Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.935
Πόντοι
12.056
Θεσσαλονικη εκλεισε εσωρουχάδικο πολύ καλό πανω στην εγνατία πρόσφατα,10 χρόνια μαγαζί,και δεν είναι το μόνο

Η Θεσσαλονικη παει χαλια εδω και μια πενταετια στο θεμα του ρουχου γενικος....

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Ο μεγαλύτερος τζίρος της χρονιάς ήταν Αγ.Βαλεντίνου.Απο κει και μετά με πάει γαμιώντας.
Απο λαικές ψωνίζουν βασικά οι γυναίκες ..ρούχα,εσώρουχα τα πάντα..Εδώ στην περιοχή μου κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον..και μιλάω για σοβαρά καταστήματα  όχι του σωρού.

παρε πάγκο για λαικη.  ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Καλά που υπάρχουν ακόμα πουτάνες-μασατζίδικα δε λες εδω

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ο μεγαλύτερος τζίρος της χρονιάς ήταν Αγ.Βαλεντίνου.Απο κει και μετά με πάει γαμιώντας.
Απο λαικές ψωνίζουν βασικά οι γυναίκες ..ρούχα,εσώρουχα τα πάντα..Εδώ στην περιοχή μου κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον..και μιλάω για σοβαρά καταστήματα  όχι του σωρού.
Ωχ!!! :S Θα πω το ίδιο σα να σε ήξερα ρε Άλι - μην το βάζεις κάτω και αν δεις τα σκούρα, αλλάζεις. Είχαμε πιάσει κουβέντα με τον arcans ένα βράδυ για ελεύθερους επαγγελματίες κλπ και του έλεγα για δουλειές που υπάρχουν, απλά πρέπει να μην κολώνεις και να μην τα θες όλα έτοιμα.

Πχ μου έλεγε φίλος που μετακόμισε κάπου στα Μεσόγεια - ψάχνει να βρει πλυντήριο/στεγνωτήριο (εργένης γαρ) και πρέπει να κάνει χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο για να βρει.

Επισκέπτης
Ωχ!!! :S Θα πω το ίδιο σα να σε ήξερα ρε Άλι - μην το βάζεις κάτω και αν δεις τα σκούρα, αλλάζεις. Είχαμε πιάσει κουβέντα με τον arcans ένα βράδυ για ελεύθερους επαγγελματίες κλπ και του έλεγα για δουλειές που υπάρχουν, απλά πρέπει να μην κολώνεις και να μην τα θες όλα έτοιμα.

Πχ μου έλεγε φίλος που μετακόμισε κάπου στα Μεσόγεια - ψάχνει να βρει πλυντήριο/στεγνωτήριο (εργένης γαρ) και πρέπει να κάνει χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο για να βρει.
Ναι υπάρχουν λύσεις μην λέμε μαλακίες.Απλά χρειάζεται συγκροτημένη σκέψη και οργάνωση. ;)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ναι βάλε μας καμιά φωτό Σοτίροφ καλό μου απο τον τελευταίο όροφο γνωστού ξενοδοχείου με μπαρ και πισίνα γιατί δεν έχουμε ξαναδεί.Ζούμε στον μπίθουλα,βγαίνουμε μόνο τις αργίες  στην "Ψησταριά του Μαστρο-Μήτσου" και γενικά καταλαβαίνεις πόσο εξωπραγματικές και παραμυθένιες μας φαίνονται όλα αυτές οι χλιδάτες καταστάσεις με ρωσσίδες,άσπρες μπότες φίδι,μπουρνάζια,μίνια μαύρα και δήθεν βλαμένες αντιδράσεις του τύπου..."Μα γιατί με κοιτάνε?τι έχω?"
..Αχαχαχα και καλάααα...Ο ελλεινιδισμός σε όλο του το μεγαλείο.Αναρωτιέμαι ποιά είναι πιο Ελλεεινίδα τελικά?Αυτή που κοιτάει την βλαχάρα?Η βλαχάρα που το παίζει χαζή στα στούρνα τους άντρες της παρέας και ρωτάει "Μα τι έχω?Ρόμπα τελείως μα τελείως..
Και έρχονται μετά οι κοκκινιστοί χαφτομούνηδες να μου πουν τι?Εδώ δεν είστε ικανοί να αναγνωρίσετε μια απλή χαζοπουτάνα ..πωπω έχω ξενερώσει τελείως με την πάρτυ σας..Τόσο ηλίθιοι είναι πλέον οι άντρες ρε γαμώτο?

:grin:

Ε όχι χρυσό μου...και να με δει  κανένας γνωστός/η να πίνω ποτά με δευτεροκλασσάτες τύπισσες εκ Ρωσσίας με μαύρα μινι απο την λαική και συνοδούς με λευκή μπότα φίδι? :grin:
περαστικα!τον sotirof δεν μπορει να τον αγγιξη κανεις με τα λεγομενα του,δεν με νοιαζη τι βλεπης ελλεινιδα και αν εισαι γιατι τα λεγομενα σου ειναι χαμηλοτερου επιπεδου ακομα, μιλας για μενα που τρουλαχιστον με εχουν δει 15 μελοι και ξερουν τι ειναι αυτα που γραφω ενω εσυ με υπηρετρια ρωσιδα και χλιδατη γκομενα εισαι μεσα σε ενα θρεντ συνεχως τωρα που ειδα τα κοριτσια και την συμπεριφορα τους δεν ξερω αν φτανεις στο δεξι τους η αριστερο τους χειλος στην μεση εννοω σιγουρα αυτα που λεω τα πρατω ετσι ειναι το στυλ μου, και οσοι με ξερουν το ξερουν δεν υπαρχει εμποδιο ακουγετε η φωνη μου χωρις το καλωδιο φαε λιγο μπεσελ γιατι σου ανεβηκε η χολιστερινη και παλι περαστικα! :grin: :grin: :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλημερα σε ολους-ες!!!

Επισκέπτης
Ασε ρε φιλε η μονη εικονα που εχουν για τις Ρωσιδες ειναι απ τις κωλομπαρουδες και στριπτιζουδες της Ελλαδας που ουτε καν Ρωσιδες ειναι αλλα Μολδαβοουκρανες..Τους χαλαει που ντυνονται σεξυ και δεν εχουν προβλημα με τον εαυτο τους ουτε ηλιθια κομπλεξ...και γιατι χαλανε τη πιατσα μειωνονται οι μουνοδουλοι που τρεχουν πισω απ τις απαραδεκτες σε εμφανιση και συμπεριφορα ελλεηνιδες..Κλαψτε που λεει και ο Μεμος...

Όντως , οι ξένες (οι ωραίες) αναρωτιούνται τι συμβαίνει όταν τις κοιτάζουν στους ελληνικούς δρόμους . Οι ίδιες , μετά , λένε ότι στη πατρίδα τους δεν συμβαίνει αυτό είτε γιατί είναι διαφορετικές οι αντρικές συνήθειες (Β. και Κ. Ευρώπη) είτε γιατί υπαρχει ωραία μουνοθύελλα και οι άντρες δεν δίνουν σημασία (χώρες Σ. Ένωσης) . Μετά βέβαια συνηθίζουν και το διασκεδάζουν . Μην γίνεσαι επομένως άδικη μαζί τους ...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
ε καλα. τί ειναι αυτο τωρα ? πραγματικη αναγκη της αγορας, ωστε να κανει καποιον να ''το δει'' σοβαρα ??

κατι τετοιες ''σοβαρες σκεψεις'' κανουν καποιοι και μετα φταιει η αγορα, η κριση, η ποτανα η κενωνια γενικοτερα..

Επισκέπτης
Έλα ρόμπα σας έκανα πάλι ρωσσιδοφιλα αγόρια μου.. :-*

Επισκέπτης
περαστικα!τον sotirof δεν μπορει να τον αγγιξη κανεις με τα λεγομενα του,δεν με νοιαζη τι βλεπης ελλεινιδα και αν εισαι γιατι τα λεγομενα σου ειναι χαμηλοτερου επιπεδου ακομα, μιλας για μενα που τρουλαχιστον με εχουν δει 15 μελοι και ξερουν τι ειναι αυτα που γραφω ενω εσυ με υπηρετρια ρωσιδα και χλιδατη γκομενα εισαι μεσα σε ενα θρεντ συνεχως τωρα που ειδα τα κοριτσια και την συμπεριφορα τους δεν ξερω αν φτανεις στο δεξι τους η αριστερο τους χειλος στην μεση εννοω σιγουρα αυτα που λεω τα πρατω ετσι ειναι το στυλ μου, και οσοι με ξερουν το ξερουν δεν υπαρχει εμποδιο ακουγετε η φωνη μου χωρις το καλωδιο φαε λιγο μπεσελ γιατι σου ανεβηκε η χολιστερινη και παλι περαστικα! :grin: :grin: :grin:
ξαναδιάβασε τι γράφεις κι αν βγάλεις άκρη έλα να μου τρυπήσεις τα βυζιά .

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τουλάχιστον να παραδέχεστε κύριοι οτι γουστάρετε να σας κοιτάνε και να μην λέτε μαλακίες.Στην τελική δεν είναι κακό να κυκλοφορεις ωραίο μουνί και να χαίρεσαι που στο κοιτάνε αντί να το παίζεις θιγμένος και εξοργισμένος με τα λιγούρια..μαλακίες όλο μαλακίες!Είναι σαν να βγαίνω εγώ στο site που έχω ποστάρει και τον τελευταίο πόρο του δέρματός μου και να λέω "Μα γιατί με κοιτάτε?Τι έχω?
Είναι επίσης σαν να περπατάω στον δρόμο με έξω τα βυζιά και να αναρωτιέμαι σαν χαζοπουτάνα γιατί με κοιτανε γυναίκες κι άντρες.
Αυτά δεν μπορώ ..τις χαζοπουτανιές.Πες κυρία μου "Είμαι τούμπανο και μούναρος και το επιδεικνύω γιατί έτσι γουστάρω" και ο συνοδός της αντίστοιχα να πει "Χαίρομαι που κυκλοφορώ τέτοια γυναίκα και καμαρώνω ".Απλά πράγματα.
και ποιος ειπε οτι δεν το λεμε ηκαμαρωνουμε?και σε τι γλωσσα βουρλο θες να στο πει?εσυ οτι και να κανης....τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου και γλυψε κανα μαγκνουμ οχι εμας!!

Επισκέπτης
Σαν τις μυγες σκάνε όλοι μαζί αχαχα..πέφτει τηλεφώνημα είμαι σίγουρη

Επισκέπτης
Τι δε ψωνιζουν μονο οι Ρωσιδες βλαχαρες; Τσ Τσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom