sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
χαιρομε για το ενδιαφερον σου μουρο μου,κοντα εως ελαχιστα βρισκομε!Παντρεύτηκες τελικά sotirof?
χαιρομε για το ενδιαφερον σου μουρο μου,κοντα εως ελαχιστα βρισκομε!Παντρεύτηκες τελικά sotirof?
εσυ καλο ειναινα μην βγαζης συμπερασματα,και ουτε να τολμας να υποθεσης,οντως με 700 ποστ,διαβασε την βιβλιογραφια των 5500 π0στ μου και θα δης τι ειχα και τι δεν ειχα,προς το παρον εισε μεταξεταστεοςδηλαδη, εσεις λογω της σχεσης σας με μια αλλοδαπη, την οποια θα νυμφεφθειτε κι όλλας, έχετε γίνει ειδήμων του θέματος? Τολμώ να υποθέσω πως πέραν αυτής ουδεμία άλλη εμπειρία είχατε.... απορώ με την κενότητα ορισμένων εδω μέσα και το χειρότερο με αυτούς που υποκλίνονται σε αυτή...
το οτι εχω 700 ποστς δε σημαινει οτι γεννηθηκα την ημερα που εγγραφηκα εδω κυριε! τα χω πει 100 φορες!εσυ καλο ειναινα μην βγαζης συμπερασματα,και ουτε να τολμας να υποθεσης,οντως με 700 ποστ,διαβασε την βιβλιογραφια των 5500 π0στ μου και θα δης τι ειχα και τι δεν ειχα,προς το παρον εισε μεταξεταστεος
που? εχετε καποιο λινκ παρακαλω? εαν εσφαλα ζητω προκαταβολικα συγνωμη, αλλα ειμαι σιγουρος πως δεν εχω σφαλει!osooso....ο sotirof εxει βάλει φωτογραφίες της γκόμενας του και έχει διηγηθεί και εμπειρίες του...
διαβασετα ολα,θα δεις για πολωνη μολδαβη,κλπ.η προσωπικη ζωη του καθενος δεν ειναι σηριαλ να παιζη,καθις για την ζωη του εχη και τις αρχες του,οι αξιοτημοι κυριοι που ανααφερες θελουν και το κανουν και μεγια τους και χαρα τους,εδω ανταλασουμε αποψης,και δεν ποσταρω φωτο απο διασιμες αλλα ουτε και νο νειμ,εχω καλη μνημη και θυμαμε πι..τα ελεγε αυτα τα λογια,τελος παντων,αντι να κρινετε κυριε,εχετε να παραθεσετε σχετικα με το θεμα?αν οχι ασχοληθητε με κατι αλλο.το οτι εχω 700 ποστς δε σημαινει οτι γεννηθηκα την ημερα που εγγραφηκα εδω κυριε! τα χω πει 100 φορες!
Επειδη εχω διαβάσει αρκετά απο τα χιλιάδες σας ποστς, γιαυτο ακριβώς κατέληξα σε αυτό μου το συμπέρασμα! Γιατι άπαντα βρύθουν κενότητας και αμπλαουμπλίασης βασιζόμενα σε εμπειρίες τρίτων! Εχετε παραθεσει ποτε κάποια φωτογραφία απο μια σχέση σας? ποτέ! έχετε διηγηθεί ποτέ την εμπειρία σας? ποτέ! Σε αντίθεση με τον κ. Δημητρακις29 ο οποίος είναι απότι φαίνεται μονιμος κάτοικος ρωσίας, τον κ. Ιωσηφ Μπλασκο ή κάποια άλλα μέλη που έχουν γράψει με λεπτομέρειες και φωτογραφικές αποδείξεις τις εμπειρίες από τα ταξίδια τους σε όλα τα μέρη της Γής εσείς μόνο παραθέτετε σοφιστίες του αέρα και φωτογραφίες από διάσημες αλλοδαπές! Κάνω λάθος?
εφ όσον λοιπόν πρόκειται για νημα ανταλαγής αποψεων, οπως λετε, ποιος ο λογος των σοφιστιων και των υπερφύαλων τίτλων τιμής?διαβασετα ολα,θα δεις για πολωνη μολδαβη,κλπ.η προσωπικη ζωη του καθενος δεν ειναι σηριαλ να παιζη,καθις για την ζωη του εχη και τις αρχες του,οι αξιοτημοι κυριοι που ανααφερες θελουν και το κανουν και μεγια τους και χαρα τους,εδω ανταλασουμε αποψης,και δεν ποσταρω φωτο απο διασιμες αλλα ουτε και νο νειμ,εχω καλη μνημη και θυμαμε πι..τα ελεγε αυτα τα λογια,τελος παντων,αντι να κρινετε κυριε,εχετε να παραθεσετε σχετικα με το θεμα?αν οχι ασχοληθητε με κατι αλλο.
χωροφυλακες εχη στο συνταγμα,αφου δεν λες κατι επι της ουσιας και εισε μια επαναληψη του παρελθοντος,απο τις πολλες που ακουω χαιρετε....εφ όσον λοιπόν πρόκειται για νημα ανταλαγής αποψεων, οπως λετε, ποιος ο λογος των σοφιστιων και των υπερφύαλων τίτλων τιμής?
το με τι θα ασχοληθώ δεν θα μου το υποδείξετε εσείς κύριε! ελεος πια, σε κάθε νήμα και απο ένας χωροφύλακας!
Στις φωτο της γυναίκας των ονείρων μου είχε βάλει.Δεν πέφτω έξω.Sotirof έτσι δεν είναι?που? εχετε καποιο λινκ παρακαλω? εαν εσφαλα ζητω προκαταβολικα συγνωμη, αλλα ειμαι σιγουρος πως δεν εχω σφαλει!
οπως αντιλαμβανεστε, μαλλον εγω εχω δικιο για τις κρισεις μου, ωραιοτατη μου κυρια!είχε βάλει ο Μακης μια φωτό και είχες πει οτι ήταν η γκόμενα σου..κάτι τέτοιο θυμάμαι...μια μιλφ ξανθιά,με μαγιο και γυαλί ηλίου.
Εγω ειμαι παντρεμενος με γυναικα ρουμανα. Ειμαστε μαζι 6 χρονια και με εχει στα οπα οπα. Δεν ειμαι μοντελο ουτε πλουσιος. Δεν νομιζω οτι θα ειχα τετοιο δεσιμο με καμια ντοπια καργιολα που να με σεβετε και να με αγαπαει με τοση ανιδιοτελεια. Αυτα προς γνωση ακι συμορφωση. Δεν ειναι οι ξενες οι καργιολες αλλα οι ντοπιες κακομαθημενες κλωσες.
εσυ παντα δικιο νομιζης οτι εχης,τρομποκρισεις εχεις,ξεκολα,ο Μακης εβαλε,οχι εγω μια απο τις πολλες ηταν αλιντι,καταλαθος ,αλλα δεν πειραζη.οπως αντιλαμβανεστε, μαλλον εγω εχω δικιο για τις κρισεις μου, ωραιοτατη μου κυρια!
για του λογου το αληθες αλιντι.Σωτήρη μοιάζει λίγο στην δικιά σου ή μου φαίνεται???????????
οσο καινα ασχοληθης με ελληνιδες δεν θα βγαλης ακρη,αυτα που εχης δη δεν εχουν να κανουν με χρημα αλλα με αγαπη,ενταξη μια γυναικα για να ειναι ασφαλης,πρεπη και ο αντρας να εχη μερικα στανταρ,καντανταη κουραστικο οτι η αλλοδαπη ερχετε μονο για λεφτα ειναι κουτο και χαζο,δηλ, η ελληνιδα για τι ερχετε μονο για ας γελασουμε,διπλες απαιτησης απο τις αλδ.,μπαινουμε σε μια καφετερια και βλεπουμε τα τραπεζια 3-4 στην μια μερια και αλλες τοσες στην αλλη,τυχαιο?ελαχιστα ζευγαρια βλεπης,εγω δεν διαφωνω με τις σχεσεις,αρκη να υπαρχη χημεια.απλα ο ελληνας σημερα μες το μεγαλο ανχος χρειαζετε στηριξη και οχι κραξιμο,ολο αυτο γινετε βαρος,και για αυτο τελικα καταληγη στην αλδ.γιατι εχη την συμπεριφορα στηριξης,ξερη την δυσκολια και εχη πιο ψημενη ζωη,απο την κακομαθημενη ελληνιδα που μεχρι να τελειωση το σχολειο την εκπαιδευση,οπωσ θελετε πεστετο,ολα στα χερια,το αποτελεσμα ειναι γνωστο...
Ρε φιλε ειπες μεγαλη κουβεντα τωρα. Στηριξη.
Κι ο αντρας για να προκοψει, θελει στηριξη. Δεν θελει βδελλα ελληνιδα με τρελες απαιτησεις!
Πες μου, θελω να το ακουω (που ηταν και In εκφραση πιο παλια), οντως οι ξενες που λεμε, στηριζουν τον αντρα;
Αυτο ειναι μυθος φιλε που λες....
Οταν μια γυναικα στηριξει εναν ανδρα θα πρεπει να τον θελει πολυ....
Και δεν εχει να κανει με την εθνικοτητα αλλα με την ψυχη και τον ποθο !!!!!!
Οταν η γυναικα στηριξει τον ανδρα, και ο ανδρας νιωσει την ψυχικη ηρεμια, τοτε πολλα μπορουν να γινουν ....
Αλλα θα πρεπει και ο αντρας να αξιζει και οχι να ειναι ρεμπελος και χαρτομουτρο μεθυστακας κτλ....
Μονο τοτε μπορουν να μετακινηθουν βουνα...
Αποψη μου...
σωστη η αποψη σου δημητρη,ποτε δεν αναφερομε σε αντρες κοπροσκυλα,αλλα σε βιοπαλεστες,με την εννοια του σωστου αντρα,οχι του φτωχου,υπαρχουν βεβαια κατι χαζες που μπλεκουν με τετοιους τυπους που αναφερεις,αλλα αυτες τις θεωρω,τελειωμενες και ανισοροπες.Αυτο ειναι μυθος φιλε που λες....
Οταν μια γυναικα στηριξει εναν ανδρα θα πρεπει να τον θελει πολυ....
Και δεν εχει να κανει με την εθνικοτητα αλλα με την ψυχη και τον ποθο !!!!!!
Οταν η γυναικα στηριξει τον ανδρα, και ο ανδρας νιωσει την ψυχικη ηρεμια, τοτε πολλα μπορουν να γινουν ....
Αλλα θα πρεπει και ο αντρας να αξιζει και οχι να ειναι ρεμπελος και χαρτομουτρο μεθυστακας κτλ....
Μονο τοτε μπορουν να μετακινηθουν βουνα...
Αποψη μου...
Ρε φιλε ειπες μεγαλη κουβεντα τωρα. Στηριξη.
Κι ο αντρας για να προκοψει, θελει στηριξη. Δεν θελει βδελλα ελληνιδα με τρελες απαιτησεις!Πες μου, θελω να το ακουω (που ηταν και In εκφραση πιο παλια), οντως οι ξενες που λεμε, στηριζουν τον αντρα;