παλι καλα που τα ειδα τωρα γιατι ημουν ετοιμη να ξεκινησωΑν πάρεις ντόπα θα γίνεις έτσι!!!![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
παλι καλα που τα ειδα τωρα γιατι ημουν ετοιμη να ξεκινησωΑν πάρεις ντόπα θα γίνεις έτσι!!!![]()
Καταλαβαίνω απόλυτα τί εννοείς (μια και παρακολουθώ τις εξελίξεις), αλλά τη γυναίκα τη βλέπεις πραγματικά και την καταλαβαίνεις στη χώρα της...
ετσι ηα ουμε εργοχειρο εγινε!Αφιερωμενο στις Ελλεηνιδες!
Η ψωνιαση και η μαλακια σας δερνουνε απο την εποχη του ομηρου! οριστε και οι αποδειξεις!
![]()
![]()
![]()
εγω ενα θα σου πω ειναι θεμα συνενοησης σε ολα τα ζευγαρια υπαρχουν προβληματα αλλα εγω εχω δορυφορικη στο σπιτι εχει καμια 10 καναλια τα παρακολουθω και γω για να μαθαινω και γλωσσα και κουλτουρα οταν δεν μας αρεσει τιποτα βαζουμε ενα καναλι πολονικο που παιζη χιτ μουσικης η βλεπουμε ειδησης στα ελληνικα να μαθαινη και αυτη μπορτσ μαγειρεψε θα φαω η αλλο ρωσικο φαι εκανα εγω κατι ελληνικο θα φαι αν θελεις ολα τα λυνης ιδικα αν αποφασισεις να μεινης μαζι για παντα με συζητηση και αποφασεις και απο τους δυο κτιζετε η σχεση εκτος αν ειναι μονο για κρεβατι και δεν μπαινεις σε αυτη την διαδικασια!μπα δεν νομιζω.. ρε σεις θα σας πω την επμερια μου.. δλδ εγω ειμαι ρωσιδα και ειναι γνωστο σε ολους πιστευω. Εχω μεγαλωσει με πατιναζ, σκι, θεατρο, ρωσικες ταινιες, κομουνισμο κλπ. Ο αλλος ( δεν με νοιαζει απο που θα ειναι) εχει μεγαλωσει αλιος, σε διαφορετικο περιβαλλον. Οταν θελω να βλεπω ρωσικα καναλια αυτος πχ θελει να βλεπει γερμανικες ειδησεις. Οταν θελω να φαω κατι ρωσικο αυτος θελει να φαει το δικο του. Εγω θελω να δω πατιναζ και ο αλλος πχ ποδοσφαιρο (με αυτο το αθλημα εχει μεγαλωσει). Πολλες δυσκολιες ειναι ρε παιδια. Και μην μου λετε οτι ολ'αυτα ειναι λεπτομεριες... λεπτομεριες ειναι αλλα οταν αρχιζεις να συζεις με καποιον αλιος τις βλεπεις τις λεπτομεριες....
σωστα ειναι αυτα που λες.. εγω μαλλον δεν ειμαι ετοιμη ακομα για μια κανονικη σχεση... ελευθερο πουλι αιμαι και μ'αρεσει αυτο....εγω ενα θα σου πω ειναι θεμα συνενοησης σε ολα τα ζευγαρια υπαρχουν προβληματα αλλα εγω εχω δορυφορικη στο σπιτι εχει καμια 10 καναλια τα παρακολουθω και γω για να μαθαινω και γλωσσα και κουλτουρα οταν δεν μας αρεσει τιποτα βαζουμε ενα καναλι πολονικο που παιζη χιτ μουσικης η βλεπουμε ειδησης στα ελληνικα να μαθαινη και αυτη μπορτσ μαγειρεψε θα φαω η αλλο ρωσικο φαι εκανα εγω κατι ελληνικο θα φαι αν θελεις ολα τα λυνης ιδικα αν αποφασισεις να μεινης μαζι για παντα με συζητηση και αποφασεις και απο τους δυο κτιζετε η σχεση εκτος αν ειναι μονο για κρεβατι και δεν μπαινεις σε αυτη την διαδικασια!
σωστα ειναι αυτα που λες.. εγω μαλλον δεν ειμαι ετοιμη ακομα για μια κανονικη σχεση... ελευθερο πολυλι αιμαι και μ'αρεσει αυτο....
δεν ξερω αν θα μπορεσω πια να ειμαι μονο με εναν αντρα....καλα κανεις, μικρη εισαι θες να μαζεψεις τις εμπειριες σου στο κρεββατι και μετα να δοθεις σε εναν αντρα αποκλειστικα
αλλο το ενα αλλο το αλλο αναφερθηκα στην σχεση που περιεγραψες ολες οι ρωσιδες αυτο λενε ειναι αμυντικος μηχανισμος ξεκινατε και αναλογα κρινετε κατα ποσο η σχεση παρεχη ασφαλεια φυσικα ειναι δυσκολο δεν διαφωνω απλα εγω τυνχανη να γνωριζω εν μερη την κουλτουρα αλλα παντα υπαρχουν διαφορες αλλα ειπαμε πρεπει να θες να προχωρησεις!σωστα ειναι αυτα που λες.. εγω μαλλον δεν ειμαι ετοιμη ακομα για μια κανονικη σχεση... ελευθερο πολυλι αιμαι και μ'αρεσει αυτο....
εισαι μικρη ακομα και στην Ελλαδα.......δεν ξερω αν θα μπορεσω πια να ειμαι μονο με εναν αντρα....
δεν ξερω αν θα μπορεσω πια να ειμαι μονο με εναν αντρα....
καλα μια ζωη μικρη με λενεεισαι μικρη ακομα και στην Ελλαδα.......
γιαυτο τα λες αυτα...
και τη περιμενης σε λιγο καιγαισε!καλα μια ζωη μικρη με λενε![]()
![]()
![]()
25 εκλεισα πριν λιγες μερες ρε παιδια.. οκ μικρη αλλα οχι και τιοσο
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστα ειναι αυτα που λες.. εγω μαλλον δεν ειμαι ετοιμη ακομα για μια κανονικη σχεση... ελευθερο πουλι αιμαι και μ'αρεσει αυτο....
μαλλον δεν βρηκα τον καταλληλο ακομαδεν εχεις βρει κατι που να σε γεμιζει για κανονικη σχεση, ή δεν σου αρεσουν οι δεσμευσεις των σχέσων; εννοω είναι συνειδητη επιλογη να μαζευεις εμπειριες, ή απλα δεν βρηκες τον καταλληλο για να εχεις σταθερη σχεση?
μαλλον δεν βρηκα τον [glow=red,2,300]καταλληλο[/glow] ακομα![]()
τυπε αμα ξερει και να μαγειρευει και να καθαριζει και να καθεται ολη μερα σπιτι ειναι η ιδανικη για σενα λεμε!!!δεν εχεις βρει κατι που να σε γεμιζει για κανονικη σχεση, ή δεν σου αρεσουν οι δεσμευσεις των σχέσων; εννοω είναι συνειδητη επιλογη να μαζευεις εμπειριες, ή απλα δεν βρηκες τον καταλληλο για να εχεις σταθερη σχεση?