giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
ντενεκέ,το καλυτερο που εχεις να κανεις εσυ ειναι να πας και να γαμι
αλληλουϊαααα
εριξα 2 πρωινά..
μετράνε ή θα πρεπει να λιώσω ??
ντενεκέ,το καλυτερο που εχεις να κανεις εσυ ειναι να πας και να γαμι
αλληλουϊαααα
μαναρι νευρακια εχεις σημερα?Δεν ξέρω κι εγώ πόσες σελίδες τώρα κανονίζετε την ΤΡΟΜΕΡΗ εξοδο σας, που θα γίνει το έλα να δεις με τις θεομουνάρες που θα κάνουν επίσημη πρώτη στο συγκλονιστικό Μπουρνάζι.Λες και δεν έχετε κινητά να τα πείτε,μας έχετε ζαλίσει σε 2 θρεντ με τις μαλακίες σας.Και μην μου πει κανείς αν δεν μου αρέσει να μην διαβάζω και σχολιάζω οπως μου είπε ο κύριος Σοτίροφ τις προάλλες και μου απαγόρεψε κιόλας να γράφω στο σκατοθρέντ..Όπου γουστάρω θα διαβάζω ΚΑΙ θα σχολιάζω ,δημόσια συζήτηση είναι..αλλιώς να τα λέγατε στο τηλέφωνο.Εδώ θα έχετε σχολια.
Είναι επίσης σαν να περπατάω στον δρόμο με έξω τα βυζιά και να αναρωτιέμαι σαν χαζοπουτάνα γιατί με κοιτανε γυναίκες κι άντρες.
Αυτά δεν μπορώ ..τις χαζοπουτανιές.Πες κυρία μου "Είμαι τούμπανο και μούναρος και το επιδεικνύω γιατί έτσι γουστάρω" και ο συνοδός της αντίστοιχα να πει "Χαίρομαι που κυκλοφορώ τέτοια γυναίκα και καμαρώνω ".Απλά πράγματα.
ηρεμα ειναι τα πνευματα τιτανομεγιστοτεραστιοαπεριόριστε πιτσι μου..ασ ιρεμισουν τα πνευματα γιατι το τσυτσυνι μου θελι να τιμορισι σιμερα ατακτα βαλβιδακια.....
το τσυτσυνι μου θελει να ξεροχισι και σιντομα πανο στιν καραφλιτσα σου γιατι εχισ γινι πολι ξεβρακοκεφαλο αγορι τορα τελευτεα!ηρεμα ειναι τα πνευματα τιτανομεγιστοτεραστιοαπεριόριστε πιτσι μου..
το τσουτσουνι σου θελει να το παιξει τιμωρος ή η βαλβιδουλα σου ??
ε ελα ρε τσογλαναριό να βαλεις ενα χερακι..το τσυτσυνι μου θελει να ξεροχισι και σιντομα πανο στιν καραφλιτσα σου γιατι εχισ γινι πολι ξεβρακοκεφαλο αγορι τορα τελευτεα!
εχισ ξεχασει το πιτσακι σου τελιοσ :'( :'( :'( :'( :'(
σε εχι φαι ι δουλια στο ξοκλισι πατερ μυ!!!!
Νευριάζω όταν διαβάζω ανεγκέφαλους με iq χρυσόμυγας .μαναρι νευρακια εχεις σημερα?
δεν ερχονται οι υπερθεϊκες Ελλεηνιδες να αγορασουνε βρακακια και εχεις αγχωθει?
υπαρχει παντα και η λυση της λαίκης μουρο μου.....
Μην αγχωνεσαι μαναρι μου,Νευριάζω όταν διαβάζω ανεγκέφαλους με iq χρυσόμυγας .
Παρεμπιπτόντως το μαγαζί πάει κατα διαόλου τελευταία και με βάζει μέσα εδώ και καιρό..νεύρα όμως δεν έχω καθόλου..πάμε γι'άλλα
την ακουτε??βαθια μιλαει... ;)Νευριάζω όταν διαβάζω ανεγκέφαλους με iq [glow=red,2,300]χρυσόμυγας[/glow] .
Παρεμπιπτόντως το μαγαζί πάει κατα διαόλου τελευταία και με βάζει μέσα εδώ και καιρό..νεύρα όμως δεν έχω καθόλου..πάμε γι'άλλα
Παρεμπιπτόντως το μαγαζί πάει κατα διαόλου τελευταία και με βάζει μέσα εδώ και καιρό..
εσωρουχα πουλαω
Τι μαγαζί έχεις ρε Άλι?
....και αυτοεκτιμιση στις Ελλεηνιδες.... ;)εσωρουχα πουλαω
Δε νομίζω σα μπίζνα να έχει πρόβλημα - εκτός αν έχουν μπει οι Κινέζοι και στα εσώρουχα.εσωρουχα πουλαω
Ναι μωρέ το αντιλαμβάνομαι, αλλά σκέφτομαι ότι οι γυναίκες πάντα αγοράζουν τέτοια πράγματα. Αντίθετα εμείς τη βγάζουμε μ' ένα μπλου-τζην όλο το χρόνο.Παντού εχει πρόβλημα pristine,στον ιδιο κλάδο είμαι,χάλι μαύρο είναι
Ο μεγαλύτερος τζίρος της χρονιάς ήταν Αγ.Βαλεντίνου.Απο κει και μετά με πάει γαμιώντας.Δε νομίζω σα μπίζνα να έχει πρόβλημα - εκτός αν έχουν μπει οι Κινέζοι και στα εσώρουχα.
Δεν ξέρω βέβαια - τεσπα.
Ναι μωρέ το αντιλαμβάνομαι, αλλά σκέφτομαι ότι οι γυναίκες πάντα αγοράζουν τέτοια πράγματα. Αντίθετα εμείς τη βγάζουμε μ' ένα μπλου-τζην όλο το χρόνο.
Έχει γαμηθεί φυσικά όλη η οικονομία και φοβάμαι τρελή ύφεση του χρόνου, αλλά να σου πω κάτι? Όταν τ' αρχίδια οι δημοσιογράφοι (δες το Μακεδονία TV ρε συ, άσε τα μεγάλα) μέρα νύχτα στις ειδήσεις - μιζέρια, πίκρα, λουκέτα κλπ - λειτουργεί το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, ρε συ. Φοβάται ο άλλος/η.
Είναι δύσκολα τα πράγματα για όλους, αλλά έλεος ρε πούστη μου.