Ναι βάλε μας καμιά φωτό Σοτίροφ καλό μου απο τον τελευταίο όροφο γνωστού ξενοδοχείου με μπαρ και πισίνα γιατί δεν έχουμε ξαναδεί.Ζούμε στον μπίθουλα,βγαίνουμε μόνο τις αργίες στην "Ψησταριά του Μαστρο-Μήτσου" και γενικά καταλαβαίνεις πόσο εξωπραγματικές και παραμυθένιες μας φαίνονται όλα αυτές οι χλιδάτες καταστάσεις με ρωσσίδες,άσπρες μπότες φίδι,μπουρνάζια,μίνια μαύρα και δήθεν βλαμένες αντιδράσεις του τύπου..."Μα γιατί με κοιτάνε?τι έχω?"
..Αχαχαχα και καλάααα...Ο ελλεινιδισμός σε όλο του το μεγαλείο.Αναρωτιέμαι ποιά είναι πιο Ελλεεινίδα τελικά?Αυτή που κοιτάει την βλαχάρα?Η βλαχάρα που το παίζει χαζή στα στούρνα τους άντρες της παρέας και ρωτάει "Μα τι έχω?Ρόμπα τελείως μα τελείως..
Και έρχονται μετά οι κοκκινιστοί χαφτομούνηδες να μου πουν τι?Εδώ δεν είστε ικανοί να αναγνωρίσετε μια απλή χαζοπουτάνα ..πωπω έχω ξενερώσει τελείως με την πάρτυ σας..Τόσο ηλίθιοι είναι πλέον οι άντρες ρε γαμώτο?
Ε όχι χρυσό μου...και να με δει κανένας γνωστός/η να πίνω ποτά με δευτεροκλασσάτες τύπισσες εκ Ρωσσίας με μαύρα μινι απο την λαική και συνοδούς με λευκή μπότα φίδι?