Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
απλα ποσταρω αυτα που λες,ετσι να τα βλεπει ο κοσμος για να βγαζη συμπερασματα οτι εχεις σχεση με το αντικειμενο του θεματος!

Απαντάω στα γραφόμενα.Η ροή της κουβέντας είναι off topic ούτως ή άλλως.Η αισθητική μου δεν με ενδιαφέρει αν σου αρέσει ή όχι και δεν έχω σκοπό να στην εξηγήσω.Μου αρκεί το ότι δεν μου αρέσει η αισθητική της σκηνής που πριν 2 σελίδες αναφέρθκε και αυτήν σχολίασα.

Επισκέπτης

Ωραια ας απαντησω εγω τοτε αφου αναφερθηκες στο ποστ μου..Δεν ξερεις ουτε το συναγωνιστή ουτε τη Ρωσιδα του...Συγκεκριμενα η κοπελα ενοχληθηκε παρα πολυ που την κοιταγαν ολοι οι λιγουρες το ιδιο και αυτος και δε θελουν να ξαναπατησουν εκει. Χεστηκε αυτος να επιδειξει τη Ρωσιδα... Οσο για το περιστατικο το ανεφερα για να περιγραψω αυτη ακριβως τη λιγουριαση που κανει αρκετες γυναικες να ψωνιζονται αλλοδαπες και ημεδαπες. Οσο για αυτους που πανε Μοσχα δεν πανε ολοι για να γ@μησουν πανε και καποιοι που θελουν να κανουν καποια σοβαρη γνωριμια..

Μάλλον εσύ δεν κατανοείς τι διαβάζεις.Αναφέρθηκα στην απάντηση του pirforos που είπε ότι γυρνάγανε κεφάλια και κοιτάγανε το dead pussy walking και αυτούς απεκάλεσα λιγούρια.Εσύ αφενός δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάς για κάτι που δε σε αφορά μιας και δε σε κάνω καν quote και αφετέρου δεν καταλαβαίνω γιατί μυγιάζεσαι.Έχεις τη μύγα;Έχεις πρόβλημα κατανόησης;
Τέλος, δεν είναι ότι δε γνωρίζω αλλά ότι ΔΕ θέλω να γνωρίζω.Δεν ανήκω στην κατηγορία που κυκλοφορεί μια γκόμενα 10 πόντους ψηλότερή του ως τρόπαιο για να γυρίσουν ένα μάτσο λιγούρια να την κοιτάξουν και παράλληλα να κοιτάξουν και τον κακομοίρη που την κυκλοφορεί,ούτε στην κατηγορία που θα μαζέψει το χαρτζηλίκι ενός χρόνου για να πάει μια βδομάδα στη Μόσχα να γαμίσει.Με ενδιαφέρει το καλό γαμήσι και αυτό το βρίσκω.Τα υπόλοιπα είναι αρχίδια μάντολες.

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Εμένα πάλι με κοιτάζουν οι ελεεινίδες με τα κοντά-ρωσσάκια που κυκλοφορώ και σχολιάζουν....
Στ'αρχίδια μου τις γράφω τις καριόλες και για τον λιγούρη τον σερβιτόρο που στην μαρίνα του Π.Φαλήρου του έπεσε ο δίσκος κάτω έχω μόνο περαστικά να του πω.

Επισκέπτης
Με οτι και να κυκλοφορησεις και με ψηλες και με κοντες θα σχολιασουν...τα κλασικα πουτ@να Ρωσιδα, πως ντυνεται, που τη μαζεψε και τετοια..Βασικα ζηλευουν επειδη τα Ρωσιδια ξερουν τι θελουν ενω αυτες που σχολιαζουν μαλλον ανηκουν στο 69% περαστικα τους..

[URL unfurl="true"]http://sex-gr.blogspot.com/2010/04/69.html[/url]

Εμένα πάλι με κοιτάζουν οι ελεεινίδες με τα κοντά-ρωσσάκια που κυκλοφορώ και σχολιάζουν....
Στ'αρχίδια μου τις γράφω τις καριόλες και για τον λιγούρη τον σερβιτόρο που στην μαρίνα του Π.Φαλήρου του έπεσε ο δίσκος κάτω έχω μόνο περαστικά να του πω.

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Με οτι και να κυκλοφορησεις και με ψηλες και με κοντες θα σχολιασουν...τα κλασικα πουτ@να Ρωσιδα, πως ντυνεται, που τη μαζεψε και τετοια..Βασικα ζηλευουν επειδη τα Ρωσιδια ξερουν τι θελουν ενω αυτες που σχολιαζουν μαλλον ανηκουν στο 69% περαστικα τους..

Κατά βάθος, εμείς φταίμε που τους παραδώσαμε τον έλεγχο...
Αν παραείσαι καλός, σε παίρνει ο διάολος.

Οι γυναίκες είναι γυναίκες. Αν περιμένεις να συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι
ενώ τους έχεις δώσει πλήρη έλεγχο, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !

(γενικά μιλάω)

Άντε τα λέμε, έβαλα κ' ένα απόσπασμα από μια αγαπημένη ταινία.

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992

69%  :new_shocked:
Τουλάχιστον εμείς ρίχνουμε και κανένα  :knockinb: στις πουτάνες και ξελαμπικάρουμε. Αυτές πως την παλεύουν;

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
69%  :new_shocked:
Τουλάχιστον εμείς ρίχνουμε και κανένα  :knockinb: στις πουτάνες και ξελαμπικάρουμε. Αυτές πως την παλεύουν;

Με τις καβάτζες, τους "φίλους"( :2funny:) και την χείρα (όσες δεν ντρέπονται τόοοοοσο πολύ πια...)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166

Επισκέπτης
την επομενη φορα θα κανονισω στον τελευταιο οροφο γνωστου ξενοδοχειου με μπαρ και πισινα να περασουμε πιο ομορφα :rockon: :rockon: :rockon:και ασε θα δειξουμε σε φωτο πια ειναι τα λιγουρια :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι βάλε μας καμιά φωτό Σοτίροφ καλό μου απο τον τελευταίο όροφο γνωστού ξενοδοχείου με μπαρ και πισίνα γιατί δεν έχουμε ξαναδεί.Ζούμε στον μπίθουλα,βγαίνουμε μόνο τις αργίες  στην "Ψησταριά του Μαστρο-Μήτσου" και γενικά καταλαβαίνεις πόσο εξωπραγματικές και παραμυθένιες μας φαίνονται όλα αυτές οι χλιδάτες καταστάσεις με ρωσσίδες,άσπρες μπότες φίδι,μπουρνάζια,μίνια μαύρα και δήθεν βλαμένες αντιδράσεις του τύπου..."Μα γιατί με κοιτάνε?τι έχω?"
..Αχαχαχα και καλάααα...Ο ελλεινιδισμός σε όλο του το μεγαλείο.Αναρωτιέμαι ποιά είναι πιο Ελλεεινίδα τελικά?Αυτή που κοιτάει την βλαχάρα?Η βλαχάρα που το παίζει χαζή στα στούρνα τους άντρες της παρέας και ρωτάει "Μα τι έχω?Ρόμπα τελείως μα τελείως..
Και έρχονται μετά οι κοκκινιστοί χαφτομούνηδες να μου πουν τι?Εδώ δεν είστε ικανοί να αναγνωρίσετε μια απλή χαζοπουτάνα ..πωπω έχω ξενερώσει τελείως με την πάρτυ σας..Τόσο ηλίθιοι είναι πλέον οι άντρες ρε γαμώτο?

μην τα λες αυτά δημοσίως καραδοκεί η αλίντι θα μας κράξει πάλι :2funny: :2funny: :2funny:
:grin:

δεν υπαρχη προβλημα και αυτη καλοδεχουμενη!
Ε όχι χρυσό μου...και να με δει  κανένας γνωστός/η να πίνω ποτά με δευτεροκλασσάτες τύπισσες εκ Ρωσσίας με μαύρα μινι απο την λαική και συνοδούς με λευκή μπότα φίδι? :grin:

Επισκέπτης
Σημερα ειχαμε βγει παλι με το συναγωνιστη απ το σαιτ και το Ρωσιδι του...καλα τι να σας πω..Περναγαμε απ το πεζοδρομο στο Μπουρναζι και γυρναγαν κεφαλια... :grin: αντρες και γυναικες να κοιταξουν τον ξανθο πειρασμο με τα δωδεκαποντα και το μαυρο μινι...και μετα μας ρωταγε αυτη μα γιατι κοιτανε ολοι τι εχω... :2funny: Its greece baby.... :grin:

Ωραια ας απαντησω εγω τοτε αφου αναφερθηκες στο ποστ μου..Δεν ξερεις ουτε το συναγωνιστή ουτε τη Ρωσιδα του...Συγκεκριμενα η κοπελα ενοχληθηκε παρα πολυ που την κοιταγαν ολοι οι λιγουρες το ιδιο και αυτος και δε θελουν να ξαναπατησουν εκει Χεστηκε αυτος να επιδειξει τη Ρωσιδα... Οσο για το περιστατικο το ανεφερα για να περιγραψω αυτη ακριβως τη λιγουριαση που κανει αρκετες γυναικες να ψωνιζονται αλλοδαπες και ημεδαπες. Οσο για αυτους που πανε Μοσχα δεν πανε ολοι για να γ@μησουν πανε και καποιοι που θελουν να κανουν καποια σοβαρη γνωριμια..
αλλιντη πλακα εχεις!φωιο θα βγαλουν τα 2 1,87 και 1,90 που χω μαζι για αυτο με αγαπανε,πηρε φωτοα η αθηνα κανεις τους δεν το πιστευε αλλα..........ο σοτιροφ....ειναι..εδω..και με το ασπρο φιδι που ειναι καλοκαιρινο :rockon: :rockon: :rockon:

αυριο να δειτε τη θα γινη :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

απο μαλακιες μας χορτασανσημερα το βραδυ να δεις τη θα γινη!!!!

Επισκέπτης
Τουλάχιστον να παραδέχεστε κύριοι οτι γουστάρετε να σας κοιτάνε και να μην λέτε μαλακίες.Στην τελική δεν είναι κακό να κυκλοφορεις ωραίο μουνί και να χαίρεσαι που στο κοιτάνε αντί να το παίζεις θιγμένος και εξοργισμένος με τα λιγούρια..μαλακίες όλο μαλακίες!Είναι σαν να βγαίνω εγώ στο site που έχω ποστάρει και τον τελευταίο πόρο του δέρματός μου και να λέω "Μα γιατί με κοιτάτε?Τι έχω?
Είναι επίσης σαν να περπατάω στον δρόμο με έξω τα βυζιά και να αναρωτιέμαι σαν χαζοπουτάνα γιατί με κοιτανε γυναίκες κι άντρες.
Αυτά δεν μπορώ ..τις χαζοπουτανιές.Πες κυρία μου "Είμαι τούμπανο και μούναρος και το επιδεικνύω γιατί έτσι γουστάρω" και ο συνοδός της αντίστοιχα να πει "Χαίρομαι που κυκλοφορώ τέτοια γυναίκα και καμαρώνω ".Απλά πράγματα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Τουλάχιστον να παραδέχεστε κύριοι οτι γουστάρετε να σας κοιτάνε και να μην λέτε μαλακίες.Στην τελική δεν είναι κακό να κυκλοφορεις ωραίο μουνί και να χαίρεσαι που στο κοιτάνε αντί να το παίζεις θιγμένος και εξοργισμένος με τα λιγούρια..μαλακίες όλο μαλακίες!Είναι σαν να βγαίνω εγώ στο site που έχω ποστάρει και τον τελευταίο πόρο του δέρματός μου και να λέω "Μα γιατί με κοιτάτε?Τι έχω?
Είναι επίσης σαν να περπατάω στον δρόμο με έξω τα βυζιά και να αναρωτιέμαι σαν χαζοπουτάνα γιατί με κοιτανε γυναίκες κι άντρες.
Αυτά δεν μπορώ ..τις χαζοπουτανιές.Πες κυρία μου "Είμαι τούμπανο και μούναρος και το επιδεικνύω γιατί έτσι γουστάρω" και ο συνοδός της αντίστοιχα να πει "Χαίρομαι που κυκλοφορώ τέτοια γυναίκα και καμαρώνω ".Απλά πράγματα.
τωρα,

εσυ τί προσποιεισαι ?

οτι ζεις σε αλλη χωρα ????

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Δεν ξέρω κι εγώ πόσες σελίδες τώρα κανονίζετε την ΤΡΟΜΕΡΗ εξοδο σας, που θα γίνει το έλα να δεις με τις θεομουνάρες που θα κάνουν επίσημη πρώτη στο συγκλονιστικό Μπουρνάζι.Λες και δεν έχετε κινητά να τα πείτε,μας έχετε ζαλίσει σε 2 θρεντ με τις μαλακίες σας.Και μην μου πει κανείς αν δεν μου αρέσει να μην διαβάζω και σχολιάζω οπως μου είπε ο κύριος Σοτίροφ τις προάλλες και μου απαγόρεψε κιόλας να γράφω στο σκατοθρέντ..Όπου γουστάρω θα διαβάζω ΚΑΙ θα σχολιάζω ,δημόσια συζήτηση είναι..αλλιώς να τα λέγατε στο τηλέφωνο.Εδώ θα έχετε σχολια.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom