Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 499K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ξαναδιάβασε τι γράφεις κι αν βγάλεις άκρη έλα να μου τρυπήσεις τα βυζιά .
αστα αν στα τρυπισω απο το πολυ υλικο θα ξεφουσκωσης και θα φτασεις στην σεληνη και αντε να σε μαζεψουμε~

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
51433400.png

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
κασλημερα μεμο μην πικραινης και συ το σιλικονε κοριτσι αστο να παιξη!! :grin: :grin: :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
θελω να ευχαριστησω τα μελοι που παραρευθηκαν στην χτεσινη συγκεντρωση σε κοσμικο μερος τις ΑΘΗΝΑΣ και περασαμε ενα ευχαριστω βραδυ με ανταλαγες αποψεων και χιουμορ,βεβαια το επιπεδο κρατηθηκε υψηλο λογω των κοριτσιων με την θυληκοτητα τους και την ανεση τους και το χαμογελο τους,τερμα η ξυνιλα,ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!γιατι μονες θα μεινετε!δυστηχως ολα τα καλα τελειωνουν σημερα συντροφοι ετοιμαστητε για την τελευταια συγκεντρωση μας!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Στηριζουμε Αλιντισσα!
Ενισχυουμε το σωματειο Ελλεηνιδων!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

78818864.png

38114309.png

Επισκέπτης
Εντωμεταξύ η άφιξή σου Σωτήρη συνέπεσε με τα Ποσειδώνια.Δεν τις στέλνεις εκεί να σου κουβαλήσουν κανένα φράγκο?Χαμός στο Island αυτη την εβδομάδα.Όλα τα call κορίτσια είναι εκεί. :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εντωμεταξύ η άφιξή σου Σωτήρη συνέπεσε με τα Ποσειδώνια.Δεν τις στέλνεις εκεί να σου κουβαλήσουν κανένα φράγκο?Χαμός στο Island αυτη την εβδομάδα.Όλα τα call κορίτσια είναι εκεί. :grin:
δεν καταλαβες αλιντι και ποιος σου πε οτι τα μωρα δεν ειναι φραγκατα καλα μονο την εικονα τις πεινας εχεις στο μυαλουδακι σου εδω δεν εχουν να φανε ο μισθος πηγε 520γιουρια, και ο σοτιροφ δεν εχει αναγκη απο φραγκα,και σεβετε παντα τις γυναικες γιατι απλα δεν τις θεωρη πορνες!!!αληθεια μηπως ξερεις ποιος τα διοργανωνη?λεεεωωωω τωρα!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εμένα πάλι με κοιτάζουν οι ελεεινίδες με τα κοντά-ρωσσάκια που κυκλοφορώ και σχολιάζουν....
Στ'αρχίδια μου τις γράφω τις καριόλες και για τον λιγούρη τον σερβιτόρο που στην μαρίνα του Π.Φαλήρου του έπεσε ο δίσκος κάτω έχω μόνο περαστικά να του πω.
συντροφε και καλα κανεις :thumbsup:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
χαχαχαχα ρε μεμο  :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μάλλον εσύ δεν κατανοείς τι διαβάζεις.Αναφέρθηκα στην απάντηση του pirforos που είπε ότι γυρνάγανε κεφάλια και κοιτάγανε το dead pussy walking και αυτούς απεκάλεσα λιγούρια.Εσύ αφενός δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάς για κάτι που δε σε αφορά μιας και δε σε κάνω καν quote και αφετέρου δεν καταλαβαίνω γιατί μυγιάζεσαι.Έχεις τη μύγα;Έχεις πρόβλημα κατανόησης;
Τέλος, δεν είναι ότι δε γνωρίζω αλλά ότι ΔΕ θέλω να γνωρίζω.Δεν ανήκω στην κατηγορία που κυκλοφορεί μια γκόμενα 10 πόντους ψηλότερή του ως τρόπαιο για να γυρίσουν ένα μάτσο λιγούρια να την κοιτάξουν και παράλληλα να κοιτάξουν και τον κακομοίρη που την κυκλοφορεί,ούτε στην κατηγορία που θα μαζέψει το χαρτζηλίκι ενός χρόνου για να πάει μια βδομάδα στη Μόσχα να γαμίσει.Με ενδιαφέρει το καλό γαμήσι και αυτό το βρίσκω.Τα υπόλοιπα είναι αρχίδια μάντολες.
θα σου απαντησω για τελευταια φορα γιατι εξακολουθεις να μην λες τιποτα επι τις ουσιας του θεματος,αμα δεν θελεις να γνωριζης μην ξαναποσταρεις εδω,και ποιος σου ειπε ακινονητε οτι η γυναικα και καθε γυναικα ανεξαρτητα απο που ειναι θεωρητε λαφηρο για λαφηρα παγενε στην τροια,δεν εχω να με κοιταξουν γιατι εχω μεγαλο μποι και αυτους τους τυπους τους κλανω,κανεις μπαμ οτι δεν ξερεις απο καλο πηδημα ξενερωτε,εγω προσωπικα δεν εχω αναγκη να μαζευω κανενα χαρτσιλικι και ποιος ειπε οτι στην μοσχα δεν παμε για τουρισμο δεν χρειαζετε να παμε εκει λουλη ερχοντε αυτες εδω!τωρα ξουξου!

Επισκέπτης
αλιντισα γραψε μασ βρε ξεβρακοκεφαλι που ειναι το μαγαζι σου να ερθουμε να σε πορνοενισχισουμε !!! :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
θα αγορασουμε πορνοεσορουχα για τα ροσιδια μασ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom