουνται μαζι σου! γι αυτο και τις ελεεινιδες πρεπει να τις γαμας 2 μηνες για να χαλαρωσουν, ενω οι ξενες απο τα πρωτα γαμησια αφηνονται και βλεπεις αστρα!  αν εχουν ταλεντο βεβαιως...
Σκεφτειτε συναδελφοι σε τι δυσκολη θεση περιερχονται οι συντοπιτισες. Μεγαλωνουν, κοιταζουν γυρω τους και βλεπουν πανεμορφες ρατσες να τους παιρνουν τους αντρες, οι οποιοι πλεον τις αντιμετωπιζουν με χαμογελο! Χαμογελο που λεει, δεν σας εχουμε αναγκη! εχουμε κι αλλες επιλογες! ειμαστε ελευθεροι, τρεμετε!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
...Καλά, εσύ πήγαινε να απορρίψεις κανα Ντιρόβιο και άσε τις Ρωσίδες...ΔΕΝ κατέχεις γρι...

κατεχω την απλη λογικη. επιβολη σε κατωτερο, ειναι ευκολο. και αντιαισθητικο. και τα σχολιακια, στους ομοιους σου παπαρακο. σαν και εσενα, εχουμε χιλιαδες να μας ξυνουν τα αρχιδια. γκεγκε?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
κατεχω την απλη λογικη. επιβολη σε κατωτερο, ειναι ευκολο. και αντιαισθητικο. και τα σχολιακια, στους ομοιους σου παπαρακο. σαν και εσενα, εχουμε χιλιαδες να μας ξυνουν τα αρχιδια. γκεγκε?

...Ποιον κατώτερο ρε μαλάκα? Είχα την τύχη να γνωρίσω Ρωσίδες και Ουκρανέζες με μόρφωση, αξιοπρέπεια, προσωπικότητα και συμπεριφορά. Για εμφάνιση και κρεβάτι ας μη μιλήσουμε, γιατί οι εγχώριες πρέπει να βρουν τρύπα να κρυφτούνε. Όσο για τις νεώτερες Ανατολικοευρωπαίες, τις χαλάσανε κάτι ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΠΟΣΚΥΛΑ σαν του λόγου σου που έχουν θεοποιήσει το χρήμα. Άντε τώρα στο μαγαζάκι σου ΤΕΝΕΚΕ, που στις 4 γραμμές που γράφεις έχεις 5 χτυπητά ορθογραφικά λάθη. MBAΚΑΛΗ....

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:s&m_3: :s&m_3:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ..

ΜΕ ΡΩΣΙΔΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ , ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ειδα στο YouTube μια ταινια για τα καμακια της Ροδου,τι να πω αλλες εποχες.Τα πραγματα εχουν αλλαξει παρα παρα πολυ απο τοτε,δηλαδη τοτε πραγματικα ο μεσος Ελληνας ηταν ελκυστικος τωρα πρεπει να κανεις τοσα κολπα και τοσους συνδυασμους,πραγματικα οι τοτε δε θα καταλαβαιναν ποτε τους τωρα.

Επισκέπτης
Εγώ επιμένω ότι
οι αλλοδαπές πρέπει να χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

Ανατολικές & μη ανατολικές.

Για τις ανατολικές ισχύουν τα ίδια με τις ελληνίδες σε σχέση με χρήμα και sponsoring!
Απλά οι ταρίφες είναι χαμηλότερες.

Οι μη ανατολικές με φράγκα είναι άλλη περίπτωση.
Εκεί μετράει το τι γκόμενος είσαι και όχι το τι έχεις.

Το ίδιο ισχύει όμως και σε ελληνίδες με φράγκα.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
lakis, υπεραπλουστευουμε μιλωντας για ενα και μονο παραγοντα. Πολλοι παραγοντες καθοριζουν τη σταση μιας γυναικας. Χρημα δικο της, χρημα δικο σου, καλλιεργεια, εμπειρια, προτυπα, παραδοση, οικογενειακη κατασταση-αρχες, χαρακτηρας, προσωπικο συστημα αξιων κλπ
Εδω, μιλαμε για γενικα χαρακτηριστικα  καθε ξενης ρατσας.
Εχω γνωρισει ανατολικες που γυρευαν σπονσορα, το ιδιο ομως μου εχει συμβει και με ελεεινιδες και το ιδιο και με ευρωπαιες! το ανυποφορο ηταν οτι οι ελεεινιδες το εκαναν απο φιλοσοφια κιοχι απο αναγκη! φυσικο αν σκεφτεις οτι η μεση μανουλα τις μεγαλωσε με την προτροπη, να βρει κανενα καλο (χαζο) παιδι να παντρευτει, με λεφτα για να τη ζει! 
Αντιθετα, ξενες με καποια οικονομικη ανεξαρτησια, δεν γυρευαν φανερα σπονσορινγκ σε καθε ευκαιρια. Εχω γνωρισει ανατολικη που δεν με αφηνε να πληρωσω με τιποτα οταν με φιλοξενουσε! κι εχω βγει με καλοβαλμενες ελεεινιδες που δεν εκαναν τον κοπο να κανουν εστω την κινηση να πληρωσουν μια στις τοσες. ουυυυστ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom