Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 501K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
καλα και εγω σαν γυναικα μπορω να πω οτι ειναι ευκολα να την καταλαβεις... :)
ειναι μεγαλη συζητηση οποτε αστο μια ερωτηση μονο ποσες φορες τα βρισκεται οι γυναικες μεταξυ σας σκεψου αυτο μονο.

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
εξαρτάται από την γυναίκα δεν μπορώ να τις βάλω όλες στο ίδο τσουβάλι.................

η κάθε γυναίκα έχει διαφορες στην νοοτροπία στον χαρακτήρα και σε άλλα θέματα που δομούν μια προσωπικότητα.
αυτο ομως δεν εχει σχεση με εθνικοτιτα ετσι δεν ειναι? :)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
αυτο ομως δεν εχει σχεση με εθνικοτιτα ετσι δεν ειναι? :)

φυσικά και δεν έχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ξεχωρίζω ρωσσίδες ελληνίδες ιταλίδες όλες είναι γυναίκες αλλά έχουν σίγουρα διαφορές σε δομικά ζητήματα,που αφορούν τον χαρακτήρα την νοοτροπία την κουλτούρα..........................

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αυτες ειναι απαντησεις!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
απο οτι φαινετε μονο ελληνιδες γνωριζει και καλα κανει εγω γνωριζω και τις μεν και τις δε και συγκρινω και βγαζω τα συμπερασματα μου!!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εδω εχεις κανει σφαλμα ολοι αντιμετωπιζονται σαν ανθρωποι

Δεν εννοώ τίποτα κακό ή υποτιμητικό όταν λέω ότι "σαν πόρνες θα τις αντιμετωπίσω"...
Απλά η φράση χτύπησε άσχημα (το περίμενα)

Εννοώ πολύ απλά, ότι όταν καταφύγω στις υπηρεσίες τους, αφενός θα φερθώ σαν κύριος χωρίς προσβολές και τέτοιες μαλακίες, αφετέρου, δε θα θελήσω από τις ιερόδουλες τίποτα περισσότερο από τις υπηρεσίες  για τις οποίες  κατέβαλα αντίτιμο...Μπορεί να μιλήσουμε ανθρώπινα, να κάνουμε την πλάκα και το χαβαλέ μας, αλλά δεν περιμένω και να με αγαπήσουν...Για να μην τρελαθούμε εντελώς δηλαδή  :dancing:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.816
Πόντοι
6.035
Δεν εννοώ τίποτα κακό ή υποτιμητικό όταν λέω ότι "σαν πόρνες θα τις αντιμετωπίσω"...
Απλά η φράση χτύπησε άσχημα (το περίμενα)

Εννοώ πολύ απλά, ότι ότυαν καταφύγω στις υπηρεσίες τους, αφενός θα φερθώ σαν κύριος χωρίς προσβολές και τέτοιες μαλακίες, αφετέρου, δε θα θελήσω από τις ιερόδουλες τίποτα περισσότερο από τις υπηρεσίες  για τις οποίες  κατέβαλα αντίτιμο...Μπορεί να μιλήσουμε ανθρώπινα, να κάνουμε την πλάκα και το χαβαλέ μας, αλλά δεν περιμένω και να με αγαπήσουν...Για να μην τρελαθούμε εντελώς δηλαδή  :dancing:
οποιος περιμενει συναισθημα απο μια τετοια επαφη πρεπει να ειναι αφελεις οχι οτι το αποκλειω αλλα το ποσοστο ειναι μηδενικο.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Και για να προλάβω ενδεχόμενες απορίες, τις αλοδαπές τις αντιμετωπίζω σαν αυτό που μου δείχνουν...
Ήρθαν στην Ελλάδα να δουλέψουν σαν πόρνες, σαν πόρνες θα τις αντιμετωπίσω...
Με το δέοντα σεβασμό βέβαια, αλλά δε θα πλάσω παραμύθι για χάρη τους, ούτε θα επιδιώξω να καλύψω  συναιναισθηματικές ελλείψεις μαζί τους...
λες παπαριες που συχναζεις?γιατι δεν λες για αυτες που δουλευουν εσωκλειστες υπηρετριες αυτες που καθαριζουν σκαλες αυτες που προσεχουν παιδακια αυτες που δουλευουν στα καφενεια στις καφετεριες σε μαγαζια πωλητριες στις λαντζες σερβιτορες παρα πιανουμε αυτο που περναν οι ελληνιδες ειναι πουτανες αληθεια πια ελληνιδα κανει τις παρα πανο δουλειες?καμια και γιατι?δωστε εσεις την απαντηση!!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
απο οτι φαινετε μονο ελληνιδες γνωριζει και καλα κανει εγω γνωριζω και τις μεν και τις δε και συγκρινω και βγαζω τα συμπερασματα μου!!!!

εσυ θα την πατησεις σαν τον Κωνστανταρα στο "κατι κουρασμενα παλληκαρια.
εχεις ακριβως τον ενθουσιασμο του, και ο προηγουμενος καημός σου σε κανει ευκολο θυμα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
φυσικά και δεν έχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ξεχωρίζω ρωσσίδες ελληνίδες ιταλίδες όλες είναι γυναίκες αλλά έχουν σίγουρα διαφορές σε δομικά ζητήματα,που αφορούν τον χαρακτήρα την νοοτροπία την κουλτούρα..........................

Οι διαφορές φίλε μου είναι πιο επιφανειακές από όσο νομίζεις...
Στην ουσία, η γυναικεία ψυχολογία είναι ενιαία, είτε αναφερθείς σε Ελληνίδες, είτε σε Ρωσίδες, είτε σε Λατίνες είτε σε Κινέζες...
Οι διαφορές εντοπίζονται σε συμπεριφορές σε πρώτο επίπεδο, και έχουν να κάνουν με το περιβάλλον που μεγάλωσαν και το πώς αυτό τις διαμορφώνει (τις συμπεριφορές)...
Σε λίγο βαθύτερο επίπεδο, όλες τα ίδια πράγματα ζητούν από το ταίρι τους...
Κι εδώ έρχεται η σειρά  του αρσενικού να αποδείξει κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του...
Κάποιος που δεν μπορεί να το αποδείξει σε Ελληνίδες, δε μπορεί ούτε σε Ρωσίδες ούτε σε καμία...
Μπορεί αρχικά να τις προσεγγίζει ευκολότερα, αλλά κι αυτές θα πάρουν χαμπάρι το πόσο λίγος είναι...
Όταν όμως ένα αρσενικό το αποδείξει αυτό σε κάποια γυναίκα, αυτή θα τον έχει Θεό της και αν δεν το κάνει, η εθνικότητά της θα είναι το τελευταίο που θα φταίει γι αυτό...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Νομιζω πως στο συγκεκριμενο φορουμ  αναφερεστε συνηθως για τις
κοπελες του συγκεκριμενου επαγγελματος ,εκτος και αν μιλαμε
για το
:think:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
λες παπαριες που συχναζεις?γιατι δεν λες για αυτες που δουλευουν εσωκλειστες υπηρετριες αυτες που καθαριζουν σκαλες αυτες που προσεχουν παιδακια αυτες που δουλευουν στα καφενεια στις καφετεριες σε μαγαζια πωλητριες στις λαντζες σερβιτορες παρα πιανουμε αυτο που περναν οι ελληνιδες ειναι πουτανες αληθεια πια ελληνιδα κανει τις παρα πανο δουλειες?καμια και γιατι?δωστε εσεις την απαντηση!!!

Αυτές που λες φίλε μου, γνωρίζω ότι υπάρχουν αλλά δε γνωρίζω καμία προσωπικά ...
Δεν γίνεται δηλαδή, γιατί γιατί ο κύκλος μου είναι άλλος, και ταίρι ο καθένας βρίσκει από τον κύκλο του...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Νομιζω πως στο συγκεκριμενο φορουμ  αναφερεστε συνηθως για τις
κοπελες του συγκεκριμενου επαγγελματος ,εκτος και αν μιλαμε
για το
:think:
διαβαστε ολοι προσεκτικα τι γραφω στην αρχη του θρεντ ΓΡΑΦΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ουτε ρωσιδες λεω ουτε πορνες ΑΝΑΦΕΡΩ!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Οι διαφορές φίλε μου είναι πιο επιφανειακές από όσο νομίζεις...
Στην ουσία, η γυναικεία ψυχολογία είναι ενιαία, είτε αναφερθείς σε Ελληνίδες, είτε σε Ρωσίδες, είτε σε Λατίνες είτε σε Κινέζες...
Οι διαφορές εντοπίζονται σε συμπεριφορές σε πρώτο επίπεδο, και έχουν να κάνουν με το περιβάλλον που μεγάλωσαν και το πώς αυτό τις διαμορφώνει (τις συμπεριφορές)...
Σε λίγο βαθύτερο επίπεδο, όλες τα ίδια πράγματα ζητούν από το ταίρι τους...
Κι εδώ έρχεται η σειρά  του αρσενικού να αποδείξει κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του...
Κάποιος που δεν μπορεί να το αποδείξει σε Ελληνίδες, δε μπορεί ούτε σε Ρωσίδες ούτε σε καμία...
Μπορεί αρχικά να τις προσεγγίζει ευκολότερα, αλλά κι αυτές θα πάρουν χαμπάρι το πόσο λίγος είναι...
Όταν όμως ένα αρσενικό το αποδείξει αυτό σε κάποια γυναίκα, αυτή θα τον έχει Θεό της και αν δεν το κάνει, η εθνικότητά της θα είναι το τελευταίο που θα φταίει γι αυτό...

εμένα μου αρέσει το βάθος στην γυναίκα και όχι μόνο το εξωτερικό περιτύλιγμα..............

δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα σε καμιά είτε είναι Ελληνίδα είτε αλλοδαπή,δεν αλλάζω την προσωπικοτητά μου για καμία........................

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλυφθηκες η να παω και πιο πισω?
ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΑ την λεξη θεα που χης για καραμελα και μην πεις μεταφορικα δεν πιανη και ποσταρεις παλι προσωπικη απαντηση!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εμένα μου αρέσει το βάθος στην γυναίκα και όχι μόνο το εξωτερικό περιτύλιγμα..............

δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα σε καμιά είτε είναι Ελληνίδα είτε αλλοδαπή,δεν αλλάζω την προσωπικοτητά μου για καμία........................

Μα με την προσωπικότητά σου θα δώσεις αποδείξεις, τύπε...
Δε χρειάζεται να ζοριστείς  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom