You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 501K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
τωρα αμα σου πω οτι τα αγορακια καυλωνουνε με τη σαρκα και οχι με το πλαστικο θα σε χαλασω ε?Μην τους συνερίζεσαι Ντάρια μου..τα παιδία παίζει εδώ..Πρώτα κοιτάνε σημαία και μετά μουνί..άντε να καυλώσεις με τέτοια άπειρα τυπάκια μετά.Πιτσιρίκια εντελώς..
στα @@ μου!
και γιατι σου φαινεται παραξενο?σε μενα μερικες φορες που ερχονται στο στουντιο και στο σαλονι ρωτανε απο που ειμαι τους απανταω ρε παιδι μου τι θες να γαμησεις εμενα η το διαβατηριο μου???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καποιες εθνικοτητες ειναι κρυοκωλες! πχ Ελλεηνιδες!
αμα τους ελεγες οτι εισαι Ελληνιδα θα φευγανε ολοι!
Επισκέπτης
Μπα δεν με χαλάς.Με ΆΝΤΡΕΣ γαμιέμαι ,όχι με "αγοράκια".τωρα αμα σου πω οτι τα αγορακια καυλωνουνε με τη σαρκα και οχι με το πλαστικο θα σε χαλασω ε?
στα @@ μου!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
και γιατι σου φαινεται παραξενο?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
αυριο το απογευμα που θα ειμαι στο δροσοπουλου 95 αυτο θα τους λεωκαι γιατι σου φαινεται παραξενο?
thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
θα σε χαλαγε και σενα να φας κανεναν αγορισιο δηλαδη.....Μπα δεν με χαλάς.Με ΆΝΤΡΕΣ γαμιέμαι ,όχι με "αγοράκια".
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
σιγα μην σκισεις κανα καλτσον!Μπα δεν με χαλάς.Με ΆΝΤΡΕΣ γαμιέμαι ,όχι με "αγοράκια".
μπα, αυτα τα λες στον εαυτο σου για να τα πιστευεις μονη σου! Με αγαμητα παιδακια πηγαινεις που εντυπωσιαζονται απο το πλαστικο περιτυλιγμα!Μπα δεν με χαλάς.Με ΆΝΤΡΕΣ γαμιέμαι ,όχι με "αγοράκια".
κανενας αντρας που σεβεται τον εαυτο του δεν υπαρχει περιπτωση να σε ανεχτει πανω απο 10 λεπτα!
καλα, σιγα μη σε πιστεψουνε ρε Νταρια, δεν ειναι και βλακες πια!αυριο το απογευμα που θα ειμαι στο δροσοπουλου 95 αυτο θα τους λεω![]()
![]()
![]()
και μετα θα σου πω το αποτελεσμα
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα εδω πολλες φορες δεν με πιστευουν οτι ειμαι ρωσιδα και με ρωτανε απο που εμαθα τα ρωσικακαλα, σιγα μη σε πιστεψουνε ρε Νταρια, δεν ειναι και βλακες πια!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
που τα εμαθες;καλα εδω πολλες φορες δεν με πιστευουν οτι ειμαι ρωσιδα και με ρωτανε απο που εμαθα τα ρωσικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακομα και τα σηματα στα ελληνικα εδινα, στα ρωσικα δεν μπορουσα να καταλαβω την ερωτησηπου τα εμαθες;![]()
![]()
![]()
![]()
Επισκέπτης
Αυτοί που σε ρωτάνε Θα είναι οι ειδήμονες του Ρώσσικου μουνιού ..ξέρεις αυτοί που ξέρουν τα πάντα για τις Ρωσσίδες,την νοοτροπία τους μπλα μπλα μπλα..εδώ οι δικοί μας!καλα εδω πολλες φορες δεν με πιστευουν οτι ειμαι ρωσιδα και με ρωτανε απο που εμαθα τα ρωσικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Μην τους εκθέτεις άλλο ,αρχίζω και τους λυπάμαι)
Ελεεινιδούλα μας εσύ.Πλέον ανήκεις στον τιμημένο μας σύλλογο.ακομα και τα σηματα στα ελληνικα εδινα, στα ρωσικα δεν μπορουσα να καταλαβω την ερωτηση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
πουτσα ναιξυλο μερικες φορες λιγο στο κρεβατι στο κωλαρακι
![]()
![]()
![]()
![]()
Για ξυλο στο κωλαρακι μιλησα και εγω, κατα την διαρκεια του σεξ. Ειμαι κατα του ξυλοφορτωματος των γυναικων. Αν και μερικες το αξιζουν.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
εσυ παιδι μου απο τον παραδεισο εισαι.δεν το καταλαβαινουν οι παπαρες?σε μενα μερικες φορες που ερχονται στο στουντιο και στο σαλονι ρωτανε απο που ειμαι τους απανταω ρε παιδι μου τι θες να γαμησεις εμενα η το διαβατηριο μου???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τελευταια πολλοι μου το λενε οτι εχω γινει ελλεινηδα πιαΑυτοί που σε ρωτάνε Θα είναι οι ειδήμονες του Ρώσσικου μουνιού ..ξέρεις αυτοί που ξέρουν τα πάντα για τις Ρωσσίδες,την νοοτροπία τους μπλα μπλα μπλα..εδώ οι δικοί μας!
(Μην τους εκθέτεις άλλο ,αρχίζω και τους λυπάμαι)Ελεεινιδούλα μας εσύ.Πλέον ανήκεις στον τιμημένο μας σύλλογο.
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ρε πως τα κουναει ετσι!!!
Κουκλαρα φιλε. Γυναικαρα.
με τη διαφορα πως το μονο που δε μπορεις να πεις για τη Νταρια ειναι πως ειναι ΑΓΑΜΗΤΗ!Ελεεινιδούλα μας εσύ.Πλέον ανήκεις στον τιμημένο μας σύλλογο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187