master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ναι,σε αφισα.ειπα και γω καθυστερεισες και ανυσηχησαμε,οχι εχουμε καλυτερεεεεεες!!!!!!!!
ναι,σε αφισα.ειπα και γω καθυστερεισες και ανυσηχησαμε,οχι εχουμε καλυτερεεεεεες!!!!!!!!
και φυσικα δεν διαβασα* ολον τον μισογύνικο παροξυσμό σου, διασπαρτο απο ωραια προεκλογικου τυπου τσιτάτα,
ωραιος!!!!!!!!!Σε αισθήματα πάντα...
Ναι αλλα μην σπαμαρεις με ενδιαφέρει πολύ αυτή η συζητηση .Ναι...αλλά δε μας είπες ακόμα: δικός σου ο ποπός στο αβατάρ?
αρχισες παλι τις μαλακιες δεν πειραζη μικρο παιδι εισαι 21!!!!!ναι,σε αφισα.
οριτζιναλ!!αρχισες παλι τις μαλακιες δεν πειραζη μικρο παιδι εισαι 21!!!!!
να λελεβω σε ειναι εκτος συναγωνισμου!!!και καμια σχεση βεβαια με τις σημερινες ελληνιδες!!!!!εχουν αφωμιωση αρκετα ρωσικα στοιχεια και σε συνδιασμο με τα ελληνικα αποτελουν δυνατο συνδιασμο,αυτες ειναι γυναικες για οικογενεια το σωστο να λεγετε αλλα επαναλαμβανω καμια σχεση με ελλαδα,ειχα την τιμη ο ενας μου παπους να ειναι απο κει!!!!!Ναι αλλα μην σπαμαρεις με ενδιαφέρει πολύ αυτή η συζητηση .
Ωστόσο θα μας πει κάποιος την γνώμη του για τις Ρωσσοπόντιες?Φυσικά καμία σχέση οι Ρωσσοπόντιες με τις άχαρες Ρωσσίδες αλλά είμαι περίεργη να ακούσω.Καυκασο πήγε κανείς που βρίσκονται όλοι οι αυθεντικοί Ελληνες ή μόνο με τις κρυόκωλες ασχολείστε?
σορυ ρε σωτο που δεν σε πιστευω,απλα μου φαινεται λιγο δυσκολο να εχεις γκομενα μια θεα ρωσσιδα και να την βγαζεις εδω ολη μερα.σε αφηνω τωρα για να παω μια ελεεηνιδα στον μαζω..κατσε εσυ με την αφισα σου..αρχισες παλι τις μαλακιες δεν πειραζη μικρο παιδι εισαι 21!!!!!
8 η ωρα ξεκιναει ο μαζω? στο παιδικο προγραμμα την πας?σορυ ρε σωτο που δεν σε πιστευω,απλα μου φαινεται λιγο δυσκολο να εχεις γκομενα μια θεα ρωσσιδα και να την βγαζεις εδω ολη μερα.σε αφηνω τωρα για να παω μια ελεεηνιδα στον μαζω..κατσε εσυ με την αφισα σου..
σορυ ρε σωτο που δεν σε πιστευω,απλα μου φαινεται λιγο δυσκολο να εχεις γκομενα μια θεα ρωσσιδα και να την βγαζεις εδω ολη μερα.σε αφηνω τωρα για να παω μια ελεεηνιδα στον μαζω..κατσε εσυ με την αφισα σου..
θεα δεν ειναι αλλα ειναι διπλα μου φιλαρακι και στο μεταξυ ειχα και ενα γυρω,κανε τον ταριιιιιιφαααα και ξανααααααλα,αρε κακομοιρε ενα δυο εν δυο μηπως αλλα εισαι χλωμος χε!χε!και οσο με χαιδευει τοσο αγριευη!!!!!σορυ ρε σωτο που δεν σε πιστευω,απλα μου φαινεται λιγο δυσκολο να εχεις γκομενα μια θεα ρωσσιδα και να την βγαζεις εδω ολη μερα.σε αφηνω τωρα για να παω μια ελεεηνιδα στον μαζω..κατσε εσυ με την αφισα σου..
Ε ! Οχι και Μυνχαουζεν ο Μαστερ21 ! Ειναι λογιστης στη Σαμσουγκ και εχει τελειωσει και το στρατιωτικο του ,ολα αυτα στα 21.8 η ωρα ξεκιναει ο μαζω? στο παιδικο προγραμμα την πας?
αααχαχαχαχαχα ρε μυνχαουζεν!
και εχει ζησει και 4 χρονια στο εξωτερικο με τη δουλεια του, Σλοβακια, Ρουμανια, Ουγγαρια και 2 χρονια Αγ.Πετρουπολη!Ε ! Οχι και Μυνχαουζεν ο Μαστερ21 ! Ειναι λογιστης στη Σαμσουγκ και εχει τελειωσει και το στρατιωτικο του ,ολα αυτα στα 21.
Βεβαια για να γινεις λογιστης θελει πτυχιο ΤΕΙ ή ΑΣΟΕ (ή οικονομικου πανεπιστημιου).
Μηπως ο Μαστερ21 ειναι ΒΟΗΘΟΣ Λογιστη ?
Για πες μου Μαστερ21 ,ενας φιλος που τελειωσε Γυμναστικη Ακαδημια ,εχει κανει εναρξη επαγγελματος σαν ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ,κοβει αποδειξεις δλδ.
Μπορεις να μου πεις ποσες φορες το χρονο θα κανει δηλωση ΦΠΑ ? Χρειαζεται και συγκεντρωτικη ?
Και επι του θεματος ,αν θελετε να γνωρισετε ρωσσιδεςπου μενουν στην ελλαδα ή στο εξωτερικο ,υπαρχει ,για οσους δεν το ξερουν ,το
.
αφηστε το παιδι να παιξει που λεγε και ο ψαλτης ολο φευγει και ολο μεσα ειναι!!!!και εχει ζησει και 4 χρονια στο εξωτερικο με τη δουλεια του, Σλοβακια, Ρουμανια, Ουγγαρια και 2 χρονια Αγ.Πετρουπολη!
αυτο που το βαζεις?
μεμο στην σβετλανα μου αρεσουν τα βιντεακια που ποσταρεις βαζε που και που κανενα γιατι δεν ξερω απο που να τα κατεβασω και πως!!!!8 η ωρα ξεκιναει ο μαζω? στο παιδικο προγραμμα την πας?
αααχαχαχαχαχα ρε μυνχαουζεν!
μηπως ενοοει μαζωχιστικο με στραπον χε!χε!και ειναι και νωρις ακομη για μαζω....αυτο που το πατε;
Ωραια τα ψεμματα ,τουλαχιστον να εφαρμοζεκαι εχει ζησει και 4 χρονια στο εξωτερικο με τη δουλεια του, Σλοβακια, Ρουμανια, Ουγγαρια και 2 χρονια Αγ.Πετρουπολη!
αυτο που το βαζεις?
ο γεωργακης γιατι πηγε εκει για κανα φρανγκο δανεικο απο τους πειναλες πηγε!!!!!!Από όλη την προηγούμενη ανταλλαγή απόψεων μου αρέσει που βγάζουμε τους ρώσους για πεινάλες ενώ το κράτος μας δανείζεται πλέον με επιτόκια πιστωτικής κάρτας .