Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
την επομενη φορα θα κανονισω στον τελευταιο οροφο γνωστου ξενοδοχειου με μπαρ και πισινα να περασουμε πιο ομορφα :rockon: :rockon: :rockon:

μην τα λες αυτά δημοσίως καραδοκεί η αλίντι θα μας κράξει πάλι :2funny: :2funny: :2funny:

αν μπορούσαν τα παιδιά νωρίτερα και ήμουνα πιο κοντά θα ανέβαινα δεν θα υπήρχε θέμα......αναμένω την επόμενη επανεμφανισή σου  :grin: :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μην τα λες αυτά δημοσίως καραδοκεί η αλίντι θα μας κράξει πάλι :2funny: :2funny: :2funny:

αν μπορούσαν τα παιδιά νωρίτερα και ήμουνα πιο κοντά θα ανέβαινα δεν θα υπήρχε θέμα......αναμένω την επόμενη επανεμφανισή σου  :grin: :grin:
δεν υπαρχη προβλημα και αυτη καλοδεχουμενη!

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπερα κυριοι.Πως ειναι τα κεφια?  :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
είσαι μεγάλη κάρδια Σώτο!!!!!!!!!!!!!!!!! :sunglasses:
εγω προσωπικα δεν ειχα και ουτε εχω με κανενα τιποτα να χωρισω περναμε ομορφα λεμε και τα αστεια μας και τις γνωμες μας αλλα ολα εχουν και ενα οριο ειδικα αν δεν σε γνωριζη ο αλλος!και προσωπικα δεν εχω πειραξη κανενα!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ας μου επιτραπεί η παρέμβαση!
Συντροφοι, μην "τσιμπάτε"! Είναι γνωστή τακτική.
Το forum, άλλωστε, είναι ελεύθερο να εκφράζεται κανείς, φυσικά χωρίς να προσβάλλει και απαξιεί τις απόψεις των άλλων.
Για να είμαστε "μάγκες" και "καραμποζουκλίδες", πρέπει να ακούμε (διαβάζουμε) τις θέσεις όλων και με τη δικιά μας επιχειρηματολογία να πείθουμε ενδεχομένως για το αντίθετο!
Η τοποθέτησή μου αυτή συμπεριλαμβάνει και την κυρία (κατά δήλωσή της), που παρεμβαίνει κατά καιρούς (και καλά κάνει), τοποθετούμενη με βάση τις εμπειρίες και τη ... θέση της. Αποδεκτό και τίθεται σε κριτική, όπως και ο καθένας που εκτίθεται με θέσεις και απόψεις.
Άλλωστε και ο ίδιος, ο γράφων, έστω και πίσω από το συγκεκριμένο nikname, έχω εκφράσει άποψη και (ίσως) έχω πάρει θέση στο σχετικό θέμα και βεβαίως έχω εκτεθεί σε κριτική!

Υ.Γ.: Παρεμπιπτόντως, Σωτήρη καλησπέρα!
καλησπερα αν και το βλεπω τωρα σωστος :rockon: :rockon: :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.937
Πόντοι
12.056
Σωτηρη γερα...και γάμα τα μουνια ρε παικτη  :rockon: :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σωτηρη γερα...και γάμα τα μουνια ρε παικτη  :rockon: :rockon:
τα ιδια και τα ιδια μας πρηξανε τα @@ δεν φτανει που πηδαν το θρεντ δεν ποσταρουν και τιποτα να ουμε ουτε μια φωτο :2funny:

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερεις τι λες γιατι δεν γνωριζεις!!!!!!!!!λιγουρες δεν ειμαστε εμεις αλλα αυτοι που μας κοιτανε ο λογος τωρα που μας κοιτανε?πρωτου ποσταρεις να κατανοεις τι διαβαζεις!

Μάλλον εσύ δεν κατανοείς τι διαβάζεις.Αναφέρθηκα στην απάντηση του pirforos που είπε ότι γυρνάγανε κεφάλια και κοιτάγανε το dead pussy walking και αυτούς απεκάλεσα λιγούρια.Εσύ αφενός δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάς για κάτι που δε σε αφορά μιας και δε σε κάνω καν quote και αφετέρου δεν καταλαβαίνω γιατί μυγιάζεσαι.Έχεις τη μύγα;Έχεις πρόβλημα κατανόησης;
Τέλος, δεν είναι ότι δε γνωρίζω αλλά ότι ΔΕ θέλω να γνωρίζω.Δεν ανήκω στην κατηγορία που κυκλοφορεί μια γκόμενα 10 πόντους ψηλότερή του ως τρόπαιο για να γυρίσουν ένα μάτσο λιγούρια να την κοιτάξουν και παράλληλα να κοιτάξουν και τον κακομοίρη που την κυκλοφορεί,ούτε στην κατηγορία που θα μαζέψει το χαρτζηλίκι ενός χρόνου για να πάει μια βδομάδα στη Μόσχα να γαμίσει.Με ενδιαφέρει το καλό γαμήσι και αυτό το βρίσκω.Τα υπόλοιπα είναι αρχίδια μάντολες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom