Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 500K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ρε φιλε ειπες μεγαλη κουβεντα τωρα. Στηριξη.
Κι ο αντρας για να προκοψει, θελει στηριξη. Δεν θελει βδελλα ελληνιδα με τρελες απαιτησεις!
Πες μου, θελω να το ακουω (που ηταν και In εκφραση πιο παλια), οντως οι ξενες που λεμε, στηριζουν τον αντρα;
γιατι φιλε νομιζης οτι με κραζουν?παντα παω το μαχαιρι στο τελος,και βεβαια σε στηριζη,κατα αρχας ας διαλησουμε τον μυθο των χρηματων,τωρα στην ρωσσια παιρνουν οι ρωσσιδες σε μια μικρη πολι 400-600ευρω,οταν λεω μικρη μπορει και να μενουν 2000000,το βιωτικο επιπεδο μιας ρωσιδας ειναι αρκετα υψηλο σε σχεση με παλιοτερα χρονια,εχουν συχρονιστη σε πολλα πραγματα με την ευρωπη και σαν κρατος τωρα ειναι μια δυνατη οικονομια,σε σχεση με την ελληνιδα που παιρνη τα ιδια σχεδον αλλα ζη σε μια φτωχη χωρα που κοβη και το δωρο,το τελευταιο οπλο κσαταναλωτισμου που ειχε.Τωρα οι οροι αντιστραφηκαν,τι ειναι πιο ευκολο?απο μια καλη ζωη με 10 πιστωτικες και 5δανεια να ζης φτωχα η απο φτωχα να ζης πλουσια?Η απαντηση ειναι μια,οταν η γυναικα ξερη να διαχειριζετε σωστα το χρημα και ξερη πως βγαινη,τοτε το εκτιμα και να σε σιγουρος θα σε στηριξη και στην δυσκολη σου ακομα και υπομονη θα κανη γιατι ειναι μαθημενη,η ελληνιδα λογω του ονειρου που ζουσε,θα προσγειωθη ασχημα,λιγα λεφτα πολλα χρεη,αρα τι χρειαζετε?φραγκα για να ισσοροπιση την οικονομικη της κατασταση και απο που θα τα παρη?απο τον ελληνακο,και εδω θα βγουν οι αγαπουληδες και θα πουν λες μλμ. κλπ.δεν ειναι τυχαιο που τα διαζυγια πεφτουν βροχη,στην πρωτη δυσκολια η ελληνιδα πνιγετε και εγκαταλειπη,γιατι?εμεις οι ιδιοι χαλασαμε το σπιτι μας γιατι οι γονεις μας ειναι υπερπροστατευτικοι και δεν θελουν να μας ληψη τιποτα,με την παροδο το χρονου,χαθηκαν οι γιαγιαδες μας οι νοικοκυρες που ειχαν το σπιτι στα οπα οπα,αυτοι που καναν κουμαντο στα λεφτα ηταν οι αντρες και οι γυναικες στο σπιτι και υπηρχε ευημερια,τωρα?οταν φτανης25 χρονων και τρεχουν απο πισω σου ακομα τι περιμενης ποτε θα ψηθης να κανης οικογενια και να μαθης να αντεχης τις δυσκολιες,και τωρα που τελειωνουν τα παραμυθια που εχουν ωραιο τελος,γιατι αυτο δεν εχη τι κανουμε?αναφερω μια γνωστη ατακα της ελληνιδας,στο μουνι μου,εχω την δουλεια μου δεν σε εχω αναγκη κλπ.τωρα που σε λιγο που δεν θα υπαρχη αυτη η σιγουρια?που το πλαστικο χρημα κατερευσε?,σμαρτακι,τσιγαρακι,υφακι τελος.                                                                                                                     Επειδη εχω την ευκαιρια να συναναστρεφομε με κοσμο και με τους μεν και τους δε βλεπω τις διαφορες,βλεπω το επιπεδο,και αναρωτιεμε,που θα παμε,συνεχιζετε......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε σοτιροφ σωστα τα λες δικιε μου  :2funny: :2funny: :2funny:

τσιγαρακι , σμαρτακι και υφακι.

Γενικα η ελλεηνιδα δεν αντεχει την ανεχεια τυποι  :rockon: :rockon: :rockon:

νομιζει πως το μουνι της ειναι για χρυσα μαξιλαρια....

αλλα το περιεργο ειναι πως το νομιζει μονο αυτη αυτο  :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.646
Πόντοι
2.637
Ναι ρε φιλε, εννοειτε, συμφωνω με οσα λες.
Εδω ομως πανω κατω αυτο λεμε. Εκτος εξαιρεσεων, 'καλα παιδια'-ελληνες, και τρωνε χοντρο φτυσιμο απο ελληνιδες, κι απο στηριξη ουτε συζητηση...
Αμα δεν αξιζει καποιος, ας μην εχει κι απαιτηση για στηριξη.
Αλλα να το παλευεις, να αγωνιζεσαι, να αξιζεις ρε αδερφε(ο καθενας καπου υπερεχει, καπου το παλευει), και να τρως φτυσιμο απο την καθε ελληνιδα καριολα(στην ψυχη πρωτιστως), ε αντε γεια!
:thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δυστυχώς φίλε όλες έχουν λίγο πολύ τρελές απαιτήσεις...πολύ δύσκολο να βρεις γυναίκα σήμερα είτε ντόπια είτε αλλοδαπή που να σε στηρίζει και να σε νοιάζεται...η συντριπτική πλειοψηφία είναι φαντασμένες και παρτάλια.

τυπε εδω τα μπαζα εχουν αρχισει τις απαιτησεις  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν θα τις εχουν οι μετριες??? και οι ωραιες??? 
δεν εχει καλη νοοτροπια η ελληνιδα πρεπει να το δεκτουμε αυτο
οπως και αν το παιξεις....
απλα τις περισσοτερες φορες το παιζεις οτι και καλα δεν πειραζεσαι
ενω απο μεσα θα βραζεις  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τυπε σοτιροφ σωστα τα λες δικιε μου  :2funny: :2funny: :2funny:

Γενικα η ελλεηνιδα δεν αντεχει την ανεχεια τυποι  :rockon: :rockon: :rockon:

αλλα το περιεργο ειναι πως το νομιζει μονο αυτη αυτο  :2funny: :2funny:
[/quote}                                                                                                                          οταν το ονειρο τελειωνη,ερχετε η πικρα,κακο του κεφαλιου τους αν δεν αλλαξουν,εμεις παμε στις ξενες και οχι αυτες σε εμας,ο λογος?το φτυσιμο που τρως οταν πηδιεσε να μην της ληψη τιποτα κα σε λεει αχρηστο,δλδ.αυτη τι ειναι χρησιμη?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε σοτιροφ σωστα τα λες δικιε μου  :2funny: :2funny: :2funny:

Γενικα η ελλεηνιδα δεν αντεχει την ανεχεια τυποι  :rockon: :rockon: :rockon:

αλλα το περιεργο ειναι πως το νομιζει μονο αυτη αυτο  :2funny: :2funny:

οταν το ονειρο τελειωνη,ερχετε η πικρα,κακο του κεφαλιου τους αν δεν αλλαξουν,εμεις παμε στις ξενες και οχι αυτες σε εμας,ο λογος?το φτυσιμο που τρως οταν πηδιεσε να μην της ληψη τιποτα κα σε λεει αχρηστο,δλδ.αυτη τι ειναι χρησιμη?

δικιε μου δεν βγαζεις ακρη αν και εισαι σωστος...
αν πας να πεις ενα παραπονο σε βγαζουν αμεσως κομπλεξικο  :2funny: :2funny: :2funny:
Εχω μια γνωστη τυπε η οποια αν και 21 χρονων φοιτητρια ακομη μολις γνωρισει
καποιον αμεσως θελει να ξερει αν η δουλεια που κανει ειναι καλη κτλπ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εδω παιζει ανεργια και πεινα κ το κοριτσακι δεν εχει καταλαβει που βρισκεται  :2funny:
τι να πεις.... ακρη δεν βγαζεις  

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αν πας να πεις ενα παραπονο σε βγαζουν αμεσως κομπλεξικο  :2funny: :2funny: :2funny:
καποιον αμεσως θελει να ξερει αν η δουλεια που κανει ειναι καλη κτλπ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εδω παιζει ανεργια και πεινα κ το κοριτσακι δεν εχει καταλαβει που βρισκεται  :2funny:
για αυτο ειμε με ξενη και ηρεμισα,το πρωτο πραγμα που θα αντιπαραταξουν ειναι,ηρθε για τα λεφτα σου,@@ μεντολες,πια τα 600-900ευρω που παιρνη πια ο μεσος ορος?σιγουρα δεν βγαζης ακρη,γιατι?ο εγωισμος υπερισχυει τις λογικης.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.646
Πόντοι
2.637
Διαβαστε φαση ...

Παλια οταν ημουν 25 ετων...
Με μια παρεα βγαινουμε σε κλαμπακι με μεγαλη παρεα και μεσα ηταν 3 κοπελες
Η μια λοιπον απο αυτες ειχε παρει αμπαριζα ολους οσους ηταν στην παρεα
και τους ειχε ταραξει στην ανακριση  :2funny: :2funny: :2funny:
Πως σε λενε ?
Τι δουλεια κανεις ?
Και πολλα αλλα για να καταλληξει στο ...
Ποσα βγαζεις ?  :headbang:

Σε καποια στιγμη ενω επινα το ποτο με πλησιαζει ενας φιλος και μου λεει τα καθεκαστα
και του λεω την προσεξα .....
Ημασταν 8 αγορια και 3 κοριτσια
Καποια στιγμη φτανει και σε μενα και μου αρχιζει την ιδια ανακριση με τους αλλους
(το διαπιστωσα οταν ηρθα σε κουβεντα με τους αλλους μετα απο δυο μερες)
ενω κατι ειχα διαβασει στα χειλη της που μιλουσε με αλλους.
Οταν λοιπον μου εκανε την επιμαχη ερωτηση της απαντω κι εγω....
Οσα και να βγαζω εσενα δεν στα ακουμπω και πηγαινε στον επομενο ....
Τσαντιστηκε και φανηκε απο τις κινησεις της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα κανουν τετοιες ερωτησεις μωρε ?
Και ο αλλος τι ειναι ? Ηλιθιος μαλακας ?
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ......  :headbang:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.627
Πόντοι
216
γιατι φιλε νομιζης οτι με κραζουν?παντα παω το μαχαιρι στο τελος,και βεβαια σε στηριζη,κατα αρχας ας διαλησουμε τον μυθο των χρηματων,τωρα στην ρωσσια παιρνουν οι ρωσσιδες σε μια μικρη πολι 400-600ευρω,οταν λεω μικρη μπορει και να μενουν 2000000,το βιωτικο επιπεδο μιας ρωσιδας ειναι αρκετα υψηλο σε σχεση με παλιοτερα χρονια,εχουν συχρονιστη σε πολλα πραγματα με την ευρωπη και σαν κρατος τωρα ειναι μια δυνατη οικονομια,σε σχεση με την ελληνιδα που παιρνη τα ιδια σχεδον αλλα ζη σε μια φτωχη χωρα που κοβη και το δωρο,το τελευταιο οπλο κσαταναλωτισμου που ειχε.Τωρα οι οροι αντιστραφηκαν,τι ειναι πιο ευκολο?απο μια καλη ζωη με 10 πιστωτικες και 5δανεια να ζης φτωχα η απο φτωχα να ζης πλουσια?Η απαντηση ειναι μια,οταν η γυναικα ξερη να διαχειριζετε σωστα το χρημα και ξερη πως βγαινη,τοτε το εκτιμα και να σε σιγουρος θα σε στηριξη και στην δυσκολη σου ακομα και υπομονη θα κανη γιατι ειναι μαθημενη,η ελληνιδα λογω του ονειρου που ζουσε,θα προσγειωθη ασχημα,λιγα λεφτα πολλα χρεη,αρα τι χρειαζετε?φραγκα για να ισσοροπιση την οικονομικη της κατασταση και απο που θα τα παρη?απο τον ελληνακο,και εδω θα βγουν οι αγαπουληδες και θα πουν λες μλμ. κλπ.δεν ειναι τυχαιο που τα διαζυγια πεφτουν βροχη,στην πρωτη δυσκολια η ελληνιδα πνιγετε και εγκαταλειπη,γιατι?εμεις οι ιδιοι χαλασαμε το σπιτι μας γιατι οι γονεις μας ειναι υπερπροστατευτικοι και δεν θελουν να μας ληψη τιποτα,με την παροδο το χρονου,χαθηκαν οι γιαγιαδες μας οι νοικοκυρες που ειχαν το σπιτι στα οπα οπα,αυτοι που καναν κουμαντο στα λεφτα ηταν οι αντρες και οι γυναικες στο σπιτι και υπηρχε ευημερια,τωρα?οταν φτανης25 χρονων και τρεχουν απο πισω σου ακομα τι περιμενης ποτε θα ψηθης να κανης οικογενια και να μαθης να αντεχης τις δυσκολιες,και τωρα που τελειωνουν τα παραμυθια που εχουν ωραιο τελος,γιατι αυτο δεν εχη τι κανουμε?αναφερω μια γνωστη ατακα της ελληνιδας,στο μουνι μου,εχω την δουλεια μου δεν σε εχω αναγκη κλπ.τωρα που σε λιγο που δεν θα υπαρχη αυτη η σιγουρια?που το πλαστικο χρημα κατερευσε?,σμαρτακι,τσιγαρακι,υφακι τελος.                                                                                                                     Επειδη εχω την ευκαιρια να συναναστρεφομε με κοσμο και με τους μεν και τους δε βλεπω τις διαφορες,βλεπω το επιπεδο,και αναρωτιεμε,που θα παμε,συνεχιζετε......

Ετσι, ακριβως ετσι, ειναι η συγχρονη ελληνιδα.
Πραγματικα δεν εχω να προσθεσω τιποτε αλλο.
Πληρες ψυχογραφημα.
Προσυπογραφω 1000%.
Οποιος εχει βγει στην αγορα εργασιας(εννοω να μην ειναι 20χρονων παιδαρελι και ζει μες τη φαντασια), και εχει συναναστραφει με ελληνιδες, ειναι σιγουρο οτι εχει καταληξει σε αυτα τα συμπερασματα.
Πραγματικα ζουν σε μια φανταστικη διασταση εκτος πραγματικοτητας.
Και ειναι, η συντριπτικη τους πλειοψηφια, για τους λογους που ανεφερες, ΣΚΑΤΟμαθημενες εντελως! Εντελως ομως.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.627
Πόντοι
216

Καλα, ζουν σε παραλληλο συμπαν. Ειναι εκτος τοπου και χρονου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Απο ενα σημειο και μετα ξενερωνεις ο ιδιος με τοσα που χει ακουσει
και πλεον δεν στρεφεσαι στις ξενες επειδη οι ελληνιδες δεν καθονται
αλλα επειδη οντως γουσταρεις να γνωρισεις κατι διαφορετικο  ;)

ΕΓω πχ τυποι μου δεν πηγαινω με πουτανες επειδη δεν μου καθονται οι εξω
χεχεχε ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΕΓω πχ τυποι μου δεν πηγαινω με πουτανες επειδη δεν μου καθονται οι εξω
χεχεχε ;)

παιχτη μου ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ πρεπει να τα βαλεις αυτα, να τα βλεπουν οι κακοηθεις που βιαζονται να βγαλουν συμπερασματα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
παιχτη μου ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ πρεπει να τα βαλεις αυτα, να τα βλεπουν οι κακοηθεις που βιαζονται να βγαλουν συμπερασματα

αστους να λενε τυπε 
πανε να με διαβαλλουν
αλλα ο αγωνας θα δικαιωθει  :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ετσι, ακριβως ετσι, ειναι η συγχρονη ελληνιδα.
Πραγματικα δεν εχω να προσθεσω τιποτε αλλο.
Πληρες ψυχογραφημα.
Προσυπογραφω 1000%.
Οποιος εχει βγει στην αγορα εργασιας(εννοω να μην ειναι 20χρονων παιδαρελι και ζει μες τη φαντασια), και εχει συναναστραφει με ελληνιδες, ειναι σιγουρο οτι εχει καταληξει σε αυτα τα συμπερασματα.
Πραγματικα ζουν σε μια φανταστικη διασταση εκτος πραγματικοτητας.
Και ειναι, η συντριπτικη τους πλειοψηφια, για τους λογους που ανεφερες, ΣΚΑΤΟμαθημενες εντελως! Εντελως ομως.
τοχουμε πη πολλες φορες,αλλαγη νοοτροποιας θελουν,και να αναλαμβανουν και ευιθυνες!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ακομα μια αλιντι,και υπαρχουν αλλες 2 αν θυμαμε καλα.

Απ: Η φωτό της γυναίκας των ονείρων μου
« Απάντηση #1556 στις: Ιουνίου 12, 2010, 11:01:48 pm »
Παράθεση
Παράθεση από: makis1985 στις Ιουνίου 12, 2010, 10:59:19 pm

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
δεν ειναι τυχαιο που τα διαζυγια πεφτουν βροχη,στην πρωτη δυσκολια η ελληνιδα πνιγετε και εγκαταλειπη,γιατι?

Υπάρχει και πρόσφατο παράδειγμα συναγωνιστή από εδώ μέσα!

Επισκέπτης
ακομα μια αλιντι,και υπαρχουν αλλες 2 αν θυμαμε καλα.

Απ: Η φωτό της γυναίκας των ονείρων μου
« Απάντηση #1556 στις: Ιουνίου 12, 2010, 11:01:48 pm »
Παράθεση
Παράθεση από: makis1985 στις Ιουνίου 12, 2010, 10:59:19 pm
Όχι αγόρι μου.Ήταν μια ξανθιά μιλφ ψηλή με λεοπαρδαλε μαγιό και γυαλιά ηλίου..Πάντως είχες πει οτι ειναι η γκόμενα σου.Είμαι τόσο σίγουρη που κόβω τα βυζιά μου..αμα προλάβω μετά θα ψάξω και θα το βρω.Εχεις ανοίξει και διάφορα θρεντ με ρωσσίδες τρομάρα σου..που να πρωτοκοιτάξω :cheesy:
Θα το βρω όμως...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Stories