Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 501K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μπα δεν νομιζω.. ρε σεις θα σας πω την επμερια μου.. δλδ εγω ειμαι ρωσιδα και ειναι γνωστο σε ολους πιστευω. Εχω μεγαλωσει με πατιναζ, σκι, θεατρο, ρωσικες ταινιες, κομουνισμο κλπ. Ο αλλος ( δεν με νοιαζει απο που θα ειναι) εχει μεγαλωσει αλιος, σε διαφορετικο περιβαλλον. Οταν θελω να βλεπω ρωσικα καναλια αυτος πχ θελει να βλεπει γερμανικες ειδησεις. Οταν θελω να φαω κατι ρωσικο αυτος θελει να φαει το δικο του. Εγω θελω να δω πατιναζ και ο αλλος πχ ποδοσφαιρο (με αυτο το αθλημα εχει μεγαλωσει). Πολλες δυσκολιες ειναι ρε παιδια. Και μην μου λετε οτι ολ'αυτα ειναι λεπτομεριες... λεπτομεριες ειναι αλλα οταν αρχιζεις να συζεις με καποιον αλιος τις βλεπεις τις λεπτομεριες....

Μπορει να εχεις πεσει σε μεμονωμενες περιπτωσεις ... θελω να πιστευω δηλαδη !

Ωραια ο καθενας μας εχει τη δικη του κουλτουρα βαση της χωρας μας ,αλλα παιζει
μεγαλο ρολο πως μας εχουν μεγαλωσει και οι γονεις μας !

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
μπα δεν νομιζω.. ρε σεις θα σας πω την επμερια μου.. δλδ εγω ειμαι ρωσιδα και ειναι γνωστο σε ολους πιστευω. Εχω μεγαλωσει με πατιναζ, σκι, θεατρο, ρωσικες ταινιες, κομουνισμο κλπ. Ο αλλος ( δεν με νοιαζει απο που θα ειναι) εχει μεγαλωσει αλιος, σε διαφορετικο περιβαλλον. Οταν θελω να βλεπω ρωσικα καναλια αυτος πχ θελει να βλεπει γερμανικες ειδησεις. Οταν θελω να φαω κατι ρωσικο αυτος θελει να φαει το δικο του. Εγω θελω να δω πατιναζ και ο αλλος πχ ποδοσφαιρο (με αυτο το αθλημα εχει μεγαλωσει). Πολλες δυσκολιες ειναι ρε παιδια. Και μην μου λετε οτι ολ'αυτα ειναι λεπτομεριες... λεπτομεριες ειναι αλλα οταν αρχιζεις να συζεις με καποιον αλιος τις βλεπεις τις λεπτομεριες....
γι'αυτο υπαρχουν 2 τηλεορασης πλεον σε καθε σπιτι και μια πιτσαρια σε καθε στενο  :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μπα δεν νομιζω.. ρε σεις θα σας πω την επμερια μου.. δλδ εγω ειμαι ρωσιδα και ειναι γνωστο σε ολους πιστευω. Εχω μεγαλωσει με πατιναζ, σκι, θεατρο, ρωσικες ταινιες, κομουνισμο κλπ. Ο αλλος ( δεν με νοιαζει απο που θα ειναι) εχει μεγαλωσει αλιος, σε διαφορετικο περιβαλλον. Οταν θελω να βλεπω ρωσικα καναλια αυτος πχ θελει να βλεπει γερμανικες ειδησεις. Οταν θελω να φαω κατι ρωσικο αυτος θελει να φαει το δικο του. Εγω θελω να δω πατιναζ και ο αλλος πχ ποδοσφαιρο (με αυτο το αθλημα εχει μεγαλωσει). [size=12pt]Πολλες δυσκολιες ειναι ρε παιδια[/size]. Και μην μου λετε οτι ολ'αυτα ειναι λεπτομεριες... λεπτομεριες ειναι αλλα οταν αρχιζεις να συζεις με καποιον αλιος τις βλεπεις τις λεπτομεριες....

Κι όμως, είναι πράγματι λεπτομέρειες, για τις οποίες εγώ δε δέχομαι να χαλάσω τη διάθεση της κοπέλλας μου...
Αλίμονο για ένα κωλοκάναλο, να φερθώ άσχημα στη γυναίκα με την οποία συνδέομαι με μια σχέση, υποτίθεται, αγάπης, κατανόησης και αμοιβαιότητας...
Θα έδινα σημασία σε πράγματα πολύ πιο ουσιαστικά, όπως για παράδειγμα ο τρόπος που θα μεγαλώναμε το παιδί μας (λέμε τώρα!!! )

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τι διαολο, εχεις μαθει να μιλας και να γραφεις σαν ελληνιδα (διαολακι εισαι) και δεν εμαθες οτι γιαυτο εχουμε τουλαχιστον 2 τηλεορασεις στα σπιτια μας?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κι όμως, είναι πράγματι λεπτομέρειες, για τις οποίες εγώ δε δέχομαι να χαλάσω τη διάθεση της κοπέλλας μου...
Αλίμονο για ένα κωλοκάναλο, να φερθώ άσχημα στη γυναίκα με την οποία συνδέομαι με μια σχέση, υποτίθεται, αγάπης, κατανόησης και αμοιβαιότητας...
Θα έδινα σημασία σε πράγματα πολύ πιο ουσιαστικά, όπως για παράδειγμα ο τρόπος που θα μεγαλώναμε το παιδί μας (λέμε τώρα!!! )

αουυυυυυ τι γλυκος!

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4

και βεβαια παιζει ρολο αυτο. Αλλα οπως το ειπες παιζει ρολο και η κουλτουρα βαση της χωρας :)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035

παντα παιζει ρολο πως εχουμε μεγαλωσει και η βασικη ερωτηση ειναι τι ομαδα εισαι αν δεν εισαι γαυρος δεν μου κανεις  :2funny: :2funny: :2funny:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
τι διαολο, εχεις μαθει να μιλας και να γραφεις σαν ελληνιδα (διαολακι εισαι) και δεν εμαθες οτι γιαυτο εχουμε τουλαχιστον 2 τηλεορασεις στα σπιτια μας?
και αμα θελετε να κατσετε αγκαλιτσα στο καναπε? :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποσο γκει εισαι ρε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα...

νωντας, τι να λεμε τωρα...
Gurrrrrrn.gif

και αμα θελετε να κατσετε αγκαλιτσα στο καναπε? :grin:

αδιαφορο το εργο τοτε, θα πεσει πουτσα σε συντομο χρονο

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
και βεβαια παιζει ρολο αυτο. Αλλα οπως το ειπες παιζει ρολο και η κουλτουρα βαση της χωρας :)

Εγω πιστευω με λιγη καλη θεληση ολα ειναι πιθανα  ;)
Εκτος και αν καποιος/α δεν θελει να μπει στην διαδικασια να μαθει κατι νεο !

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Εγω πιστευω με λιγη καλη θεληση ολα ειναι πιθανα  ;)
Εκτος και αν καποιος/α δεν θελει να μπει στην διαδικασια να μαθει κατι νεο !
σωστο κι'αυτο.... αλλα για τον εαυτο μου πιστευω θα ειναι πολυ δυσκολοι να κανω σχεση με ξενο....

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
παντα παιζει ρολο πως εχουμε μεγαλωσει και η βασικη ερωτηση ειναι τι ομαδα εισαι αν δεν εισαι γαυρος δεν μου κανεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα τι να σου πω ?!

Στα 10 μου με πηγανε ο πατερουλης και οι θειοι στο γηπεδο .... Ολυμπιακος - Αεκ ....
Μαντεψε εγω σε ποιο γκολ ζητωκραυγαζα  ;)

0-1 !

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
σωστο κι'αυτο.... αλλα για τον εαυτο μου πιστευω θα ειναι πολυ δυσκολοι να κανω σχεση με ξενο....

Εγω παλι σου λεω να μην εισαι αρνητικη  ;)

Ασχετο ,αργα το θυμηθηκα, αλλα το πτυχιο το πηρες τελικα ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
Τωρα τι να σου πω ?!

Στα 10 μου με πηγανε ο πατερουλης και οι θειοι στο γηπεδο .... Ολυμπιακος - Αεκ ....
Μαντεψε εγω σε ποιο γκολ ζητωκραυγαζα  ;)

0-1 !
απο μικρη εκανες λαθη φαινεται τωρα που μεγαλωσες εστρωσες ελπιζω  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom