sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
σιγουρα!!!τελευταια πολλοι μου το λενε οτι εχω γινει ελλεινηδα πια![]()
![]()
![]()
θα αρχισω να ανισηχω?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σιγουρα!!!τελευταια πολλοι μου το λενε οτι εχω γινει ελλεινηδα πια![]()
![]()
![]()
θα αρχισω να ανισηχω?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν εχεις πηδηξη ρωσικο μουνι ξερεις την διαφορα ελλεινιδα!!!!Αυτοί που σε ρωτάνε Θα είναι οι ειδήμονες του Ρώσσικου μουνιού ..ξέρεις αυτοί που ξέρουν τα πάντα για τις Ρωσσίδες,την νοοτροπία τους μπλα μπλα μπλα..εδώ οι δικοί μας!
αχαχχαχα εγω οταν αισθανομαι αγαμητη παω στη δουλειαμε τη διαφορα πως το μονο που δε μπορεις να πεις για τη Νταρια ειναι πως ειναι ΑΓΑΜΗΤΗ!
αν εχεις πηδηξη ρωσικο μουνι ξερεις την διαφορα ελλεινιδα!!!!
Είσαι στον σωστό δρόμο.τελευταια πολλοι μου το λενε οτι εχω γινει ελλεινηδα πια![]()
![]()
![]()
θα αρχισω να ανισηχω?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα καλό μου φτύσε την καραμελίτσα,θα χαλάσεις τα δοντάκια σου μικρό παιδί.αν εχεις πηδηξη ρωσικο μουνι ξερεις την διαφορα ελλεινιδα!!!!
γιατι ρε δεν εχεις παει με ρωσσιδα?σορρι κιολας αλλα εγω δεν ξερω τη διαφορα ...μπορεις να μου πεις κι εμενα?
Αυτοί που σε ρωτάνε Θα είναι οι ειδήμονες του Ρώσσικου μουνιού ..ξέρεις αυτοί που ξέρουν τα πάντα για τις Ρωσσίδες,την νοοτροπία τους μπλα μπλα μπλα..εδώ οι δικοί μας!
προς το παρον τις μαθαινει η Αλιντισσα πως να χανουν στα χαρτια,,,η g-lykoula πρεπει να ανοιξει σχολη γυναικων.να μαθαινει τις γυναικες πως να ειναι...γυναικες.
γιατι ρε δεν εχεις παει με ρωσσιδα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι δεν την ξερω οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμηε με τοσα που λετε αρχισα να το σκεφτομαι![]()
![]()
εσυ ξερεις τη διαφορα? πες μου αν ειναι.
![]()
με καθε σου κουβεντα επιβεβαιωνεται πως σου λειπει απεγνωσμενα ενα σκισιμο!Είσαι στον σωστό δρόμο.![]()
![]()
(Χωρίς επιστροφή)Έλα καλό μου φτύσε την καραμελίτσα,θα χαλάσεις τα δοντάκια σου μικρό παιδί.
εγω δεν πιπιλαω γαμαω!!Είσαι στον σωστό δρόμο.![]()
![]()
(Χωρίς επιστροφή)Έλα καλό μου φτύσε την καραμελίτσα,θα χαλάσεις τα δοντάκια σου μικρό παιδί.
γαμιεσαι στη δουλεια και συ βρε παιδακι μου!παιδια παω για νανι γιατι αυριο εχω τρεχαματαφιλακια σε ολους και καλη σας νυχτα :-* :-* :-*
γαμας καραμαλες ρε μαλακα πως γινεται?εγω δεν πιπιλαω γαμαω!!
καληνυχτααααααα :-*παιδια παω για νανι γιατι αυριο εχω τρεχαματαφιλακια σε ολους και καλη σας νυχτα :-* :-* :-*
καλα αυριο πρεπει να παω για εξαιτασεις (που κανουμε καθε μηνα)γαμιεσαι στη δουλεια και συ βρε παιδακι μου!
το θεμα μαστερακο ειναι στην στενοτητα!!οχι δεν την ξερω οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη![]()
δε πιστευω ναφαγες "κρεας" σημερα και να πας για εξετασεις?καλα αυριο πρεπει να παω για εξαιτασεις (που κανουμε καθε μηνα)και μετα θα γαμηθω στη δουλεια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()