1. σημειωσα πως δεν απευθυνθηκα επι προσωπικου. επισης, η δικη σου πραγματικοτητα ή η πραγματικοτητα του bourdela.tv, ΔΕΝ ειναι απαραιτητα αυτο που ζουμε γυρω μας στην πραγματικη ζωη..
ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΕΣΥ ΕΘΕΣΕΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ
οσο αφορα στον χαρακτηρισμο του σεξοτουρισμου ως ''ευγενες αθλημα'', εχω δυο παρατηρησεις.
α. οταν το ονομαζουμε ετσι, μου θυμιζει καρβουνίλα και με απωθει και
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ
β. τουρισμος 20 φορες το χρονο, ητοι κοντα 2 φορες το μηνα, οπως ανεφερες, ειναι κατι που κατα τη γνωμη μου διαφευγει απ τον κοινό μεσο ορο και επισης αγγιζει τα ορια της καρβουνίλας. αν ειναι τοσο μεγαλη η αναγκη γι αυτο, η λυση ειναι η μετοικηση και μονο.
ΚΑΡΒΟΥΝΙΛΑ? ΓΙΑΤΙ? ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ! ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ
2. ο μονόπατος φεμινισμος, η επιλεκτική ισότητα και η ασύστολη χειραφέτηση των γυναικών, ειναι κατι που δεν εγινε μονοδρομα. εγινε αμφιδρομα.
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ!
3. μιλας με όρους εκτροφέα που αδυνατώ να ακολουθησω και αρνουμαι να αποδεχτω.
ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΡΕΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ
4. εχεις δικιο. η τελευταια ουκρανη με την οποια ημουν σχεδον 2 χρονια, μου δημιουργησε λαθος εντυπωσεις. δεν μου πηρε παρεπιπτοντως ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ειναι η αληθεια, όχι απο ευπρεπεια, αλλα για να μη μαθω την αληθεια. μου ελεγε βεβαια για παραδειγμα πως για να νοικιασεις ενα διαμερισμα στο 'κάμινιτς παντόλσκι' χρειαζεσαι κατ ελαχιστο 220-260 ευρω μηνιαιως, τη στιγμη που ο μισθος της πρωτοδιοριζομενης κορης της ηταν 280 ευρω..
τωρα τα περι ''ελλεηνιδικης προπαγανδας'' μου θυμιζουν ''2310-521010''..
ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΗΤΑΝ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΠΙΑΣΑ....
5. ακυρωνεται γρηγορα-γρηγορα αυτο που λες απο το μεταναστευτικο κυμα που βιωσαμε και στην ελλαδα τα τελευταια χρονια.
εκτος κι αν περνουσαν τοσο ομορφα στις πατριδες τους που ηρθαν κι εδω να μας το μεταδωσουν-μεταγγισουν..
ΠΟΙΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ? ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΕΣΤΡΟΪΚΑ?Η ΤΟΥΣ "ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ"? ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΜΜΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΘΗΚΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΩΣ ΜΗΔΑΜΙΝΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.
6. παρε ενα αεροπλανο να σου ερχεται φθηνοτερα..
ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ, ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ, ΚΑΙ ΕΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ Σ/Κ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ Ή ΝΑ ΧΑΛΑΩ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...
ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑΧΩ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΩ ΕΤΣΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ