kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Eιστε τοσο, μα τοσο προβλεψιμες πια!!!
Και αν εσυ θεωρεις ως βρισια το δουλεμα που τρωτε και την επισημανση [size=12pt]των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ και αποκρουστικων χαρακτηριστικων σας[/size], αυτο ματακια μου ειναι δικο σου προβλημα και οχι δικο μου!
Σε μερικά ποστάκια, έγραψα κάποια πράγματα, που απηχούν τις απόψεις μου επί του θέματος, αλλά και τη γενικότερη προσέγγισή μου σ' αυτό...
Ωστόσο, απομονώνω τη φράση σου για να διατυπώσω πάνω σ' αυτό ορισμένες απλές σκέψεις...
Τα χαρακτηριστικά αυτά, πράγματι χυδαία και αποκρουστικά, που εκφράζονται από ΚΑΠΟΙΕΣ (όχι όλες), έχεις αναρωτηθεί γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια;
Γιατί πολύ απλά είναι ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ οι συγκεκριμένες γκόμενες να τα εκφράσουν και δεν έχουν καμία ανάγκη να τα κρατήσουν κρυφά...
Συνεπώς, αν δε σε γουστάρουν, για τους λόγους τους, μπορούν κάλλιστα να το εκφράσουν χωρίς να ενδιαφερθούν στο ελάχιστο για τη γνώμη που θα σχηματίσεις...
Μπορεί μια γυναίκα από ξένη χώρα, που βρέθηκε εδώ από ανάγκη, να εκφραστεί το ίδιο ελεύθερα;
Από τις δύο κατηγορίες γυναικών, δηλαδή από τη μία που μπορεί να λειτουργήσει με τη βούληση της και από την άλλη που η ανάγκη υπερτερεί της βούλησης, σε ποιά προτιμάς να είσαι αρεστός;
Εγώ, πάντως, στην πρώτη!!!