γιατι φιλε νομιζης οτι με κραζουν?παντα παω το μαχαιρι στο τελος,και βεβαια σε στηριζη,κατα αρχας ας διαλησουμε τον μυθο των χρηματων,τωρα στην ρωσσια παιρνουν οι ρωσσιδες σε μια μικρη πολι 400-600ευρω,οταν λεω μικρη μπορει και να μενουν 2000000,το βιωτικο επιπεδο μιας ρωσιδας ειναι αρκετα υψηλο σε σχεση με παλιοτερα χρονια,εχουν συχρονιστη σε πολλα πραγματα με την ευρωπη και σαν κρατος τωρα ειναι μια δυνατη οικονομια,σε σχεση με την ελληνιδα που παιρνη τα ιδια σχεδον αλλα ζη σε μια φτωχη χωρα που κοβη και το δωρο,το τελευταιο οπλο κσαταναλωτισμου που ειχε.Τωρα οι οροι αντιστραφηκαν,τι ειναι πιο ευκολο?απο μια καλη ζωη με 10 πιστωτικες και 5δανεια να ζης φτωχα η απο φτωχα να ζης πλουσια?Η απαντηση ειναι μια,οταν η γυναικα ξερη να διαχειριζετε σωστα το χρημα και ξερη πως βγαινη,τοτε το εκτιμα και να σε σιγουρος θα σε στηριξη και στην δυσκολη σου ακομα και υπομονη θα κανη γιατι ειναι μαθημενη,η ελληνιδα λογω του ονειρου που ζουσε,θα προσγειωθη ασχημα,λιγα λεφτα πολλα χρεη,αρα τι χρειαζετε?φραγκα για να ισσοροπιση την οικονομικη της κατασταση και απο που θα τα παρη?απο τον ελληνακο,και εδω θα βγουν οι αγαπουληδες και θα πουν λες μλμ. κλπ.δεν ειναι τυχαιο που τα διαζυγια πεφτουν βροχη,στην πρωτη δυσκολια η ελληνιδα πνιγετε και εγκαταλειπη,γιατι?εμεις οι ιδιοι χαλασαμε το σπιτι μας γιατι οι γονεις μας ειναι υπερπροστατευτικοι και δεν θελουν να μας ληψη τιποτα,με την παροδο το χρονου,χαθηκαν οι γιαγιαδες μας οι νοικοκυρες που ειχαν το σπιτι στα οπα οπα,αυτοι που καναν κουμαντο στα λεφτα ηταν οι αντρες και οι γυναικες στο σπιτι και υπηρχε ευημερια,τωρα?οταν φτανης25 χρονων και τρεχουν απο πισω σου ακομα τι περιμενης ποτε θα ψηθης να κανης οικογενια και να μαθης να αντεχης τις δυσκολιες,και τωρα που τελειωνουν τα παραμυθια που εχουν ωραιο τελος,γιατι αυτο δεν εχη τι κανουμε?αναφερω μια γνωστη ατακα της ελληνιδας,στο μουνι μου,εχω την δουλεια μου δεν σε εχω αναγκη κλπ.τωρα που σε λιγο που δεν θα υπαρχη αυτη η σιγουρια?που το πλαστικο χρημα κατερευσε?,σμαρτακι,τσιγαρακι,υφακι τελος. Επειδη εχω την ευκαιρια να συναναστρεφομε με κοσμο και με τους μεν και τους δε βλεπω τις διαφορες,βλεπω το επιπεδο,και αναρωτιεμε,που θα παμε,συνεχιζετε......