Επισκέπτης
μαθαινω γρηγορα μη με βλεπεις ετσιρωσιδα ειμαι σε ποσα χρονια θα μαθαινες τα ρωσικα αν ειχες βρεθει στη ρωσια
μαθαινω γρηγορα μη με βλεπεις ετσιρωσιδα ειμαι σε ποσα χρονια θα μαθαινες τα ρωσικα αν ειχες βρεθει στη ρωσια
ειναι μεγαλη συζητηση οποτε αστο μια ερωτηση μονο ποσες φορες τα βρισκεται οι γυναικες μεταξυ σας σκεψου αυτο μονο.καλα και εγω σαν γυναικα μπορω να πω οτι ειναι ευκολα να την καταλαβεις...
αυτο ομως δεν εχει σχεση με εθνικοτιτα ετσι δεν ειναι?εξαρτάται από την γυναίκα δεν μπορώ να τις βάλω όλες στο ίδο τσουβάλι.................
η κάθε γυναίκα έχει διαφορες στην νοοτροπία στον χαρακτήρα και σε άλλα θέματα που δομούν μια προσωπικότητα.
αυτο ομως δεν εχει σχεση με εθνικοτιτα ετσι δεν ειναι?
απο οτι φαινετε μονο ελληνιδες γνωριζει και καλα κανει εγω γνωριζω και τις μεν και τις δε και συγκρινω και βγαζω τα συμπερασματα μου!!!!αυτες ειναι απαντησεις!!!!!!!!!!
εισαι κλωνος? πες αληθειααπο οτι φαινετε μονο ελληνιδες γνωριζει και καλα κανει εγω γνωριζω και τις μεν και τις δε και συγκρινω και βγαζω τα συμπερασματα μου!!!!
εδω εχεις κανει σφαλμα ολοι αντιμετωπιζονται σαν ανθρωποι
οποιος περιμενει συναισθημα απο μια τετοια επαφη πρεπει να ειναι αφελεις οχι οτι το αποκλειω αλλα το ποσοστο ειναι μηδενικο.Δεν εννοώ τίποτα κακό ή υποτιμητικό όταν λέω ότι "σαν πόρνες θα τις αντιμετωπίσω"...
Απλά η φράση χτύπησε άσχημα (το περίμενα)
Εννοώ πολύ απλά, ότι ότυαν καταφύγω στις υπηρεσίες τους, αφενός θα φερθώ σαν κύριος χωρίς προσβολές και τέτοιες μαλακίες, αφετέρου, δε θα θελήσω από τις ιερόδουλες τίποτα περισσότερο από τις υπηρεσίες για τις οποίες κατέβαλα αντίτιμο...Μπορεί να μιλήσουμε ανθρώπινα, να κάνουμε την πλάκα και το χαβαλέ μας, αλλά δεν περιμένω και να με αγαπήσουν...Για να μην τρελαθούμε εντελώς δηλαδή
λες παπαριες που συχναζεις?γιατι δεν λες για αυτες που δουλευουν εσωκλειστες υπηρετριες αυτες που καθαριζουν σκαλες αυτες που προσεχουν παιδακια αυτες που δουλευουν στα καφενεια στις καφετεριες σε μαγαζια πωλητριες στις λαντζες σερβιτορες παρα πιανουμε αυτο που περναν οι ελληνιδες ειναι πουτανες αληθεια πια ελληνιδα κανει τις παρα πανο δουλειες?καμια και γιατι?δωστε εσεις την απαντηση!!!Και για να προλάβω ενδεχόμενες απορίες, τις αλοδαπές τις αντιμετωπίζω σαν αυτό που μου δείχνουν...
Ήρθαν στην Ελλάδα να δουλέψουν σαν πόρνες, σαν πόρνες θα τις αντιμετωπίσω...
Με το δέοντα σεβασμό βέβαια, αλλά δε θα πλάσω παραμύθι για χάρη τους, ούτε θα επιδιώξω να καλύψω συναιναισθηματικές ελλείψεις μαζί τους...
νωντα παλι διαφιμησεις?εισαι κλωνος? πες αληθεια
απο οτι φαινετε μονο ελληνιδες γνωριζει και καλα κανει εγω γνωριζω και τις μεν και τις δε και συγκρινω και βγαζω τα συμπερασματα μου!!!!
φυσικά και δεν έχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ξεχωρίζω ρωσσίδες ελληνίδες ιταλίδες όλες είναι γυναίκες αλλά έχουν σίγουρα διαφορές σε δομικά ζητήματα,που αφορούν τον χαρακτήρα την νοοτροπία την κουλτούρα..........................
αμα το βρεις να το ποσταρεις!!!!βαριεμαι να παραθετω τοσες και τοσες φορες που το χεις πει.
Ξεχνας τι γραφεις?
Ξεκινησε το αλτσχαιμερ?
λες παπαριες που συχναζεις?γιατι δεν λες για αυτες που δουλευουν εσωκλειστες υπηρετριες αυτες που καθαριζουν σκαλες αυτες που προσεχουν παιδακια αυτες που δουλευουν στα καφενεια στις καφετεριες σε μαγαζια πωλητριες στις λαντζες σερβιτορες παρα πιανουμε αυτο που περναν οι ελληνιδες ειναι πουτανες αληθεια πια ελληνιδα κανει τις παρα πανο δουλειες?καμια και γιατι?δωστε εσεις την απαντηση!!!
επειδη εγω προσωπικα γαμαω καλα
διαβαστε ολοι προσεκτικα τι γραφω στην αρχη του θρεντ ΓΡΑΦΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ουτε ρωσιδες λεω ουτε πορνες ΑΝΑΦΕΡΩ!!!Νομιζω πως στο συγκεκριμενο φορουμ αναφερεστε συνηθως για τις
κοπελες του συγκεκριμενου επαγγελματος ,εκτος και αν μιλαμε
για το
Οι διαφορές φίλε μου είναι πιο επιφανειακές από όσο νομίζεις...
Στην ουσία, η γυναικεία ψυχολογία είναι ενιαία, είτε αναφερθείς σε Ελληνίδες, είτε σε Ρωσίδες, είτε σε Λατίνες είτε σε Κινέζες...
Οι διαφορές εντοπίζονται σε συμπεριφορές σε πρώτο επίπεδο, και έχουν να κάνουν με το περιβάλλον που μεγάλωσαν και το πώς αυτό τις διαμορφώνει (τις συμπεριφορές)...
Σε λίγο βαθύτερο επίπεδο, όλες τα ίδια πράγματα ζητούν από το ταίρι τους...
Κι εδώ έρχεται η σειρά του αρσενικού να αποδείξει κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του...
Κάποιος που δεν μπορεί να το αποδείξει σε Ελληνίδες, δε μπορεί ούτε σε Ρωσίδες ούτε σε καμία...
Μπορεί αρχικά να τις προσεγγίζει ευκολότερα, αλλά κι αυτές θα πάρουν χαμπάρι το πόσο λίγος είναι...
Όταν όμως ένα αρσενικό το αποδείξει αυτό σε κάποια γυναίκα, αυτή θα τον έχει Θεό της και αν δεν το κάνει, η εθνικότητά της θα είναι το τελευταίο που θα φταίει γι αυτό...
ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΑ την λεξη θεα που χης για καραμελα και μην πεις μεταφορικα δεν πιανη και ποσταρεις παλι προσωπικη απαντηση!!!καλυφθηκες η να παω και πιο πισω?
εμένα μου αρέσει το βάθος στην γυναίκα και όχι μόνο το εξωτερικό περιτύλιγμα..............
δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα σε καμιά είτε είναι Ελληνίδα είτε αλλοδαπή,δεν αλλάζω την προσωπικοτητά μου για καμία........................