mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μηπως δουλευη στου ρεντη την αγορα?
Σε κανά χασάπικο, να κόβει πούτσες από τα βοδινά
μηπως δουλευη στου ρεντη την αγορα?
μην ανυσηχεις θα τα πουμεγεια σου σωτο, δε μας ταπες ολα τα νεα στο τηλεφωνο ;)
λες?Σε κανά χασάπικο, να κόβει πούτσες από τα βοδινά
Μακη ενταξει,επεστρεψες?αναστατώθηκε όλο το κέντρο της Αθήνας με την άφιξη του Sotirof χαμός τα λόγια είναι περιττά
Μακη ενταξει,επεστρεψες?
Καλα μην χαλιεσαι.Την ξερεις την Αθηνα το βραδυ.Καθε καρυδιας καρυδι ειδικα στα μεσα μαζικης μεταφορας τετοια ωρα.Γι αυτο η ερωτηση μουναι άλεξ μια χαρά είχα συντροφιά μια πρεζού ρε φίλε καλά ήτανε
Καλα μην χαλιεσαι.Την ξερεις την Αθηνα το βραδυ.Καθε καρυδιας καρυδι ειδικα στα μεσα μαζικης μεταφορας τετοια ωρα.Γι αυτο η ερωτηση μου
Ναι και μάλιστα με λεωφορείο.Στις 12-1 που τελειώνουν οι βάρδιες επιστρέφουν στο θρεντ.Άνοιξε ο καιρός και βγήκαν για τσάρκα οι λίγουρες του κέντρου;
θαρθεις να με παρεις με τη φερραρι σου να παμε βουνο? δεν παει λεωφορειο πανωΝαι και μάλιστα με λεωφορείο.Στις 12-1 που τελειώνουν οι βάρδιες επιστρέφουν στο θρεντ.
σε τα μας απευθυνεστε μονσιου?Εννοούσα όσους γύριζαν στη φτηνή θηλυκή έκδοση του Παπαλουκά με το μαύρο μίνι και τα δωδεκάποντα αλλά για να το λες εσύ κάτι θα έχεις δει παραπάνω από μένα που δεν χρησιμοποιώ πολύ τα λεωφορεία.
σε τα μας απευθυνεστε μονσιου?
Αχ βρε Μεμούλη..φοβάμαι μην μου ξεκινήσεις καμια κουβέντα για αλλοδαπές εν ώρα οδήγησης και πέσουμε και γκρεμοτσακιστούμε στον μπίθουλα του Μενιδίου.θαρθεις να με παρεις με τη φερραρι σου να παμε βουνο? δεν παει λεωφορειο πανω
αληθεια προβαρεις τα στριγκακια σου και σκεφτεσαι να σε εβλεπα μουρο μου?Αχ βρε Μεμούλη..φοβάμαι μην μου ξεκινήσεις καμια κουβέντα για αλλοδαπές εν ώρα οδήγησης και πέσουμε και γκρεμοτσακιστούμε στον μπίθουλα του Μενιδίου.
Αχ βρε Μεμούλη..φοβάμαι μην μου ξεκινήσεις καμια κουβέντα για αλλοδαπές εν ώρα οδήγησης και πέσουμε και γκρεμοτσακιστούμε στον μπίθουλα του Μενιδίου.
Πες μας και απο ποιό έγκυρο άτομο ακούστηκε ..αληθεια προβαρεις τα στριγκακια σου και σκεφτεσαι να σε εβλεπα μουρο μου?
ετσι ακουστηκε....