κοιταξε ολες οι γυναικες θελουμε να βρουμε κατι που μας γεμιζει.. δεν εχει σχεση με το απο που ειμαστε....Οποτε-γι αυτο σε ρωτησα- εχει δικιο ο sotirof που λεει "ολες οι ρωσιδες αυτο λενε ειναι αμυντικος μηχανισμος".
Καταλαβα το σκεπτικο σου, αυτο ηθελα.
Και λογικο ειναι, αλλο one night stand κι αλλο σχεση, αμα δε βρεις κατι που να σε γεμιζει δεν εχει νοημα. Καλα κανεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 501K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.816
- Πόντοι
- 6.035
μεταφορες μετακομισεις ο βελβος
η φορτηγατζου του φορουμ ^_^
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
... αμα δε βρεις κατι που να σε γεμιζει δεν εχει νοημα. Καλα κανεις.
αρκει να μην εχει τρουπες να χανει οτι γεμιζει
κοιταξε ολες οι γυναικες θελουμε να βρουμε κατι που μας γεμιζει.. δεν εχει σχεση με το απο που ειμαστε....
Σωστο αυτο. αλλα πιστευω οτι οι ρωσιδες/ανατολικές τελωσπαντων, το αξιζουν, οι ελληνίδες το άξιζαν, δεν το αξιζουν πια!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ποιους επικαλισε?ω θεοι
εχει πως δεν εχει!κοιταξε ολες οι γυναικες θελουμε να βρουμε κατι που μας γεμιζει.. δεν εχει σχεση με το απο που ειμαστε....
οι Ελληνιδες ας πουμε θελουνε να γεμιζουνε τις μπακες τους....
ολοες οι γυναικες το αξιζουν......Σωστο αυτο. αλλα πιστευω οτι οι ρωσιδες/ανατολικές τελωσπαντων, το αξιζουν, οι ελληνίδες το άξιζαν, δεν το αξιζουν πια!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
αυτο ειναι το ενα σκελος το αλλο της ασφαλειας δεν αναφερεις!κοιταξε ολες οι γυναικες θελουμε να βρουμε κατι που μας γεμιζει.. δεν εχει σχεση με το απο που ειμαστε....
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ω ρε τι χαιρονται στην ανατολη...
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
τσου μετραει η κουλτουρα!και ολες οι γυναικες θελουν τους τροπους τους.... ειναι θεμα χαρακτηρας και οχι εθνηκοτιτας.....
Επισκέπτης
και ολες οι γυναικες θελουν τους τροπους τους.... ειναι θεμα χαρακτηρας και οχι εθνηκοτιτας.....
ρισπεκτ κορη :-*
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
και ολες οι γυναικες θελουν τους [size=12pt]τροπους[/size] τους.... ειναι θεμα χαρακτηρας και οχι εθνηκοτιτας.....
Πουτσα και ξυλο.
Επισκέπτης
Μην τους συνερίζεσαι Ντάρια μου..τα παιδία παίζει εδώ..Πρώτα κοιτάνε σημαία και μετά μουνί..άντε να καυλώσεις με τέτοια άπειρα τυπάκια μετά.Πιτσιρίκια εντελώς..
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ρε πως τα κουναει ετσι!!!
Ω ρε τι χαιρονται στην ανατολη...
Επισκέπτης
Πουτσα και ξυλο.
ειναι κι αυτος ενας τροπος
πουτσα ναι ξυλο μερικες φορες λιγο στο κρεβατι στο κωλαρακιΠουτσα και ξυλο.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
καλα απο το απογευμα αβαταρ αλλαζες?Μην τους συνερίζεσαι Ντάρια μου..τα παιδία παίζει εδώ..Πρώτα κοιτάνε σημαία και μετά μουνί..άντε να καυλώσεις με τέτοια άπειρα τυπάκια μετά.Πιτσιρίκια εντελώς..
σε μενα μερικες φορες που ερχονται στο στουντιο και στο σαλονι ρωτανε απο που ειμαι τους απανταω ρε παιδι μου τι θες να γαμησεις εμενα η το διαβατηριο μου???Μην τους συνερίζεσαι Ντάρια μου..τα παιδία παίζει εδώ..Πρώτα κοιτάνε σημαία και μετά μουνί..άντε να καυλώσεις με τέτοια άπειρα τυπάκια μετά.Πιτσιρίκια εντελώς..
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
τα θελετε τα κολοσκαμπιλα!πουτσα ναι ξυλο μερικες φορες λιγο στο κρεβατι στο κωλαρακι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187