Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
γεια σασ χιστεσ!!!!
ασ βαλο λιπον το κερασακι στιν πορνοτουρτα επιδι εχο και εγο μια μικρι εμπιρια με ροσιδα...
καπου διαβασα οτι οι ροσιδεσ πινανε.δεν θιμαμε τορα σ επιο ποστ!!!!
επεσα κατο απο τα γελια ρε χιστεσ!!!!
που τα ειδατε αυτα ρε μιστεσ????
εχετε βγι ποτε εκτοσ ευροπαικισ ενοσισι δεν σασ αφινουν οι ελεινιδεσ?οι τοσο καλεσ γλικομιλιτεσ πριγπιπισεσ?ρε ουστ καριολοπουτανα με τσατσαδεσ τισ μαναδεσ σασ γαμιμενεσ!
εγο που ιμουν παντοσ αγια πετρουπολι οπου απο κι εινια και το ροσιδι μου δεν ειδα να πινανε!αντιθετοσ!
αντε παρτε το αεροπλανο και μιν ακουτε τι λενε τριγορο σασ!διτε με τα ματια σασ μαλακοκαυλιδεσ χαζοχιστεσ!μιν μπερδευετε τιν πουτσα με τι βουρτσα.
παρακατο.......
θα γραψο για τιν δικια μου ροσιδα σε θεμα χαρακτιρα!πιστευο ειναι μια μεσι ροσιδα!ο χαρακτιρασ λιπον τισ μεσισ ροσιδασ...
1)καταρχιν ξερι να μαγιρευι τα παντα και ειναι μικρι σε ιλικια...οι ελεινιδεσ δε ξερουν ουτε ενα αυγο να βρασουν οι πεθαμενεσ καριολεσ.
2)ειναι γλικομιλιτι,ευγενικι και χαμογελαστι.και οχι ξινι σαν τι μεσι ελεινιδα με ενα στομα σαν του μπαρμπα μου του φορτιγατζι!θελετε πουτσα στο στομα για να σταματισετε να βριζετε λινατσεσ πουταναρεσ.γαμο τισ μαναδεσ σασ ελεινιδεσ βρομοστομεσ.
3)σε φροντιζι ολι μερα!οτι και να τισ ζιτισεισ θα στο κανι.σε εχι σαν πασα στα γιανενα!ακουει παντα τιν γνομι σου και τιν σεβετε!
οχι σαν τισ καριολεσ εδο περα στο ελαδισταν που θελουν καθε λιγο και λιγακι να περναι το δικο τουσ.πια εισαι μορι καριολου που εχισ και απετισισ?το ροσιδι γιατι σιμβιβαζετε?εσι τι εισαι διλαδι?ανοτερι τισ?σε τι μορι πουτανοκολι χισορουφιχτρα?μια τριχα απο τα αρχιδια μου εισαι δεμονισμενι ελεινιδα.αντε στο διαολο τορα και να καουνε τα κοκαλα σου στι κολασι.
4)το πιο ομορφο ειναι οτι οταν ψιλοπαρεξιγιτε στο λεει με ναζιαρικο τροπο και ολα μετα μελι γαλα!
δε σου κανι τι ζοι δισκολι οποσ ι ελεινιδα που κατεβαζι τι μουτσουνα τισ εοσ το δαπεδο....
αυτα και αλλα πολα καριολαρεσ...!!!
δε σασ λεο να βαλετε μιαλο γιατι στι πουτσα μου!δε με νιαζι!το κριμα στουσ ελινεσ μαλακοπιτουρεσ που σασ παρακαλανε!εμισ ξερουμε το σοστο δρομο!αντε για πουτανεσ!!!!!!φιλακια στισ ξινεσ κλιτοριδεσ σασ σαν σαπισμενεσ φραουλεσ!!!!!αντε γαμιθιτε να ξεκολισι το μιαλο σασ το κολιμενο!χεχε!
Παρακαλώ πολύ...ας κρατήσουμε ένα επίπεδο αχαχαχαχα!!!!