Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 501K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Καταλαβαίνω απόλυτα τί εννοείς (μια και παρακολουθώ τις εξελίξεις  :2funny: ), αλλά τη γυναίκα τη βλέπεις πραγματικά  και την καταλαβαίνεις  στη χώρα της...

Ειναι αυτο που λεμε

gold-fish.jpg

Συμφωνω εν μερει με τον Καυτο ,εκτος και αν εχει μεγαλωσει απο παιδικη ηλικια στη χωρα που διαμενει .
Εκει νομιζω πως αλλαζουν αρκετα θεματα ...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αφιερωμενο στις Ελλεηνιδες!

Η ψωνιαση και η μαλακια σας δερνουνε απο την εποχη του ομηρου! οριστε και οι αποδειξεις!

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μπα δεν νομιζω.. ρε σεις θα σας πω την επμερια μου.. δλδ εγω ειμαι ρωσιδα και ειναι γνωστο σε ολους πιστευω. Εχω μεγαλωσει με πατιναζ, σκι, θεατρο, ρωσικες ταινιες, κομουνισμο κλπ. Ο αλλος ( δεν με νοιαζει απο που θα ειναι) εχει μεγαλωσει αλιος, σε διαφορετικο περιβαλλον. Οταν θελω να βλεπω ρωσικα καναλια αυτος πχ θελει να βλεπει γερμανικες ειδησεις. Οταν θελω να φαω κατι ρωσικο αυτος θελει να φαει το δικο του. Εγω θελω να δω πατιναζ και ο αλλος πχ ποδοσφαιρο (με αυτο το αθλημα εχει μεγαλωσει). Πολλες δυσκολιες ειναι ρε παιδια. Και μην μου λετε οτι ολ'αυτα ειναι λεπτομεριες... λεπτομεριες ειναι αλλα οταν αρχιζεις να συζεις με καποιον αλιος τις βλεπεις τις λεπτομεριες....
εγω ενα θα σου πω ειναι θεμα συνενοησης σε ολα τα ζευγαρια υπαρχουν προβληματα αλλα εγω εχω δορυφορικη στο σπιτι εχει καμια 10 καναλια τα παρακολουθω και γω για να μαθαινω και γλωσσα και κουλτουρα οταν δεν μας αρεσει τιποτα βαζουμε ενα καναλι πολονικο που παιζη χιτ μουσικης η βλεπουμε ειδησης στα ελληνικα να μαθαινη και αυτη μπορτσ μαγειρεψε θα φαω η αλλο ρωσικο φαι εκανα εγω κατι ελληνικο θα φαι αν θελεις ολα τα λυνης ιδικα αν αποφασισεις να μεινης μαζι για παντα με συζητηση και αποφασεις και απο τους δυο κτιζετε η σχεση εκτος αν ειναι μονο για κρεβατι και δεν μπαινεις σε αυτη την διαδικασια!

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
εγω ενα θα σου πω ειναι θεμα συνενοησης σε ολα τα ζευγαρια υπαρχουν προβληματα αλλα εγω εχω δορυφορικη στο σπιτι εχει καμια 10 καναλια τα παρακολουθω και γω για να μαθαινω και γλωσσα και κουλτουρα οταν δεν μας αρεσει τιποτα βαζουμε ενα καναλι πολονικο που παιζη χιτ μουσικης η βλεπουμε ειδησης στα ελληνικα να μαθαινη και αυτη μπορτσ μαγειρεψε θα φαω η αλλο ρωσικο φαι εκανα εγω κατι ελληνικο θα φαι αν θελεις ολα τα λυνης ιδικα αν αποφασισεις να μεινης μαζι για παντα με συζητηση και αποφασεις και απο τους δυο κτιζετε η σχεση εκτος αν ειναι μονο για κρεβατι και δεν μπαινεις σε αυτη την διαδικασια!
σωστα ειναι αυτα που λες.. εγω μαλλον δεν ειμαι ετοιμη ακομα για μια κανονικη σχεση... ελευθερο πουλι αιμαι και μ'αρεσει αυτο....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σωστα ειναι αυτα που λες.. εγω μαλλον δεν ειμαι ετοιμη ακομα για μια κανονικη σχεση... ελευθερο πολυλι αιμαι και μ'αρεσει αυτο....

καλα κανεις, μικρη εισαι θες να μαζεψεις τις εμπειριες σου στο κρεββατι και μετα να δοθεις σε εναν αντρα αποκλειστικα

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
καλα κανεις, μικρη εισαι θες να μαζεψεις τις εμπειριες σου στο κρεββατι και μετα να δοθεις σε εναν αντρα αποκλειστικα
δεν ξερω αν θα μπορεσω πια να ειμαι μονο με εναν αντρα....

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σωστα ειναι αυτα που λες.. εγω μαλλον δεν ειμαι ετοιμη ακομα για μια κανονικη σχεση... ελευθερο πολυλι αιμαι και μ'αρεσει αυτο....
αλλο το ενα αλλο το αλλο αναφερθηκα στην σχεση που περιεγραψες ολες οι ρωσιδες αυτο λενε ειναι αμυντικος μηχανισμος ξεκινατε και αναλογα κρινετε κατα ποσο η σχεση παρεχη ασφαλεια φυσικα ειναι δυσκολο δεν διαφωνω απλα εγω τυνχανη να γνωριζω εν μερη την κουλτουρα αλλα παντα υπαρχουν διαφορες αλλα ειπαμε πρεπει να θες να προχωρησεις!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
H ηληκια ειναι κατι πολυ σχετικο.

Οι εμπειριες μας οριμαζουν, οχι τοσο τα χρονια που εχουμε ζησει...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
σωστα ειναι αυτα που λες.. εγω μαλλον δεν ειμαι ετοιμη ακομα για μια κανονικη σχεση... ελευθερο πουλι αιμαι και μ'αρεσει αυτο....

δεν εχεις βρει κατι που να σε γεμιζει για κανονικη σχεση, ή δεν σου αρεσουν οι δεσμευσεις των σχέσων; εννοω είναι συνειδητη επιλογη να μαζευεις εμπειριες, ή απλα δεν βρηκες τον καταλληλο για να εχεις σταθερη σχεση?

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
δεν εχεις βρει κατι που να σε γεμιζει για κανονικη σχεση, ή δεν σου αρεσουν οι δεσμευσεις των σχέσων; εννοω είναι συνειδητη επιλογη να μαζευεις εμπειριες, ή απλα δεν βρηκες τον καταλληλο για να εχεις σταθερη σχεση?
μαλλον δεν βρηκα τον καταλληλο ακομα :)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τυπε αμα ξερει και να μαγειρευει και να καθαριζει και να καθεται ολη μερα σπιτι ειναι η ιδανικη για σενα λεμε!!!

προχωρα το!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom