Επισκέπτης
Απάντησε αν θέλεις και στην ερώτηση όμως.Το ανέφερα, για να μη νομισθεί ότι είναι από αυτούς που Ελλειεινολογούν επαιτώντας για μουνί. (Σε σχέση με κάποιους άλλους νηστικούς και από εδώ μέσα).
Απάντησε αν θέλεις και στην ερώτηση όμως.Το ανέφερα, για να μη νομισθεί ότι είναι από αυτούς που Ελλειεινολογούν επαιτώντας για μουνί. (Σε σχέση με κάποιους άλλους νηστικούς και από εδώ μέσα).
Γιατί ρωτάς ;
Ο φτωχομπινές εδώ είναι σε κάποιο -όποιο- βαθμό λεφτάς εκεί. Μην ξεκινάμε από το μηδέν. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
Απάντησε αν θέλεις και στην ερώτηση όμως.
Ποιά χοντροκώλα είσαι από εδώ μέσα? :S :S :S
Κοίτα. Αν πραγματικώς ευημερούντες νοούνται αποκλειστικά και μόνο οικονομικά ευημερούντες που είναι και της μόδας , ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Δεν είναι έτσι όμως.Αντελήφθην. Τούς ευημερούντες τους έχουν "καπαρώσει" οι εδώδιμες και αφήνουν στις αποικιακές τα παρτάλια.
Πάρα ταύτα παραμένει γεγονός ότι οι περισσότεροι νουνεχής και πραγματικώς ευημερούντες νυμφεύονται αλλοδαπές.
Τα "φτωχομπινεδιάρικα " μυαλά μας συμπίπτουν φίλτατε.
Μπορείς απλά να πεις ότι δεν ξέρεις την απάντηση ή ότι δεν γουστάρεις να απαντήσεις. Η συζήτηση εδώ από όσο αντιλαμβάνομαι είναι αυτόβουλη. Δε σε αναγκάζει κανείς να την κάνεις.Ποιά χοντροκώλα είσαι από εδώ μέσα? :S :S :S
Μπορείς απλά να πεις ότι δεν ξέρεις την απάντηση ή ότι δεν γουστάρεις να απαντήσεις. Η συζήτηση εδώ από όσο αντιλαμβάνομαι είναι αυτόβουλη. Δε σε αναγκάζει κανείς να την κάνεις.
Δε μένει, παρά να συμπέσουν και τα timetables μας για να απολαύσωμεν κάποιο αναψυκτικό ή οτιδήποτε άλλο, σε κάποιο πολυπληθή δημόσιο χώρο..... pm me.
Μπορείς απλά να πεις ότι δεν ξέρεις την απάντηση ή ότι δεν γουστάρεις να απαντήσεις. Η συζήτηση εδώ από όσο αντιλαμβάνομαι είναι αυτόβουλη. Δε σε αναγκάζει κανείς να την κάνεις.
Είσαι γνήσιος χαζός ή εξακολουθείς να αποφεύγεις την ερώτηση ;Eri.....εσύ είσαι?
Κι εγώ κάτι σε ρώτησα , αν θυμάσαι.Κάτι σε ρώτησα, αν θυμάσαι.
Αλλά δεν απάντησες.
Είσαι γνήσιος χαζός ή εξακολουθείς να αποφεύγεις την ερώτηση ;
Κοίτα. Αν πραγματικώς ευημερούντες νοούνται αποκλειστικά και μόνο οικονομικά ευημερούντες που είναι και της μόδας , ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Δεν είναι έτσι όμως.
Πραγματικά ευημερούντες είναι οι άνθρωποι που πριν και πάνω από όλα είναι ευημερούντες στην ψυχική τους υγεία και διατηρούν την ψυχική τους ισορροπία. Όταν -ενδόμυχα ίσως- κάποιος παίρνει αλλοδαπή για να καλύψει αντρικά χαρακτηριστικά στα οποία υπολείπεται με την οικονομική του ευημερία , κλάφτα Χαράλαμπε !!
Διάλεξες το πρώτο. Δεν πειράζει. Καλή καρδιά και καλή συνέχεια !Σ'αυτή την ερώτηση....μόνο ο Άγιος μπορεί να απαντήσει......(σε λίγες ημέρες).
Είσαι γνήσιος χαζός ή εξακολουθείς να αποφεύγεις την ερώτηση ;
Σ'αυτή την ερώτηση....μόνο ο Άγιος μπορεί να απαντήσει......(σε λίγες ημέρες).
Κι εγώ , αλλά αφού πίνεις καφέ με τον άλλον λογικό είναι να μην με κατάλαβες. Δεν πειράζει , καλή καρδιά !Νομίζω ότι ήμουν σαφής στην τοποθέτηση μου.
Διάλεξες το πρώτο. Δεν πειράζει. Καλή καρδιά και καλή συνέχεια !
Κι εγώ , αλλά αφού πίνεις καφέ με τον άλλον λογικό είναι να μην με κατάλαβες. Δεν πειράζει , καλή καρδιά !
Αυταρέσκεσθαι να την φοράτε ;Αρέσκεσθαι στην ετικετοποίηση ?