Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 501K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Τωρα τι να σου πω ?!

Στα 10 μου με πηγανε ο πατερουλης και οι θειοι στο γηπεδο .... Ολυμπιακος - Αεκ ....
Μαντεψε εγω σε ποιο γκολ ζητωκραυγαζα  ;)

0-1 !
:2funny: :2funny: :2funny: και εγω μεγαλωσα με το πατιναζ και πιο μετα με το τεννις!! Κουρνικοβα :rockon: :rockon: :rockon:

kurnikova17.jpg

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Εγω παλι σου λεω να μην εισαι αρνητικη  ;)

Ασχετο ,αργα το θυμηθηκα, αλλα το πτυχιο το πηρες τελικα ?
ποιο απ'ολα?))) τα αγγλικα ναι, και τα 2 μαλιστα :)

σημερα μου βγηκε και αδεια οδηγησεις :grin: :grin: :grin: :grin: πανω απο ενα μηνα οδηγουσα χωρις διπλωμα :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μεμάκο μην μου ταράζεσαι ματάκια μου.Δεν σε ηρεμησε όσο έπρεπε το αλλοδαπό κορτσόπον σου.
Λοιπόν το θέμα είναι  απλό.Είπαμε και αναλύσαμε πολλές φορές το πόσο σιχαμένες είναι οι Ελληνίδες.Τέρατα,με αχαλίνωτη τριχοφυία,γεμάτες κυτταρύτιδα σαν να βλέπεις οικόπεδο με πορτοκαλιές στο Άργος,σπυριάρες,χοντρές ,σκατοχαρακτήρες,ψωνισμένες κτλ κτλ.

Αυτό που δεν είπαμε όμως είναι οτι ,εφόσον η λύση βρέθηκε αλλού,δηλαδή στις Ρωσσίδες.Ουκρανές,Ρουμάνες κτλ .,προς τι τόσος θυμός,ρατσισμός και μίσος ως προς το αηδιαστικό είδος μας?Σου έχουν μείνει απωθημένα?Ντρέπεσαι να την παρουσιάσεις στον κύκλο σου?Δεν γαμιέται καλά?Βαριέσαι απίστευτα με την πάρτυ της?Δεν έχει δεύτερο βρακί και σου δανείζεται τα δικά σου?

Αλήθεια αφού είστε τόσο ευχαριστημένοι και πλήρεις γιατί μας το επιδυκνύετε συνεχώς βρίζοντας αυτές που στην τελική δεν σας αφορούν(Ελληνίδες)?Όταν γαμάς καλά και σε γεμίζει μια σχέση συναισθηματικά ,αδιαφορείς για το τι κυκλοφορεί παραέξω και απολαμβάνεις την ζαχαρένια σου.

Μεμάκο δεν μας τα λες καλά..
Εσύ Σωτήρη δεν μας τα λες καθόλου..Μούγκα βλέπω!
Eιστε τοσο, μα τοσο προβλεψιμες πια!!!

Κλασσικη Ελλεηνιδικη συμπεριφορα λεμε! Οταν δεν εχουμε να απαντησουμε τιποτα ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ σε αυτα που μας λενε οι αλλοι το γυρναμε στα σιγουρακια:
"ε τι να κανουμε, ετσι ειμαστε"
"ε γυναικες ειμαστε, πρεπει να μας καταλαβαινετε"
και το κλασσικοτερο ολων, πεταμε 2 παπαριες για να κανουμε τον αλλον να απολογειται αντι να βαλουμε την ουρα στα σκελια και να κρυφτουμε στη φωλια μας!

Κατ αρχην πρεπει να καταλαβεις οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ταραγμενος! Κουβεντα κανουμε και επιχειρηματα ανταλασσουμε (οσοι εχουμε τουλαχιστο)!

Μια χαρα τα περναω με τα κοριτσια μου, νασαι σιγουρη γιαυτο!Και τα περναω παντα ζαχαρη μαζι τους οταν βρισκομαστε! Δυστυχως ομως καποιες περιοδους που δεν ειναι αυτες εδω η εγω εκει ειμαι αναγκασμενος να ανεχομαι τη δικη σας παρουσια! Και αν εσυ θεωρεις ως βρισια το δουλεμα που τρωτε και την επισημανση των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ και αποκρουστικων χαρακτηριστικων σας, αυτο ματακια μου ειναι δικο σου προβλημα και οχι δικο μου! Οσο για τις Ρωσσιδες μου, ποτε δεν εχω ερθει σε δυσκολη θεση μαζι τους, ισα ισα που απολαμβανω τα βλεμματα ζηλειας απο τις μπαζολες που τις βλεπουνε οπου κυκλοφοραμε! Εχετε πολυ γελιο το πως κοιτατε κατι που ειναι πολυ ανωτερο απο σας και το οποιο δε μπορειτε να φτασετε ουτε τον αιωνα τον απαντα!Αντιθετως εχω ερθει σε δυσκολη θεση πολλες φορες απο Ελλεηνιδες οι οποιες βριζουνε ασυστολα και κανουνε ψευτοτσαμπουκαδες αλλα οταν ερθει η απαντηση απο την αλλη πλευρα τρεχουν να κρυφτουν απο πισω σου και απαιτουν να τις προστατεψεις απο τη δυσκολη κατασταση που ΕΚΕΙΝΕΣ δημιουργησαν, εχω ερθει σε δυσκολη θεση απο Ελλεηνιδες που θεωρουν οτι η παρουσια τους και μονο σε μια παρεα ειναι ανεκτιμητη και οτι δικαιουνται να κανουν το οτιδηποτε και να μη τους μιλαει και κανεις κ.λ.π. Ενα παραδειγμα που το εχω πει σε φιλους μου απο εδω, ειναι οταν φιλος καλεσε σε ενα τραπεζι που ειχα στα μπουζουκια 2 φιλες του(εγω δεν τις ηξερα) οι οποιες με το που ηρθαν ειπαν μονο ενα γεια, εκατσαν απεναντι απομονωμενες απο ολους, παρειγγειλαν ξεχωριστο μπουκαλι για παρτη τους, επαιρναν και πεταγαν χωρις να ρωτησουν κανεναν λουλουδια και στο τελος  σηκωθηκαν να φυγουν χωρις να πληρωσουν! Μην ανησυχεις τις εκανα και τις 2 να τρεχουν πανικοβλητες και θα το ξανασκεφτουν πολυ καλα αν θα το παιξουν πριγκηπεσσες σε παρεες που δεν ξερουν! Πολλοι απο δω ομως θα συμφωνησουν (και οι ιδιες οι γυναικες) πως αυτο που περιεγραψα ειναι ενα απο τα πιο συνηθη φαινομενα Ελλεηνιδιστικης συμπεριφορας!

Τελειωνοντας θα ηθελα να σου συστησω να εισαι πιο προσεκτικη οταν αναφερεσε σε "μπουρδελιαρηδες" καθως θα πρεπει πρωτα να αναρρωτηθεις ποιοι ειναι οι λογοι που οι Ελληνες (και οι Ευρωπαιοι) ειτε δε βρισκουν καθολου ή βρισκουν ΚΑΚΟ σεξ απο τις συντροφους τους και αναγκαζονται να ενοικιασουν τη συντροφια και τις υπηρεσιες μιας ΞΕΝΗΣ για να νιωσουν εστω για λιγο ομορφα!

Τελος θα σου συνιστουσα και εσενα αλλα και των υπολοιπων Ελλεηνιδων που κυκλοφορανε στο παρον φορουμ, να αναλογιστειτε ποιος ο λογος μια θεα μουναρα καλογαμημενη ανεξαρτητη χειραφετημενη οικονομικα ανεξαρτητη κλπ. Ελλεηνιδα να ψαχνεται να κανει την εξυπνη σε ενα σαϊτ με "μπουρδελιαρηδες"...

Αντε γεια....

Υ.Γ. Τα βυζια σου που μας εχεις ζαλισει τα @@ με αυτα, ξερεις καθε φορα που τα κοιτας στον καθρεπτη οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δικα σου ;)

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
πιο απ'ολα?))) τα αγγλικα ναι, και τα 2 μαλιστα :)

σημερα μου βγηκε και αδεια οδηγησεις :grin: :grin: :grin: :grin: πανω απο ενα μηνα οδηγουσα χωρις διπλωμα :2funny: :2funny: :2funny:

Τα αγγλικα εννοουσα !
Για την οδηγηση θυμομουν οτι εκανες αποπειρες τοτε !
Διπλα μπραβο τοτε  :dancing:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Eιστε τοσο, μα τοσο προβλεψιμες πια!!!

Κλασσικη Ελλεηνιδικη συμπεριφορα λεμε! Οταν δεν εχουμε να απαντησουμε τιποτα ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ σε αυτα που μας λενε οι αλλοι το γυρναμε στα σιγουρακια:
"ε τι να κανουμε, ετσι ειμαστε"
"ε γυναικες ειμαστε, πρεπει να μας καταλαβαινετε"
και το κλασσικοτερο ολων, πεταμε 2 παπαριες για να κανουμε τον αλλον να απολογειται αντι να βαλουμε την ουρα στα σκελια και να κρυφτουμε στη φωλια μας!

Κατ αρχην πρεπει να καταλαβεις οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ταραγμενος! Κουβεντα κανουμε και επιχειρηματα ανταλασσουμε (οσοι εχουμε τουλαχιστο)!
αυτη αγορι μου δεν ειναι Ελλεηνιδικη συμπεριφορα.. ολες γυναικες ετσι ειναι :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αυτη αγορι μου δεν ειναι Ελλεηνιδικη συμπεριφορα.. ολες γυναικες ετσι ειναι :grin:
Νταριακι, εσυ παραεχεις γινει Ελληνιδα μου φαινεται! :grin:

Το καλοκαιρακι στο Εκατερινμπουργκ να δουμε αν θα τα λες παλι αυτα ;)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εμενα αυτη ηταν η αδυναμια μου !

http://[URL unfurl="true"]www.athina984.gr/files/news-images/navratilova__28.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
ετσι ετσι ασχετοσυνη rulez λεμεεεε

η Ναβρατιλοβα ΔΕΝ ειναι Ρωσσιδα! Τσεχοσλοβακα ειναι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom